Μηνιαίες προβλέψεις Μάιος 2020

Ο Μάιος είναι μήνας μετάβασης, καθώς οι δεσμοί της Σελήνης αλλάζουν άξονα και συγκεκριμένοι πλανήτες αρχίζουν την ανάδρομη πορεία τους. Παράλληλα, μας προετοιμάζει ενεργειακά για τις εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν τον Ιούνιο και τον Ιούλιο.

Ο μήνας αρχίζει με την αλλαγή άξονα των Δεσμών της Σελήνης στις 05.05, καθώς αφήνουν τον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου και περνάνε στον Διδύμων – Τοξότη. Πλέον η ανάγκη να βάλουμε στην καθημερινότητα όλη την γνώση που έχουμε αποκτήσει είναι επιτακτική. Η αλλαγή φιλοσοφίας και τρόπου σκέψης είναι αυτή που θα καθορίσει και την προσαρμογή μας στα δεδομένα της νέας εποχής που έρχεται.

Στις 07.05 η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού μας οδηγεί στο να ολοκληρώσουμε καταστάσεις που μας απασχολούν σε υλικό και συναισθηματικό επίπεδο. Οι συνθήκες όμως είναι ιδιαίτερες, καθώς η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στον Ταύρο δεν αφήνει περιθώρια για αντικειμενική κρίση. Οι αντιπαραθέσεις είναι πιθανές, μια και τα νεύρα είναι τεντωμένα.

Παράλληλα, το τετράγωνο της Αφροδίτης στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες εξιδανικεύει πρόσωπα και καταστάσεις σε προσωπικό και οικονομικό επίπεδο. Δεν αφήνει περιθώριο για αντικειμενική κρίση και αντικειμενικές αποφάσεις. Η διαίσθηση θα παίξει καθοριστικό ρόλο, καθώς μπορεί να μας υποδείξει τις καλύτερες δυνατές προσεγγίσεις.

Στις 11.05 ο Ερμής περνάει στους Διδύμους ενισχύοντας την ανάγκη για επικοινωνία με τα πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος. Δεν αποκλείεται να μπούμε σε διαδικασία συζητήσεων και συμφωνιών σε εμπορικό επίπεδο, καθώς έχουμε γρήγορη αντίληψη και ισχυρά επιχειρήματα. Παράλληλα, ο Κρόνος αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Υδροχόο, δίνοντας το σύνθημα για επανεξέταση στόχων και φιλοδοξιών που μπορεί να έχουμε.

Στις 13.05 η Αφροδίτη αρχίζει την ανάδρομη πορεία της στους Διδύμους, επηρεάζοντας σημαντικά την συναισθηματική μας ζωή και οικονομικά ζητήματα. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε εμπορικά ζητήματα και αγορές που μπορεί να μην εξελιχθούν όπως θα θέλαμε. Επιστροφές προσώπων του παρελθόντος είναι πολύ πιθανές και θα μας απασχολήσουν έντονα.

Την ίδια μέρα ο Άρης εισέρχεται στους Ιχθύες, εντείνοντας την εσωστρέφεια. Οι αναμνήσεις του παρελθόντος που έρχονται στο μυαλό αυξάνουν την ανάγκη για απομόνωση και δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε έντονη κυκλοθυμία. Προσοχή σε ξεσπάσματα και συναισθηματικές εξάρσεις που θα επηρεάσουν τις σχέσεις μας.

Στις 15.05 ο Δίας αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Αιγόκερω, οδηγώντας μας στο να αναζητήσουμε εσωτερικά την καλύτερη δυνατή λύση στις επαγγελματικές μας επιδιώξεις.

Στις 20.05 ο Ήλιος περνάει στους Διδύμους και στις 22.05 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο αυτό. Ανοίγει μία νέα περίοδο επικοινωνίας μπροστά μας, όμως οι δυσκολίες είναι υπαρκτές και θα πρέπει να δείξουμε ωριμότητα και αντικειμενική σκέψη.

Ο Ερμής σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες ενισχύει τον υποκειμενισμό και τη λανθασμένη εκτίμηση των αναγκών μας. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν υποσχέσεις που δεν θα είναι εύκολο να τηρηθούν. Οι αυταπάτες κυριαρχούν και επηρεάζουν επαγγελματικά και προσωπικά ζητήματα. Καλό μήνα αγαπημένοι φίλοι!

Κριός

Κριέ μου ο Μάϊος προμηνύεται πιο ήρεμος για εσένα και με περισσότερες ευκαιρίες για να ανασυνταχθείς και να οργανώσεις σωστά τα επόμενα βήματά σου. Η πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 7/5 στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού σου λέει να ιεραρχήσεις τις ανάγκες σου, καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις τι έχει μεγαλύτερη σημασία για εσένα αυτή την περίοδο. Το σημαντικότερο γεγονός του μήνα θα πραγματοποιηθεί στις 13/5 καθώς εκείνη την ημέρα η Αφροδίτη που βρίσκεται στους Διδύμους ξεκινά την ανάδρομη πορεία της. Αυτό δείχνει πως θα φέρει ξανά στο παρόν ζητήματα του παρελθόντος ιδιαίτερα αισθηματικού ενδιαφέροντος. Την ίδια ημέρα ο Άρης περνά στο ζώδιο των Ιχθύων και σου λέει πως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τα επόμενα βήματά σου καθώς ξεκινά ένα διάστημα που θα έχει έντονο παρασκήνιο. Στις 21/5 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων δείχνει πως ξεκινά μία ιδιαίτερα εξωστρεφής περίοδος για εσένα και μία ημέρα μετά στις 22/5 πραγματοποιείται και η νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο. Το τελευταίο δεκαήμερο του Μαΐου θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη σημασία σε ανακρίβειες και ψέματα καθώς η δυσαρμονική όψη της Αφροδίτης και του Ερμή που βρίσκονται στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς, δείχνει πως πράγματα που αφορούν πρόσωπα του φιλικού σου περίγυρου, θα σε μπερδέψουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης το ζώδιο των Διδύμων που θα ξεκινήσει στις 13/5 δείχνει πως είναι πολύ πιθανόν να σε προσεγγίσει ένα πρόσωπο του παρελθόντος και θα το κάνει μέσω του φιλικού σου περιβάλλοντος. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να είσαι προσεκτικός στον τρόπο που θα διαχειριστείς τέτοιου είδους ζητήματα καθώς είναι πιθανόν να κάνουν την εμφάνισή τους αυτό το μήνα. Επίσης είναι πολύ πιθανό να προκύψουν ξανά ζητήματα που είχαν φέρει διαφωνίες ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου κι εσύ θα πρέπει να τα διαχειριστείς τώρα με τον καλύτερο τρόπο. Το σίγουρο είναι πως θα έχεις τα «εργαλεία» για να το κάνεις, το μόνο που χρειάζεται είναι να έχεις και τη θέληση. Το τελευταίο δεκαήμερο του Μαΐου θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε νέες γνωριμίες καθώς η Αφροδίτη με τον Ερμή θα βρίσκονται στο ζώδιο των Διδύμων και θα σχηματίζουν τετράγωνο με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς, δείχνοντας πως το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει λέγοντας μεγάλα λόγια, εσύ όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός προκειμένου να αποφύγεις παγίδες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αυτό το μήνα θα προκύψουν πολλές ευκαιρίες για να επικοινωνήσεις με κόσμο με αφορμή τα ζητήματα της δουλειάς και μάλιστα αν δουλεύεις μέσα σε μία ομάδα ατόμων, τότε αυτός ο μήνας θα αυξήσει την επικοινωνία ανάμεσα στα μέλη της ομάδας. Είναι πιθανόν να παρατηρήσεις μία κινητικότητα στα επαγγελματικά σου ζητήματα αλλά και μία κινητικότητα των ανθρώπων που σχετίζονται με αυτά. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στις 12/5 θα σε βοηθήσει να διαχειριστείς οποιαδήποτε κατάσταση στον επαγγελματικό τομέα και θα φέρει δίπλα σου συναδέλφους οι οποίοι θα είναι σύμμαχοι στα σχέδιά σου. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα απόφυγε να πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις που αφορούν τη δουλειά και δες προσεκτικά νέες επαγγελματικές προτάσεις, ακόμα και αν έρχονται μέσα από πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος.

