Μουσικά Νέα

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Φωτογραφίες από τα γυρίσματα του νέου του video clip

today12 Νοεμβρίου 2021

Φόντο
share close

Στα γυρίσματα του νέου video clip του Μιχάλη Χατζηγιάννη βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 10 Νοεμβρίου το TLIFE.

Το νέο τραγούδι του αγαπημένου ερμηνευτή με τίτλο «Κομμένα τα πρέπει» πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη Παρασκευή 19 Νοεμβρίου από τη Heaven music με τη μουσική να συνυπογράφουν ο ίδιος ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με τον Κωνσταντίνο Παντζή ενώ οι στίχοι ανήκουν στην Ελεάνα Βραχάλη.

Τα γυρίσματα του «Κομμένα τα πρέπει» πραγματοποιήθηκαν στη Στοά ΚαΪρη, την πιο παλιά στοά της Αθήνας. Από νωρίς το μεσημέρι είχαν αρχίσει να φτάνουν στο σημείο οι άνθρωποι της παραγωγής, οι χορευτές και ο σκηνοθέτης του video clip Άλεξ Κωνσταντινίδης ενώ απόλυτα συνεπής στο ραντεβού του ήταν και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Αφού ετοιμάστηκαν όλα, το γύρισμα άρχισε γύρω στις 18.30 με τον επιτυχημένο καλλιτέχνη να έχει αρκετά ανεβασμένη διάθεση και να ακολουθεί κατά γράμμα όλες τις σκηνοθετικές οδηγίες. Στο δεύτερο μέρος των γυρισμάτων ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θέλησε να συμμετέχει ενεργά και στη χορογραφία μαθαίνοντας όλα τα βήματα μέσα σε λίγα μόλις λεπτά.

Καθ’ όλη τη διάρκεια ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ήταν ιδιαίτερα φιλικός με όλους χωρίς να χάσει στιγμή την καλή διάθεση και το χιούμορ του.

Το “Κομμένα τα πρέπει” είναι ένα ιδιαίτερα ανεβαστικό κομμάτι που πρόκειται να μας συντροφεύσει σε αρκετές βραδινές εξόδους.

Πηγή: tlife.gr, Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Written by: admin


Προηγούμενο Άρθρο

People

Χρήστος Μάστορας: Η καταγωγή από την Βόρεια Ήπειρο και η εξομολόγηση (vids)

Ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχτηκε στο «Ενώπιος Ενωπίω» τον Χρήστο Μάστορα. O frontman του συγκροτήματος «Μέλισσες» μίλησε για την εκρηκτική του πορεία. Άνοιξε την καρδιά του, αναφερόμενος στα παιδικά του χρόνια και στο χωριό του, το οποίο βρίσκεται ακριβώς πάνω στα σύνορα. “Έζησα μέχρι τα 3,5 μου στο χωριό, πήγαινα όμως κάθε καλοκαίρι” λέει ο Χρήστος Μάστορας. “Όταν έγινε ο διαχωρισμός από τις μεγάλες δυνάμεις, όλοι οι ελληνόφωνες μείναμε εκτός Ελλάδας. […]

today12 Νοεμβρίου 2021


Phone: 2410 282278
Email: info@radiopolis.gr

Λάρισα – Τ.Κ. 41336
Οδός: Βόλου 102

0%