Μουσικά Νέα

«Made in Mykonos»: Επί τέσσερις ώρες ο Βασίλης Τσιλιχρήστος «απογείωνε» τη βραδιά – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

today31 Ιουλίου 2022

Φόντο
share close

Γύρω στις μια το βράδυ της Κυριακής, όλοι οι θαμώνες του πάρτυ «Made in Mykonos» φώναζαν στον Βασίλη Τσιληχρήστο να παίξει κι άλλο, έχοντας ζήσει ένα βράδυ σε τραπέζια των δέκα και πέντε χιλιάδων ευρώ.

Ο άνθρωπος που άλλαξε την ιστορία του clubbing στην Ελλάδα έπαιξε για τέσσερις και πλέον ώρες στην αμμουδιά της Ψαρούς τις μουσικές του, οδηγώντας σε ντελίριο τα χίλια διακόσια περίπου άτομα που έδωσαν το παρόν.

Άραβες, Έλληνες, Αυστραλοί και Ισραηλινοί χόρεψαν μέχρι τελικής πτώσεως ενώ στο τέλος πάνω από δέκα κιβώτια με σαμπάνιες Veuve Clicqout ανοίχτηκαν από τον Ζαννή Φρατζέσκο για το καθιερωμένο shower.

Οι φυσαλίδες του καμπανίτη έφυγαν στον αέρα, κλείνοντας ένα απόγευμα που έμεινε αξέχαστο και για κάποιες παραφωνίες, αφού μπορεί τα τραπέζια να μην ήταν προπληρωμένα όπως στην συναυλία του Ρέμου, όμως έγινε κάτι άλλο.

Ζητήθηκε από τους πελάτες να κλείσουν την παραγγελία τους ανάλογα με το κόστος του τραπεζιού και να το πληρώσουν πριν πιουν τα πολλά τους, κάτι που προκάλεσε διαμαρτυρίες κυρίως από Έλληνες.

Μαθημένοι πρώτα να διασκεδάζουμε και μετά να πληρώνουμε, ήχησε κάπως όλο αυτό, αλλά το θέμα διευθετήθηκε άμεσα και κάποια τραπέζια πλήρωσαν στο τέλος της βραδιάς τον λογαριασμό τους χωρίς κανένα πρόβλημα.

Τα βεγγαλικά ήταν και πάλι εκεί, για να φτιάξουν αυτό το σκηνικό της υπερβολής που διαχέεται στο Nammos εδώ και χρόνια, ο Τσιλιχρήστος σκέπασε την κονσόλα με τα μηχανήματα για να μην βραχούν από τις σαμπάνιες που ανοίγονταν και μετά όλοι έψαχναν που να συνεχίσουν την βραδιά.

 

Πηγή: protothema.gr

Written by: admin


Phone: 2410 282278
Email: info@radiopolis.gr

Λάρισα – Τ.Κ. 41336
Οδός: Βόλου 102

0%