Ταύρος

Ταύρε μου το Μάιο θα επικεντρωθείς περισσότερο στις δικές σου ανάγκες, όμως αυτό ακριβώς είναι που μπορεί να δημιουργήσει ζητήματα καθώς κάποιες από τις ανάγκες σου θα έρθουν σε αντίθεση με τις ανάγκες των άλλων. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Ταύρου-Σκορπιού) στις 7/5 σε προτρέπει να χαλαρώσεις και να δεις με αισιοδοξία ζητήματα των διαπροσωπικών σχέσεων, τα οποία μπορεί να σου έχουν δημιουργήσει ανησυχία. Στις 12/5 η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων δείχνει πως θα σου δοθούν ευκαιρίες για να διαπραγματευτείς ένα οικονομικό σου ζήτημα και σε συνδυασμό με το επικοινωνιακό σου ταλέντο να καταφέρεις να το διευθετήσεις προς όφελος σου. Στις 13/5 η Αφροδίτη ξεκινά την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιο των Διδύμων δείχνοντας πως είναι πιθανόν να επαναπροσδιορίσεις τι σημαίνει συναισθηματική ασφάλεια για εσένα. Την ίδια ημέρα ο Άρης περνά στο ζώδιο των Ιχθύων και μπορεί να φέρει κάποιες διαφωνίες μεταξύ φίλων. Στις 21/5 ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στο ζώδιο των Διδύμων και μία ημέρα μετά στις 22/5 πραγματοποιείται και η νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο, τονίζοντας την ανάγκη σου για αισθηματική, πρακτική και οικονομική ασφάλεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων θα χρωματίσει τα αισθηματικά σου ζητήματα καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα και είναι πολύ πιθανόν να σε γυρίσει σε ζητήματα του παρελθόντος. Αν είσαι ελεύθερος τώρα είναι πιθανό να συνειδητοποιήσεις καλύτερα τη σημασία που είχε για εσένα ένα ταίρι που έχεις κατά το παρελθόν και δεν αποκλείεται να αρχίσεις να σκέφτεσαι τρόπους προκειμένου να το προσεγγίσεις ξανά. Αν θέλεις να το κάνεις αυτός ο μήνας ενδείκνυται για κάτι τέτοιο. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να είσαι προσεκτικός και να αποφύγεις παγίδες και πειρασμούς που μπορεί να φέρει η ανάδρομη Αφροδίτη. Το τελευταίο δεκαήμερο του Μαΐου λόγω της δυσαρμονικής όψης της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα κράτησε μικρό καλάθι σε μεγάλες υποσχέσεις και δηλώσεις!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αυτό το μήνα θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα σε επαγγελματικά ζητήματα όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς είναι πολύ πιθανόν να άρχισες να επαναστατείς και να δυσφορείς σε πράγματα που δεν χρειάζονται. Από τις 12/5 που ο Ερμής θα βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων ξεκινά μία περίοδος κατά την οποία θα πρέπει να κρατήσεις μυστικά επαγγελματικά σχέδια και κινήσεις που σχετίζονται με τη δουλειά. Προς το τέλος του μήνα είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν κάποιες συζητήσεις οι οποίες θα σου δώσουν μία διαφορετική εικόνα για ένα επαγγελματικό ζήτημα. Θα πρέπει να έχεις κατά νου πως οι πληροφορίες μπορεί να είναι λάθος ή είναι πιθανό να υπάρχει παρασκήνιο, για αυτό θα πρέπει να το δεις διεξοδικά πριν πάρεις τις αποφάσεις σου.

