Μηνιαίες προβλέψεις Ιούνιος 2020

Ο Ιούνιος είναι βέβαιο ότι θα δρομολογήσει σημαντικές εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας, καθώς οι Εκλείψεις που πραγματοποιούνται και οι μετακινήσεις πλανητών δεν αφήνουν περιθώρια για απραγία και αναποφασιστικότητα.

Κριός

Κριέ μου ο Ιούνιος έχει δύο εκλείψεις οι οποίες θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στα δρώμενα της προσωπικής σου ζωής. Η πρώτη είναι έκλειψη Σελήνης στον άξονα Διδύμων-Τοξότη και πραγματοποιείται στις 5/6 δείχνοντας πως μπορεί να υπάρξουν αποκαλύψεις παρασκηνιακών ενεργειών του προηγούμενου διαστήματος. Επικεντρώσου στην προσωπική σου ζωή και προτίμησε να μην κινείσαι παρασκηνιακά, καθώς είναι πολύ πιθανό να βρεθείς εκτεθειμένος. Στις 19/6 ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Καρκίνου δείχνοντας πως το δεύτερο μισό του Ιουνίου θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου. Στις 21/6 η δεύτερη έκλειψη για αυτό το μήνα είναι Ηλίου και πραγματοποιείται στη μηδενική μοίρα του Καρκίνου. Αυτή δεν αποκλείεται να σε ωθήσει σε αποφάσεις που σχετίζονται με τον άξονα καριέρα-οικογένεια. Ένας φίλος σου ή η συμμετοχή σου σε μία ομάδα ενδεχομένως να παίξει καθοριστικό ρόλο στα παραπάνω. Στις 28/6 ο Άρης περνάει στο ζώδιό σου -στο οποίο θα παραμείνει για αρκετό διάστημα καθώς το φθινόπωρο θα γυρίσει και ανάδρομος- δείχνοντας πως οι καταστάσεις θα σε ωθήσουν να αναλάβεις δράση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 5/6 είναι πάρα πολύ πιθανόν να δημιουργήσει ένα νέο έρωτα με κάποιο πρόσωπο που γνωρίζεις ήδη. Επίσης όμως είναι εξίσου πιθανό να φέρει και αποκαλύψεις που σχετίζονται με την προσωπική σου ζωή. Πρόσεξε με ποιους μοιράζεσαι τα νέα που αφορούν αισθηματικά ζητήματα και αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να επικεντρωθείς σε αυτήν και μόνο σε αυτή. Από τις 19/6 που ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Καρκίνου και μένεις μαζί με τον σύντροφό σου, δεν αποκλείεται να αναθεωρήσετε κάποια πράγματα που σχετίζονται με το σπίτι σας. Η Αφροδίτη η οποία βρίσκεται για αρκετό διάστημα σε ανάδρομη πορεία επιστρέφει σε ορθή φορά στις 25/6 στο ζώδιο των Διδύμων, δείχνοντας πως στα τέλη του μήνα θα αρχίζεις να βλέπεις τα πράγματα πιο ήσυχα και πιο αντικειμενικά. Αυτό θα σε βοηθήσει να κάνεις τις κατάλληλες επιλογές και να πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας κατά τον οποίο θα υπάρξουν αναδρομές αρκετών πλανητών δείχνοντας πως θα κληθείς να αντιμετωπίσεις και να επιλύσεις ζητήματα του παρελθόντος. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου στις 19/6 αλλά και η έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί και εκείνη στον Καρκίνο στις 21/6 μπορεί να δημιουργήσει μία περίεργη κατάσταση ανάμεσα σε εσένα και στους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι σε επαγγελματικό επίπεδο. Αν η δουλειά σου σχετίζεται με μία ομάδα ανθρώπων, ίσως δημιουργηθούν κάποια εμπόδια ή κάποιες παρεξηγήσεις μεταξύ σας. Αυτές είναι πολύ πιθανόν να σχετίζονται με γεγονότα και παράπονα τα οποία έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν. Με αφορμή αυτά θα είναι μία καλή ευκαιρία για να επαναξιολογήσεις ορισμένες επαγγελματικές σχέσεις και να αποφασίσεις την πορεία τους.

