Μηνιαίες προβλέψεις Απρίλιος 2021

Ο Απρίλιος είναι ο μήνας που θα δημιουργήσει τις συνθήκες για σημαντικά νέα ξεκινήματα σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας. Ο Ερμής στις 04.04 περνάει στον Κριό και δημιουργεί έντονα την ανάγκη για επικοινωνία και άμεση υπεράσπιση ιδεών και απόψεων στον απόλυτο βαθμό. Ο αυθορμητισμός και ο παρορμητισμός έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και μπορεί να οδηγήσουν σε σημαντικές αποφάσεις, όμως είναι απαραίτητο να ξεφύγουμε από την απερισκεψία που θα μας ωθήσει σε λάθος κινήσεις.

Στις 12.04 η Νέα Σελήνη στον Κριό μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο σε επίπεδο προσωπικότητας και επιλογών. Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) που είναι γεννημένοι στις αρχές και τα μέσα του τρίτου δεκαημέρου. Τα Φώτα σε συγκλίνουσα όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δημιουργούν έντονα το αίσθημα της αλλαγής μέσα από πιέσεις, ανασφάλειες και εξουσιαστικές καταστάσεις που μας προβληματίζουν έντονα. Η συγκυρία αυτή μπορεί να είναι καταλυτική στην προσωπική και επαγγελματική μας ζωή, καθώς μας πεισμώνει ώστε να προχωρήσουμε σε σημαντικές αλλαγές της ζωής μας. Προσοχή καθώς ο φόβος και η ανασφάλεια μπορεί να λειτουργήσουν σαν εμπρηστικός μηχανισμός στις σχέσεις μας.

Στις 14.04 η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο ενισχύοντας την διάθεση ώστε να ικανοποιήσουμε κάθε μικρή και μεγάλη μας ανάγκη. Η Αφροδίτη στο ζώδιο της κυβέρνησης της βοηθά να ισορροπήσουμε σε οικονομικό επίπεδο και να προχωρήσουμε σε αλλαγές που θα βοηθήσουν ώστε να ισορροπήσουμε στην προσωπική μας ζωή. Δεν θα διστάσουμε να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον όπου ο ρομαντισμός και το πάθος θα ενισχύσουν και θα βελτιώσουν την σχέση μας.

Στις 20.04 ο Ήλιος και ο Ερμής περνάνε στον Ταύρο αυξάνοντας σε σημαντικό βαθμό την ανάγκη να τακτοποιήσουμε οικονομικά ζητήματα και να προχωρήσουμε σε οικονομικά σχέδια που μπορεί να έχουμε. Οι ρυθμοί πέφτουν, καθώς επιλέγουμε να επιδιώξουμε το καλύτερο δυνατό για εμάς με υπομονή και επιμονή. Το πείσμα δεν θα βοηθήσει ώστε να είμαστε ευέλικτοι όταν απαιτείται, για αυτό θα πρέπει να δείξουμε περισσότερη κατανόηση στις ανάγκες των γύρω μας.

Στις 23.04 ο Άρης περνάει στον Καρκίνο, θέση πτώσης για τον συγκεκριμένο πλανήτη. Η ένταση και ο καταπιεσμένος θυμός που μπορεί να νιώθουμε εκδηλώνονται με ευκολία μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον δημιουργώντας σημαντικά προβλήματα. Προσοχή σε κόντρες και χτυπήματα κάτω από τη ζώνη που δεν θα βοηθήσουν τις οικογενειακές σχέσεις.

Στις 27.04 η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού επικεντρώνει την προσοχή μας σε οικονομικές υποθέσεις και συμφωνίες σε σχέση με τρίτους. Οι ανατροπές που μπορεί να προκύψουν θα δημιουργήσουν ανασφάλεια, για αυτό είναι απαραίτητο να αποφύγουμε σπασμωδικές συμπεριφορές που θα οδηγήσουν σε εκρηκτικές καταστάσεις. Σε προσωπικό επίπεδο, η ανασφάλεια αυξάνεται και οι αμφιβολίες δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε απόσταση από το πρόσωπο που μας ενδιαφέρει.

Κριός

Κριέ μου ο Απρίλιος ξεκινά σε αστρολογικό επίπεδο στις 4/4 με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιό σου. Ο Ερμής από τη νέα του θέση θα βοηθήσει να επανέλθει η επικοινωνιακή σου διάθεση, που φαίνεται πως ήταν αρκετά υποτονική τον προηγούμενο καιρό. Βέβαια μαζί με αυτή θα υπάρξει και έντονη παρόρμηση την οποία θα πρέπει να κατευνάσεις προκειμένου να μη σε οδηγήσει σε κάποια παρεξήγηση. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σου στις 12/4 θα βοηθήσει πολύ ζητήματα που σχετίζονται με πρόσωπα του στενού και φιλικού σου περιβάλλοντος, καθώς και οτιδήποτε αφορά συλλόγους στους οποίους έχεις ενεργό ρόλο. Βέβαια θα πρέπει να προσέξεις κάποια θέματα επαγγελματικής φύσεως, τα οποία ίσως είναι περισσότερο απαιτητικά από ότι φαίνονται.

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου στη 19/4 και η είσοδος του Ήλιου στο ίδιο ζώδιο μία ημέρα μετά στις 20/4, εγκαινιάζουν ένα νέο διάστημα κατά το οποίο τα οικονομικά θέματα θα βρίσκονται σε προτεραιότητα. Τότε θα υπάρξουν ευκαιρίες για να διαπραγματευτείς προς όφελός σου μία οικονομική υπόθεση και να δημιουργήσεις μία σταθερή βάση στο ταμείο σου. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιό του Καρκίνου στις 23/4 δημιουργεί συναισθηματική υπερχείλιση, η οποία αρκετές φορές θα αποτελεί την αιτία του εκνευρισμού που θα νιώθεις. Απόφυγε εντάσεις στο σπίτι καθώς με την παρουσία του Άρη σε αυτό το ζώδιο είναι πιθανές. Ο μήνας κλείνει με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 27/4, η οποία σε προτρέπει να διαφυλάξεις τα οικονομικά σου κεκτημένα και να αποφύγεις τις κινήσεις που ενέχουν ρίσκο. Δεν αποκλείεται να προκύψει και μία ευκαιρία ή κάποιο έξτρα έσοδο ξαφνικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτό το μήνα θα υπάρξουν ευκαιρίες να ξεκαθαρίσουν πολλά πράγματα τα οποία ήταν λίγο «μπερδεμένα», λίγο θολά και αβάσιμα το προηγούμενο διάστημα, ιδιαίτερα για εσένα που ανήκεις στους ελεύθερους του ζωδίου σου. Ο Ερμής ο οποίος θα βρίσκεται στο ζώδιό σου από τις 4/4 θα είναι πολύ βοηθητικός στο παραπάνω σενάριο καθώς ενισχύει και την αυτοπεποίθηση αλλά και τις επικοινωνιακές σου ικανότητες. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου στις 15/4 θα σε οδηγήσει σε κάποιον που σου δίνει το αίσθημα της ασφάλειας και της σταθερότητας, καθώς αυτό θα είναι το επιθυμητό για εσένα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση αυτός ο μήνας φαίνεται πως θα κυλήσει όμορφα για εσένα και το σύντροφό σου, αν εξαιρέσεις κάποιες στιγμές έντασης που μπορεί να προκύψουν μετά τα μέσα του μήνα. Από τις 23/4 και μετά με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου, θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στον τρόπο που εκφράζεις τα συναισθήματά σου, καθώς αυτά πολλές φορές μπορεί να γίνουν η αιτία εντάσεων. Ιδιαίτερα αν μένεις με το σύντροφό σου κάτω από την ίδια στέγη θα πρέπει να επικεντρωθείς σε θέματα που αφορούν το σπίτι, ώστε να μην τα αφήσεις να εγείρουν αντιπαραθέσεις μεταξύ σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Το πρώτο μισό του Απριλίου ενδεχομένως να φέρει έναν αέρα ανανέωσης και σε επαγγελματικά θέματα καθώς η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σου στις 12/4, δείχνει πως «κάτι» ετοιμάζεται. Οι δουλειές που σχετίζονται με μία ομάδα ανθρώπων καθώς και η εργασία σε μία ομάδα ανθρώπων ενισχύει την καλή σου διάθεση και δημιουργεί ένα κλίμα αισιοδοξίας σε γενικότερο πλαίσιο. Από τις 15/4 με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου δεν αποκλείεται να υπάρξει και μία επαγγελματική πρόταση η οποία θα αλλάξει και το οικονομικό σου στάτους. Προς το τέλος του μήνα καλό θα είναι να αποφύγεις τις παρορμητικές κινήσεις όπως επίσης και τις κινήσεις λόγω εκνευρισμού, καθώς αυτές θα μπορούσαν να δημιουργήσουν πρόβλημα σε επαγγελματικές εξελίξεις.

