Μουσικά Νέα

Μαντόνα: Σάλος με τις προκλητικές σκηνές της με τη ράπερ Tokischa στο νέο τους βιντεοκλίπ

today22 Σεπτεμβρίου 2022

Φόντο
share close

Δεν σταματά να προκαλεί η Μαντόνα με την επαγγελματική και προσωπική της ζωή. Για μία ακόμη φορά η εκκεντρική τραγουδίστρια βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας, με αφορμή τα παθιασμένα φιλιά και τις προκλητικές στάσεις της, στο νέο της βίντεο κλιπ με τη ράπερ Tokischa, για το ρεμίξ του κομματιού «Hung Up».

Οι εικόνες από το σέξι βίντεο κλιπ έκαναν πολύ γρήγορα τον γύρο του διαδικτύου, με τα στιγμιότυπα να δείχνουν τη «βασίλισσα της ποπ», να απλώνει τα χείλη της πάνω στη ράπερ. Σε άλλο σημείο η ράπερ φαίνεται να σκύβει και να φιλάει την ευαίσθητη περιοχή της 64χρονης, με το πρόσωπο της να βρίσκεται ανάμεσα στα πόδια της Μαντόνα.

Η Μαντόνα για τις ανάγκες των γυρισμάτων έβαψε τα μαλλιά της κόκκινα, ενώ δεν έλειπαν οι αποκαλυπτικές εμφανίσεις και από τις δύο τραγουδίστριες.

Πηγή: protothema.gr

Written by: admin


Προηγούμενο Άρθρο

People

Σταμάτης Κόκοτας: Στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής – Οι πρώτες πληροφορίες για την υγεία του

Στο Ασκληπιείο Βούλας μεταφέρθηκε ο τραγουδιστής, Σταμάτης Κόκοτας, έπειτα από έντονη αδιαθεσία που ένιωσε. Πιο συγκεκριμένα, ο Σταμάτης Κοκότας εισήχθη στα επείγοντα του νοσοκομείου πριν 3 ημέρες, δηλαδή την Κυριακή (18.9.2022) και νοσηλεύεται στην παθολογική κλινική του Ασκληπιείου Βούλας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 86χρονος αγαπημένος τραγουδιστής υποβάλλεται σε εξετάσεις αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

today22 Σεπτεμβρίου 2022


Phone: 2410 282278
Email: info@radiopolis.gr

Λάρισα – Τ.Κ. 41336
Οδός: Βόλου 102

0%