Ταύρος

Ταύρε μου ο Ιούνιος είναι ένας μήνας κατά τον οποίο θα σε απασχολήσουν περισσότερο ζητήματα που σχετίζονται με την ασφάλεια είτε αυτή είναι οικονομική είτε είναι πρακτική είτε αισθηματική. Η έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Διδύμων-Τοξότη στις 5/6 δείχνει πως οι συζητήσεις με κάποιους ανθρώπους στο φιλικό σου περίγυρο, μπορεί να αποτελέσουν την αιτία που θα ξυπνήσουν ανασφάλειες. Λόγω του ότι θα έχεις την τάση να παρασύρεσαι εύκολα από τη γνώμη των ανθρώπων που βρίσκονται κοντά σου αυτό το μήνα, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με αυτούς που θα επιλέξεις να συναναστραφείς. Στις 19/6 ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Καρκίνου και αυτό δείχνει πως το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις μεταξύ εσένα και των ανθρώπων του στενού σου περιβάλλοντος. Στη 21/6 πραγματοποιείται η δεύτερη έκλειψη για αυτό το μήνα (Ηλίου) στο ζώδιο του Καρκίνου η οποία θα δείξει με ξεκάθαρο τρόπο ποιες σχέσεις χρήζουν βελτίωσης και επίλυσης κάποιων ζητημάτων τους. Στις 28/6 η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Κριού δείχνει πως ξεκινάει μία περίοδος που θα έχει έντονο παρασκήνιο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αυτό το μήνα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς η ανάγκη σου να νιώσεις αισθηματική ασφάλεια, μπορεί να σε οδηγήσει σε παρορμητικές επιλογές απλά και μόνο για να την καλύψεις, αυτές όμως δεν θα έχουν τα αποτελέσματα που θέλεις. Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων δείχνει πως έως και στα τέλη του μήνα μπορεί να βρίσκεσαι μεταξύ παρόντος και παρελθόντος στον αισθηματικό τομέα. Στις 25/6 όπου θα επιστρέψει σε ορθή πορεία είναι πάρα πολύ πιθανό να ξεκαθαρίσεις και εσύ τι είναι αυτό που αναζητάς από ένα σύντροφο. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση, προτίμησε τις ξεκάθαρες κουβέντες μεταξύ σας και μην κινείσαι σε παρασκηνιακό επίπεδο, παρόλο που με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Κριού στις 28/6 αυτό θα είναι εύκολο για εσένα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Το παρελθόν ακόμα και στον επαγγελματικό τομέα θα κάνει έντονη την εμφάνισή του αυτό το μήνα και δεν αποκλείεται να φέρει μπροστά σου τα αποτελέσματα των κινήσεων που είχες κάνει το προηγούμενο διάστημα. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου από τις 19/6 δείχνει επικοινωνιακά λάθη και παρεξηγήσεις με ανθρώπους που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Στα τέλη του μήνα η επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθή πορεία στο ζώδιο των Διδύμων αναμένεται να σταθεροποιήσει την κατάσταση στον οικονομικό τομέα. Αυτό θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις μία ξεκάθαρη εικόνα για τα έσοδα αλλά και τις υποχρεώσεις σου, έτσι ώστε να μπορέσεις να σχεδιάσεις το κατάλληλο οικονομικό πλάνο.

Δίδυμοι

Δίδυμε μου ο Ιούνιος ξεκινάει ιδιαίτερα δυναμικά για εσένα καθώς η έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στον άξονα σου (Διδύμων- Τοξότη) στις 5/6 δείχνει «αναβρασμό». Η δυσαρμονική όψη που θα σχηματίσει με τον Άρη ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων μπορεί να δημιουργήσει ένταση σε επαγγελματικά ζητήματα, καθώς και ζητήματα που σχετίζονται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Εσύ κατά το πρώτο μισό του μήνα τουλάχιστον θα πρέπει να κινηθείς προσεκτικά, να αποφεύγεις παρορμητικές αποφάσεις και να ξεκαθαρίσεις παρελθοντικές καταστάσεις, ώστε να μην βρίσκονται συνέχεια μπροστά σου. Στις 19/6 ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Καρκίνου φέρνοντας στο προσκήνιο οικονομικά ζητήματα, τα οποία είναι πιθανό να σε κάνουν να αλλάξεις το πλάνο σου για αυτά. Στις 25/6 η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου και αυτό είναι κάτι που θα δώσει «ανάσα» σε αισθηματική ζωή και διαπροσωπικές σχέσεις. Στις 21/6 η έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του Καρκίνου θα κάνει τα θέματα που σχετίζονται με την ασφάλεια να έρθουν σε προτεραιότητα. Στις 28/6 η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Κριού σε εφοδιάζει με έξτρα ενέργεια, η οποία θα σου φανεί χρήσιμη για τις επαγγελματικές αλλά και τις προσωπικές υποχρεώσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο Ιούνιος φαίνεται πως θα είναι ένας περίεργος και μπερδεμένος μήνας όσον αφορά τα αισθηματικά σου ζητήματα, καθώς η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης έως τις 25/6 αλλά και η αρχή της ανάδρομης πορείας του Ερμή στις 19/6 φέρνουν παρανοήσεις, παρεξηγήσεις και επιστροφές σε ζητήματα του παρελθόντος. Αυτά δεν θα βοηθήσουν να υπάρξει ένα ξεκάθαρο τοπίο, με αποτέλεσμα να πρέπει να είσαι διπλά προσεκτικός πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση στον αισθηματικό τομέα. Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα υπό την επήρεια της Σεληνιακής έκλειψης, είναι πιθανό να χρειαστεί να κάνεις ένα ξεσκαρτάρισμα όσον αφορά τα πρόσωπα που ανήκουν στο φάκελο «υποψήφιοι σύντροφοι». Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση και υπήρξαν πράγματα τα οποία σε μπέρδεψαν το προηγούμενο διάστημα μετά τις 25/6 που η Αφροδίτη θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου, ξεκινά ένα πιο βοηθητικό και ξεκάθαρο διάστημα για τις αισθηματικές σου σχέσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αυτό το μήνα δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν γεγονότα τα οποία θα σε κάνουν να δεις με άλλο μάτι μία επαγγελματική σχέση ή μία συνεργασία. Η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου στις 5/6 θα σημάνει την αρχή αλλαγών που σχετίζονται με τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι σε επαγγελματικό επίπεδο. Είναι πάρα πολύ πιθανόν να προκύψουν κάποιες διενέξεις στη δουλειά, τις οποίες θα πρέπει να αντιμετωπίσεις με υπομονή, καθώς ο εκνευρισμός θα είναι κακός σύμβουλος. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα πρέπει να είσαι περισσότερο προσεκτικός κατά την επικοινωνία σου, καθώς είναι πάρα πολύ πιθανόν να υπάρξουν παρανοήσεις. Προσπάθησε να επικεντρωθείς μόνο στη δουλειά και τις απολύτως απαραίτητες κουβέντες!