Ταύρος

Ταύρε μου ο Απρίλιος είναι ένας μήνας που θα έχει κινητικότητα για εσένα καθώς κατά το δεύτερο μισό του θα υπάρξουν αρκετές πλανητικές μετακινήσεις στο ζώδιό σου, που θα σημάνουν μία νέα περίοδο για εσένα αλλά και για κάποιες από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Στις 4/4 η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Κριού δείχνει πως το παρασκήνιο δεν θα σε αφήσει να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα για μία δική σου υπόθεση για αυτό θα πρέπει να είσαι υπομονετικός μέχρι και τις 19/4, που ο Ερμής θα περάσει στο δικό σου ζώδιο και θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις μία ξεκάθαρη εικόνα για πρόσωπα και καταστάσεις που σε ενδιαφέρουν. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στις 12/4 μπορεί να δημιουργήσει έντονη κόπωση η οποία είναι πιθανόν να προέρχεται από σκέψεις που κάνεις, ιδιαίτερα για θέματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα.

Προσπάθησε να κατευνάσεις τις εσωτερικές ανησυχίες ώστε να μην μπεις σε ένα φαύλο κύκλο αρνητικών σκέψεων. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιό σου στις 20/4 εγκαινιάζει επίσημα το μήνα των γενεθλίων σου και μία περίοδο κατά την οποία θα βρίσκεσαι στο επίκεντρο των εξελίξεων. Ίσως προσεγγίσεις κάποια θέματα με εγωκεντρική διάθεση κάτι το οποίο δεν θα σε βοηθήσει να βρεις το δίκιο σου, ακόμα κι αν το έχεις.Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου στις 23/4 θα δημιουργήσει βιασύνη και στην επικοινωνία αλλά και στις μετακινήσεις. Για να αποφύγεις τα δυσάρεστα αποτελέσματα αυτής της βιασύνης θα πρέπει να είσαι προσεκτικός και κατά τις μετακινήσεις σου αλλά και σε συζητήσεις που θα έχεις με πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Ταύρου-Σκορπιού) στις 27/4 μπορεί να δημιουργήσει κάποιες επιπλέον ευθύνες όσον αφορά το επαγγελματικό κομμάτι, όμως θα δημιουργήσει και πρόσφορο έδαφος για να ανταμειφθείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου ίσως υπάρξει μία συστολή στην επικοινωνία η οποία δεν θα βοηθήσει να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο το οποίο σε ενδιαφέρει. Θα πρέπει να έχεις κατά νου πως κάποιες υποθέσεις μπορεί να κινούνται σε παρασκηνιακό επίπεδο ακόμα και αν μοιάζουν στάσιμες εδώ και καιρό. Ένας πρώην σύντροφος ενδεχομένως να σε σκέφτεται όπως μπορεί να συμβεί και το αντίθετο, κάτι το οποίο θα αρχίσει να δείχνει καλύτερα μια εικόνα κατά το δεύτερο μισό του μήνα. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σου στις 15/4 εγκαινιάζει ένα πολύ καλό διάστημα για τα ερωτικά σου ζητήματα και τις αισθηματικές σου υποθέσεις είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση. Οι αισθηματικές σου ανάγκες θα βρίσκονται στο προσκήνιο και φαίνεται πως θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον αυτός που θα μπορέσει να τις καλύψει! «Υποψήφιοι» θα υπάρξουν πολλοί το θέμα είναι η επιλογή που θα κάνεις εσύ! Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση αυτός ο μήνας θα έχει ευκαιρίες για την εξέλιξη αυτής της σχέσης αρκεί να αποφύγεις να φερθείς εγωιστικά απέναντι στα ζητήματα που την αφορούν. Η Πανσέληνος του θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου στο τέλος του μήνα μιλάει για κεραυνοβόλους έρωτας αλλά και ξαφνικές αλλαγές στον αισθηματικό τομέα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Ο Απρίλιος μπορεί να ξεκινήσει υποτονικά για ζητήματα που αφορούν τη δουλειά όμως θα πρέπει να έχεις κατά νου πως ενώ κάποια επαγγελματικά θέματα φαίνονται στάσιμα ίσως να μην είναι, απλώς να κινούνται σε παρασκηνιακό επίπεδο. Ο Ερμής στο ζώδιο του Κριού από τις 4/4 συνηγορεί σε αυτό το παρασκήνιο για αυτό θα πρέπει να δώσεις προσοχή όχι μόνο σε αυτά που βλέπεις αλλά να αφουγκραστείς και πράγματα που ενδεχομένως να μην βλέπεις. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο σου στις 15/4 θα εγκαινιάσει τη ροή των πλανητικών μετακινήσεων στο ζώδιό σου, καθώς μετά θα ακολουθήσει και ο Ερμής αλλά και ο Ήλιος δείχνοντας πως όσο περνούν οι ημέρες του Απριλίου, τόσο θα συμβαίνουν πράγματα «στα ξαφνικά»!

Δίδυμοι

Δίδυμε μου ο Απρίλιος ξεκινά με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Κριού στις 4/4 και από τη νέα του θέση θα είναι εξαιρετικά βοηθητικός για την επικοινωνία σου με τους φίλους σου. Η εξωστρέφεια θα είναι χαρακτηριστικό του επόμενου διαστήματος και έρχεται να δώσει τέλος στα άγχη και τις ανησυχίες που υπήρχαν μέχρι τώρα, ιδιαίτερα για επαγγελματικά ζητήματα. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στις 12/4 μπορεί να δημιουργήσει νευρικότητα αλλά ταυτόχρονα θα δημιουργήσει και εξαιρετικές ευκαιρίες όσον αφορά την εκπαίδευση, τις μετακινήσεις για επαγγελματικούς λόγους, αλλά και την είσοδο νέων προσώπων στο φιλικό σου περιβάλλον. Κάποια θέματα από το παρελθόν χρειάζονται διευθέτηση προκειμένου να μην έρθουν ξανά στο παρόν. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου στις 19/4 δείχνει πως το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα έχει αρκετό παρασκήνιο όσον αφορά ζητήματα που σε ενδιαφέρουν, κάτι στο οποίο θα πρέπει να δώσεις την πρέπουσα σημασία.

