Αλέκος Βυθούλκας
Αγαπάς το μπέρδεμα στη μουσική, τον κινηματογράφο, τις συναυλίες, τα νέα των καλλιτεχνών,τη μόδα, το shopping therapy και τη ζωή έξω από το σπίτι; Ότι αγαπάς είναι εδώ!
closeListeners:
Top listeners:
play_arrow
Radiopolis Player ΡΑΔΙΟ ΠΟΛΙΣ 99,4
Marseaux στην Ελασσόνα: Η βροχή δεν σταμάτησε τη γιορτή!
Παρά τη βροχή, η Κεντρική Πλατεία Ελασσόνας πλημμύρισε χθες το απόγευμα από χαμόγελα, ζεστή διάθεση και παιδικές φωνές, στην επίσημη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου του Δήμου. Μικροί και μεγάλοι αψήφησαν τον καιρό και δημιούργησαν μια ατμόσφαιρα γεμάτη γιορτινή μαγεία.
Η βραδιά ξεκίνησε με χριστουγεννιάτικα εργαστήρια για παιδιά, face painting και θεατρικά δρώμενα, δίνοντας χρώμα και ζωντάνια στην πλατεία. Λίγο πριν το άναμμα του δέντρου, φωτεινά φαναράκια υψώθηκαν στον ουρανό, προσφέροντας μια συγκινητική εικόνα που θύμιζε παραμύθι.
Και τότε ήρθε η στιγμή που όλοι περίμεναν: η Marseaux ανέβηκε στη σκηνή και με την ενέργεια και τον ρυθμό της ξεσήκωσε ιδιαίτερα τη νεολαία. Η πλατεία μετατράπηκε σε μια μεγάλη μουσική γιορτή, γεμάτη χορό, τραγούδι και χαμόγελα. Ήταν η απόλυτη κορύφωση μιας βραδιάς που θα μείνει αξέχαστη.


Συντάχθηκε από: admin
Αγαπάς το μπέρδεμα στη μουσική, τον κινηματογράφο, τις συναυλίες, τα νέα των καλλιτεχνών,τη μόδα, το shopping therapy και τη ζωή έξω από το σπίτι; Ότι αγαπάς είναι εδώ!
close
15:00 - 18:00
18:00 - 21:00
21:00 - 00:00
00:00 - 07:00
07:00 - 21:00
21:00 - 00:00

1
play_arrowΕλένη Φουρέιρα
2
play_arrowΚωνσταντίνος Αργυρός x Noizy
3
play_arrowΆννα Βίσση
4
play_arrowΘοδωρής Φέρρης
5
play_arrowStavento x Αναστασία