Δίδυμοι

Δίδυμε μου ο Μάϊος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως ο μήνας σου καθώς θα υπάρχουν αρκετά αστρολογικά δρώμενα τα οποία θα πραγματοποιηθούν στο ζώδιό σου. Στις 7/5 η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού ανοίγει την αυλαία των αστρολογικών γεγονότων και δείχνει πως θα έρθουν στο προσκήνιο κρυμμένα συναισθήματα και γλυκόπικρες αναμνήσεις του παρελθόντος. Στις 12/5 ο Ερμής κάνει την είσοδο του στο ζώδιό σου χαρίζοντας σου εξαιρετική επικοινωνιακή άνεση και την δυνατότητα να μπορείς να πουλήσεις άνθρακα για θησαυρό! Μην εκμεταλλευτείς αυτή την ικανότητα σου καθώς στο τέλος του μήνα θα φτάσεις στο ταμείο! Από τις 13/5 η Αφροδίτη ξεκινάει την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιό σου δείχνοντας πως το επόμενο διάστημα είναι πολύ πιθανό να έρθουν στο προσκήνιο ζητήματα διαπροσωπικών σχέσεων από το παρελθόν, κυρίως αυτών που σχετίζονται με τον αισθηματικό τομέα. Την ίδια ημέρα ο Άρης περνά στο ζώδιο των Ιχθύων και σου λέει πως εκτός από αισθηματικά ζητήματα θα πρέπει να δεις εξίσου και τα επαγγελματικά, μιας και θα υπάρξει κινητικότητα σε αυτά. Στις 21/5 ξεκινάει ο μήνας των γενεθλίων σου με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιό σου! Μία ημέρα μετά πραγματοποιείται και η νέα Σελήνη στο δικό σου ζώδιο φέρνοντας σκέψεις για νέα ξεκινήματα αλλά με παλαιότερα δεδομένα. Το τελευταίο δεκαήμερο του Μαΐου καλό θα ήταν να αποφύγεις σημαντικές αποφάσεις είτε για επαγγελματικά είτε για αισθηματικά ζητήματα, καθώς το τετράγωνο του Ερμή και της Αφροδίτης που βρίσκονται στο ζώδιό σου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δεν θα σε βοηθήσει να κινηθείς προς τη σωστή κατεύθυνση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αυτός ο μήνας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ο μήνας των αισθηματικών ξεκαθαρισμάτων και των επιστροφών από το παρελθόν, καθώς η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης γίνεται στο δικό σου ζώδιο. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση είναι πιθανό να αρχίσεις να σκέφτεσαι διαφορετικά και σε αυτό θα συμβάλλει και ένα πρόσωπο του παρελθόντος. Αν είσαι ελεύθερος οι νέες γνωριμίες είναι αρκετά πιθανές καθώς και εσύ θα είσαι ιδιαίτερα εξωστρεφής, όμως είναι πιο πιθανό να επιστρέψουν παλαιότερες αισθηματικές ιστορίες. Καλό θα ήταν να μετρήσεις προσεκτικά τα υπέρ και τα κατά και να μην αφήσεις τα συναισθήματα να σε παρασύρουν σε ένα έργο που έχεις ξαναδεί. Απόφυγε σημαντικές αποφάσεις προς το τέλος Μαΐου καθώς το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα δεν θα σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα ξεκάθαρα. Σε περίπτωση που κάνεις μία νέα γνωριμία κάνε και την αντίστοιχη «έρευνα» για αυτήν, προκειμένου να έχεις μία πιο σφαιρική εικόνα!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα σε απασχολήσουν αρκετά κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα ιδιαίτερα από τα μέσα Μαΐου και μετά που ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων. Είναι πιθανό να υπάρχει αναβρασμός στο επαγγελματικό σου περιβάλλον ο οποίος μπορεί να δημιουργήσει ένταση μεταξύ των ανθρώπων που συνεργάζεσαι. Αυτός ο Άρης δεν είναι βοηθητικός για να ρισκάρεις, για αυτό απόφυγε κινήσεις που ενέχουν υψηλό βαθμό ρίσκου. Η βοήθεια έρχεται από τον Ερμή ο οποίος θα βρίσκεται και εκείνος το ζώδιό σου από τις 12 έως τις 29/5 και σου χαρίζει εξαιρετικές επικοινωνιακές ικανότητες, οι οποίες μπορούν να σε βγάλουν από δύσκολες καταστάσεις. Απόφυγε να κάνεις κάποια σημαντική κίνηση στον επαγγελματικό τομέα αυτό το μήνα μιας και μπορεί να υπάρξουν αλλαγές στο σκηνικό που έχει διαμορφωθεί μέχρι τώρα.

Καρκίνος

Καρκίνε μου ο Μάϊος είναι ένας μήνας κατά τον οποίο θα ανακτήσεις την εξωστρεφή σου διάθεση και την επικοινωνία με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 7/5 στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού δείχνει πως οι φίλοι σου θα παίξουν ρόλο στην ψυχολογία σου και θα συνειδητοποιήσεις ακόμα περισσότερο τη σημασία που έχει να νιώθεις κάποιους ανθρώπους κοντά σου. Στις 12/5 ο Ερμής περνά στο ζώδιο των Διδύμων και σε προτρέπει να είσαι προσεκτικός έως και το τέλος του μήνα καθώς όλο αυτό το διάστημα θα υπάρχει μία ευκολία στο να δημιουργηθεί παρασκήνιο στις υποθέσεις που σε απασχολούν. Μία ημέρα μετά στις 13/5 η Αφροδίτη ξεκινάει την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιο των Διδύμων και δείχνει πως χρειάζεται να επαναξιολογήσεις κάποια αισθηματικά ζητήματα. Την ίδια ημέρα η είσοδος του Άρη σε ένα ζώδιο που σου ταιριάζει τους Ιχθύς, σε κάνει ιδιαίτερα δραστήριο και επικοινωνιακό γεμίζοντας ευχάριστα τις ημέρες σου. Στις 21/5 και ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο των Διδύμων και μία ημέρα μετά η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ίδιο ζώδιο «φωτίζει» γεγονότα του παρελθόντος δίνοντάς σου ακόμα μία ευκαιρία να τα διευθετήσεις στο μέτρο που επιθυμείς. Καλό θα ήταν να αποφύγεις τις βιαστικές κινήσεις -ιδιαίτερα αν αυτές σχετίζονται με αισθηματικά πισωγυρίσματα- καθώς τις τελευταίες ημέρες του μήνα το τετράγωνο της Αφροδίτης και του Ερμή που βρίσκονται στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς, δείχνει πως θα υπάρξει μια παραπλανητική εικόνα, για αυτό πρόσεξε ιδιαίτερα τις αποφάσεις που σχετίζονται με τα αισθηματικά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αυτός ο μήνας θα φέρει στο προσκήνιο ημιτελείς αισθηματικές υποθέσεις και φλερτ του παρελθόντος ιδιαίτερα μετά τις 13/5 όπου θα ξεκινήσει η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων. Σε περίπτωση που βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση καλό θα ήταν να αποφύγεις παγίδες οι οποίες θα μπορούσαν να σε οδηγήσουν να τη θέσει σε κίνδυνο. Αν είσαι ελεύθερος θα πρέπει να σκεφτείς προσεκτικά αν υπάρχει λόγος να αφήσεις ιστορίες και καταστάσεις του παρελθόντος να επιστρέψουν στο παρόν σου. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα η δυσαρμονική όψη της αναδρομής Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δεν θα σου αφήσει καθαρό μυαλό για κινήσεις στον αισθηματικό τομέα, για αυτό καλό θα ήταν να διευθετήσεις τέτοιου είδους ζητήματα είτε πριν το τέλος του μήνα είτε μετά. Στις 29/5 ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιό σου και θα είναι πολύ βοηθητικός σε επικοινωνιακό επίπεδο ώστε να προσεγγίσεις κάποιον που σε ενδιαφέρει ή αν βρίσκεσαι ήδη μία σχέση να λύσεις κάποια ζητήματα που υπάρχουν με το ταίρι σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων από τις 12/5 έως και τις 28/5 δείχνει πως αυτός ο μήνας θα έχει αρκετό παρασκήνιο στις επαγγελματικές σου υποθέσεις και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να θυμάσαι κατά τη διευθέτηση τους. Σε γενικότερο πλαίσιο είναι πιθανόν να παρουσιαστούν ζητήματα του παρελθόντος μπροστά σου είτε αυτά σχετίζονται με μία παλαιότερη πρόταση για δουλειά είτε με κάποιες εκκρεμότητες επαγγελματικής φύσεως. Καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα θα υπάρξουν άνθρωποι οι οποίοι θα σε στηρίξουν και θα σε υποστηρίξουν και αυτό είναι κάτι που δεν θα πρέπει να ξεχνάς. Στις 29/5 που ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιό σου θα σου χαρίσει ευκολία στο να προβάλλεις με τον καλύτερο τρόπο τις ικανότητές σου.

