Μαρία Λέκα: Από τη Λάρισα στο My Style Rocks 2

Η Μαρία Λέκα γεννήθηκε στην Ζάκυνθο με Αλβανική καταγωγή αλλά τρελαίνει τη Λάρισα στην οποία σπουδάζει και θα τινάξει την μπάνκα στον αέρα του My Style Rocks 2.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: My Style Rocks 2: Γνωρίστε τα κορίτσια – Όλες οι παίκτριες (φώτο)

Ποια είναι λοιπόν η Μαρία Λέκα και πως μας συστήνεται η ίδια μέσω του ΣΚΑΙ;

Η Μαρία σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων στη Λάρισα και μεγάλωσε στη Ζάκυνθο. Από μικρό παιδί ασχολήθηκε με τη μόδα και το στυλ, πειράζοντας αρχικά τη ντουλάπα της μητέρας της και ξεφυλλίζοντας περιοδικά. Θεωρεί ελάττωμά της ότι δεν έχει υπομονή, και δηλώνει πεισματάρα. Στο My Style Rocks μπήκε γιατί αγαπάει τη μόδα, την τηλεόραση, αλλά και την αναγνωρισιμότητα. Η αγαπημένη της σχεδιάστρια είναι η Donatella Versace γιατί έχει κάνει τα πάντα στο χώρο της μόδας.

Το 20χρο μελαχρινό κορίτσι με αναλογίες μοντέλου σπουδάζει στην Λάρισα, διοίκηση επιχειρήσεων και Τουριστικά. Η ίδια ξέρει πώς «χωρίς σπουδές δεν πας πουθενά» και φροντίζει να δουλεύει τα βράδια στη Λάρισα για να μην επιβαρύνει την οικογένειά της.

Είναι πολύ εντυπωσιακή, με ύψος 174 εκατοστά του, και αρκετές φορές κατεβαίνει Αθήνα ανεβάζοντας υπέροχες φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό του Facebook.

View this post on Instagram

♥️

A post shared by Maria Leka. (@marialeka_____) on

Πολλές φορές την έχουμε δει εδώ στην πόλη μας να πηγαίνει γήπεδο και να παρακολουθεί τους ποδοσφαιρικούς αγώνες της ΑΕΛ, κλέβοντας τις εντυπώσεις στις κερκίδες.

Έχει κάνει PR σε πολλά νυχτερινά κλαμπ της πόλης. Σπουδάζει στο «Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων – ΤΕΙ Θεσσαλίας». Ως τόπο διαμονής δηλώνει την Λάρισα, ενώ ως τόπο καταγωγής αναφέρει το Πόγραδετς.

Εμείς να τις ευχηθούμε καλή επιτυχία!