Μηνιαίες προβλέψεις Ιούλιος 2020

Ο Ιούλιος επικεντρώνει κυρίως την προσοχή μας στο μεγαλύτερο διάστημα σε ότι αφορά την οικογένεια και ζητήματα που μπορεί να υπάρχουν και να μας απασχολούν έντονα. Ας μην ξεχνάμε ότι ήδη ο Ερμής βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία στον Καρκίνο, εντείνοντας την ανάγκη για εσώτερη αναζήτηση και αναθεωρήσεις στο οικογενειακό πεδίο. Είναι απαραίτητο να προσέξουμε πιθανούς χειρισμούς και συζητήσεις με οικεία πρόσωπα, καθώς το πιθανότερο είναι να μην εξελιχθούν όπως επιδιώκουμε.

Ευτυχώς, με την επιστροφή της Αφροδίτης στους Διδύμους σε ορθή πορεία η αισιοδοξία και το κέφι αποκαθίστανται στην προσωπική μας ζωή. Με τον Άρη στον Κριό έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε δυναμικές πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα, χωρίς το αίσθημα του φόβου να μας περιορίζει.

Ο Κρόνος επιστρέφει στον Αιγόκερω ανάδρομος στις 2 Ιουλίου και μας στρέφει να ασχοληθούμε με ζητήματα επαγγελματικής φύσεως, με ευθύνες και υποχρεώσεις προηγούμενων χρονικών περιόδων που επανέρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να μας ταλαιπωρήσουν. Η αυστηρότητα και η απολυτότητα που μπορεί να εκφραστεί θα οδηγήσει σε ξεκαθαρίσματα επαγγελματικών και οικογενειακών ζητημάτων που είναι σημαντικά για εμάς.

Θα παραμείνει στον Αιγόκερω μέχρι περίπου τα μέσα του Δεκεμβρίου δίνοντας μας την ευκαιρία να λειτουργήσουμε μεθοδικά και άκρως επαγγελματικά σε στόχους καριέρας που θέλουμε να πετύχουμε. Παράλληλα δεν αποκλείεται να πάρουμε αποφάσεις να απομακρυνθούμε από επαγγελματικό περιβάλλον που μπορεί να θεωρούμε ότι δεν μας ικανοποιεί. Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού που είναι γεννημένοι στα μέσα και τα τέλη του τρίτου δεκαημέρου (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Στις 5 Ιουλίου πραγματοποιείται η τελευταία Έκλειψη στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου και είναι Σεληνιακή Έκλειψη. Οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού που είναι γεννημένοι στα μέσα του δεύτερου δεκαημέρου (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) έρχονται αντιμέτωποι με αποκαλύψεις που μπορεί να κλονίσουν για τα καλά το επαγγελματικό περιβάλλον, τις οικογενειακές και διαπροσωπικές σχέσεις.

Ανατροπές και αποκαλυπτικά γεγονότα μας καλούν να αντιμετωπίσουμε πιθανά ζητήματα σε καριέρα και οικογένεια με άκρατη λογική, μακριά από τον συναισθηματισμό και πιθανές υπερχειλίσεις που δεν μας επιτρέπουν να έχουμε ξεκάθαρη ματιά. Πιθανό είναι να αμφιβάλλουμε για την προσωπική μας αξία και αυτό να εκδηλωθεί σε σχέσεις με εκνευρισμό και ένταση επηρεάζοντας την εξέλιξή τους. Παράλληλα δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες προτάσεις επαγγελματικού χαρακτήρα που μπορεί να κρίνουμε ότι εξυπηρετούν τις φιλοδοξίες μας.

Στις 12 Ιουλίου ο Ερμής επιστρέφει ορθόδρομος στον Καρκίνο βοηθώντας σημαντικά στην αποκατάσταση της επικοινωνίας. Οι οικογενειακές σχέσεις εξομαλύνονται, καθώς μας είναι ευκολότερο να εκφράσουμε αυτά που νιώθουμε χωρίς να υπάρξουν παρεξηγήσεις και αντιδικίες. Πιθανόν είναι να επιδιώξουμε να δώσουμε λύσεις σε ζητήματα που απασχόλησαν το οικογενειακό περιβάλλον το προηγούμενο διάστημα.