Λέων

Λέων μου ο Μάϊος θα μπορούσαμε να πούμε πως χωρίζεται σε δύο μέρη για εσένα το πρώτο μισό και το δεύτερο τα οποία δεν θα έχουν κοινά στοιχεία μεταξύ τους. Τις πρώτες ημέρες του μήνα είναι πιθανόν να υπάρχουν ακόμα κάποια ζητήματα με αγαπημένα σου πρόσωπα τα οποία σε ενοχλούν και σε εκνευρίζουν ή να νιώθεις πως κάποιος συνεργάτης σου ακόμα και το ταίρι σου ψάχνει συνεχώς αφορμές για να δημιουργήσει ένταση. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 7/5 θα ενισχύσει την οικογενειακή θαλπωρή και θα γεμίσει με όμορφα συναισθήματα την ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εσένα και στους δικούς σου ανθρώπους. Στις 12 Μαΐου η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων φέρνει περισσότερη επικοινωνία με φίλους σου. Μία ημέρα μετά η Αφροδίτη ξεκινάει την ανάδρομη πορεία της στους Διδύμους δείχνοντας πως τα αισθηματικά ζητήματα θα αποκτήσουν ένα βαθμό δυσκολίας. Στις 21/5 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων εγκαινιάζει ένα εξωστρεφές διάστημα για εσένα επικοινωνώντας με φίλους, γνωστούς, συγγενείς και πολύ κόσμο σε γενικότερο πλαίσιο. Μία ημέρα μετά η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται και εκείνη στο ίδιο ζώδιο μπορεί να σε οδηγήσει σε ένα νέο ξεκίνημα στην προσωπική σου ζωή, με ένα πρόσωπο που γνωρίζεις από παλιά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων από τις 13/5 θα δώσει το ρυθμό όλου του μήνα στα αισθηματικά σου ζητήματα. Είναι πάρα πολύ πιθανό να δημιουργηθούν καταστάσεις οι οποίες θα μπερδέψουν φιλίες με έρωτες και εσύ θα πρέπει να είσαι προσεκτικός και να δεις σε ποιον από τους δύο τομείς θέλεις να δώσεις προτεραιότητα. Μία αισθηματική ιστορία είναι πιθανό να ξεκινήσει με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο φιλικό σου περιβάλλον, όμως θα πρέπει να έχεις κατά νου πως μετά θα είναι δύσκολο να επιστρέψουν όλα στην αρχική τους κατάσταση. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να αφιερώνεις χρόνο στο ταίρι σου μιας και η τάση που θα έχεις είναι να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στους φίλους σου. Προς το τέλος του μήνα η Αφροδίτη θα σχηματίσει μία δυσαρμονική όψη με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς και αυτό μπορεί πολύ εύκολα να σε οδηγήσει σε λάθος εκτιμήσεις σε αισθηματικά ζητήματα. Καλό θα ήταν να πάρεις μόνος σου αποφάσεις για αυτά καθώς ακόμα και η γνώμη ενός φιλικού σου προσώπου, μπορεί να σε παρασύρει σε κάτι που τελικά δεν θα σε καλύψει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αυτός ο μήνας μπορεί να ξεκινήσει με επαγγελματικό αναβρασμό και κάποιες διαφωνίες με πρόσωπα του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος όμως το δεύτερο μισό του θα είναι εντελώς διαφορετικό για εσένα. Όσο περνούν οι ημέρες οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και η κινητικότητα που υπήρξε το προηγούμενο διάστημα στη δουλειά θα πάρει φθίνουσα πορεία και αυτό θα σε βοηθήσει να αντιληφθείς καλύτερα τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί στον επαγγελματικό τομέα. Μέσω προσώπων που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον είναι πιθανόν να υπάρξει μία πρόταση για δουλειά ή να επανέλθει στο προσκήνιο μία πρόταση που είχε συζητηθεί αλλά για κάποιο λόγο παρέμεινε στον πάγο. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με το οικονομικό σκέλος μιας επαγγελματικής συμφωνίας, καθώς ίσως χρειαστεί να το διαπραγματευτείς πολύ.

