Νέες Κυκλοφορίες

Μανώλης Φάμελλος – Insta Girl

today25 Νοεμβρίου 2021

Background
share close

Εν αναμονή της κυκλοφορίας ενός νέου άλμπουμ του Μανώλη Φάμελλου με τίτλο ¨Η ΖΩΗ ΗΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ¨, που θα κυκλοφορήσει μάλλον στις 3 Δεκέμβρη 2021,
αρχίζει η παρουσίαση 12 εικονογραφημένων τραγουδιών – επεισοδίων χωρίς πλοκή.

Περίληψη:
Είναι προφανές εδώ και καιρό πως ο Μανώλης Φάμελλος παίζει και τραγουδά (ή ερμηνεύει!) για ένα φανταστικό κοινό που ενίοτε, υποκαθιστά η ευσυνείδητη και πάντα πρόθυμη ομάδα της εταιρείας του. Χρόνια τώρα γράφει ή αντιγράφει στίχους που δεν αφήνουν περιθώρια για παρεξηγήσεις ακόμα και σε αυτούς που μοιάζουν ολοένα και περισσότεροι έτοιμοι για καυγά με την πρώτη ευκαιρία.
Δεν είναι μυστικό πως η κρίση της πανδημίας που διαδέχτηκε την οικονομική κρίση έπληξε ανεπανόρθωτα την κατά τα άλλα συμπαθή τάξη των αποκομμένων από την πραγματικότητα και κακομαθημένων τραγουδοποιών μας. Ο ίδιος δεν αποτελεί εξαίρεση αν και κατά βάθος θα το ήθελε πολύ…Δυστυχώς όμως αν και παγιδευμένος για δεκαετίες σε ένα εμφύλιο πόλεμο με το σκοτεινό εαυτό του, δεν κατάφερε να ταιριάξει πειστικά στο προφίλ του αντισυμβατικού ήρωα αλλά ούτε και να πείσει πραγματικά κανέναν να ακολουθήσει το μάλλον συγκεχυμένο όραμα του.
Στο νέο κύκλο των μουσικών επεισοδίων όμως που ξεκινούν να μεταδίδονται, κάτι φαίνεται πως αλλάζει δραματικά…

Επεισόδιο: INSTA GIRL
Κυρίες και κύριοι, ξεχάστε το σύνθημα του σοσιαλισμού του Μαρξ “από τον καθένα ανάλογα με τις ικανότητές τους στον καθένα σύμφωνα με τις ανάγκες του…” Το σύνθημα του σοσιαλισμού των social που επικράτησε τελικά είναι “από τον καθένα όπως του φανεί, στον καθένα με την τρέλα του…”
Στο σημερινό επεισόδιο, ένα κορίτσι που του αρέσει να αρέσει, έρχεται αντιμέτωπο με ένα δίλημμα ζωής και θανάτου…
Οι αργόσχολοι θαμώνες του διαδικτύου παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα…

Written by: admin


Previous post

Διαγωνισμοί

Διαγωνισμός για έναν φουσκωτό Άγιο Βασίλη 1, 90 φωτιζόμενο και αδιάβροχο +10 σετ με 100 Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια

Το Ράδιο Πόλις 99,4 και το Xmas Shop Κουμουνδούρου 11 στη Λάρισα σας κάνουν δώρο έναν φουσκωτό Άγιο Βασίλη 1, 90 , φωτιζόμενο και αδιάβροχο. Και 10 σετ με 100 Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια το καθένα. Στείλε τώρα στο Viber του Πόλις 6988 994-994 το ονοματεπώνυμο σου και ένας τυχερός θα κερδίσει τον Άγιο Βασίλη ενώ άλλοι 10 τυχεροί από 1 σετ με Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια. Οι κληρώσεις για τα λαμπάκια θα γίνουν […]

today25 Νοεμβρίου 2021 4


Phone: 2410 282278
Email: info@radiopolis.gr

Λάρισα – Τ.Κ. 41336
Οδός: Βόλου 102

0%