Καλό θα είναι να μην εμπιστευτείς ανθρώπους που δεν είσαι σίγουρος για τις προθέσεις τους ιδιαίτερα για ζητήματα που είναι «αυστηρώς προσωπικά». Στις 20/4 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου δείχνει πως ξεκινά ένα διάστημα εσωστρέφειας, το οποίο θα είναι πολύ βοηθητικό για να ανασυνταχθείς. Οι πλανητικές μετακινήσεις δεν σταματούν εδώ καθώς στις 23/4 έχουμε και την τελευταία μετακίνηση για αυτό το μήνα, αυτή του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου. Ο Άρης αφήνει το δικό σου ζώδιο κάτι που θα βοηθήσει να σταθεροποιηθούν σχέσεις που είχαν αρκετές εντάσεις το προηγούμενο διάστημα. Από τη νέα του θέση βέβαια μπορεί να ευνοήσει τα έξοδα, για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός ώστε να μην παρασυρθείς σε περιττές αγορές. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 27/4 μπορεί να δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για μία τυχαία και ξαφνική συνάντηση με ένα πρόσωπο του παρελθόντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Ο μήνας ξεκινά ιδιαίτερα επικοινωνιακά καθώς στις 4/4 ο Ερμής περνά στον Κριό και βοηθά οτιδήποτε σχετίζεται με την επικοινωνία σου. Για εσένα που είσαι ελεύθερος φαίνεται πως θα προκύψει μία ευκαιρία μέσω του φιλικού σου περιβάλλοντος και δεν αποκλείεται να έρθεις κοντά με κάποιο φίλο ή γνωστό ενός φιλικού σου προσώπου. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου στις 15/4 δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για να αναπτυχθούν κρυφά ειδύλλια και φλερτ, τα οποία φαίνεται πως θα αρχίσουν να εξελίσσονται σχεδόν παρασκηνιακά. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να αποφύγεις το παραπάνω σενάριο καθώς «ουδέν κρυπτόν υπό τον Ήλιο». Με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου θα πρέπει να δείξεις αυτοσυγκράτηση στα έξοδα -ιδιαίτερα αν έχεις κοινό ταμείο με το σύντροφό σου- καθώς φαίνεται πως οι περισσότερες διαφωνίες θα προκύψουν για τέτοιου είδους ζητήματα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτός ο μήνας δεν θα δημιουργήσει νέα επαγγελματικά δεδομένα καθώς ο προηγούμενος ενδεχομένως να έφερε αρκετές αλλαγές. Τώρα λοιπόν καλείσαι να συνειδητοποιήσεις πολλές από αυτές και να προσαρμοστείς σε νέα δεδομένα όσον αφορά το επαγγελματικό περιβάλλον. Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Κριού από τις 4/4 θα βοηθήσει ιδιαίτερα την επικοινωνία και δεν αποκλείεται να δημιουργήσει ισχυρούς προσωπικούς και επαγγελματικούς δεσμούς με συγκεκριμένα πρόσωπα. Κατά το δεύτερο μισό του μήνα το οικονομικό κομμάτι θα παίξει σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις που θα αφορούν επαγγελματικά θέματα, όμως θα πρέπει να θυμάσαι πως θα υπάρχουν και άλλα δεδομένα που θα πρέπει να συνεκτιμήσεις πριν πάρεις κάποια απόφαση για τη δουλειά.

Καρκίνος

Καρκίνε μου ο Απρίλιος είναι ένας μήνας κατά τον οποίο θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά και το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Κριού από τις 4/4 δείχνει πως θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες και πρόσφορο έδαφος για να επικοινωνήσεις προκειμένου να διευθετήσεις επαγγελματικές υποθέσεις και ζητήματα τα οποία μέχρι τώρα δεν είχαν δώσει και τα καλύτερα δείγματα. Πληροφορίες και φήμες που αφορούν τη δουλειά ανήκουν στα πιθανά σενάρια αυτού του μήνα, όμως δεν θα πρέπει να τις αφήσεις να σε παρασύρουν σε παρορμητικές αντιδράσεις. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στις 12/4 μπορεί να ανοίξει ένα νέο δρόμο στον επαγγελματικό τομέα, όμως για να γίνει αυτό θα πρέπει να έχεις κλείσει κάποιες εκκρεμότητες του παρελθόντος.

Μία σχέση ή μία συνεργασία πιθανόν να περάσει διά πυρός και σιδήρου προκειμένου να αποδείξει αν έχει γερές βάσεις. Η είσοδος του Ερμή αλλά και του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου στις 19 και 20/4 αντίστοιχα δείχνει πως το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα είναι πιο χαλαρό και θα σε βρει με άλλη διάθεση. Η επικοινωνία με φίλους και η συναναστροφή με αγαπημένα σου πρόσωπα θα παίξει ιδιαίτερο ρόλο σε αυτό. Στις 23/4 Άρης περνά στο δικό σου ζώδιο και δείχνει πως το επόμενο διάστημα θα είναι γεμάτο κινητικότητα, ενέργεια και κάποιες στιγμές εκνευρισμού! Ο μήνας κλείνει με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 27/4, η οποία θα φέρει στο προσκήνιο μία αισθηματική υπόθεση ή θα ανοίξει μία νέα!

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα φαίνεται πως θα υπάρξουν αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις οι οποίες θα περιορίζουν αισθητά το χρόνο που θα έχεις για την προσωπική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση καλό θα είναι να προσέξεις το παραπάνω σενάριο προκειμένου να μη δεχτείς τα παράπονα του συντρόφου σου! Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου στις 15/4 θα γεφυρώσει διαφορές και διαφωνίες που μπορεί να υπήρχαν μέχρι τότε και θα βοηθήσει το κλίμα στις σχέσεις σου. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί ένα νέο αισθηματικό ενδιαφέρον με κάποιο πρόσωπο που βρίσκεται στο ευρύτερο φιλικό σου περιβάλλον. Από τις 23/4 και μετά με την παρουσία του Άρη στο ζώδιό σου θα χρειαστεί αυτοσυγκράτηση καθώς ο Άρης «πάνω από το κεφάλι σου» μπορεί να σου δημιουργεί εκνευρισμό ακόμα και για μικροπράγματα, με αποτέλεσμα να είναι πιο εύκολο να διαταραχθεί το κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτός ο μήνας θα ξεκινήσει ιδιαίτερα δυναμικά όσον αφορά τον επαγγελματικό τομέα καθώς και ο Ερμής αλλά και η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού δείχνουν μαχητική διάθεση και πολλή δουλειά! Δεν αποκλείεται να προκύψουν και ευκαιρίες για να διευθετήσεις ένα επαγγελματικό ζήτημα, όπως επίσης και ευκαιρίες για να υπάρξουν γόνιμες συζητήσεις που θα αφορούν την επαγγελματική σου εξέλιξη. Αυτό που θα πρέπει να αποφύγεις είναι οι παρορμητικές αποφάσεις οι οποίες θα μπορούσαν να γυρίσουν μπούμερανγκ σε εσένα. Από τις 23/4 και μετά λόγω της παρουσίας του Άρη στο δικό σου ζώδιο θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς η υπέρ-ενέργεια που θα έχεις μπορεί να σου δημιουργεί έντονες αντιδράσεις -ιδιαίτερα σε περίπτωση που δε συμφωνείς με κάτι- και κατά συνέπεια εντάσεις με τους ανθρώπους γύρω σου.