Στις 20 Ιουλίου η Νέα Σελήνη στις τελευταίες μοίρες του Καρκίνου μας οδηγεί σε σημαντικές αποφάσεις σε οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο. Δεν αποκλείεται να νιώσουμε ότι οι άλλοι μας περιορίζουν επικρίνοντας μας για συμπεριφορές και απόψεις. Αυτό θα παίξει αρνητικό ρόλο και μπορεί να μας οδηγήσει σε ψυχρότητα και αποστάσεις από πρόσωπα σημαντικά για εμάς. Επηρεάζονται ιδιαίτερα τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού που είναι γεννημένοι στις τελευταίες μέρες (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Από τις 22 Ιουλίου η διάθεση αλλάζει, καθώς ο Ήλιος περνάει στον Λέοντα απογειώνοντας την αυτοπεποίθηση, τη διάθεση για διασκέδαση και τη χαρά. Καλοπέραση και μικρές απολαύσεις μας ικανοποιούν και μας οδηγούν σε ατελείωτες ώρες φλερτ. Η προσωπική μας ζωή επανέρχεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου ο Ιούλιος είναι ένας μήνας ο οποίος χωρίζεται στο πρώτο μισό το οποίο θα είναι πιο απαιτητικό για εσένα και στο δεύτερο μισό, το οποίο θα παρουσιάσει αισθητά σημάδια βελτίωσης. Η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 5/7 μπορεί να εγείρει ζητήματα του παρελθόντος ιδιαίτερα στον οικογενειακό και τον επαγγελματικό τομέα. Το μυστικό για να τα διευθετήσεις σωστά είναι να μην το κάνεις με παρόρμηση. Στις 12/7 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Καρκίνου και αποτελεί ένα θετικό γεγονός για να «ξεκολλήσουν» ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι, τις υποχρεώσεις του αλλά και τα πρόσωπα της οικογένειάς σου. Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου στις 20/7, με αντίθεση ακριβείας του Κρόνου από τον Αιγόκερω, δείχνει πως είναι πιθανόν να χρειαστεί να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες που σχετίζονται με την προσωπική σου ζωή.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Το παρατεταμένο εξάγωνο που θα υπάρχει καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα μεταξύ του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου και της Αφροδίτης που βρίσκεται στους Διδύμους, δείχνει πως θα έχεις ευκαιρίες για να γνωρίσεις νέα πρόσωπα. Αυτές οι γνωριμίες είναι πιθανόν να γίνουν μέσω προσώπων του περιβάλλοντος σου και κατά το δεύτερο μισό του μήνα θα είναι πιο εύκολο να εξελιχθούν. Σε περίπτωση που βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 5/7 αλλά και η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στις 20/7 είναι πιθανό να σε οδηγήσουν να πάρεις αποφάσεις σχετικά με αυτή. Μία συγκατοίκηση μαζί με το σύντροφό σου είναι ένα από τα σενάρια που μπορεί να ξεκινήσεις να επεξεργάζεσαι αυτό το μήνα. Στις 22/7 ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Λέοντα και υπόσχεται ένα νέο ιδιαίτερα ελπιδοφόρο διάστημα για την αισθηματική σου ζωή.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 5/7 στρέφει το ενδιαφέρον σου στον επαγγελματικό τομέα και στην εικόνα που δίνεις στη δουλειά σου. Έως και τα μέσα του μήνα είναι πιθανόν να υπάρξουν προκλήσεις οι οποίες θα σε αποσυντονίσουν και ενδεχομένως να σε εκνευρίσουν. Θα πρέπει να προσπαθήσεις προκειμένου να μην αφήσεις την παρόρμηση σου να σε παρασύρει σε κινήσεις που δεν θα είναι προς όφελός σου. Κατά το δεύτερο μισό του μήνα θα είναι πιο εύκολο να επικοινωνήσεις με πρόσωπα που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον και δεν αποκλείεται να καταφέρεις να επιλύσεις και κάποιες διαφωνίες που είχαν δημιουργηθεί το προηγούμενο διάστημα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου ο Ιούλιος είναι ένας μήνας ο οποίος θα σε βάλει στη διαδικασία να αξιολογήσεις τους ανθρώπους με τους οποίους συναναστρέφεσαι και να διαχωρίσεις τους φίλους από τους γνωστούς. Η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 5/7 στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου δείχνει πως ήρθε ο καιρός να αλλάξεις τρόπο που βλέπεις συγκεκριμένα ζητήματα προκειμένου να καταφέρεις να τα διευθετήσεις. Στις 12/7 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Καρκίνου και τα επικοινωνιακά εμπόδια που υπήρξαν το προηγούμενο διάστημα καθώς και οι παρεξηγήσεις με πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος, θα αποτελέσουν παρελθόν. Στις 20/7 η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου δείχνει μία νέα αρχή στη σχέση με συγγενικά -και όχι μόνο- πρόσωπα, αρκεί να αναγνωρίσεις και το δικό σου μερίδιο ευθύνης σε κάποιες παρεξηγήσεις που μπορεί να υπήρξαν. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα στις 22/7 σε προτρέπει να επικεντρωθείς σε υποχρεώσεις που σχετίζονται με το σπίτι σου, καθώς τώρα θα ξεκινήσει ένα πολύ καλό διάστημα για αλλαγές, επισκευές και οτιδήποτε άλλο θέλεις να κάνεις και σχετίζεται με το χώρο που ζεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Το παρατεταμένο εξάγωνο μεταξύ του Άρη που βρίσκεται στον Κριό και της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων δείχνει πως για εσένα πρωταρχικό ρόλο θα παίξει η συναισθηματική ασφάλεια, για αυτό και θα κινηθείς σε ασφαλή μονοπάτια στην προσωπική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση η ουσιαστική επαφή με το σύντροφό σου θα σε βοηθήσει όχι μόνο να έρθεις πιο κοντά του αλλά να βάλετε ακόμα πιο γερές βάσεις στη σχέση σας. Μετά τις 12/7 που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Καρκίνου θα είναι πιο εύκολο για εσένα να προσεγγίσεις κάποιον που σε ενδιαφέρει. Η νέα Σελήνη η οποία θα πραγματοποιηθεί στον Καρκίνο στις 20/7 δεν αποκλείεται να φέρει νέες γνωριμίες μέσω των ανθρώπων που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον. Βέβαια αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, είναι πως μπορεί να υπάρξει παρασκήνιο σε κάποιες αισθηματικές υποθέσεις, για αυτό θα πρέπει να επιλέξεις προσεκτικά σε ποιους θα εκμυστηρευτείς προσωπικά σου θέματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Ο Ιούλιος είναι πιθανό να ανοίξει νέους επαγγελματικούς ορίζοντες και δεν αποκλείεται να σου γίνει μία πρόταση για δουλειά, η οποία θα προέρχεται ή θα σχετίζεται με μία άλλη πόλη, πιθανόν και μία άλλη χώρα. Προτίμησε να πάρεις αποφάσεις μετά τις 12/7 που ο Ερμής θα έχει επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Καρκίνου. Καλό θα ήταν να αποφύγεις παρορμητικές αποφάσεις, οι οποίες αφορούν το επαγγελματικό σου μέλλον και να προτιμήσεις να βαδίσεις σε σταθερά μονοπάτια όσον αφορά τη δουλειά. Το παρατεταμένο εξάγωνο μεταξύ της Αφροδίτης και του Άρη που θα υπάρχει καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα δείχνει πως είναι πιθανόν -ύστερα από τις κατάλληλες οικονομικές διαπραγματεύσεις- να βρεθείς με αύξηση!