Καρκίνος

Καρκίνε μου ο Ιούνιος είναι ένας μήνας όπου θα ξεκινήσει με μία έκλειψη Σελήνης στον άξονα Διδύμων-Τοξότη και θα συνεχίσει με μία έκλειψη Ηλίου στις 21/6 στο ζώδιό σου. Η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 5/6 θα φέρει στην επιφάνεια συσσωρευμένη κούραση, η οποία με τη σειρά της μπορεί να δημιουργήσει νεύρα και ανεξέλεγκτες αντιδράσεις εκ μέρους σου. Προσπάθησε όσο γίνεται να αποφύγεις αυτό το σενάριο, καθώς δεν θα είναι εύκολο να διαχειριστείς επιπλέον εντάσεις. Στις 19/6 ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σου, δείχνοντας πώς το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα κληθείς να διαχειριστείς παρελθοντικές καταστάσεις είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Στις 21/6 η έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται στο ζώδιό σου δείχνει πώς είναι πολύ πιθανό να κλείσει ο κύκλος κάποιων σχέσεων είτε προσωπικών είτε επαγγελματικών που έχουν βαλτώσει εδώ και καιρό. Την ίδια στιγμή θα μείνει χώρος για να έρθουν νέα πρόσωπα. Το ευχάριστο νέο του μήνα είναι πως στις 25/6 η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο των Διδύμων βάζοντας τέλος σε μία μακρά περίοδο με αρκετό παρασκήνιο. Στις 28/6 η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Κριού δείχνει πώς το καλοκαίρι για εσένα θα είναι καυτό, όσον αφορά τον επαγγελματικό τομέα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 5/6 μπορεί να φέρει στο προσκήνιο κάποιες παρασκηνιακές ενέργειες που είχες κάνει το προηγούμενο διάστημα σε αισθηματικά ζητήματα και αυτό μπορεί να σε εκθέσει. Από τις 19/6 και έπειτα που ο Ερμής θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σου, η επικοινωνία με το σύντροφό σου μπορεί να δυσκολέψει, καθώς ενδέχεται να δημιουργηθούν αρκετές παρανοήσεις και παρεξηγήσεις. Αν είσαι ελεύθερος η ανάδρομη πορεία του Ερμή μπορεί να φέρει επικοινωνία με ένα πρόσωπο του παρελθόντος. Η έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σου στις 21/6 αλλά και η επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθή πορεία στο ζώδιο των Διδύμων στις 25/6 δείχνουν πως το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα είναι καθοριστικό για την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανό να κάνεις μία γνωριμία σταθμό για εσένα και αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση, είναι πιθανόν να χρειαστεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για αυτή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Το πρώτο μισό του μήνα προμηνύεται ήπιο όσον αφορά επαγγελματικά ζητήματα, καθώς ακόμα και αν προκύψουν κάποιες παρεξηγήσεις επικοινωνιακής φύσεως, θα έχεις τον τρόπο αλλά και τη διάθεση να τις επιλύσεις. Από τις 19/6 που ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του θα παρατηρήσεις πώς θα υπάρχει μία αυξανόμενη δυσκολία στο να διευθετήσεις επαγγελματικά ζητήματα. Πρόσεξε ιδιαίτερα σε περίπτωση που οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις εξαρτώνται και από άλλα πρόσωπα, καθώς εκεί η συνεννόηση θα είναι πιο δύσκολη. Η έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται στο ζώδιό σου στις 21/6 αλλά και η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Κριού στις 28/6, φέρνουν αναβρασμό και κινητικότητα στον επαγγελματικό τομέα. Αυτό από τη μία μπορεί να σε κάνει να νιώσεις «ευάλωτος», όμως από την άλλη θα αποτελέσει την κινητήριο δύναμη σου για να πάρεις αποφάσεις.

Λέων

Λέων μου ο Ιούνιος είναι ένας μήνας κατά τον οποίο θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα τα αισθηματικά σου ζητήματα, καθώς η πρώτη εκ των δύο εκλείψεων που θα πραγματοποιηθούν στο σύνολο του, θα γίνει στις 5/6 στον άξονα Διδύμων-Τοξότη. Αυτή θα είναι έκλειψη Σελήνης η οποία θα καταδείξει με διάφορους τρόπους τα «τρωτά» σημεία της αισθηματικής σου ζωής και αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση, είναι πάρα πολύ πιθανόν να φέρει στην επιφάνεια ζητήματα και παράπονα του παρελθόντος. Στις 19/6 ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Καρκίνου ενισχύοντας το σενάριο της εμφάνισης ζητημάτων από το παρελθόν, είτε αυτά αφορούν προσωπικά είτε επαγγελματικά είτε οποιοδήποτε άλλο τομέα. Στις 21/6 η έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου σου λέει να είσαι προσεκτικός με οικονομικές συμφωνίες και διευθετήσεις που σχετίζονται με το ταμείο σου, καθώς κάποια ζητήματα σε αυτό είναι πιθανόν να σε ζορίσουν. Το καλό νέο του μήνα έρχεται στις 25/6 καθώς η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο των Διδύμων δίνοντας ανάσα σε αισθηματικά ζητήματα. Τέλος στις 28/6 ο Άρης περνάει στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Κριού, δείχνοντας πως η ώρα για διακοπές κοντοζυγώνει!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο Ιούνιος ξεκινά δυναμικά για εσένα φέρνοντας στο προσκήνιο ζητήματα της αισθηματικής σου ζωής. Η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 5/6 μπορεί να οδηγήσει στο τέλος μιας σχέσης που είχε δώσει τέτοια «δείγματα» εδώ και καιρό, είναι πιθανόν να φέρει μπροστά σου ένα μοιραίο έρωτα. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να διαχωρίσεις τα ζητήματα του παρελθόντος από αυτά του παρόντος καθώς θα έχουν την τάση να εμπλέκονται. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση μην αναμοχλεύεις ζητήματα που έγιναν παλαιότερα αν δεν υπάρχει λόγος και επικεντρώσου στο παρόν και στο μέλλον. Αν είσαι ελεύθερος κατά τη διάρκεια του μήνα θα έχεις την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις κάποιες υποθέσεις αισθηματικού ενδιαφέροντος, οι οποίες σε είχαν μπερδέψει αρκετά. Από τις 25/6 που η Αφροδίτη θα επιστρέψει σε ορθόδρομη πορεία στο ζώδιο των Διδύμων, θα είναι πιο εύκολο για εσένα να πάρεις αποφάσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα σε απασχολήσουν από τις αρχές του μήνα, όμως είναι πάρα πολύ πιθανόν να μην τους δώσεις την απαραίτητη σημασία. Θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός όσον αφορά κάποια ζητήματα που σχετίζονται με τη δουλειά και έρχονται από το παρελθόν, καθώς αν δεν δώσεις σημασία σε αυτά θα είναι δύσκολο να τα διευθετήσεις και να σταματήσεις να τα βλέπεις συνέχεια μπροστά σου. Στις αρχές του μήνα που θα πραγματοποιηθεί η έκλειψη Σελήνης (5/6) και προς τα τέλη του μήνα που θα πραγματοποιηθεί η έκλειψη Ηλίου (21/6) θα πρέπει να είσαι περισσότερο προσεκτικός καθώς οι αποφάσεις σου θα είναι ρηξικέλευθες και πολύ δύσκολο να αλλάξουν. Για αυτό προσπάθησε να μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις όσον αφορά τον επαγγελματικό τομέα, αλλά να έχεις σκεφτεί προσεκτικά κάθε βήμα σου.