Λέων

Λέων μου ο Απρίλιος ξεκινά με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Κριού στις 4/4 μία πλανητική μετακίνηση που θα λειτουργήσει πολύ θετικά για εσένα, ιδιαίτερα σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει ένα θέμα που αφορά την εκπαίδευση. Τα σεμινάρια, οι πιστοποιήσεις καθώς και οι εξετάσεις, ενδεχομένως να βρεθούν στο προσκήνιο αυτό το μήνα. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 12/4 στο ζώδιο του Κριού μπορεί να σε φέρει κοντά με ένα πρόσωπο που υπήρξαν αρκετές εντάσεις το προηγούμενο διάστημα. Ενδεχομένως να δημιουργήσει και κάποια ζητήματα στην καθημερινότητά σου, για αυτό θα χρειαστεί να δώσεις περισσότερη σημασία στο πρόγραμμα που ακολουθείς. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου στις 19/4 και η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο μία ημέρα μετά (20/4) εγκαινιάζουν ένα νέο διάστημα το οποίο θα έχει αρκετές συζητήσεις, σκέψεις αλλά και ανησυχία για θέματα που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα.

Παρόλα αυτά θα πρέπει να θυμάσαι πως θα φέρει και ευκαιρίες σε υποθέσεις που αφορούν τη δουλειά, δεν αποκλείεται να έρθει και μία νέα επαγγελματική πρόταση. Στις 23/4 ο Άρης κάνει την είσοδό τους στο ζώδιο του Καρκίνου και από τη νέα του θέση μπορεί να αυξήσει την εσωτερική αναστάτωση αλλά και το αίσθημα της ευθύνης απέναντι σε ορισμένα πρόσωπα και ορισμένες καταστάσεις που σε απασχολούν. Λόγω του ότι θα είναι εύκολο να χάνεις την ψυχραιμία σου προσπάθησε να κρατήσεις αποστάσεις από ανθρώπους που έχουν ως αγαπημένο χόμπι να δημιουργούν εντάσεις. Ο μήνας κλείνει με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 27/4 η οποία σε καλεί να λύσεις κάποια θέματα που αφορούν επαγγελματικές εκκρεμότητες, ώστε να αποκτήσεις μία πιο σαφή εικόνα για το πως πρέπει να κινηθείς σε ζητήματα δουλειάς.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου φαίνεται πως θα συνεχίσει η επικοινωνία με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο ευρύτερο περιβάλλον σου και είναι πολύ πιθανό να είχατε έρθει κοντά το προηγούμενο διάστημα. Μέχρι και τις 14/4 που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού θα είναι πιο εύκολο για εσένα να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που ενδιαφέρεσαι να γνωρίσεις καλύτερα και να σπάσεις τον πάγο ανάμεσά σας. Στις 15/4 η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου και από τη νέα της θέση θα στρέψει περισσότερο το ενδιαφέρον σου στη δουλειά και σε ότι σχετίζεται με αυτή, πολύ πιθανό να στρέψει το ενδιαφέρον σου και σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που βρίσκεται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Θα πρέπει να γνωρίζεις πως ένα αισθηματικό ειδύλλιο στη δουλειά μπορεί να έχει ένα βαθμό δυσκολίας ή ένα βαθμό ρίσκου καθώς πιθανά να επηρεάσει και τη δουλειά αλλά και τις προτεραιότητές σου! Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση κατά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα θα πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή σε αυτή καθώς θα υπάρχει η τάση να την βάλεις στον αυτόματο πιλότο, καθώς οι προτεραιότητές σου θα στραφούν στον επαγγελματικό τομέα. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να επηρεάσει δυσμενώς τη σχέση και την επικοινωνία με το σύντροφό σου, όμως είναι στο χέρι σου αν θα το αφήσεις να συμβεί.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Ο Απρίλιος χωρίζεται σε δύο μέρη καθώς κατά το πρώτο μισό του θα υπάρξουν ευκαιρίες για επαγγελματικές πιστοποιήσεις και σεμινάρια που θα μπορούσαν να αυξήσουν τα τυπικά σου προσόντα και να αποτελέσουν τη βάση για σημαντικές επαγγελματικές κινήσεις στο μέλλον. Είναι εξίσου πιθανόν να προκύψει και ένα ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους ή να σου γίνει μία πρόταση για δουλειά εξ αποστάσεως. Πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση καλό θα ήταν να ζυγίσεις τα υπέρ και τα κατά και να μην αφήσεις την παρόρμηση σου να αποφασίσει για εσένα. Κατά το δεύτερο μισό του μήνα με την πολυαστρία που θα υπάρχει στο ζώδιο του Ταύρου (Αφροδίτη, Ερμής, Ουρανός και Ήλιος) φαίνεται πως μπορεί να προκύψουν κάποιες ξαφνικές ανακατατάξεις ή αλλαγές που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα. Ίσως κάποιες από αυτές να σου δημιουργήσουν ανησυχία, όμως να θυμάσαι πως «ουδέν κακόν αμιγές καλού»!

Παρθένος

Παρθένε μου ο Απρίλιος είναι ένας μήνας που θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες οι οποίες έρχονται από το παρελθόν και μέχρι τώρα ενδεχομένως να τις νιώθεις σαν βάρος στα πόδια σου. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Κριού στις 4/4 δείχνει πως αυτός ο μήνας ενδείκνυται για να διευθετήσεις υποχρεώσεις που αφορούν τον οικονομικό τομέα, καθώς και κάποια θέματα τα οποία σχετίζονται με προσωπικές υποθέσεις και σε απασχολούν εδώ και καιρό. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στις 12/4 δείχνει πως μπορεί να προκύψει ένα θετικό γεγονός που να αφορά είτε τη δουλειά σου είτε την καθημερινότητά σου. Ο αισθηματικός τομέας χρειάζεται προσοχή κατά τη διάρκεια της νέας Σελήνης μιας και τα έντονα συναισθήματα ίσως αποσυντονίσουν μία σχέση ή μία γνωριμία που υπάρχει.

