Μαραβέγιας – Σωτηροπούλου: Ταξίδι στο Λονδίνο (φώτο)

Ο Κωστής Μαραβέγιας με την Τόνια Σωτηροπούλου / Φωτογραφία: Instagram

Ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου είναι πολύ ερωτευμένοι και αυτό δεν κρύβεται.

 
Η σχέση τους μετρά πάνω από έναν χρόνο και ήδη από το πρώτο διάστημα που ήταν μαζί, μοιράζονταν την καθημερινότητά τους, συγκατοικώντας στο κέντρο της Αθήνας, στο Μετς. Οι δυο τους περνούν πολλές στιγμές μαζί και συχνά δεν διστάζουν να εκφράσουν δημόσια τον θαυμασμό που έχει ο ένας για τον άλλον. Το ερωτευμένο ζευγάρι δεν κρύβει την αγάπη που έχει στα ταξίδια, αφού με την πρώτη ευκαιρία, φεύγουν για κάποιον προορισμό εντός ή εκτός της Ελλάδας.

Μαραβέγιας – Σωτηροπούλου: Ταξίδεψαν στο Λονδίνο για μία ημέρα

Αφού, λοιπόν, επισκέφθηκαν πρώτα την Ύδρα και την Εύβοια, όπου είχε live εμφανίσεις ο Κωστής Μαραβέγιας και στη συνέχεια έφτιαξαν βαλίτσες για το Λονδίνο. Εκεί, η Τόνια Σωτηροπούλου έχει κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις κι έτσι δεν είναι η πρώτη φορά που ταξιδεύει στη βρετανική πρωτεύουσα. Κάθε φορά, φυσικά, ο σύντροφός της είναι δίπλα της, με το Λονδίνο να αποτελεί πλέον έναν από τους αγαπημένους τους προορισμούς.

Ο Κωστής Μαραβέγιας στο Λονδίνο / Φωτογραφία: Instagram

Η γνωστή ηθοποιός από τη στιγμή που πάτησε το πόδι της στο Λονδίνο δεν σταμάτησε να ανεβάζει στο λογαριασμό της στο Instagram στιγμιότυπα από το ταξίδι τους, ενώ ενημέρωσε τους followers της, ότι θα μείνει εκεί μόνο για μία ημέρα για λόγους δουλειάς.

Μάλιστα, η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας παρευρέθηκαν στο Φεστιβάλ Υπερηφάνειας στο Λονδίνο και πόζαραν στην ίδια πολύχρωμη πεταλούδα του London Pride!

Ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου στο London Pride / Φωτογραφία: Instagram

Πηγή: iefimerida.gr