Παρθένος

Παρθένε μου ο Ιούνιος είναι ένας μήνας που στρέφει το ενδιαφέρον σου στα επαγγελματικά σου ζητήματα, καθώς η έκλειψη Σελήνης η οποία πραγματοποιείται στις 5/6 στον άξονα Διδύμων-Τοξότη, φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα καριέρας και οικογένειας. Είναι πάρα πολύ πιθανόν να παραμελήσεις τον ένα τομέα για χάρη του άλλου και θα χρειαστεί προσπάθεια προκειμένου να κρατήσεις τις ισορροπίες. Στις 19/6 ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Καρκίνου, δείχνοντας πως εκτός από κάποιες επικοινωνιακές παρεξηγήσεις που μπορεί να δημιουργηθούν, είναι μία πολύ καλή περίοδος για να λύσεις κάποιες παλαιότερες παρεξηγήσεις με φιλικά σου πρόσωπα. Στις 21/6 η δεύτερη έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί αυτό τον μήνα είναι έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο. Οι φίλοι σου, η συμμετοχή σου σε συλλογικές δραστηριότητες, καθώς και η ενασχόληση σου με μία ομάδα ατόμων θα μπουν στο μικροσκόπιο για εσένα και δεν αποκλείεται να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Στις 25/6 η Αφροδίτη ολοκληρώνει την ανάδρομη πορεία της και επιστρέφει σε ορθή στο ζώδιο των Διδύμων. Στα τέλη του μήνα (28/6) ο Άρης περνά στο ζώδιο του Κριού και δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για έξοδα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου θα πρέπει να δώσεις προσοχή στην προσωπική σου ζωή καθώς η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 5/6 θα σε κάνει να επικεντρωθείς περισσότερο σε άλλα ζητήματα, με αποτέλεσμα αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση να την αφήσεις στον αυτόματο πιλότο. Αν είσαι ελεύθερος η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 19/6 δεν αποκλείεται να φέρει ξανά στο παρόν μία αισθηματική ιστορία του παρελθόντος. Μία συνάντηση που θα έχεις σε ένα φιλικό περιβάλλον, θα αποτελέσει προσφορά έδαφος για αυτό. Από τις 25/6 που η Αφροδίτη θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο των Διδύμων είναι πιο εύκολο να ξεκαθαρίσεις ένα αισθηματικό ζήτημα, ιδιαίτερα αν αυτό σχετίζεται με κάποιο πρόσωπο που βρίσκεται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον! Η ενέργεια που θα έχεις στα τέλη του μήνα θα σε βοηθήσει να έρθεις -κυριολεκτικά και μεταφορικά- κοντά με το σύντροφό σου ή με το αντικείμενο του πόθου σου και να περάσεις έντονες στιγμές.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 5/6 τονίζει ιδιαίτερα ζητήματα που σχετίζονται με τη δουλειά σου και είναι πιθανό να σου δημιουργήσει ανησυχία σχετικά με την επαγγελματική αναγνώριση. Βέβαια δεν θα πρέπει να ξεχνάς πως αυτός ο μήνας χρειάζεται προσοχή καθώς εκτός από την έλλειψη και η Αφροδίτη θα κινείται στο μεγαλύτερο μέρος του σε ανάδρομη πορεία, δείχνοντας επαγγελματικά μπρος-πίσω και αδυναμία στη λήψη αποφάσεων. Από τις 25/6 που η Αφροδίτη θα επιστρέψει σε ορθή πορεία θα είναι πιο εύκολο για εσένα να αντιληφθείς πως έχουν τα επαγγελματικά ζητήματα και να πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις.