Στις 19/4 ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Ταύρου και στη νέα του θέση ευνοεί πολύ περισσότερο θέματα που αφορούν την εκπαίδευση και μία ημέρα μετά στις 20/4 κάνει την είσοδο του και ο Ήλιος στο ίδιο ζώδιο. Ένα νέο διάστημα περισσότερο εξωστρεφές και ευχάριστο ξεκινά για εσένα και ιδιαίτερο ρόλο σε αυτό φαίνεται πως θα παίξουν πρόσωπα που θα επικοινωνήσεις μαζί τους και πρόσωπα που βρίσκονται όχι μόνο στο στενό αλλά και στο ευρύτερο σου περιβάλλον. Στις 23/4 ο Άρης περνά στο ζώδιο του Καρκίνου και ενδεχομένως να δημιουργεί συναισθηματική υπερχείλιση, η οποία δεν θα είναι βοηθητική στο να διαχειριστείς πληροφορίες, συζητήσεις και την επικοινωνία με τους άλλους σε γενικότερο πλαίσιο! Η «παγίδα» του Άρη από τη νέα του θέση είναι πως μπορεί να προκαλεί συχνά πυκνά εντάσεις κατά τη διάρκεια συζητήσεων με φίλους. Ο μήνας κλείνει με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στις 27/4 στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, η οποία θα φέρει στο προσκήνιο ένα νέο αλλά και ένα παλαιότερο ειδύλλιο, κάτι που δείχνει πως θα χρειαστούν ξεκαθαρίσματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτό το μήνα ιδιαίτερα κατά το πρώτο μισό του ίσως νιώσεις πως υπάρχουν αρκετά ζητήματα προς διευθέτηση με το σύντροφό σου πολύ πιθανόν τα περισσότερα από αυτά να αφορούν υποθέσεις του παρελθόντος. Προσπάθησε να μην αφήσεις «γκρίζα» σημεία να υπάρχουν στη σχέση σας, καθώς αυτά είναι πολύ πιθανόν να δημιουργήσουν προβλήματα αργότερα. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στις 12/4 σου δίνει την ευκαιρία να διευθετήσεις οτιδήποτε θεωρείς πως χρειάζεται επίλυση. Με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου στις 15/4 ξεκινά ένα περισσότερο ευνοϊκό διάστημα για εσένα και τις αισθηματικές σου υποθέσεις, είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν συγκυρίες οι οποίες θα σε φέρουν κοντά με ένα πρόσωπο που βρίσκεται είτε στο ευρύτερο σου περιβάλλον είτε αυτή τη στιγμή βρίσκεται γεωγραφικά μακριά από εσένα. Προς το τέλος του μήνα με την πολυαστρία που θα υπάρξει στο ζώδιο του Ταύρου (Ερμής, Ήλιος, Ουρανός, Αφροδίτη) είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν και εκπλήξεις όπως και εξελίξεις που δεν περιμένεις σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να δώσεις προσοχή σε συζητήσεις καθώς θα μπορούσαν να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Οι επαγγελματικές υποθέσεις μπορεί να βρίσκονται στην καθημερινότητά σου δεν φαίνεται όμως πως θα βρίσκονται και στις σκέψεις σου κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα. Έτσι λοιπόν είναι πολύ πιθανόν να βάλεις τον αυτόματο πιλότο κάποιες από αυτές τις υποχρεώσεις, κάτι τέτοιο όμως θα μπορούσε να οδηγήσει σε λάθη τα οποία με τη σειρά τους μπορεί να ανοίξουν έναν φαύλο κύκλο αντιπαραθέσεων στη δουλειά. Το οικονομικό σκέλος κάποιων επαγγελματικών υποθέσεων θα σε απασχολήσει αρκετά κατά το πρώτο μισό του μήνα, όμως αν επικεντρωθείς σε αυτό σίγουρα θα μπορέσει να το διευθετήσεις όσο κι αν κάτι τέτοιο φαίνεται από δύσκολο έως ακατόρθωτο. Κατά το δεύτερο μισό του μήνα η επικοινωνία ανάμεσα σε εσένα και στα πρόσωπα που συνεργάζεσαι θα είναι απαιτητική και αυτό χρειάζεται και την ανάλογη προσοχή!

Ζυγός

Ζυγέ μου ο Απρίλιος είναι ένας μήνας ο οποίος θα φέρει στο προσκήνιο τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων και ενδεχομένως να δημιουργήσει και κάποια νέα δεδομένα σε αυτές. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Κριού στις 4/4 δείχνει πως θα υπάρχει επικοινωνιακή διάθεση μεταξύ εσένα και των ανθρώπων που σε ενδιαφέρουν, κάτι το οποίο θα βοηθήσει σημαντικά το να διευθετηθούν είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά ζητήματα. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στις 12/4 μπορεί να δημιουργήσει μία θετική εξέλιξη σε μία αισθηματική υπόθεση. Την ίδια στιγμή πιθανόν να φέρει και κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις στο προσκήνιο, οι οποίες μπορεί να σου δημιουργήσουν κούραση κατά τη διευθέτηση τους, όμως ο αισθηματικός τομέας θα αποτελέσει το αντίβαρο σε αυτήν την κόπωση.

Λίγο μετά τα μέσα του μήνα και συγκεκριμένα στις 19/4 με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου φαίνεται πως το τελευταίο δεκαήμερο θα σε απασχολήσουν περισσότερο τα θέματα που αφορούν οικονομικές υποθέσεις του παρελθόντος. Εκτός από τον Ερμή περνά και ο Ήλιος στο ίδιο ζώδιο στις 20/4, κάτι που δείχνει πως χρειάζεται να επιληφθείς αυτών των υποθέσεων μέχρι και το τέλος του μήνα, για να μπορέσεις να τις διευθετήσεις και να βγεις κερδισμένος. Στις 23/4 ο Άρης περνά στο ζώδιο του Καρκίνου και από τη νέα του θέση ενδεχομένως να αναμοχλεύσει κάποια θέματα τα οποία αφορούν τη δουλειά. Ίσως να μην υπάρχει και το καλύτερο κλίμα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον όμως η διάθεση με την οποία θα αντιμετωπίσεις πρόσωπα που σε εκνευρίζουν θα παίξει καθοριστικό ρόλο για εσένα. Λίγο πριν το τέλος του μήνα θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού (27/4) η οποία θα σου δώσει την ευκαιρία να κλείσεις εκκρεμότητες είτε σε προσωπικά είτε σε επαγγελματικά θέματα, ώστε να μην υπάρξουν εκπλήξεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα μπορεί να βοηθήσει σημαντικά την εξέλιξη μιας γνωριμίας που έχεις κάνει ή τη διευθέτηση κάποιων ζητημάτων που αφορούν μία σχέση που ήδη έχεις. Από τις 15/4 και μετά με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου φαίνεται πως το ενδιαφέρον σου θα στραφεί περισσότερο σε αισθηματικές εκκρεμότητες οι οποίες κάνουν την επανεμφάνισή τους. Ένα ειδύλλιο από το παρελθόν θα βρίσκεται στη σκέψη σου και δεν αποκλείεται να υπάρξει και επικοινωνία με ένα πρόσωπο που θα σε γυρίσει σε παρελθοντικά ζητήματα. Όσο νωρίτερα κλείσεις κάποιες αισθηματικές εκκρεμότητες τόσο καλύτερα θα νιώθεις αλλά και τόσο πιο εύκολο θα είναι να πάρεις αποφάσεις που αφορούν την προσωπική σου ζωή. Βέβαια θα πρέπει να έχεις κατά νου πως το δεύτερο μισό του μήνα ιδιαίτερα μετά τις 20/4 με την πολυαστρία που θα υπάρχει στο ζώδιο του Ταύρου (Ήλιος, Ερμής, Ουρανός και Αφροδίτη) είναι πολύ πιθανό να έχει εκπλήξεις είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση. Μία από αυτές τις εκπλήξεις μπορεί να είναι η επικοινωνία με ένα πρόσωπο που έχετε αφήσει εκκρεμότητες μεταξύ σας. Σε περίπτωση που βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση απόφυγε οποιαδήποτε κίνηση θα μπορούσε να σε βάλει σε μπελάδες με το ταίρι σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η επικοινωνία θα παίξει σημαντικό ρόλο στη διευθέτηση οποιουδήποτε ζητήματος προκύψει στον επαγγελματικό τομέα αυτό το μήνα. Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Κριού από τις 4/4 θα σε βοηθήσει να έρθεις σε επαφή με συνεργάτες σου και με πρόσωπα που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, με σκοπό να βελτιωθούν οι σχέσεις σας. Το καλό κλίμα στη δουλειά θα μπορούσε να βοηθήσει σημαντικά και την εξέλιξη των επαγγελματικών σου υποχρεώσεων αλλά και τη δική σου διάθεση. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στις 12/4 πιθανόν να σε βάλει σε ένα δίλημμα που θα αφορά τον επαγγελματικό τομέα. Καλό θα ήταν να ζυγίσεις προσεκτικά τα δεδομένα και να μην πάρεις κάποια απόφαση λόγω παρόρμησης ή λόγω εγωισμού.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου ο Απρίλιος είναι ένας μήνας που θα ξεκινήσει σε αστρολογικό επίπεδο στις 4/4 με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Κριού. Από τη νέα του θέση ο Ερμής δείχνει πως αυτές οι ημέρες είναι κατάλληλες για να διευθετήσεις ζητήματα που σχετίζονται με την καθημερινότητά σου, κάποιες εργασιακές υποθέσεις, πιθανόν και κάποιες αγγαρείες οι οποίες θα μπουν εμβόλιμα στο πρόγραμμά σου. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στις 12/4 είναι ιδανική για να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου. Ένα νέο διατροφικό πλάνο, η διακοπή μιας βλαβερής συνήθειας ή η ένταξη μιας αθλητικής δραστηριότητας στην καθημερινότητά σου, ευνοούνται πολύ με αυτή τη νέα Σελήνη. Στις 19/4 η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου θα σε φέρει «απέναντι» με κάποια πρόσωπα που σχετίζεσαι είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Είναι πιθανόν να νιώθεις πως οι απόψεις σας απέχουν «έτη φωτός», όμως η επικοινωνία θα βοηθήσει σημαντικά στο να βρεθεί μία μέση οδός, ιδιαίτερα σε ζητήματα που θα εγείρουν αντιπαραθέσεις.