Παρθένος

Παρθένε μου ο Μάϊος είναι ένας μήνας που «ξεκινά» με την Πανσέληνο στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 7/5 η οποία σου δημιουργεί θετική διάθεση και αισιοδοξία για το επόμενο διάστημα. Αυτή η Πανσέληνος είναι πιθανόν να σε βοηθήσει να αναθεωρήσεις πράγματα που θεωρούσες σημαντικά τον προηγούμενο καιρό και να εστιάσεις σε αυτά που είναι πραγματικά σημαντικά για εσένα. Στις 12/5 ο Ερμής περνά στο ζώδιο των Διδύμων δίνοντας ώθηση σε επαγγελματικά ζητήματα. Βέβαια τα επαγγελματικά μπερδέματα του παρελθόντος δεν θα λείψουν καθώς στις 13/5 η Αφροδίτη ξεκινά την ανάδρομη πορεία της στους Διδύμους. Κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις μπορεί να σου δημιουργήσουν πονοκέφαλο και να σε βάλουν στη διαδικασία να αντιπαρατεθείς με συνεργάτες σου, καθώς στις 13/5 περνάει και ο Άρης στο ζώδιο που βρίσκεται απέναντι σου τους Ιχθύς. Οι άλλοι θα φροντίζουν συχνά-πυκνά να σε εφοδιάζουν με αφορμές για να εκνευριστείς, όμως η παρουσία του Ερμή στους Διδύμους θα αποτελέσει άσσο στο μανίκι σου για να διευθετήσεις τέτοιου είδους ζητήματα προς όφελος σου. Στις 21/5 και ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο των Διδύμων φωτίζοντας ακόμα περισσότερο την ανάγκη σου για επαγγελματική και κοινωνική αναγνώριση. Στις 22/5 η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ίδιο ζώδιο σε καλεί να πάρεις αποφάσεις τουλάχιστον για ζητήματα του παρελθόντος τα οποία παραμένουν σε εκκρεμότητα. Θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με οτιδήποτε και αν αποφασίσεις μιας και το τετράγωνο της Αφροδίτης και του Ερμή με τον Ποσειδώνα τις τελευταίες ημέρες του Μαΐου, θα «πασπαλίσει με χρυσόσκονη» κάποιες υποθέσεις σου και δεν θα σε βοηθήσει να τις δεις ρεαλιστικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αυτό το μήνα θα έχεις την τάση να επικεντρωθείς σε επαγγελματικά ζητήματα καθώς θα υπάρχουν νέα δεδομένα σε αυτά, όμως αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να αφιερώσεις χρόνο στο σύντροφό σου, μιας και είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει απομάκρυνση μεταξύ σας. Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων από τις 13/5 δείχνει πως θα έρθουν ξανά στο προσκήνιο ζητήματα που είχαν δημιουργήσει διαφωνίες μεταξύ σας κατά το παρελθόν και σε συνδυασμό με το ότι θα έχεις την τάση να δίνεις λίγο χρόνο στο ταίρι σου, είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν εντάσεις. Αν είσαι ελεύθερος ένα νέο ενδιαφέρον μπορεί να εμφανιστεί στη δουλειά όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός ώστε ένα ειδύλλιο μεταξύ σας να μην επηρεάσει τα επαγγελματικά ζητήματα. Το τελευταίο δεκαήμερο του Μαΐου είναι αποτρεπτικό για αποφάσεις που σχετίζονται με την προσωπική σου ζωή μιας και θα σε ωθήσει να δεις τα πράγματα όπως επιθυμείς να είναι και όχι όπως πραγματικά είναι.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Ο επαγγελματικός τομέας θα σε απασχολήσει ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα και την ίδια στιγμή θα φέρει στο προσκήνιο όχι μόνο νέα δεδομένα αλλά και εκκρεμότητες του παρελθόντος. Από τις 12/5 που ο Ερμής θα βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων είναι πιο εύκολο για εσένα να διαπραγματευτείς καλύτερα οτιδήποτε σχετίζεται με τη δουλειά. Βέβαια δεν θα πρέπει να ξεχνάς πως στις 13/5 η είσοδος του Άρη στο ζώδιο των Ιχθύων δείχνει πως συχνά πυκνά θα δημιουργούνται εντάσεις και διαφωνίες με τους άλλους, τις οποίες όμως θα μπορείς να διευθετήσεις. Προς το τέλος του Μαΐου δεν αποκλείεται να εμφανιστεί ξανά ένα επαγγελματικό ζήτημα του παρελθόντος ή μία πρόταση που σου είχε γίνει παλαιότερα για δουλειά. Έλεγξε προσεκτικά τα δεδομένα που τη συνοδεύουν και αξιολόγησε τις πληροφορίες.