Ζυγός

Ζυγέ μου ο Ιούνιος είναι ένας μήνας που κατά τη διάρκεια του θα συμβούν δύο εκλείψεις δείχνοντας το πόσο σημαντικός είναι. Η πρώτη είναι έκλειψη Σελήνης και θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Διδύμων- Τοξότη φέρνοντας νέες γνωριμίες αλλά και αποκαλύψεις που αφορούν αισθηματικά κυρίως ζητήματα! Στις 19/6 ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Καρκίνου, φέρνοντας αλλαγές και αναθεωρήσεις που σχετίζονται με τη δουλειά. Στις 21/6 πραγματοποιείται η δεύτερη έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο, ενισχύοντας την πεποίθηση πως θα υπάρξουν νέα δεδομένα σε ένα επαγγελματικό ζήτημα αλλά και συζητήσεις που αφορούν τη δουλειά. Στις 25/6 η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο των Διδύμων και αυτό είναι πολύ ευχάριστο για εσένα που ακολουθούσες μπερδεμένα «μονοπάτια» στον αισθηματικό τομέα, καθώς θα μπορέσεις να βγάλεις συμπεράσματα τα οποία θα σε βοηθήσουν να κάνεις τη σωστή επιλογή. Στις 28/6 η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Κριού δείχνει πως ξεκινά ένα αρκετά μεγάλο διάστημα κατά το οποίο οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα βρίσκονται στο προσκήνιο, με κάθε τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 5/6 σου λέει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός με τις επιλογές που θα κάνεις στον αισθηματικό τομέα, καθώς είναι πολύ πιθανόν να αναθεωρήσεις σχετικά με μία γνωριμία ή μία κατάσταση που υπάρχει στην προσωπική σου ζωή. Αν το προηγούμενο διάστημα έχεις κινηθεί παρασκηνιακά όσον αφορά ένα αισθηματικό θέμα, είναι πολύ πιθανό αυτές οι κινήσεις να έρθουν στο προσκήνιο και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να σκεφτείς, ώστε να μη βρεθείς εξ απροόπτου. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση από τις 19/6 που ο Ερμής θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Καρκίνου θα πρέπει να είσαι προσεκτικός, καθώς η επικοινωνία ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου μπορεί να είναι δύσκολη και απαιτητική πολλές φορές. Στις 25/6 που η Αφροδίτη θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο των Διδύμων ξεκίνα ένα ελπιδοφόρο διάστημα για τα αισθηματικά σου ζητήματα, είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα βρεθούν στο προσκήνιο κατά το δεύτερο μισό του μήνα, καθώς τότε ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Καρκίνου δείχνοντας παρεξηγήσεις και παρανοήσεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός ιδιαίτερα σε σημαντικές επαγγελματικές υποθέσεις αλλά και αρκετά ευέλικτος ώστε να προγραμματίσεις εκ νέου τις κινήσεις σου σε ζητήματα που θα χρειαστεί. Στις 21/6 η έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου αλλάζει το τοπίο στα επαγγελματικά σου ζητήματα. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν συζητήσεις σχετικά με μία νέα επαγγελματική πρόταση ή συζητήσεις οι οποίες θα αναθεωρήσουν κάποια ζητήματα στην υφιστάμενη δουλειά. Οτιδήποτε και αν προκύψει να θυμάσαι πως η ανάδρομη πορεία του Ερμή ενδείκνυται για να ξεκαθαρίσεις παρελθοντικά ζητήματα. Σε περίπτωση που θέλεις να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα θα πρέπει να έχεις αξιολογήσει προσεκτικά όλες τις παραμέτρους.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου ο Ιούνιος είναι ένας μήνας που θα φέρει στην επιφάνεια ό,τι κρατούσες συγκεκριμένο για καιρό μέσα σου. Τα συναισθήματα και οι αναμνήσεις θα δημιουργήσουν συναισθηματική ένταση, η οποία θα επηρεάσει τον τρόπο που διαχειρίζεσαι όλα τα ζητήματα σου. Η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 5/6 στον άξονα Διδύμων- Τοξότη σου δημιουργεί ανασφάλεια η οποία δεν θα σε αφήσει να αξιολογήσεις σωστά πρώτα από όλα τις δικές σου δυνατότητες και έπειτα τα ζητήματα που σε απασχολούν. Ο Ερμής ξεκινάει την αναδρομή πορεία του στις 19/6 στο ζώδιο του Καρκίνου, δείχνοντας πως το παρελθόν θα σε απασχολήσει ιδιαίτερα στον αισθηματικό τομέα. Λίγες ημέρες μετά στις 21/6 η έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται και εκείνη στο ζώδιο του Καρκίνου, βάζει τη σφραγίδα της σε αισθηματικές υποθέσεις που θα ξανανοίξουν αυτό το διάστημα. Το καλό νέο του μήνα είναι η επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθή πορεία στο ζώδιο των Διδύμων στις 25/6 κάτι το οποίο θα βοηθήσει να κινηθείς προς τη σωστή κατεύθυνση σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα. Στις 28/6 ο Άρης περνάει στο ζώδιο του Κριού εγκαινιάζοντας μία περίοδο με πολλή δουλειά και αρκετές υποχρεώσεις, σχεδόν σε καθημερινή βάση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο Ιούνιος θα δημιουργήσει συναισθηματική ένταση η οποία με τη σειρά της θα φέρει έντονα συναισθήματα στο προσκήνιο, κάτι που δεν θα σε βοηθήσει να δεις οτιδήποτε σχετίζεται με την προσωπική σου ζωή καθαρά. Κατά το δεύτερο μισό του μήνα με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου αλλά και την έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στο ίδιο ζώδιο, τα αισθηματικά σου ζητήματα φαίνεται ότι θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα και δεν αποκλείεται να έχεις είτε τυχαίες είτε προγραμματισμένες συναντήσεις με ένα πρόσωπο με το οποίο υπήρξε μια αισθηματική ιστορία κατά το παρελθόν. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση μην μπεις στη διαδικασία να θέσεις τη σχέση σου σε σύγκριση με άλλες, καθώς αυτό μπορεί να δημιουργήσει μία πολύ καλή βάση για εντάσεις ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου. Από τις 25/6 που η Αφροδίτη θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο των Διδύμων ένα αισθηματικό ζήτημα το οποίο έχει δημιουργηθεί στο περιβάλλον εργασίας σου, θα δώσει μία πιο καθαρή εικόνα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αυτός ο μήνας μπορεί να μην έχει ιδιαίτερη κινητικότητα όσον αφορά τη δουλειά, όμως θα δημιουργήσει ανασφάλεια όσον αφορά τις οικονομικές απολαβές και τους πόρους σου. Αυτή η ανασφάλεια θα σε βάλει στη διαδικασία να σκεφτείς τρόπους για να αυξήσεις τα έσοδα σου ή έστω να μειώσεις τα έξοδά σου. Μέχρι και τις 25/6 είναι ένα πολύ καλό διάστημα για να ασχοληθείς με τη διευθέτηση οικονομικών και επαγγελματικών ζητημάτων του παρελθόντος, καθώς με αυτό τον τρόπο θα έχεις μία σφαιρική εικόνα για αυτά. Από τις 28/6 που ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο του Κριού οι επαγγελματικές υποχρεώσεις θα αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο, όμως με την ίδια πρόοδο θα αυξάνεται και η ενέργειά σου και αυτό θα αποτελέσει σημαντική βοήθεια για εσένα.