Στις 20/4 περνά και ο Ήλιος στο ζώδιο του Ταύρου και από τη νέα του θέση θα φωτίσει τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Δεν αποκλείεται να υπάρξει πρόσφορο έδαφος για να βελτιωθεί μία υπάρχουσα σχέση ή να ξεκινήσει μία νέα συνεργασία. Οι πλανητικές μετακινήσεις συνεχίζονται καθώς στις 23/4 ο Άρης περνά στο ζώδιο του Καρκίνου. Από τη νέα του θέση ο Άρης μπορεί να δημιουργεί δυσθυμία, η οποία ενδεχομένως θα επηρεάσει τον τρόπο που ερμηνεύεις τη συμπεριφορά των άλλων απέναντι σου. Προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες ιδιαίτερα σε αισθηματικά ζητήματα, καθώς αυτά φαίνεται πως θα επηρεαστούν περισσότερο από τη συναισθηματική υπερχείλιση που μπορεί να προκαλέσει ο Άρης. Ο μήνας κλείνει με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Ταύρου-Σκορπιού) στις 27/4 η οποία θα κάνει επιτακτική την ανάγκη να ασχοληθείς είτε με κάποια σχέση είτε με κάποιες συνεργασίες που φαίνεται πως έχουν προβλήματα.

Τοξότης

Τοξότη μου ο Ερμής που μετακινείται στο ζώδιο του Κριού στις 4/4 κάνει «ποδαρικό» για τον Απρίλιο ο οποίος φαίνεται πως θα είναι ένας μήνας που μπορεί να δώσει πολλά σε δημιουργικό επίπεδο. Η παρουσία του Ερμή σε ένα ζώδιο άκρως συμβατό με το δικό σου ενισχύει τη διάθεσή σου και αυξάνει τη δημιουργική σου σκέψη αλλά και την έμπνευση. Αυτή θα είναι πολύ βοηθητική όχι μόνο σε προσωπικά αλλά και σε επαγγελματικά ζητήματα, ιδιαίτερα αν η δουλειά σου σχετίζεται με τις τέχνες. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στις 12/4 φέρνει τις διαπροσωπικές σχέσεις στο προσκήνιο και μπορεί να δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για να ξεκινήσει μία νέα σχέση. Ο τομέας των σχέσεων ευνοείται ιδιαίτερα όμως δεν ευνοείται το ίδιο και ο οικονομικός τομέας που χρειάζεται προσοχή στα έξοδα.

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου στις 19/4 αλλά και η είσοδος του Ήλιου στο ίδιο ζώδιο μία ημέρα μετά (20/4) δείχνουν πως το δεύτερο μισό του Απριλίου θα είναι περισσότερο απαιτητικό όσον αφορά τα εργασιακά ζητήματα και τις υποθέσεις της καθημερινότητας. Προσπάθησε να ιεραρχήσεις τις υποχρεώσεις σου καθώς αυτό θα αποτελέσει τη βάση για να μπορέσεις να τις φέρεις εις πέρας, χωρίς να αγχωθείς για το πρόγραμμά σου. Στις 23/4 ο Άρης περνά στο ζώδιο του Καρκίνου κάτι που δείχνει πως χρειάζεται να αφουγκραστείς τα συναισθήματα που σου έχουν προκαλέσει κάποιες καταστάσεις αλλά και κάποια πρόσωπα, καθώς οτιδήποτε αφήσεις «άλυτο» μέσα σου είναι πολύ πιθανό να σου δημιουργήσει δυσθυμία. Οι τελευταίες ημέρες του μήνα ενδείκνυνται και για τη διευθέτηση οικονομικών υποχρεώσεων ιδιαίτερα αν αυτές έρχονται από το παρελθόν. Ο μήνας κλείνει με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 27/4 η οποία μπορεί να δημιουργήσει μία αλλαγή στην καθημερινότητά σου. Αυτή η αλλαγή μπορεί να διαταράξει τις ισορροπίες ανάμεσα σε εσένα και σε πρόσωπα του περιβάλλοντός σου, όμως φαίνεται πως θα είναι προς όφελός σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού έως και τα μέσα του μήνα δείχνει πως το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου θα είναι πιο εύκολο να διευθετηθούν κάποιες αισθηματικές σου υποθέσεις είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη μία σχέση. Μάλιστα το φλερτ θα παίξει καθοριστικό ρόλο και στη διάθεση αλλά και στην καθημερινότητά σου, καθώς θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες για αυτό. Μετά τα μέσα του μήνα που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου (15/4) η προσοχή σου θα στραφεί περισσότερο σε ζητήματα της καθημερινότητας και οι αισθηματικές υποθέσεις θα μείνουν λίγο πίσω. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση καλό θα ήταν να μην αφήσεις τη ρουτίνα της καθημερινότητας να επηρεάσει εσένα και το σύντροφό σου και αυτό δεν θα γίνει αν αφιερώνεις ακόμα και ελάχιστο αλλά ουσιαστικό χρόνο στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν τέτοιες συγκυρίες που θα σε φέρουν κοντά με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο εργασιακό σου περιβάλλον ή με κάποιο τρόπο βρίσκεται στην καθημερινότητά σου! Μάλιστα από ότι φαίνεται αυτό είναι πιθανό να γίνει προς τα τέλη του μήνα και μάλιστα εντελώς ξαφνικά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Το πρώτο μισό του Απριλίου θα είναι πιο χαλαρό όσον αφορά τις επαγγελματικές και τις εργασιακές υποχρεώσεις για αυτό προσφέρεται προκειμένου να ξεκουραστείς και να μαζέψεις δυνάμεις, καθώς μετά τις 15/4 με την πολυαστρία που θα υπάρχει στο ζώδιο του Ταύρου φαίνεται πως το κλίμα θα αλλάξει. Τα επαγγελματικά ζητήματα θα δώσουν δυναμικό παρόν στην καθημερινότητά σου κάτι που θα μπορούσε να δημιουργήσει κόπωση αν δεν διαχειριστείς σωστά το χρόνο σου. Μία νέα εργασιακή καθημερινότητα είναι πολύ πιθανή προς τα τέλη του μήνα και μάλιστα δεν αποκλείεται να υπάρξει και μία πρόταση για να αναλάβεις κάτι νέο στη δουλειά.

