Μουσικά Νέα

Marseaux – «Αν Το Λες Αγάπη Αυτό» | Μια υπέροχη μπαλάντα που ξεχώρισε μέσα από το φετινό X Factor!

today31 Μαρτίου 2022

Φόντο
share close

Ήταν Οκτώβριος του 2021 όταν η Marseaux κυκλοφόρησε το 3ο κατά σειρά βίντεο κλιπ του album τηςChica”, για το ντουέτο της με τον dPans «Αν Το Λες Αγάπη Αυτό», μια πανέμορφη, τρυφερή & νοσταλγική μπαλάντα.

Η πολυδιάστατη performer είχε λίγες μέρες πριν διακριθεί διεθνώς στην Times Square της Νέας Υόρκης ως πρέσβειρα Ελλάδας και Κύπρου σε παγκόσμια καμπάνια του Spotify, και λίγες ώρες μετά είδε και το βίντεο του «Αν Το Λες Αγάπη Αυτό» να φιγουράρει στα trending videos του YouTube.

Η «φωτιά» του τραγουδιού αναζωπυρώθηκε και πάλι πριν από λίγες μέρες, χάρη σε μια audition στο X Factor! Η νεαρή Κατερίνα Λαζαρίδου από την Θεσσαλονίκη επέλεξε για την audition της το τραγούδι της Marseaux, έκλεψε τις εντυπώσεις, πέρασε κατευθείαν στην επόμενη φάση, μπήκε στις πρώτες θέσεις των trends στο YouTube, και το «Αν Το Λες Αγάπη Αυτό» άρχισε να ακούγεται και πάλι δυνατά σε όλες τις πλατφόρμες και τα social media, ξεχωρίζοντας στο Tik Tok όπου έχουν δημιουργηθεί δεκάδες βίντεο με αποσπάσματα του τραγουδιού.

To X Factor μεταδίδεται κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στο MEGA.

Δείτε την audition της Κατερίνας Λαζαρίδου στο X Factor στο MEGA:

Δείτε το official video του «Αν Το Λες Αγάπη Αυτό»

Written by: admin


Phone: 2410 282278
Email: info@radiopolis.gr

Λάρισα – Τ.Κ. 41336
Οδός: Βόλου 102

0%