Τοξότης

Τοξότη μου ο Ιούνιος φαίνεται πως θα είναι ένας μήνας αρκετά έντονος για εσένα, καθώς η πρώτη έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του θα γίνει στον άξονα σου (Διδύμων-Τοξότη) στις 5/6. Αυτή η έκλειψη βάζει στο κάδρο προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις καθώς και κάποιες συνεργασίες σου. Δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν ζητήματα τα οποία με τη σειρά τους θα σου δημιουργήσουν νεύρα και θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος να μεταφέρεις τα νεύρα στο σπίτι. Στις 19/6 ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Καρκίνου και αυτό δείχνει πως θα κάνουν την εμφάνισή τους κάποιες υποχρεώσεις οι οποίες έπρεπε να είχαν διευθετηθεί, όμως κάπου στην πορεία ξεχάστηκαν! Στις 21/6 η δεύτερη έκλειψη για αυτό το μήνα είναι Ηλίου και πραγματοποιείται στον Καρκίνο, δημιουργώντας αλλαγές στην καθημερινότητα, αλλαγές οι οποίες είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσουν από πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Το καλό νέο του μήνα είναι πως η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 25/6 βάζοντας τέλος σε ένα χρονικό διάστημα γεμάτο με διλήμματα, αναποφασιστικότητα και μπερδεμένες καταστάσεις που αφορούσαν περισσότερο την αισθηματική σου ζωή. Στις 28/6 η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Κριού δείχνει πως τώρα ξεκινά το καλοκαίρι για εσένα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο μήνας ξεκινά αρκετά έντονα καθώς η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου στις 5/6 μπορεί να φέρει το τέλος μιας προσωπικής σχέσης, η οποία «πνέει τα λοίσθια» καιρό, αλλά την ίδια στιγμή είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει συνθήκες για να ξεκινήσει κάτι νέο. Σε περίπτωση που βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση και σε ενδιαφέρει να παραμείνει στη ζωή σου, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς κάποιες από τις ισορροπίες που υπάρχουν σε αυτή κινδυνεύουν να χαθούν. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα είτε είσαι ελεύθερος είτε σε σχέση, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς το τρέξιμο της καθημερινότητας δεν θα σε βοηθήσει να αξιολογήσεις σωστά τα ζητήματα της αισθηματικής σου ζωής. Στις 25/6 η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία και στις 28/6 ο Άρης περνάει στο ζώδιο του Κριού, δείχνοντας πως τώρα ξεκινάει ένα διάστημα με φλερτ, νέες γνωριμίες και κινητικότητα στον αισθηματικό τομέα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα το ενδιαφέρον σου είναι στραμμένο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και δεν αποκλείεται μέσα σε αυτό το πλαίσιο να σε απασχολήσει και μία συνεργασία, η οποία τον τελευταίο καιρό μπορεί να έχει δώσει περίεργα δείγματα. Από τις 19/6 με την ανάδρομη πορεία του Ερμή φαίνεται πως θα είναι πιο εύκολο να υπάρξουν κάποιες παρεξηγήσεις με αφορμή εργασιακές διευθετήσεις και επαγγελματικά ζητήματα. Θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός καθώς μεγαλύτερη «ζημιά» ενδέχεται να δημιουργήσουν οι επικοινωνιακές παρεξηγήσεις παρά οτιδήποτε άλλο. Σκέψου πολύ προσεκτικά τις επόμενες κινήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς θα έχεις την τάση να ωραιοποιήσεις συγκεκριμένες καταστάσεις και αυτό δεν θα σε βοηθήσει να κινηθείς με τρόπο που θα σε ωφελήσει.

