Νέες Κυκλοφορίες

Μαντώ – «Βραδινές Διαδρομές» – Νέο Album – 12 καινούργια τραγούδια & χριστουγεννιάτικο single

today9 Δεκεμβρίου 2021

Background
share close

Η Μαντώ μας ταξιδεύει στις πιο μελωδικές «Βραδινές Διαδρομές» με το ομότιτλο νέο album της, που κυκλοφορεί από την Panik Platinum. Μεταξύ των τραγουδιών του «Βραδινές Διαδρομές» είναι και το «Χριστούγεννα Χωρίς Εσένα», το νέο single του album, με το οποίο η Μαντώ «ντύνει» τις φετινές γιορτές.

Η καταξιωμένη ερμηνεύτρια, που έχει χαράξει τη δική της σπουδαία πορεία στην ελληνική μουσική, μας χαρίζει 12 καινούργια τραγούδια με κοινή θεματική τον ανεκπλήρωτο έρωτα, τα οποία ερμηνεύει με την εξαιρετική χροιά της. Η ίδια η Μαντώ έχει γράψει τους στίχους, καθώς και τη μουσική μαζί με τον Αντώνη Σκόκο, ενώ την παραγωγή του album έκανε ο Γιάννης Δόξας.

Μία πρώτη «γεύση» από το «Βραδινές Διαδρομές» έδωσε το ντουέτο «Του Ονείρου Πειρατές» με τον ΝΙΝΟ Ξυπολιτά, το οποίο αποκαλύφθηκε πριν από λίγους μήνες και αγαπήθηκε από το κοινό, ενώ στο tracklist περιλαμβάνονται ακόμα δύο ντουέτα, τα «Δε Θα Ξαναγαπήσω» με την Τάνια Μπρεάζου και «Τα Καλύτερα Θα ‘Ρθουνε» με τον Θοδωρή Φέρρη.

Το νέο single από το album είναι το «Χριστούγεννα Χωρίς Εσένα», μία δυνατή μπαλάντα για τις γιορτές που έχουν επηρεαστεί από την απώλεια.

Το «Βραδινές Διαδρομές» είναι διαθέσιμο στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής https://smarturl.it/vradinesdiadromes, ενώ σύντομα θα κυκλοφορήσει και σε φυσικό προϊόν.

Δείτε το lyric video του «Χριστούγεννα Χωρίς Εσένα»

Written by: admin


Phone: 2410 282278
Email: info@radiopolis.gr

Λάρισα – Τ.Κ. 41336
Οδός: Βόλου 102

0%