Μουσικά Νέα

Μαζωνάκης – Σχοινάς – Γαρμπή: Ο «πόλεμος» συνεχίζεται! Μετά το εξώδικο, έρχεται αγωγή 1 εκατομμυρίου ευρώ

today22 Σεπτεμβρίου 2022

Background
share close

Συνεχίζονται οι εξελίξεις και οι «απαντήσεις» μέσα από εξώδικα στην υπόθεση του Γιώργου Μαζωνάκη με τον Διονύση Σχοινά, μετά την δεύτερη αναβολή την πρεμιέρα τους.

Οι δύο καλλιτέχνες με αναρτήσεις τους στο Instagram εξέφρασαν τη δική τους οπτική για το ζήτημα. Λίγες ημέρες μετά το νυχτερινό κέντρο έστειλε δύο εξώδικα στον Διονύση Σχοινά και την Καίτη Γαρμπή και μάλιστα ζητά το ποσό των 60.000 ευρώ. Ο δικηγόρος Νίκος Αγαπηνός που εκπροσωπεί την επιχείρηση επιβεβαίωσε τις πληροφορίες, επισημαίνοντας ότι έχουν σταλεί αυτά τα δύο εξώδικα, ένα στον Διονύση Σχοινά, ένα στην Καίτη Γαρμπή.

Ωστόσο φαίνεται πως τα εξώδικά δεν σταματούν εκεί, αφού σύμφωνα με νέες δηλώσεις του Νίκου Αγαπηνού, η επιχείρηση είναι έτοιμη να καταθέσει αγωγή ύψους 1.000.000€.

«Υπήρχαν κάποιες ενστάσεις του κ. Σχοινά σε σχέση με την αφίσα για την γραμματοσειρά και τον τρόπο διατύπωσης της αφίσας. Αναβλήθηκε για το λόγο αυτό η έναρξη, ανακατασκευάστηκε η αφίσα και ικανοποιήθηκαν πλήρως οι απαιτήσεις του κ. Σχοινά και ξαφνικά την προηγούμενη της νέας έναρξης προφασίστηκε ένα λόγο υγείας και δεν προσήλθε αναιτίως».

«Ο επιχειρηματίας αξιώνει διαφυγόντα κέρδη, αποκατάσταση ηθικής βλάβης και 40.000€που είχε λάβει ο Διονύσης Σχοινάς. Ο επιχειρηματίας αξιώνει 20.000€ για εμφανίσεις που δεν έλαβαν χώρα λόγω του κορονοϊού και είχε συμφωνηθεί να συμψηφιστεί με τις τωρινές εμφανίσεις του κ. Σχοινά», είπε αρχικά ο δικηγόρος, Νίκος Αγαπηνός.

Και πρόσθεσε: «Η επιχείρηση κινήθηκε νομικά και ζητά και από τους δύο καλλιτέχνες τα ποσά. Υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία ότι υπάρχουν βαρύτατες συμβατικές παραβάσεις του κ. Σχοινά, οι οποίες εκθέτουν την επιχείρηση σε μεγάλο κίνδυνο, ακόμα και τον κίνδυνο απώλειας της χειμερινής περιόδου και πλέον είναι αρμόδια τα δικαστήρια να κρίνουν το ύψος της χρηματικής ικανοποίησης».

Τέλος, ο Νίκος Αγαπηνός συμπλήρωσε: «Έχω ζητήσει από την επιχείρηση να έχω τα έσοδα και τα έξοδα στην προ covid εποχή, τα οποία θα συγκρίνουμε με τα επίσημα έξοδα τις επιχείρησης την αντιστοιχεί περίοδο και έτσι θα διεκδικηθούν και τα ποσά από τον Διονύση Σχοινά. Ο κύριος Τσακουμάκος έκανε πολλές προσπάθειες να επικοινωνήσει με τον Διονύση Σχοινά, ωστόσο δεν πήρε καμία απάντησε».

Πηγή: tlife.gr

Written by: admin


Phone: 2410 282278
Email: info@radiopolis.gr

Λάρισα – Τ.Κ. 41336
Οδός: Βόλου 102

0%