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου ο Ιούνιος είναι ένας μήνας που στις αρχές τουλάχιστον θα φέρει αρκετές εργασιακές υποχρεώσεις με αποτέλεσμα να μην σου αφήσει πολλά περιθώρια να ενδιαφερθείς και για κάποιο άλλο τομέα. Η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 5/6 στον άξονα Διδύμων-Τοξότη σε ωθεί να πάρεις αποφάσεις που σχετίζονται με ένα εργασιακό σου ζήτημα, τη δουλειά σου σε γενικότερο πλαίσιο αλλά και την καθημερινότητά σου. Στις 19/6 ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Καρκίνου αυξάνοντας τις πιθανότητες για παρεξηγήσεις και παρανοήσεις, είτε σε μία προσωπική είτε σε μία επαγγελματική σχέση. Στις 21/6 η έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στον Καρκίνο σου δείχνει πως οι αλλαγές σε κάποιες από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις είναι μονόδρομος. Το καλό νέο του μήνα είναι πως η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο των Διδύμων στις 25/6 και τώρα θα ξεκινήσει ένα πιο ελπιδοφόρο διάστημα και για εργασιακά αλλά και για προσωπικά ζητήματα. Στις 28/6 ο Άρης περνά στο ζώδιο που κυβερνά τον Κριό, και δείχνει πως ένα οικογενειακό ζήτημα ή κάποια υποχρέωση που σχετίζεται με το σπίτι σου, θα σε απασχολήσει αρκετά το επόμενο διάστημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αυτό το μήνα η δουλειά θα είναι ο σύντροφός σου -τουλάχιστον κατά το πρώτο μισό του- καθώς φαίνεται πως θα έχει αρκετές εργασιακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση ο επαγγελματικός τομέας μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου, ιδιαίτερα αν δεν αφήσεις καθόλου χρόνο για τη σχέση σου. Στις 19/6 ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του και δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να έχεις επικοινωνία με ένα πρόσωπο του παρελθόντος. Αν είσαι ελεύθερος θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με την επιλογή σου, καθώς ο ανάδρομος Ερμής αλλά και η ανάδρομη Αφροδίτη δεν φημίζονται για τη βοήθειά τους στα αισθηματικά ζητήματα, εκτός αν ανήκεις σε αυτούς που επιθυμείς να προσεγγίσει ξανά ένα πρόσωπο του παρελθόντος. Από τις 25/6 που η Αφροδίτη θα επιστρέψει σε ορθή πορεία θα είναι πιο εύκολο για εσένα να δεις πως πρέπει να κινηθείς σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα, ιδιαίτερα αν αυτό σχετίζεται με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο εργασιακό σου περιβάλλον.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αυτός ο μήνας θα έχει πολλή δουλειά και κάτι τέτοιο θα γίνει εμφανές από τις πρώτες ημέρες του, με την έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 5/6. Λόγω του ότι θα προσφέρεις όλη την ενέργειά σου για να προλάβεις την καθημερινότητα και τα εργασιακά σου ζητήματα, θα πρέπει να βρεις έστω και λίγο χρόνο για να ξεκουραστείς, διαφορετικά η κούραση θα κάνει την εμφάνισή της δημιουργώντας αρκετά νεύρα. Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο του Καρκίνου από τις 19/6 αλλά και η έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ίδιο ζώδιο στις 21/6, δείχνει πως κάποιες επαγγελματικές σχέσεις χρειάζονται αλλαγές για να μπορέσουν να δουλέψουν. Κάτι τέτοιο μπορεί να μην είναι εύκολο, όμως είναι απαραίτητο διαφορετικά θα είναι δύσκολο να συνεχίσουν να υφίστανται. Από τις 25/6 τα πράγματα φαίνεται να ξεκαθαρίζουν και δεν αποκλείεται να υπάρξουν και ευκαιρίες για ευχάριστες αλλαγές σε ένα εργασιακό σου ζήτημα.

Υδροχόος

Υδροχόε μου ο Ιούνιος είναι ένας μήνας κατά τον οποίο θα κληθείς να διευθετήσεις ζητήματα του παρελθόντος καθώς και επιστροφές «ασώτων» οι οποίοι θα κάνουν την επανεμφάνιση τους! Η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Διδύμων-Τοξότη στις 5/6 δείχνει πως τα αισθηματικά σου ζητήματα θα έχουν προτεραιότητα κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα υπάρξουν δυσκολίες, ιδιαίτερα αν επανέλθουν και πρόσωπα του παρελθόντος. Στις 19/6 ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Καρκίνου δημιουργώντας πρόσφορο έδαφος για ακυρώσεις, αναβολές και αλλαγές σε δουλειές που σχετίζονται με την καθημερινότητά σου. Στις 21/6 η έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται στον Καρκίνο είναι πιθανόν να δημιουργήσει μία πιεστική κατάσταση στην εργασία σου η οποία μπορεί να αποτελέσει την αιτία για να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες, όμως την ίδια στιγμή θα σε βοηθήσει να «ωριμάσεις» και να κερδίσεις πολύτιμες εμπειρίες. Στις 25/6 η Αφροδίτη επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο των Διδύμων και αυτή η επιστροφή θα ξεκαθαρίσει αισθηματικά διλήμματα και μπερδεμένους έρωτες! Στις 28/6 ο Άρης περνά στο ζώδιο του Κριού και φέρνει γνωριμίες, μετακινήσεις αλλά και ταξίδια!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο Ιούνιος είναι ένας ιδιαίτερα θερμός μήνας για την αισθηματική σου ζωή καθώς η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 5/6 καταδεικνύει νέους έρωτες, επιστροφές παλαιότερων αλλά και κάποια διλήμματα τα οποία θα σε μπερδέψουν αρκετά. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση σκέψου τι σημαίνει ο σύντροφός σου για εσένα και σε περίπτωση που βρίσκεις μία ικανοποιητική απάντηση σε αυτό, μην ρισκάρεις καθόλου. Έως τις 24/6 ίσως να μην είναι εύκολο να αποφασίσεις την εξέλιξη ενός αισθηματικός σου ζητήματος και αυτό με τη σειρά του θα σε οδηγήσει στο να αναβάλλεις τελεσίδικες αποφάσεις που αφορούν την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος μετά τις 25/6 που η Αφροδίτη θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο των Διδύμων, θα δεις καλύτερα τον τρόπο που πρέπει να διαχειριστείς μία γνωριμία που έκανες το προηγούμενο διάστημα, αν πρέπει να δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία σε ένα πρόσωπο που ήρθε από το παρελθόν ή αν πρέπει απλώς να κοιτάξεις μπροστά περιμένοντας ένα νέο μεγάλο έρωτα!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αυτός ο μήνας θα ξεκινήσει σε ήπιους τόνους όσον αφορά τα επαγγελματικά σου ζητήματα όμως από τις 19/6 και μετά μπορεί να προκύψουν κάποιες παρανοήσεις όσον αφορά τη δουλειά, οι οποίες μπορούν να κάνουν δύσκολο ακόμα και ένα απλό επαγγελματικό ζήτημα. Για αυτό το λόγο το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός και να μην υποτιμήσεις ακόμα και μία εργασιακή εκκρεμότητα η οποία σου φαίνεται εύκολη, μιας και μπορεί να υπάρχουν παράμετροι που θα την κάνουν δύσκολη. Απόφυγε να πάρεις μέρος σε «πηγαδάκια» που μπορεί να υπάρξουν στον εργασιακό σου χώρο καθώς αυτά θα σου προσφέρουν πολλές πληροφορίες, οι οποίες εν τέλει θα σε αποσυντονίσουν, καθώς κάποιες από αυτές δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Προτίμησε να επικεντρωθείς στη δουλειά και απόφυγε οτιδήποτε άλλο μπορεί να στρέψει το ενδιαφέρον σου μακριά από αυτή.