Ζυγός

Ζυγέ μου ο Μάϊος θα στρέψει την προσοχή σου σε ζητήματα που σχετίζονται με την οικονομική σου ασφάλεια και η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 7/5 στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού θα εγείρει τέτοιου είδους ανησυχίες. Στις 12/5 η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων θα σε βοηθήσει να διαχειριστείς τις ανησυχίες του αλλά και ζητήματα που σχετίζονται με πρόσωπα του περιβάλλοντος σου. Μία ημέρα μετά η Αφροδίτη ξεκινάει την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιο των Διδύμων επαναφέροντας στο παρόν ζητήματα του παρελθόντος ιδιαίτερα στον αισθηματικό τομέα. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός στον τρόπο που θα διαχειριστείς τα νέα δεδομένα καθώς την ίδια ημέρα περνάει και ο Άρης στο ζώδιο των Ιχθύων δείχνοντας πως θα είναι εύκολο να αποπροσανατολιστείς από το επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου. Στις 21/5 η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσένα ζώδιο των Διδύμων σηματοδοτεί μία νέα και περισσότερο χαλαρή περίοδο για εσένα καθώς ακόμα και αν έχεις αρκετές δουλειές και υποχρεώσεις να φέρεις εις πέρας, πάντα θα βρίσκεις χρόνο για να κάνεις κάτι που σε ευχαριστεί ή να επικοινωνείς με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Στις 22/5 πραγματοποιείται και η νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων που μιλάει για νέα ξεκινήματα σε ζητήματα που σχετίζονται με την εκπαίδευση. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με οποιαδήποτε απόφαση και αν πάρεις κατά τις τελευταίες ημέρες του Μαΐου καθώς η σύνοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων και το τετράγωνο που σχηματίζουν και οι δύο με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς, δείχνει πως πιθανόν να διαχειριστείς λάθος κάποια ζητήματα που σχετίζονται με την καθημερινότητα ή με εργασιακές υποχρεώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η αναδρομή πορεία της Αφροδίτης θα ξεκινήσει από τις 13/5 στο ζώδιο των Διδύμων και δεν αποκλείεται να φέρει ξανά στη ζωή σου ένα πρόσωπο με το οποίο είχατε να μιλήσετε καιρό. Οι αισθηματικές ιστορίες που παρέμεναν ημιτελείς μπορεί να έρθουν ξανά στο προσκήνιο προκειμένου να πάρεις τις αποφάσεις σχετικά με το πως θέλεις να τις διαχειριστείς. Απόφυγε να βγάλεις συμπεράσματα προς το τέλος του Μαΐου καθώς είναι πολύ πιθανό να παρασυρθείς είτε από λάθος πληροφορίες είτε από λόγια τα οποία δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης μπορεί να φέρει ξανά μεταξύ σας κάποια ζητήματα τα οποία υπήρξαν κατά το παρελθόν, προκειμένου να μπορέσετε να τα επιλύσετε. Ιδιαίτερη προσοχή δώσε στην καθημερινότητα που έχεις με το ταίρι σου καθώς αυτή μπορεί να γίνει πηγή διαφωνιών μεταξύ σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Από τις 13/5 που περνάει ο Άρης στο ζώδιο των Ιχθύων θα παρατηρήσεις πως οι επαγγελματικές υποχρεώσεις, τα εργασιακά projects και οτιδήποτε σχετίζεται με τον τομέα της καριέρας σου θα κάνει την εμφάνιση του δυναμικά. Αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει ανησυχία ή και κούραση καθώς θα παρατηρήσεις πως οι ημέρες δεν θα σου φτάνουν. Ο Ερμής θα βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων από τις 12/5 και θα είναι πολύ βοηθητικός προκειμένου να διαπραγματευτείς ένα επαγγελματικό σου ζήτημα και να προγραμματίσεις καλύτερα τις δουλειές που πρέπει να φέρεις εις πέρας. Το δεύτερο μισό του μήνα μπορεί να προμηνύεται κουραστικό όμως θα σε βγάλει από τη ρουτίνα της καθημερινότητας που είχες μέχρι τώρα. Στις 29/5 ο Ερμής περνάει ζώδιο του Καρκίνου και εγκαινιάζει ένα καινούργιο διάστημα με επαγγελματικές συναντήσεις και συζητήσεις που σχετίζονται με τη δουλειά.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου ο Μάϊος είναι ένας ιδιαίτερος μήνας για εσένα καθώς τα αστρολογικά δρώμενα ξεκινούν με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Ταύρου-Σκορπιού) στις 7/5. Αυτή η Πανσέληνος θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις καλύτερα τη σημασία που έχουν για εσένα οι άνθρωποι που βρίσκονται γύρω σου και είναι πολύ πιθανόν να συνειδητοποιήσεις πως ο τρόπος που βλέπεις κάποιους ανθρώπους άλλαξε. Στις 12/5 ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο των Διδύμων και σε προτρέπει να επικοινωνήσεις σε ανθρώπους της εμπιστοσύνης σου, τις ανασφάλειές σου και οτιδήποτε σε ανησυχεί καθώς αυτό θα είναι ανακουφιστικό για εσένα. Στις 13/5 η Αφροδίτη ξεκινάει την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιο των Διδύμων δημιουργώντας πρόσφορο έδαφος για επιστροφές, φλερτ και αισθηματικές περιπέτειες του παρελθόντος. Την ίδια ημέρα η είσοδος του Άρη στο ζώδιο των Ιχθύων δείχνει πως τα θέλω σου τουλάχιστον στον αισθηματικό τομέα θα μεταβάλλονται με ταχύτητα αστραπής και αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην εξέλιξη των προσωπικών σχέσεων. Στις 21/5 ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο των Διδύμων και μία ημέρα μετά πραγματοποιείται και η νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο, επισφραγίζοντας πως αυτός ο μήνας θα έχει έντονο άρωμα παρελθόντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο Μάϊος θα είναι για εσένα ένας μήνας κατά τον οποίο θα δημιουργηθούν τέτοιες συγκυρίες οι οποίες θα σε κάνουν να γυρίσεις σε ζητήματα του παρελθόντος. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς θα είναι εύκολο να έρθουν ξανά στο προσκήνιο θέματα που υπήρχαν μεταξύ σας και θεωρούνταν πως είχαν λήξει. Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης από τις 13/5 στο ζώδιο των Διδύμων και η είσοδος του Άρη στο ζώδιο των Ιχθύων την ίδια ημέρα, δείχνει πως θα κινείσαι με ριψοκίνδυνο τρόπο σε αισθηματικά ζητήματα. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να συναντηθείς ξανά με πρόσωπα του παρελθόντος θα πρέπει να διαχωρίσεις μία αισθηματική περιπέτεια από μία νέα σχέση. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση, στρέψε το ενδιαφέρον σου σε τρόπους που μπορούν να αναζωπυρώσουν αυτό που υπάρχει μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου, και απόφυγε παγίδες οι οποίες θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο τη σχέση που έχεις ήδη.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου ζητήματα και οτιδήποτε σχετίζεται με τη δουλειά θα σε απασχολήσουν περισσότερο στις αρχές του μήνα, καθώς είναι πιθανό να συνειδητοποιήσεις πως θα είναι δύσκολο να βρεις σημείο επαφής με τους συνεργάτες σου. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στις 12/5 θα φέρει στο προσκήνιο ένα οικονομικό ζήτημα ή ένα ζήτημα που σχετίζεται με μία επιχειρηματική ιδέα και θα σε βοηθήσει να το διευθετήσεις με τον καλύτερο τρόπο. Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης από τις 13/5 στο ζώδιο των Διδύμων σου φέρνει ξανά την ευκαιρία να ανοίξεις παλαιότερους λογαριασμούς και να διεκδικήσεις κάποια χρήματα τα οποία θα έπρεπε να ήταν στο ταμείο σου. Την ίδια στιγμή μπορεί να φέρει στο προσκήνιο και ένα οικονομικό ζήτημα το οποίο δεν είχες διευθετήσει, προκειμένου να το διαχειριστείς άμεσα.

Τοξότης

Τοξότη μου ο Μάϊος θα είναι ένας μήνας ο οποίος θα βάλει τις βάσεις για να επιστρέψεις στη ρουτίνα της καθημερινότητας σου, η οποία στην παρούσα φάση θα είναι εξαιρετικά αναζωογονητική για εσένα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 7/5 σε καλεί να διευθετήσεις ζητήματα τα οποία έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα και σχετίζονται με το παρελθόν. Στις 12/5 ο Ερμής θα κάνει την είσοδό του στο ζώδιο που κυβερνά τους Διδύμους και δείχνει πως τώρα ξεκινά μία πολύ καλή περίοδος για νέες συμφωνίες, συζητήσεις για νέες συνεργασίες αλλά και διευθέτηση ζητημάτων που υπάρχουν ήδη στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Μία ημέρα μετά στις 13/5 η Αφροδίτη ξεκινάει την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιο των Διδύμων και μαζί της επιστρέφουν και πρώην σχέσεις! Πρόσεξε τον τρόπο που θα διαχειριστείς τέτοιου είδους ενδεχόμενα καθώς την ίδια ημέρα περνά και ο Άρης στο ζώδιο των Ιχθύων δημιουργώντας σύγχυση. Στις 21/5 ακολουθεί την πολυαστρία στους Διδύμους και ο Ήλιος και μία ημέρα μετά πραγματοποιείται και η νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο, δείχνοντας πως το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα θα είναι καθοριστικό για ξεκαθαρίσματα που σχετίζονται με προσωπικές σχέσεις αλλά και συνεργασίες. Καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός μετά τις 20/5 καθώς το τετράγωνο που θα σχηματίσει ο Ερμής αλλά και η Αφροδίτη που βρίσκονται στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς δεν θα σε βοηθήσει να σκεφτείς ορθολογιστικά και θα σε ωθήσει να ωραιοποιήσεις τα πράγματα που δεν σου αρέσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης θα αποτελέσει το κύριο αστρολογικό δρώμενο αυτού του μήνα και από τις 13/5 που θα ξεκινήσει θα παρατηρήσεις πως θα εμφανιστούν παρελθοντικά ζητήματα στο προσκήνιο. Ένα πρόσωπο που είχες μαζί του μία σχέση κατά το παρελθόν είναι πιθανόν να διεκδικήσει το ενδιαφέρον σου και σε περίπτωση που βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να είσαι προσεκτικός, ώστε να αποφύγεις να τη θέσεις σε κίνδυνο. Τα διλήμματα που σχετίζονται με αισθηματικές υποθέσεις θα είναι αρκετά κατά τη διάρκεια του μήνα και μπορεί να σε μπερδέψουν. Προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις τέτοιου είδους ζητήματα πριν το τελευταίο δεκαήμερο του Μαΐου καθώς μετά η σύνοδος της Αφροδίτης και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων και το τετράγωνο που θα σχηματίσουν και οι δύο με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς, δεν θα σε βοηθήσει να δεις τα γεγονότα ως έχουν αλλά θα προτιμήσεις να τα δεις με τον δικό σου τρόπο, που πιθανόν να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αυτός ο μήνας ιδιαίτερα κατά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του θα σε οδηγήσει σε συζητήσεις με αφορμή νέες συμφωνίες αλλά και ήδη υπάρχουσες συνεργασίες. Η πολυαστρία που θα υπάρξει στο ζώδιο των Διδύμων θα σε ωθήσει να δώσεις προτεραιότητα στους συνεργάτες σου και όχι σε εσένα τον ίδιο και δεν αποκλείεται κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα να πάρεις αποφάσεις από τις οποίες δεν θα βγεις κερδισμένος. Θα πρέπει να κρατήσεις μία ισορροπία ανάμεσα σε εσένα και τους άλλους καθώς θα είναι πάρα πολύ πιθανόν η πλάστιγγα να γείρει από τη μία πλευρά. Στις 29/5 ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Καρκίνου και από τη νέα του θέση θα σε βοηθήσει να διαπραγματευτείς πολύ καλύτερα το οικονομικό σκέλος των επαγγελματικών σου ζητημάτων ή κάποιες νέες οικονομικές συμφωνίες.