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε μου ο Ιούλιος είναι ένας μήνας κατά τον οποίο θα επικεντρωθείς σοβαρά σε ζητήματα που σχετίζονται με το ταμείο σου, τα έσοδα σου και τους πόρους σου σε γενικότερο πλαίσιο. Η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου- Αιγόκερου στις 5/7 δείχνει πως οι ανασφάλειες θα κάνουν την εμφάνισή τους, όμως είναι αυτές που θα σε οδηγήσουν να δραστηριοποιηθείς προκειμένου είτε να ξεκινήσεις αποταμίευση είτε να βρεις ένα τρόπο και να αυξήσεις τα έσοδα σου. Μέχρι τις 12/7 που ο Ερμής θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Καρκίνου είναι πιθανόν να έρθουν σε εσένα κάποια χρήματα τα οποία έπρεπε να ήταν ήδη στο ταμείο σου. Μετά τις 12/7 με την ορθή πορεία του Ερμή θα είναι πιο εύκολο για εσένα να διευθετήσεις καλύτερα οτιδήποτε σχετίζεται με οικονομικές υποχρεώσεις και διαπραγματεύσεις. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στις 20/7 σου λέει πως δεν είναι κατάλληλη περίοδος για έξοδα, για αυτό προσπάθησε να είσαι πολύ προσεκτικός με τις αγορές σου. Στις 22/7 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα δείχνει πως ξεκινά μία ιδιαίτερα επικοινωνιακή περίοδος, που θα έχει συναντήσεις, εκδρομές και συζητήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Η Αφροδίτη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και το παρατεταμένο εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού, δείχνει πως αυτός είναι ένας πολύ καλός μήνας για να προσεγγίσεις νέα ενδιαφέροντα πρόσωπα και να κάνεις νέες γνωριμίες. Αν είσαι ελεύθερος το δεύτερο μισό του μήνα που ο Ερμής θα έχει επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Καρκίνου, θα μπορέσεις να προσπεράσεις τα επικοινωνιακά εμπόδια που υπήρξαν το προηγούμενο διάστημα και να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να μην αφήσεις τις ανασφάλειες που θα εγείρουν οι πλανητικές συγκυρίες αυτού του μήνα, να δημιουργήσουν κτητική συμπεριφορά προς το σύντροφό σου. Μετά τις 22/7 που ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα ξεκινά μία πολύ καλή περίοδος για να κάνεις διακοπές, είτε «μόνος» είτε με παρέα!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Ο Ιούλιος είναι ένας μήνας ο οποίος θα εγείρει ανασφάλειες που θα είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με τον οικονομικό τομέα και αυτό θα σε δραστηριοποιήσει προκειμένου να αυξήσεις τους πόρους σου. Οι επαγγελματικές συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις σχετικά με το οικονομικό σκέλος μπορεί να έχουν κάποια εμπόδια μέχρι τις 12/7 που ο Ερμής θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Καρκίνου. Το δεύτερο μισό του μήνα θα είναι πιο άνετο σε επικοινωνιακό επίπεδο και θα πρέπει να βασιστείς στις επικοινωνιακές σου ικανότητες για να κερδίσεις κάτι που θέλεις στη δουλειά, είτε σχετίζεται με οικονομικά ζητήματα είτε όχι. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα στις 22/7 δείχνει πως οι δημόσιες σχέσεις θα αποτελέσουν αναπόσπαστο κομμάτι στην εξέλιξη των επαγγελματικών σου ζητημάτων το επόμενο διάστημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου ο Ιούλιος είναι ένας μήνας που θα έχει την τελευταία έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Καρκίνου-Αιγόκερου) η οποία θα λάβει χώρα στις 5/7. Αυτή η έκλειψη είναι πιθανόν να φέρει αιτήματα του παρελθόντος που σχετίζονται είτε με προσωπικές σχέσεις είτε με συνεργασίες και εσύ καλείσαι να τα διευθετήσεις άμεσα, καθώς όσο περισσότερο μένουν σε εκκρεμότητα τόσο μεγαλύτερα προβλήματα μπορεί να δημιουργήσουν στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Στις 12/7 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου και η επικοινωνία θα αποτελέσει σύμμαχο και όχι «εχθρό» σου όπως ήταν το προηγούμενο διάστημα που είχε αρκετές παρεξηγήσεις. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σου στις 20/7 δείχνει πως αγαπημένα σου πρόσωπα μπορεί να έχουν απαιτήσεις από εσένα, οι οποίες θα σου δημιουργήσουν πίεση. Μην πάρεις παρορμητικές αποφάσεις και προσπάθησε να «μπεις στα παπούτσια των άλλων», προκειμένου να δεις τα πράγματα πιο σφαιρικά. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα στις 22/7 δείχνει πως ξεκινάει μία περίοδος που μπορεί να φέρει πολύ καλά αποτελέσματα στον οικονομικό τομέα, αρκεί να δραστηριοποιηθείς.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Το πρώτο μισό του μήνα θα είναι περισσότερο απαιτητικό για εσένα είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση είτε είσαι ελεύθερος, καθώς η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιό σου, δείχνει πώς η επικοινωνία δεν θα είναι υπέρ σου. Θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός καθώς θα έχεις την τάση άλλο να θέλεις να πεις και άλλο τελικά να λες και αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα κατά την επικοινωνία σου με κάποιον που σε ενδιαφέρει. Το δεύτερο μισό του μήνα που ο Ερμής θα βρίσκεται σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου και θα έχει περάσει και η έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 5/7, θα είναι πιο βοηθητικό για να κάνεις ένα νέο βήμα στην προσωπική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σου στις 20/7 δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει σε σκέψεις σχετικά με την επισημοποίηση της.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Αυτό το μήνα είναι πιθανό να υπάρξουν κάποια ζητήματα τα οποία θα σε ζορίσουν σε επαγγελματικό επίπεδο και δεν αποκλείεται αυτά να σχετίζονται με γεγονότα του παρελθόντος. Θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με τον τρόπο που θα επιλέξεις για να εκφράσεις τα παράπονα, τις διαφωνίες ή οτιδήποτε άλλο θέλεις να πεις και σχετίζεται με τη δουλειά. Μέχρι τις 12/7 η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιό σου δείχνει πως το να γίνεις κατανοητός στους άλλους θα έχει ένα βαθμό δυσκολίας. Το δεύτερο μισό του μήνα θα είναι πιο ευχάριστο για εσένα αλλά και για τα επαγγελματικά σου ζητήματα, καθώς η ορθή πορεία του Ερμή στο ζώδιό σου θα «ξεκλειδώσει» ένα επαγγελματικό ζήτημα.