Ιχθείς

Ιχθύ μου ο Ιούνιος είναι ένας ιδιαίτερος μήνας καθώς κατά τη διάρκεια του θα πραγματοποιηθούν δύο εκλείψεις μία Σελήνης στον άξονα Διδύμων-Τοξότη στις 5/6 και μια Ήλιου στον Καρκίνο στις 21/6. Η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί πρώτη θα δημιουργήσει έντονη εσωστρέφεια, η οποία δεν θα βοηθήσει την εξέλιξη των ζητημάτων που σε απασχολούν. Η εσωστρέφεια με τη σειρά της θα δημιουργήσει εκνευρισμό, ο οποίος θα επηρεάσει δυσμενώς τις κινήσεις αλλά και τη συμπεριφορά σου στη δουλειά και στο σπίτι. Στις 19/6 ο Ερμής θα ξεκινήσει την αναδρομή πορεία του στο ζώδιο του Καρκίνου δείχνοντας πως τώρα ξεκινάει ένα διάστημα που ενισχύεται ακόμα περισσότερο το σενάριο επιστροφών κάποιων προσώπων από το παρελθόν. Στις 21/6 η έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του Καρκίνου μπορεί να φέρει ένα νέο καρμικό έρωτα μπροστά σου, την ίδια στιγμή όμως μπορεί να δείξει την έξοδο από μία σχέση η οποία δεν σε καλύπτει πλέον. Οι ευκαιρίες που θα έχεις σε αισθηματικό επίπεδο θα είναι αρκετές, όμως το θέμα είναι η επιλογή που θα κάνεις εσύ. Στις 25/6 η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο των Διδύμων κάτι που θα βοηθήσει να επιλέξεις σωστά σε ένα ζήτημα που αφορά την προσωπική σου ζωή. Στις 28/6 ο Άρης περνάει στο ζώδιο του Κριού και σε ωθεί να δώσεις έμφαση στον οικονομικό τομέα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας που κατά το μεγαλύτερο μέρος του η Αφροδίτη θα κινείται σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο των Διδύμων (έως τις 25/6) και αυτό δείχνει πως ίσως χρειαστεί να διευθετήσεις κάποια αισθηματικά ζητήματα του παρελθόντος. Καλό θα ήταν να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε περίπτωση που δώσεις μία ευκαιρία σε ένα πρόσωπο του παρελθόντος και να ανακαλέσεις στη μνήμη σου το λόγο δεν πέτυχε η πρώτη προσπάθεια! Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να μην εκτονώσεις τον εκνευρισμό που θα προκαλεί ο Άρης από το ζώδιό σου (έως τις 27/6) απέναντι στο σύντροφό σου, καθώς είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν κλυδωνισμοί. Από τις 19/6 ο Ερμής θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο που σχετίζεται άμεσα με τα ερωτικά σου ζητήματα τον Καρκίνο και οι επιστροφές ατόμων του παρελθόντος φαίνεται να αυξάνονται! Αυτό που πρέπει να δεις προσεκτικά είναι αν εσύ είσαι διατεθειμένος να δώσεις άλλη μία ευκαιρία στο παρελθόν, ή αν θέλεις να κλείσεις οριστικά όλες τις πόρτες και να αφήσεις χώρο να έρθει κάτι νέο στο μέλλον.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά θα κάνει αισθητή την παρουσία της αυτό το μήνα και δεν αποκλείεται να προκύψουν επαγγελματικές συζητήσεις, οι οποίες θα είναι ιδιαίτερα σημαντικές. Απόφυγε να κάνεις ριψοκίνδυνες κινήσεις και να πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις κοντά στις ημέρες που θα πραγματοποιηθεί η έκλειψη Σελήνης στις 5/6 καθώς είναι πολύ πιθανό να ενεργήσεις με παρόρμηση και όχι με βάση το συμφέρον σου. Από τις 19/6 που ο Ερμής θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Καρκίνου η δουλειά φαίνεται να μπαίνει σε δεύτερη μοίρα, καθώς τα προσωπικά σου ζητήματα κερδίζουν έδαφος. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξεις καθώς είναι πολύ πιθανόν να μη δώσεις την απαραίτητη σημασία σε ζητήματα που είναι σημαντικά για την επαγγελματική σου εξέλιξη. Στις 28/6 η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Κριού στρέφει την προσοχή σου στον οικονομικό τομέα και σου λέει να είσαι προσεκτικός με τα έξοδά σου!

Πηγή: myastro.gr