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου ο Μάϊος είναι ένας μήνας ο οποίος θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στα ζητήματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή και μέσα σε αυτά συγκαταλέγονται και τα αισθηματικά. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 7/5 στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού θα δημιουργήσει έντονα συναισθήματα και δεν αποκλείεται να φέρει και κάποια αισθηματική περιπέτεια. Απόφυγε να επενδύσεις σε ένα πρόσωπο που δεν γνωρίζεις καλά μιας και είναι πολύ πιθανό λόγω των έντονων συναισθημάτων που θα εγείρει η Πανσέληνος να ειπωθούν λόγια τα οποία θα είναι πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθούν. Στις 12/5 ο Ερμής περνάει στο ζώδιο των Διδύμων και θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις πολύ καλύτερα ζητήματα της καθημερινότητας, τα οποία μπορεί να άφησες λίγο σε δεύτερη μοίρα λόγω της προσοχής που είχες δώσει μέχρι τώρα σε προσωπικά σου θέματα. Μία ημέρα μετά στις 13/5 η Αφροδίτη ξεκινάει την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιο των Διδύμων και την ίδια ημέρα ο Άρης κάνει την είσοδο του στο ζώδιο των Ιχθύων, δείχνοντας πως το δεύτερο μισό του μήνα θα υπάρχουν πολλαπλά μηνύματα σε αισθηματικά ζητήματα. Στις 21/5 ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στο ζώδιο των Διδύμων και στις 22/5 πραγματοποιείται και η νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο, δείχνοντας πως τελικά στο τέλος του μήνα τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας είναι αυτά που θα κερδίσουν την προσοχή σου. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς η σύνοδος του Ερμή και της Αφροδίτης και το τετράγωνο που σχηματίζουν με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς δείχνει πως οι τελευταίες ημέρες του μήνα, θα είναι επιρρεπείς σε λάθη, παραλείψεις και παρανοήσεις που σχετίζονται με εργασιακά ζητήματα και υποχρεώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης από τις 13/5 το ζώδιο των Διδύμων δείχνει πως είναι πολύ πιθανόν να επιστρέψει ένα φλερτ που υπήρξε στον εργασιακό σου χώρο το προηγούμενο διάστημα. Το περιβάλλον εργασίας θα αποκτήσει ιδιαίτερη σημασία αυτό το μήνα καθώς θα παρατηρήσεις πως θα υπάρξουν άτομα τα οποία θα επιχειρήσουν να σε προσεγγίσουν και να μάθουν περισσότερα για εσένα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση μην αφήσεις θολά σημεία του παρελθόντος να δημιουργήσουν πρόβλημα σε αυτή. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς η Αφροδίτη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς και αυτό θα επηρεάσει δυσμενώς την ορθή σου κρίση. Θα πρέπει να έχεις «τα μάτια σου δεκατέσσερα» καθώς μπορεί να υπάρξει κινητικότητα σε διάφορα ζητήματα στην προσωπική σου ζωή, από τα οποία θα λάβεις πληροφορίες οι οποίες θα σε βοηθήσουν να βγάλεις και τα απαραίτητα συμπεράσματα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Ο μήνας θα ξεκινήσει με συζητήσεις που αφορούν στην υλοποίηση εργασιακών υποχρεώσεων και εκκρεμοτήτων του προηγούμενου διαστήματος, όμως το μυαλό σου θα βρίσκεται σε προσωπικά ζητήματα. Από τις 12/5 με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων παίρνεις τα πάνω σου και ξεκινάς να διευθετείς πολύ καλύτερα ζητήματα επαγγελματικής φύσεως, τα οποία το προηγούμενο διάστημα σε κούραζαν. Στις 13/5 κάνει την είσοδο του ο Άρης στο ζώδιο των Ιχθύων και δείχνει πως οι επαγγελματικές σου ιδέες και κάποιες ενέργειες που θα κάνεις στη δουλειά, μπορεί να μην τους βρουν όλους σύμφωνους μαζί σου. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα είναι πολύ παραγωγικό για εσένα, όμως την ίδια στιγμή θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς θα είναι εύκολο να παρασυρθείς από λάθος εκτιμήσεις.