ΛΕΩΝ

Λέων μου αυτό το μήνα είναι πιθανόν να κάνουν την εμφάνισή τους ζητήματα που σχετίζονται με υποχρεώσεις της καθημερινότητας, τα οποία θα αρχίσουν να γίνονται πιεστικά. Η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 5/7 είναι πιθανό να φέρει ακόμα περισσότερα ζητήματα προς επίλυση, ιδιαίτερα αν αυτά έχουν μείνει σε εκκρεμότητα από το παρελθόν. Από τις 12/7 και μετά θα είναι πιο εύκολο να διευθετήσεις τις δουλειές και τις υποχρεώσεις που σε περιμένουν, καθώς ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Καρκίνου. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 20/7 και εκείνη στο ζώδιο του Καρκίνου, μπορεί να φέρει στο προσκήνιο κάποια σχέδια τα οποία κινούνταν παρασκηνιακά το προηγούμενο διάστημα. Στις 22/7 με την είσοδο του ήλιου στο ζώδιό σου ξεκινά μία πολύ καλή περίοδος για εσένα, τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου! Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα σε προετοιμάζει για έναν ελπιδοφόρο και πιο ξέγνοιαστο Αύγουστο!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Ο ανάδρομος Ερμής ο οποίος θα δεσπόζει έως και τις 12/7 είναι πιθανόν να δημιουργήσει επικοινωνιακά εμπόδια, τα οποία θα επηρεάσουν το κλίμα στη σχέση με το ταίρι σου. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν ζητήματα που σχετίζονται με τρίτα πρόσωπα (όπως πρόσωπα του περιβάλλοντος σας) τα οποία μπορεί να σας επηρεάσουν και να δημιουργήσουν διαφωνίες μεταξύ σας. Μετά τις 12/7 που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία ξεκινά ένα καλύτερο διάστημα για να έρθεις κοντά με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος το παρατεταμένο εξάγωνο μεταξύ του Άρη που βρίσκεται στον Κριό και της Αφροδίτης που βρίσκεται στους Διδύμους, δείχνει πως δεν αποκλείεται να έχεις θαυμαστές οι οποίοι βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον! Μία αισθηματική περιπέτεια με ένα πρόσωπο που πιθανό να γνωρίσεις σε ένα ταξίδι, είναι ένα από τα σενάρια αυτού του μήνα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Οτιδήποτε σχετίζεται με τη δουλειά είναι πιθανό να σου δημιουργήσει ανησυχία, καθώς μέχρι και τα μέσα του μήνα θα παρατηρήσεις πως ακόμα και οι απλές επαγγελματικές υποχρεώσεις έχουν ένα βαθμό δυσκολίας που δεν είχες υπολογίσει. Αν μπορέσεις να κερδίσεις χρόνο και να μεταθέσεις σημαντικές επαγγελματικές συζητήσεις μετά τις 12/7 που ο Ερμής θα βρίσκεται σε ορθή πορεία, θα είναι πολύ καλύτερο για την εξέλιξή τους. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιό σου στις 22/7 δείχνει πως ξεκινάει ένα διάστημα κατά το οποίο θα είναι πιο εύκολο για εσένα να διαπραγματευτείς επαγγελματικές υποθέσεις και να βγεις κερδισμένος από αυτές. Το μόνο που χρειάζεται να αποφύγεις είναι την εγωκεντρική διάθεση -η οποία θα κάνει την εμφάνισή της κατά διαστήματα- και μπορεί να επηρεάσει δυσμενώς την εξέλιξη επαγγελματικών συζητήσεων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου ο Ιούλιος ξεκινά με την έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 5/7 στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου. Αυτή η έκλειψη μπορεί να φέρει μία καρμική γνωριμία στην προσωπική σου ζωή. Επίσης είναι πιθανόν να φέρει κάποιες αντιπαραθέσεις μεταξύ φίλων, οι οποίες είναι πιθανόν να κρύβουν την αιτία τους σε γεγονότα του παρελθόντος. Μετά τις 12/7 που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Καρκίνου θα είναι πιο εύκολο για εσένα να διευθετήσεις μικρό παρεξηγήσεις μεταξύ φίλων. Επίσης δεν αποκλείεται να σου δοθεί η ευκαιρία να δεις ξανά με νέα δεδομένα το ρόλο που έχεις σε μία ομάδα ή ένα σύλλογο ανθρώπων. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στις 20/7 σου λέει πως πρέπει να δεις σοβαρά ζητήματα που σχετίζονται με μία πρόσφατη γνωριμία και με την προσωπική σου ζωή σε γενικότερο πλαίσιο. Στις 22/7 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα δείχνει πως ξεκινάει μία πολύ καλή περίοδος για να «φωτίσεις» ανησυχίες, ανασφάλειες και οτιδήποτε σε κρατάει δέσμιο, προκειμένου να τα αφήσεις πίσω σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Η επικοινωνία με το σύντροφό σου μπορεί να μην εξελίσσεται ομαλά καθώς ο Ερμής θα βρίσκεται ανάδρομος έως και τις 12/7, με αποτέλεσμα κάποια σχέδια που είχατε να αναβληθούν ή να τροποποιηθούν. Μετά τις 12/7 ξεκινά ένα πολύ καλό διάστημα για την επικοινωνία μεταξύ σας, αλλά και για να βάλετε ξανά μπροστά τα σχέδιά σας. Αν είσαι ελεύθερος η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 5/7 δείχνει πως μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο το οποίο θα σε απασχολήσει ιδιαίτερα το επόμενο διάστημα και η γνωριμία σας θα είναι καρμική. Αυτό δεν σημαίνει πως θα κυλήσουν όλα