
Καλλιόπη Τσινιαράκη
Όσο νυχτώνει…η διάθεση μεγαλώνει. Τραγούδι θέλεις, παρέα θέλεις, τι παίζει στη πόλη να μάθει θέλεις? Ότι θέλεις (σχεδόν) είναι εδώ!!
closeListeners:
Top listeners:
Radiopolis Player ΡΑΔΙΟ ΠΟΛΙΣ 99,4
Προχθές πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της νέας ταινίας του σκηνοθέτη Γουές Άντερσον, «Asteroid City», στη Νέα Υόρκη. Η ταινία, η οποία έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ των Καννών πριν από λίγες εβδομάδες, έχει ένα πολυπληθές καστ από Χολιγουντιανούς αστέρες.
#AsteroidCity NYC premiere.
In select theaters Friday, everywhere June 23. pic.twitter.com/q8duSxQaBY— Asteroid City (@AsteroidCity) June 14, 2023
Η ταινία, η οποία έχει λάβει σχετικά θετικές κριτικές, θα κάνει την παγκόσμια κυκλοφορία της στις 23 Ιουνίου. Άλλες γνωστές ταινίες του σκηνοθέτη είναι το περσινό «The French Dispatch», το animation «Isle of Dogs» και το οσκαρικό «The Grand Budapest Hotel».
Η Γιόχανσον και η Ρόμπι τράβηξαν την προσοχή με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις τους. Η 38χρονη Γιόχανσον αναζήτησε έμπνευση από την παλιά αίγλη του Χόλιγουντ, καθώς επέλεξε ένα λευκό φόρεμα με λαιμόκοψη και σούρες. Ενώ, η πρωταγωνίστρια της «Barbie» επέλεξε ένα μοντέρνο φόρεμα του οίκου Schiaparelli.
Δείτε τις φωτογραφίες
Πηγή: protothema.gr, Φωτογραφίες: Image Press Agency / SplashNews.com / IDEAL IMAGE
Συντάχθηκε από: admin
Όσο νυχτώνει…η διάθεση μεγαλώνει. Τραγούδι θέλεις, παρέα θέλεις, τι παίζει στη πόλη να μάθει θέλεις? Ότι θέλεις (σχεδόν) είναι εδώ!!
close21:00 - 00:00
00:00 - 07:00
07:00 - 09:00
09:00 - 12:00
12:00 - 15:00
15:00 - 18:00
1
play_arrowΆννα Βίσση
2
play_arrowΑναστασία
3
play_arrowΓιώργος Σαμπάνης
4
play_arrowΠέτρος Ιακωβίδης
5
play_arrowΓιώργος Κακοσαίος