Αλέκος Βυθούλκας

Background

Αλέκος Βυθούλκας

Αγαπάς το μπέρδεμα στη μουσική, τον κινηματογράφο, τις συναυλίες, τα νέα των καλλιτεχνών,τη μόδα, το shopping therapy και τη ζωή έξω από το σπίτι; Ότι αγαπάς είναι εδώ!Υπάρχουν οι αγάπες και οι καψούρες !! Και είναι διαφορετικά πράγματα και τα δύο πιστέψτε με !! Ξεκινάμε με τις καψούρες.

Κάπως έτσι άρχισε η σχέση με το ραδιόφωνοστην Λάρισα πριν αρκετά χρόνια πίσω απο τις κονσόλες και τα μικρόφωνα του αγαπημένου μας Ράδιο Πόλις. Τότε ακόμα δεν είχαμε μούσι, ακούγαμε Τριαντάφυλλο (χωρίς να πιστεύω πως θα ξαναγίνει της μόδας) και Modjo με την γνωστή του Lady!!

Μετά ήρθε η αγάπη για το σινεμά που την κουβαλάμε ακόμη, και είπα να το σπουδάσω στην Αθήνα.Σκηνοθέτης λοιπόν κι ας μην γίναμε ΣπΊλμπεργκ. Μπήκα για μια δεκαετία στην ιδιωτική τηλεόραση, το κάναμε κι αυτό. Η καψούρα όμως δεν έφευγε και η μουσική και τα τραγούδια με έκαιγαν ακόμα. Ταυτόχρονα λοιπόν Dj στη Λάρισα σε πάμπολα μπαράκια με όλου του είδους τις μουσικές.

Και ο χρόνος περνάει και οι κύκλοι κλείνουν και το ραδιόφωνο που τόσο αγάπησα ξαναέρχεται μπροστά μου !! Κάθε μεσημέρι λοιπόν ελπίζω να περάσουμε υπέροχα, να ερωτευτούμε, να διασκεδάσουμε, να ενοχλήσουμε για λίγο τους γείτονες, να συζητάμε για μουσική ταινίες κουτσομπολιά ή οτι άλλο μας έρθει. Να γίνουμε παρέα. Και να αγαπηθούμε και να καψουρευτούμε και πάλι!!


Παραγωγοί

Phone: 2410 282278
Email: info@radiopolis.gr

Λάρισα – Τ.Κ. 41336
Οδός: Βόλου 102

0%