εύκολα, όμως σίγουρα θα είναι ένα έντονο διάστημα με έντονα συναισθήματα από το οποίο θα αποκομίσεις πολλά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Αυτό το μήνα είναι πιθανόν να παρατηρήσεις πως οι άνθρωποι που σχετίζεται μαζί τους σε επαγγελματικό επίπεδο, θα αρχίσουν να δείχνουν καλύτερη συμπεριφορά απέναντί σου. Βέβαια η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου έως και τις 12/7 δεν θα βοηθήσει πολύ την επικοινωνία, όμως να βοηθήσει στο να διευθετήσεις επαγγελματικά ζητήματα τα οποία έρχονται από το παρελθόν. Μετά τις 12/7 ξεκινά ένα πολύ καλό διάστημα για να τακτοποιήσεις επαγγελματικές εκκρεμότητες και οτιδήποτε σχετίζεται με τη δουλειά και είχε εμπόδια μέχρι τώρα. Προς το τέλος του μήνα θα πρέπει να προσέχεις παρασκηνιακές ενέργειες οι οποίες μπορεί να έχουν στόχο να σε εκθέσουν. Αν θέλεις να τις αποφύγεις απόφυγε να «ανοιχτείς» σε ανθρώπους που δεν είσαι σίγουρος πως είναι «εμπιστοσύνης».

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου ο Ιούλιος είναι ένας μήνας ανακατατάξεων όσον αφορά τον άξονα δουλειά- οικογένεια. Η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 5/7 δείχνει πως τώρα είναι πιθανόν να εμφανιστούν τα αποτελέσματα επιλογών που είχες κάνει παλαιότερα και σχετίζονται με τον επαγγελματικό τομέα. Επίσης ένα ζήτημα που αφορά το σπίτι σου ή ένα δικό σου πρόσωπο είναι πιθανό να βρίσκεται στο προσκήνιο μέχρι και το πρώτο δεκαήμερο του μήνα. Στις 12/7 που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Καρκίνου θα είναι πιο εύκολο για εσένα να διευθετήσεις ζητήματα, ιδιαίτερα αυτά που σχετίζονται με τη δουλειά. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στις 20/7 φέρνει για άλλη μία φορά στο προσκήνιο επαγγελματικά θέματα, τα οποία θα σε αναγκάσουν να αναλάβεις μεγαλύτερες ευθύνες, αλλά μέσα από αυτές θα έρθει και η αναγνώριση. Στις 22/7 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα η διάθεσή σου θα αρχίσει να ανεβαίνει επικίνδυνα και σε αυτό θα παίξουν ρόλο και τα πρόσωπα που θα συναντήσεις!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Το παρατεταμένο εξάγωνο μεταξύ του Άρη που βρίσκεται στον Κριό και της Αφροδίτης που βρίσκεται στους Διδύμους δείχνει πως αυτός ο μήνας θα έχει ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, νέους έρωτες, φλερτ και ευχάριστες στιγμές. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση το πρώτο δεκαήμερο του μήνα θα πρέπει να είσαι περισσότερο προσεκτικός, καθώς μπορεί να «πληρώσει» τον εκνευρισμό που θα σου έχουν προκαλέσει άλλοι τομείς, όπως είναι ο επαγγελματικός. Μετά τις 15/7 θα είναι πιο εύκολο να επικοινωνήσεις με το σύντροφό σου και να σε καταλάβει. Αν είσαι ελεύθερος καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα θα έχεις ευκαιρίες για αισθηματικά ειδύλλια τα οποία -μετά τις 22/7 που ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα- θα αρχίσουν να αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο. Τα πρόσωπα που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον θα έχουν κομβικό ρόλο σε νέες γνωριμίες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Ο επαγγελματικός τομέας θα σε απασχολήσει ιδιαίτερα καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα καθώς η έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 5/7 αλλά και η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 20/7 φέρνει ανακατατάξεις που σχετίζονται με τη δουλειά. Είναι πάρα πολύ πιθανόν να έχεις μία αλλαγή στη θέση σου η οποία θα συνοδεύεται από περισσότερες ευθύνες και αυτές ακριβώς είναι που θα σου δώσουν την ευκαιρία να αποδείξεις τι αξίζεις. Μετά τις 12/7 που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία θα είναι πιο εύκολο για εσένα να διαπραγματευτείς ένα επαγγελματικό ζήτημα, καθώς οι επικοινωνιακές ικανότητες θα αποτελέσουν τον «άσσο στο μανίκι σου». Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και η δουλειά σε γενικότερο πλαίσιο θα παίξουν μεγάλο ρόλο στη διάθεσή σου με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Να θυμάσαι πως αυτό το μήνα εκτός από έξτρα υποχρεώσεις, θα έχεις και ευκαιρίες για να αποδείξεις τι αξίζεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου ο Ιούλιος είναι ένας μήνας ο οποίος θα έχει ευκαιρίες για να πάρεις ανάσα, να αλλάξεις παραστάσεις και να περάσεις όμορφες στιγμές. Η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 5/7 στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου θα σου δώσει την ευκαιρία να λύσεις μία παρεξήγηση που υπήρξε με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Επίσης δεν αποκλείεται να προκύψουν ορισμένες «ανακατατάξεις» στους ανθρώπους του ευρύτερου σου περιβάλλοντος, καθώς θα επιδιώξεις να κρατήσεις επαφή μόνο με συγκεκριμένους. Στις 12/7 ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Καρκίνου και τώρα είναι πιθανό να «ξεκολλήσουν» κάποια ζητήματα που σχετίζονται με την εκπαίδευση ή με ένα ταξίδι που είχες σκοπό να κάνεις και το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν εμπόδια σε αυτά. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στις 20/7 μπορεί να δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για να δεχτείς κριτική και αυτή η κριτική θα γίνει η αιτία για να συνειδητοποιήσεις πράγματα για εσένα. Στις 22/7 ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Λέοντα και δείχνει πως ο επαγγελματικός τομέας θα κερδίσει το ενδιαφέρον σου -ακόμα και μέσα στο καλοκαίρι- καθώς είναι πιθανό να παρουσιαστούν ευκαιρίες σε αυτόν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Το παρατεταμένο εξάγωνο μεταξύ του Άρη που βρίσκεται στον Κριό και της Αφροδίτης που βρίσκεται στους Διδύμους υπόσχεται πως δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες όσον αφορά την προσωπική σου ζωή. Είναι πιθανόν να υπάρξει μία αισθηματική περιπέτεια με ένα πρόσωπο του παρελθόντος, όμως αν αναζητήσεις κάτι παραπάνω από εκείνο θα πρέπει να είσαι σίγουρος πώς κινείστε στο ίδιο μήκος κύματος, καθώς παρανοήσεις μπορεί να υπάρξουν μέχρι και τα μέσα του μήνα. Από τις 12/7 που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία θα ξεκινήσει ένα καλύτερο διάστημα για γνωριμίες που είχες κάνει και υπήρξαν εμπόδια σε αυτές. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση καλό θα ήταν να αποφύγεις να αναμοχλεύσεις ζητήματα του παρελθόντος, μιας και θα έχεις αυτή την τάση έως και τα μέσα του μήνα. Αυτά μπορεί να γίνουν η αιτία για να δημιουργηθούν εντάσεις μεταξύ σας. Το δεύτερο μισό του μήνα προμηνύεται πολύ καλύτερο σε επικοινωνιακό επίπεδο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Στις αρχές του μήνα είναι πιθανόν να υπάρχουν ζητήματα στον επαγγελματικό τομέα τα οποία ενδεχομένως να σου δημιουργήσουν εκνευρισμό. Προσπάθησε να μην αφήσεις τον εκνευρισμό σου να πρωτοστατήσει σε επαγγελματικές συζητήσεις και συναντήσεις, καθώς είναι πιθανόν να δώσει μία εντελώς λανθασμένη εικόνα για εσένα. Από τις 12/7 που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία ξεκινά ένα καλό διάστημα για να διαπραγματευτείς κάτι που σχετίζεται με τη δουλειά. Στις 22/7 που ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Λέοντα είναι πιθανό να δημιουργηθούν συγκυρίες που θα στρέψουν το ενδιαφέρον σου αποκλειστικά και μόνο στον επαγγελματικό τομέα. Μέσα στα πιθανά σενάρια είναι να υπάρξουν και κάποιες ευκαιρίες που σχετίζονται με τη δουλειά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου ο Ιούλιος είναι ένας μήνας ο οποίος κάνει ποδαρικό με την έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου- Αιγόκερου στις 5/7. Αυτή η έκλειψη θα αναμοχλεύσει ανασφάλειες για αυτό είναι πιθανό να φέρει στο προσκήνιο οτιδήποτε σχετίζεται με τον οικονομικό τομέα. Εσύ καλείσαι να είσαι φειδωλός με τα έξοδα μιας και αυτός ο μήνας θέλει προσεκτικές κινήσεις όσον αφορά τα οικονομικά. Στις 12/7 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Καρκίνου και φαίνεται πως ξεκινά μία καλή περίοδος για εσένα, προκειμένου να διευθετήσεις κάποιες οικονομικές οφειλές και να διαπραγματευτείς εκκρεμότητες του παρελθόντος σε αυτό τον τομέα. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στις 20/7 μπορεί να σε βάλει στη διαδικασία να υλοποιήσεις μία επιχειρηματική ιδέα ή να κάνεις μία επένδυση. Καλό θα ήταν να μελετήσεις προσεκτικά κάθε κίνησή σου πριν την υλοποιήσεις, μιας και οι παρορμητικές ενέργειες δεν ευνοούνται. Στις 22/7 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα δείχνει πως ξεκινά μία χαλαρή περίοδος με ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και ταξίδια!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Ο Ιούλιος είναι ένας μήνας ο οποίος μπορεί να ξυπνήσει ανασφάλειες και δεν αποκλείεται να σε κάνει αρκετά κτητικό με το σύντροφό σου ή -αν είσαι ελεύθερος- με κάποιον που θα ήθελες να γίνει σύντροφος σου. Αυτές οι κτητικές τάσεις μπορούν να δώσουν μία τελείως λανθασμένη εικόνα για εσένα, για αυτό θα πρέπει να τις κατευνάσεις όσο μπορείς. Στις 12/7 που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Καρκίνου είναι πιο εύκολο να δεις τι θέλεις από ένα πρόσωπο του παρελθόντος, το οποίο σε έχει προσεγγίσει ξανά το προηγούμενο διάστημα. Από τις 22/7 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα ξεκινάει ένα διάστημα που είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα είναι εξαιρετικό για να περάσεις καλά. Ένα ταξίδι με το σύντροφό σου ή αν είσαι ελεύθερος ένα ταξίδι με τους φίλους σου θα είναι άκρως αναζωογονητικό και υπόσχεται πολλά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Ο Ιούλιος είναι ένας μήνας ο οποίος θα φέρει στο προσκήνιο ζητήματα του παρελθόντος ιδιαίτερα μέχρι τις 12/7 που ο Ερμής θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία στον Καρκίνο. Εσύ θα πρέπει να είσαι προσεκτικός στον τρόπο που θα τα διαχειριστείς και να αποφύγεις το ρίσκο ιδιαίτερα στον οικονομικό τομέα. Μετά τις 12/7 θα είναι πιο εύκολο για εσένα να διαπραγματευτείς το οικονομικό σκέλος μιας δουλειάς και να κερδίσεις κάτι παραπάνω σε αυτό. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είσαι προσεκτικός μιας και οι ανασφάλειές σου είναι πιθανόν να σε οδηγήσουν σε κινήσεις, οι οποίες δεν θα βοηθήσουν καθόλου ούτε τον επαγγελματικό αλλά ούτε και τον οικονομικό τομέα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου ο Ιούλιος θα κάνει δυναμικά την εμφάνισή του καθώς στις 5/7 θα πραγματοποιηθεί η έκλειψη Σελήνης στον άξονα σου. Αυτή η έκλειψη θα σε βάλει στη διαδικασία να κάνεις την αυτοκριτική σου και να δεις τι έγινε ή τι πήγε στραβά σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις του παρελθόντος. Κράτησε τα «μαθήματα» που πήρες από αυτές και μην επαναλάβεις λάθη του παρελθόντος. Στις 12/7 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Καρκίνου δείχνοντας πως ξεκινά ένα πολύ καλό διάστημα για να διαπραγματευτείς τους όρους μίας συνεργασίας ή να προσεγγίσεις περισσότερο ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στις 20/7 δείχνει πως το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα είναι πιεστικό, καθώς οι απαιτήσεις σου θα είναι ολοένα και αυξανόμενες. Προσπάθησε να αποφύγεις να βάλεις τον εαυτό σου σε ένα διαρκές τρέξιμο καθώς η κόπωση καραδοκεί. Στις 22/7 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα δείχνει πως ξεκινάει ένα διάστημα κατά το οποίο η καθημερινότητα και οι υποχρεώσεις της θα έχουν προτεραιότητα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Το παρατεταμένο εξάγωνο μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων και του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού δείχνει πως αυτό το μήνα θα σου δοθούν οι ευκαιρίες για να βελτιώσεις μία αισθηματική σχέση. Αν μένεις με το σύντροφό σου κάτω από την ίδια στέγη, τότε επένδυσε χρόνο σε εκείνον, κάνε αλλαγές στο σπίτι και επεδίωξε να περνάς όσο περισσότερο χρόνο μπορείς μαζί του. Μετά τις 12/7 που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Καρκίνου θα είναι πιο εύκολο για εσένα να βρεις σημείο επαφής με το ταίρι σου και να αφήσετε στο παρελθόν κάποιες παρεξηγήσεις που μπορεί να υπήρξαν. Αν είσαι ελεύθερος μέχρι και τα μέσα του μήνα είναι πιθανόν να υπάρξουν κάποια εμπόδια στην επικοινωνία με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Το δεύτερο μισό του μήνα προμηνύεται πολύ καλύτερο και κυρίως πιο επικοινωνιακό.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Η δουλειά σου θα σε απασχολήσει ιδιαίτερα αυτό το μήνα καθώς ακόμα και αν δεν υπάρχουν αλλαγές στα δεδομένα της σίγουρα θα υπάρχουν σκέψεις οι οποίες θα σου δημιουργούν ανησυχία. Η έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στις 5/7 αλλά και η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 20/7 σου λένε να προσέξεις κάποιες συνεργασίες οι οποίες έχουν δώσει «περίεργα» δείγματα. Μέχρι τις 12/7 είναι ένα πολύ καλό διάστημα για να διευθετήσεις διαφωνίες του παρελθόντος και εκκρεμότητες που σχετίζονται με τη δουλειά. Μετά τις 12/7 ξεκινά ένα εξίσου καλό διάστημα για να σχεδιάσεις και ενδεχομένως να υλοποιήσεις κάποια επαγγελματικά σου σχέδια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου ο Ιούλιος είναι ένας μήνας που ξεκινά με την έκλειψη Σελήνης στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 5/7 και δείχνει πως δεν θα ξεκινήσει με ιδιαίτερη ενέργεια. Από τις αρχές του μήνα είναι πιθανόν να αισθάνεσαι αρκετά κουρασμένος και αυτό θα φανεί σε κάθε τομέα. Προσπάθησε να βρεις χρόνο για την ξεκούραση σου καθώς θα είναι πολύ σημαντική για την ενέργεια αλλά και τη διάθεσή σου. Στις 12/7 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Καρκίνου δείχνοντας πως το επόμενο διάστημα είναι πολύ καλό για να διευθετήσεις κάποια εργασιακά ζητήματα, στα οποία υπήρξαν παρανοήσεις ή εμπόδια το προηγούμενο διάστημα. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στις 20/7 δείχνει πως στο τέλος του μήνα η καθημερινότητά σου φαίνεται να αλλάζει και μπορεί να προκύψουν κάποιες παραπάνω υποχρεώσεις είτε στη δουλειά είτε στην οικογένεια. Αυτό δεν θα διαρκέσει πολύ καθώς στις 22/7 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα φέρνει αέρα ανανέωσης και στη διάθεσή σου αλλά και στους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Το παρατεταμένο εξάγωνο μεταξύ του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού και της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων φέρνει νέες γνωριμίες και είναι πιθανό να φέρει και ένα νέο έρωτα. Μετά τις 12/7 τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα σε επικοινωνιακό επίπεδο και θα είναι πιο εύκολο να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να προκύψει ένα αισθηματικό ειδύλλιο στο εργασιακό σου περιβάλλον. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να προσπαθήσεις προκειμένου να μη «χάσεις» την επαφή με το σύντροφό σου, καθώς ο μήνας θα έχει αρκετές υποχρεώσεις που θα απαιτούν τον ελεύθερο σου χρόνο. Στις 22/7 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα δείχνει πώς ξεκινάει ένα διάστημα που θα είναι πιο εύκολο να αφιερώσεις το χρόνο και την προσοχή που θέλεις στην προσωπική σου ζωή.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Αυτό το μήνα είναι πιθανό να προκύψουν παραπάνω εργασιακές υποχρεώσεις από αυτές που είχες στο μυαλό σου, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί σύγχυση. Μέχρι τις 12/7 προσπάθησε να διεκπεραιώσεις οτιδήποτε σχετίζεται με παρελθοντικές υποχρεώσεις και μην τις αφήνεις για αργότερα, καθώς θα επιβαρύνουν το ήδη βεβαρημένο πρόγραμμα σου. Μετά τις 12/7 που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Καρκίνου, θα είναι πιο εύκολο για εσένα να κανονίσεις πρακτικές λεπτομέρειες επαγγελματικών υποχρεώσεων και να τις διευθετήσεις πιο εύκολα. Στις 20/7 η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί και εκείνη στο ζώδιο του Καρκίνου δείχνει πως η καθημερινότητά σου αλλάζει, ως συνέπεια μιας αλλαγής που σχετίζεται με τον εργασιακό τομέα.

ΙΧΘΕΙΣ

Ιχθύ μου ο Ιούλιος είναι ένας ευχάριστος μήνας ο οποίος μπορεί να ξεκινάει με μία έκλειψη Σελήνης στις 5/7 στον άξονα Καρκίνου- Αιγόκερου όμως κατά τη διάρκειά του θα υπάρξουν ευκαιρίες και σε προσωπικά και σε επαγγελματικά ζητήματα. Κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα είναι πιθανό να σε απασχολήσουν ζητήματα που σχετίζονται με φίλους σου, καθώς δεν αποκλείεται να συνειδητοποιήσεις πως κάποιοι φίλοι τελικά ήταν απλοί γνωστοί, αλλά και το αντίστροφο! Στις 12/7 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Καρκίνου και η επικοινωνία θα σταματήσει να παρουσιάζει τα προβλήματα του προηγούμενου διαστήματος . Η νέα Σελήνη η οποία θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στις 20/7 δείχνει μία νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή, η οποία θα συνοδεύεται από υποχρεώσεις! Στις 22/7 η είσοδος του ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα φέρνει στο προσκήνιο δουλειές και υποχρεώσεις της καθημερινότητας, τις οποίες θα πρέπει να διευθετήσεις στην ώρα τους, διαφορετικά θα αρχίσουν να γίνονται πιεστικές.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Αυτό το μήνα θα υπάρξουν ευκαιρίες στον αισθηματικό τομέα καθώς είναι πιθανόν να ξεκινήσεις μία νέα σχέση ή να βελτιώσεις τη σχέση που ήδη έχεις. Ο Ερμής θα κινείται σε ανάδρομη πορεία έως και τις 11/7 δείχνοντας πώς η επιστροφή ενός προσώπου από το παρελθόν είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο. Μη βιαστείς να δεχτείς ή να απορρίψεις μία τέτοια πρόταση, καθώς χρειάζεται να ζυγίσεις προσεκτικά τα υπέρ και τα κατά όχι μόνο με την καρδιά αλλά και με τη λογική. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση μετά τις 12/7 θα είναι πιο εύκολο να υπάρξει ουσιαστική επαφή με το σύντροφό σου, ιδιαίτερα αν ξεκινήσεις να αφιερώνεις χρόνο σε εκείνον, κάνοντας μαζί πράγματα που σας ευχαριστούν. Η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου στις 20/7 δείχνει πως κάτι νέο ξεκινά στην προσωπική σου ζωή, το οποίο ενδεχομένως να συνοδεύεται από νέες ευθύνες!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Ο Ιούλιος θα ξεκινήσει με χαλαρή διάθεση και είναι πιθανόν να μην υπάρξουν εκπλήξεις όσον αφορά τον επαγγελματικό τομέα αλλά και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις που θα κληθείς να αναλάβεις. Βέβαια μέχρι τις 12/7 θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς η ανάδρομη πορεία του Ερμή, δείχνει πως μπορεί να προκύψουν παρεξηγήσεις επικοινωνιακής φύσεως, οι οποίες θα έχουν ως αποτέλεσμα να καθυστερήσουν κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Άδραξε τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν για ξεκούραση και γέμισε τις μπαταρίες σου. Στις 22/7 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα σηματοδοτεί ένα διάστημα κατά το οποίο οι επαγγελματικές και εργασιακές υποχρεώσεις θα αρχίσουν να αυξάνονται…

Πηγή: myastro.gr