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου ο Απρίλιος είναι ένας μήνας με ευκαιρίες για εσένα, καθώς το πρώτο μισό του ενδείκνυται για να διευθετήσεις οικογενειακές υποχρεώσεις και θέματα που αφορούν το σπίτι και το δεύτερο μισό του θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στον αισθηματικό τομέα. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Κριού στις 4/4 εγκαινιάζει το διάστημα κατά το οποίο θα είναι πιο εύκολο να φέρεις εις πέρας ζητήματα τα οποία σχετίζονται με ένα πρόσωπο της οικογένειάς σου ή με το σπίτι σε γενικότερο πλαίσιο. Οι διαπραγματευτικές σου ικανότητες θα είναι εξαιρετικές και θα βοηθήσουν σε δουλειές και γραφειοκρατικά θέματα τα οποία αφορούν το χώρο που ζεις. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στις 12/4 δημιουργεί ένα πολύ καλό κλίμα στις σχέσεις με ανθρώπους που βρίσκονται στο οικογενειακό σου περιβάλλον, αρκεί να αποφύγεις οτιδήποτε θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως «αντιδραστική κίνηση».

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου στις 19/4 και η είσοδος του Ήλιου στο ίδιο ζώδιο μία ημέρα μετά στις 20/4 φέρνουν εκπλήξεις σε αισθηματικές υποθέσεις. Η προσοχή σου θα στραφεί σε αυτές και αιτία μπορεί να είναι ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που γνωρίζεις ή ένα πρόσωπο που μόλις θα κάνει την εμφάνισή του. Παρόλα αυτά θα πρέπει να έχεις κατά νου πως ίσως υπάρξουν κάποια ζητήματα τα οποία θα σου δημιουργήσουν εκνευρισμό και με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου στις 23/4 θα είναι δύσκολο να τον κρύψεις. Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις μπορούν να επηρεαστούν από τη νέα θέση του Άρη καθώς θα βρίσκεται απέναντί σου και εσύ θα πρέπει να είσαι εγκρατής, προκειμένου να μην αφήνεις τον εκνευρισμό να σε οδηγεί σε παρορμητικές κινήσεις οι οποίες θα σε κάνουν να χάνεις το δίκιο σου. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 27/4 στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού μιλάει για ένα νέο κεραυνοβόλο έρωτα και για την εξέλιξη μιας αισθηματικής υπόθεσης.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Το πρώτο μισό του μήνα -με την Αφροδίτη να βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού- θα νιώσεις την ανάγκη να έρθεις κοντά με το σύντροφό σου και το σπίτι θα γίνει το καταφύγιο σας. Η ουσιαστική επικοινωνία που θα υπάρξει μεταξύ σας θα βοηθήσει πολύ και στην εξέλιξη ενός ζητήματος που μπορεί να είχε δημιουργήσει κάποια απόσταση αλλά και στην υλοποίηση σχεδίων που έχετε για το άμεσο μέλλον. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου στις 15/4 μπορεί να φέρει νέες αισθηματικές συγκινήσεις, ιδιαίτερα αν ανήκεις στους ελεύθερους εκπροσώπους του ζωδίου σου. Εκτός από την Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο θα βρίσκεται και ο Ερμής και ο Ήλιος αλλά και ο Ουρανός, κάτι που δείχνει πως θα υπάρξουν έντονες συγκινήσεις αλλά και εκπλήξεις στον αισθηματικό τομέα. Κάποια πράγματα είναι πιθανόν να μπερδευτούν καθώς ίσως υπάρξει παραπάνω από ένα πρόσωπο που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον. Τα αισθηματικά διλήμματα θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους για αυτό το μήνα όμως η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 27/4 δείχνει πως θα πρέπει να πάρεις κάποιες αποφάσεις και να κάνεις την επιλογή σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Οι δουλειές και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις θα δημιουργήσουν σε εσένα την αίσθηση του καθήκοντος για αυτό το μήνα, καθώς φαίνεται πως μπορεί να τις διεκπεραιώνεις τυπικά, όμως στο μυαλό σου δεν θα βρίσκεται σε θέματα που αφορούν τη δουλειά. Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να προσέξεις προκειμένου να μην κάνεις κάποια λάθος κίνηση σε ένα επαγγελματικό ζήτημα. Κατά το δεύτερο μισό του μήνα με την πολυαστρία που θα υπάρχει στο ζώδιο του Ταύρου θα είναι πιο εύκολο για εσένα να βρεις ξανά τη δημιουργικότητά σου, η οποία θα αποτελέσει πολύτιμο σύμμαχο στη δουλειά. Μετά τις 23/4 με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου δώσε προσοχή στην επικοινωνία, καθώς ο Άρης μπορεί να δημιουργήσει ή να εντείνει κάποιες διενέξεις με πρόσωπα που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Υδροχόος

Υδροχόε μου ο Απρίλιος θα ξεκινήσει ιδιαίτερα επικοινωνιακά για εσένα καθώς η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Κριού στις 4/4 θα φέρει στο επίκεντρο τα επικοινωνιακά σου ταλέντα. Οι συζητήσεις με φίλους και πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον όπως επίσης και οι πληροφορίες που θα φτάνουν στα αυτιά σου θα παίζουν καθοριστικό ρόλο στη διάθεσή σου. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στις 12/4 δείχνει πως στα μέσα του μήνα ενδεχομένως να υπάρξει τρόπος για να ξεκαθαρίσει ένα αισθηματικό θέμα, το οποίο σε έχει ταλαιπωρήσει αρκετά. Η επικοινωνία θα παίξει ξεχωριστό ρόλο σε αυτό για αυτό θα πρέπει να επενδύσεις σε αυτή. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου στις 19/4 αλλά και η είσοδος του Ήλιου στο ίδιο ζώδιο στις 20/4 δημιουργεί πολύ καλές προϋποθέσεις για να διευθετήσεις θέματα που σχετίζονται με την οικογενειακή εστία.

