Μέγκαν και Χάρι στην Όπρα: Ο ρατσισμός στο Παλάτι, το φύλο του μωρού και οι τάσεις αυτοκτονίας

Η συνέντευξη του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στην Όπρα Γουίνφρεϊ, αναμφίβολα, θα συζητιέται για πολύ καιρό. Το ζευγάρι «έσπασε» τη σιωπή του και πέταξε «βόμβες». Αποκάλυψαν τον ρατσισμό που δέχτηκαν από το Παλάτι για το χρώμα του δέρματος του γιου τους, τον μυστικό τους γάμο, το φύλο του δεύτερου μωρού και πολλά πολλά ακόμα…

Ο μυστικός γάμος: Όπως είπε η Μέγκαν, τρεις μέρες πριν την τηλεοπτική εκπομπή «Royal Wedding», παντρεύτηκαν σε ιδιωτική τελετή χωρίς οικογένεια, με μόνο τον Αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπουρυ. Το πιστοποιητικό του γάμου τους κρέμεται στο σπίτι της έχει την ημερομηνία της ιδιωτικής τελετής.

Υπήρξαν πολλές συζητήσεις της οικογένειας με τον Χάρι, αλλά και με την ίδια στις οποίες της τόνιζαν τους κινδύνους που μπορεί να επιφέρει αυτό στη μοναρχία.

Ο Τύπος: «Όταν ξεκίνησαν τα χτυπήματα κάτω από την μέση με ψευδή δημοσιεύματα στα βρετανικά tabloid, στο Παλάτι δεν έκαναν τίποτα για να τα σταματήσει ή να μας στηρίξει με έναν τρόπο. Η ιστορία με την Κέιτ ήταν η αρχή της δολοφονίας τους χαρακτήρα μου. Τα ψέματα διαδέχονταν το ένα το άλλο. Ήταν ανυπόφορο», είπε η Μέγκαν που αποκάλυψε ότι περιμένουν κοριτσάκι και θα έρθει στον κόσμο το καλοκαίρι.

Στο χείλος του γκρεμού η Μέγκαν: «Έφτασα στην άκρη του γκρεμού, κατέρρευσα ψυχολογικά. Είχε άμεση ανάγκη από ειδικό. Ο Χάρι πήγε και ζήτησε βοήθεια, να δούμε έναν ψυχολόγο, έναν ειδικό. Ακόμη και αυτό το αρνήθηκαν. Του είπαν, πως δεν μπορεί να γίνει κάτι, γιατί δεν είναι εργαζόμενη, αλλά μέλος της βασιλικής οικογένειας… Το λέω αυτό τώρα, γιατί υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θέλουν να ζητήσουν βοήθεια και δεν τολμούν. Εγώ τόλμησα να ζητήσω και την αρνήθηκαν».

Πηγή: tlife.gr

Προηγούμενο άρθροSurvivor trailer 08/03: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα την πρώτη ασυλία;
Επόμενο άρθροΧρήστος Μενιδιάτης – Τελευταία Αγκαλιά | Official Music Video