Το δεύτερο μισό του μήνα ενδείκνυται για αλλαγές που αφορούν το σπίτι, για τη διευθέτηση οικογενειακών υποχρεώσεων καθώς και για την επίλυση θεμάτων που βρίσκονται σε εκκρεμότητα εδώ και καιρό. Οι πλανητικές μετακινήσεις δεν σταματούν εδώ για αυτό το μήνα καθώς στις 23/4 ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο του Καρκίνου και από τη νέα του θέση ενδεχομένως να δημιουργήσει παραπάνω απαιτήσεις στην καθημερινότητά σου. Είναι πιθανό να αυξηθεί ο εργασιακός φόρτος όπως επίσης και κάποιες αγγαρείες οι οποίες φαίνεται πως θα κάνουν δυναμική εμφάνιση μέσα στις ημέρες. Ο μήνας κλείνει με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 27/4 η οποία θα εγείρει ζητήματα που δεν έχουν διευθετηθεί ακόμα προκειμένου να σε βάλει στη διαδικασία να τα διευθετήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού έως και τις 14/4 δείχνει πως η επικοινωνία θα παίξει καθοριστικό ρόλο σε μία αισθηματική προσέγγιση αλλά και στο να διευθετηθεί μία υπόθεση η οποία μπορεί να ήταν μπερδεμένη το προηγούμενο διάστημα. Αν είσαι ελεύθερος και υπάρχει ένα πρόσωπο που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον να θυμάσαι πως αυτοί που βρίσκονται στο κοινό σας περιβάλλον θα παίξουν ρόλο στην εξέλιξη της επικοινωνίας μεταξύ σας! Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στις 12/4 μιλά για κάτι νέο στην προσωπική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου στις 12/4 θα ξεκινήσει ένα πολύ καλό διάστημα για εσένα και το σύντροφό σου, καθώς θα υπάρξουν ευκαιρίες για να έρθετε πιο κοντά και να ανακαλύψετε περισσότερο ο ένας τον άλλον. Η πολυαστρία που θα υπάρξει στο ζώδιο του Ταύρου μετά τις 15/4 θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματά σου για το «έτερον ήμισυ» ή -αν είσαι ελεύθερος- για κάποιον που σε ενδιαφέρει, πράγμα που θα σε βοηθήσει να κάνεις τις σωστές κινήσεις σύμφωνα με αυτό που σε προτρέπει η καρδιά σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η επικοινωνιακή διάθεση που θα υπάρχει για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα αυτό το μήνα θα σε βοηθήσει να διευθετήσεις με μαεστρία δουλειές και υποχρεώσεις που απορρέουν από τον επαγγελματικό τομέα. Ενδεχομένως να υπάρξουν κάποια θέματα που θα είναι αρκετά απαιτητικά όμως αυτά δεν φαίνεται να είναι ικανά να σε σταματήσουν. Κατά το δεύτερο μισό του Απριλίου ενδεχομένως να είσαι περισσότερο εσωστρεφής όμως την ίδια στιγμή οι διαισθητικές σου ικανότητες θα αυξηθούν, πράγμα που θα σε βοηθά να αντιλαμβάνεσαι αμέσως το κλίμα που υπάρχει στο επαγγελματικό σου περιβάλλον ή το κλίμα που υπάρχει σε μία κατάσταση. Μην ξοδεύεις την ενέργειά σου σε καχύποπτες σκέψεις και σε σενάρια, καθώς αυτό είναι το μόνο θα μπορούσε να σε αποσυντονίσει από τους επαγγελματικούς σου στόχους.

Ιχθείς

Ιχθύ μου ο Απρίλιος είναι ένας μήνας που θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε ζητήματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα σε γενικότερο πλαίσιο. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Κριού στις 4/4 δείχνει πως μέχρι και τα μέσα του μήνα θα είναι πιο εύκολο για εσένα να διαπραγματευτείς κάποιες οικονομικές συμφωνίες και να βγεις κερδισμένος από αυτές. Ακόμα -με την κατάλληλη διαχείριση των πόρων σου- θα είναι εύκολο να κάνεις μία αγορά που έχεις βάλει ως στόχο ή να ξεκινήσεις αποταμίευση. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στις 12/4 δείχνει πως ίσως χρειαστεί να αλλάξεις κάποιες συνήθειες σου σε περίπτωση που θέλεις να εξοικονομήσεις χρήματα.

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου στις 19/4 αλλά και η είσοδος του Ήλιου στο ίδιο ζώδιο στις 20/4 ενισχύει την επικοινωνιακή διάθεση και θα σε βοηθήσει να «αλλάξεις παραστάσεις» στις σκέψεις σου. Έτσι λοιπόν το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα εκτός από τα οικονομικά ζητήματα θα επικεντρωθείς και στην επικοινωνία σου με πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος, μάλιστα κάποιες πληροφορίες που θα προκύψουν θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες. Στις 23/4 Άρης περνά στο ζώδιο του Καρκίνου και από τη νέα του θέση θα ενισχύσει την ενέργειά σου, η οποία θα αποτελέσει κίνητρο για να ξεκινήσεις μία αθλητική δραστηριότητα ή κάτι που θα τονώσει το σώμα και το πνεύμα σου! Ο μήνας κλείνει με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στις 27/4 στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, η οποία μπορεί να φέρει μία ξαφνική συνάντηση ή ένα ξαφνικό μήνυμα από ένα πρόσωπο που δεν περιμένεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού έως τα μέσα του μήνα θα σε οδηγήσει να επικεντρωθείς σε ένα πρόσωπο το οποίο μπορεί να σου προσφέρει συναισθηματική ασφάλεια, καθώς αυτή θα είναι πάρα πολύ σημαντική για εσένα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση η προσήλωση στα θέματα αυτής μπορεί κάποιες στιγμές να δημιουργήσει πιεστική ατμόσφαιρα μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου. Όσο περνούν οι ημέρες του μήνα τόσο πιο εύκολο θα είναι να αποστασιοποιηθείς από κάποια ζητήματα που ενδεχομένως να σου έχουν δημιουργήσει έντονα συναισθήματα, προκειμένου να μπορείς να τα δεις καλύτερα. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου στις 15/4 υποδηλώνει πως ξεκινά ένα πολύ καλό διάστημα, ιδιαίτερα αν ανήκεις στους ελεύθερους του ζωδίου σου, καθώς το δεύτερο μισό του μήνα θα έχει επικοινωνία, συναντήσεις και φλερτ! Μία γνωριμία φαίνεται πως μπορεί να εξελιχθεί, όμως καλό θα ήταν να δώσεις χρόνο σε αυτή πριν βγάλεις συμπεράσματα σχετικά με την εξέλιξη της και πριν πάρεις αποφάσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις θα σε απασχολήσουν αρκετά αυτό το μήνα ιδιαίτερα όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι αυτών, μιας και η πολυαστρία που θα υπάρχει στον Κριό έως και τα μέσα του Απριλίου μπορεί να δημιουργήσει ανασφάλεια σχετικά με το ταμείο σου και τις επαγγελματικές κινήσεις που ενδεχομένως το επηρεάσουν. Καλό θα ήταν να αποφύγεις παρορμητικές ενέργειες οι οποίες θα μπορούσαν πραγματικά να επηρεάσουν τον οικονομικό τομέα, καθώς χρειάζεται να ζυγίσεις προσεκτικά τα υπέρ και τα κατά πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση. Το δεύτερο μισό του μήνα το επικοινωνιακό κλίμα που θα υπάρχει στο επαγγελματικό σου περιβάλλον θα βοηθήσει σημαντικά σε θέματα που αφορούν τη δουλειά. Βέβαια καλό θα ήταν να αποφύγεις «πηγαδάκια» στη δουλειά τα οποία θα μπορούσαν να διαταράξουν τη γαλήνη μεταξύ των «εμπλεκομένων»!

Πηγή: myastro.gr

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Λάρισας για τα self test
Επόμενο άρθροΜΕΛΙSSES: Το νέο τους album κυκλοφορεί σε λίγες ημέρες