Υδροχόος

Υδροχόε μου ο Μάϊος είναι ένας μήνας ο οποίος θα ξεκινήσει στρέφοντας σου την προσοχή στον άξονα καριέρας οικογένειας. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 7/5 θα φέρει ζητήματα αυτών των δύο τομέων στο προσκήνιο, τα οποία θα πρέπει να δεις προσεκτικά. Στις 12/5 ο Ερμής κάνει την είσοδο του στο ζώδιο των Διδύμων και από τη νέα του θέση σε βοηθά να προσεγγίσεις επικοινωνιακά ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, είτε για προσωπικούς είτε για επαγγελματικούς λόγους. Μία ημέρα μετά η Αφροδίτη ξεκινάει την αναδρομή πορεία της στο ίδιο ζώδιο δείχνοντας πως οι επιστροφές του παρελθόντος είναι κάτι παραπάνω από πιθανές κατά τη διάρκεια του μήνα. Την ίδια μέρα και ο Άρης αλλάζει ζώδιο περνώντας στους Ιχθύς, δημιουργώντας πρόσφορο έδαφος για έξοδα. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα είναι πιθανόν να επικεντρωθείς ακόμα περισσότερο σε ζητήματα της αισθηματικής σου ζωής, καθώς στις 21/5 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων και στις 22/5 η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ίδιο ζώδιο, δείχνουν πως είσαι έτοιμος για νέα ξεκινήματα ακόμα και αν αυτά γίνουν με ένα πρόσωπο του παρελθόντος. Λόγω της δυσαρμονικής όψης της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός στις αποφάσεις που θα πάρεις και να αποφύγεις τα αισθηματικά ρίσκο ιδιαίτερα προς τις τελευταίες ημέρες του Μαΐου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η αναδρομή πορεία της Αφροδίτης θα είναι το κύριο γεγονός του μήνα και θα επηρεάσει ποικιλοτρόπως τις αισθηματικές σου επιλογές και τις αποφάσεις που θα πάρεις σε αυτό τον τομέα. Η Αφροδίτη αναδρομεί στο ζώδιο των Διδύμων στον οίκο που σχετίζεται με έρωτες, φλερτ, αισθηματικά ζητήματα και δημιουργία οπότε φέρνει όλα τα παραπάνω στο προσκήνιο και μάλιστα ξεκινώντας από το παρελθόν. Έτσι λοιπόν είναι πιθανόν να κάνουν την εμφάνισή τους πρώην σύντροφοι, παλαιότερα φλερτ και ημιτελείς αισθηματικές ιστορίες. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να αποφύγεις να τη θέσεις σε κίνδυνο ανοίγοντας ξανά μία πόρτα στο παρελθόν. Το τελευταίο δεκαήμερο του Μαΐου θα πρέπει να είσαι εξαιρετικά προσεκτικός καθώς το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς, δείχνει πως είναι πιθανόν να κάνεις μία λάθος εκτίμηση σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα, με αποτέλεσμα να υπάρχει ο κίνδυνος να χάσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Ο Μάϊος ξεκινά δίνοντας ώθηση να ολοκληρώσεις κάποιες σκέψεις σχετικά με μία επαγγελματική ιδέα που είχες σκεφτεί το προηγούμενο διάστημα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 7/5 στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού σε καλεί να αξιολογήσεις τι είναι αυτό που έχει σημασία για εσένα όσον αφορά τη δουλειά καθώς είναι πολύ πιθανό να χρειαστείς να κάνεις μία «θυσία» για αυτό. Στις 13/5 ο Άρης περνάει στο ζώδιο των ιχθύων δείχνοντας πως το δεύτερο μισό του μήνα η ανησυχία σου για τα οικονομικά ζητήματα θα είναι έντονη. Προσπάθησε να διαχειριστείς τα δεδομένα που έχεις με προσοχή, καθώς αν κάνεις σπασμωδικές κινήσεις προκειμένου να κερδίσεις κάτι παραπάνω, είναι πολύ πιθανόν να θέσεις σε κίνδυνο αυτά που έχεις ήδη κερδίσει.

Ιχθείς

Ιχθύ μου ο Μάιος θα είναι ένας έντονα επικοινωνιακός μήνας για εσένα και κατά τη διάρκεια του δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του στενού και του ευρύτερου σου περιβάλλοντος. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 7/5 στον άξονα Ταύρου- Σκορπιού δείχνει πως στις αρχές του μήνα μπορεί να υπάρξουν κάποιες γνωριμίες «γενικού» ενδιαφέροντος, όμως μέσα από αυτές μπορεί να προκύψει και ένα νέο αισθηματικό ειδύλλιο. Στις 12/5 ο Ερμής κάνει την είσοδο του στο ζώδιο των Διδύμων στρέφοντας το ενδιαφέρον σου και την προσοχή σου σε ζητήματα σπιτιού και μία ημέρα μετά στις 13/5 η Αφροδίτη ξεκινάει την αναδρομή πορεία στο ζώδιο των Διδύμων. Η πορεία της Αφροδίτης προς τα πίσω θα επαναφέρει αισθηματικά ζητήματα του παρελθόντος πολύ πιθανόν και μία σχέση που είχες κάνει παλαιότερα. Την ίδια μέρα ο Άρης περνάει στο ζώδιό σου δείχνοντας πως θα είσαι εξαιρετικά δραστήριος σε οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολήσει έως και το τέλος του μήνα. Στις 21/5 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων και στις 22/5 η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ίδιο ζώδιο δείχνει πως μια συγκατοίκηση με το ταίρι σου, μία μετακόμιση σε ένα νέο σπίτι η μία αλλαγή στο χώρο που ζεις είναι πολύ πιθανά σενάρια. Κατά το τελευταίο δεκαήμερο του Μαΐου θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με οποιαδήποτε απόφαση και αν πάρεις και ιδιαίτερα με σημαντικές αποφάσεις όπως είναι μία μετακόμιση. Η δυσαρμονική όψη του Ερμή και της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου δείχνει πως θα είναι εύκολο να παρασυρθείς από παρορμητικά συναισθήματα και αυτό δεν θα σε οδηγήσει στο σωστό δρόμο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης από τις 13/5 χρωματίζει όλο το μήνα και δείχνει πως κατά τη διάρκεια του θα έχεις την ευκαιρία είτε να γυρίσεις σε μία σχέση του παρελθόντος είτε να αποφασίσεις αν θα δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία σε ένα πρόσωπο που θα κάνει ξανά την εμφάνισή του στη ζωή σου. Καλό θα είναι να είσαι πολύ προσεκτικός με τέτοιου είδους ζητήματα, ιδιαίτερα στο τέλος του μήνα, μιας και είναι πολύ πιθανό να επενδύσεις ξανά σε ένα πρόσωπο χωρίς να το πολυσκεφτείς και τελικά αργότερα να συνειδητοποιήσεις ότι αυτό ήταν μία λάθος κίνηση. Τα καλύτερα για εσένα έρχονται στις τελευταίες ημέρες του μήνα καθώς στις 29/5 η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου, δείχνει πως ξεκινάει ένα διάστημα κατά το οποίο θα έχεις την ευκαιρία να δεις ξεκάθαρα κάποια θέματα που αυτό το μήνα μπορεί να φαίνονται θολά και να μην σε αφήνουν να αποφασίσεις τον τρόπο που θέλεις να κινηθείς. Αν βρίσκεται ήδη σε μία σχέση απόφυγε οτιδήποτε μπορεί να θέσει αυτή τη σχέση σε κίνδυνο, ιδιαίτερα αν αυτό το «οτιδήποτε» σχετίζεται με ένα αισθηματικό ειδύλλιο του παρελθόντος.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αυτό το μήνα θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις κάποιες επαγγελματικές γνωριμίες ή να έρθεις κοντά με πρόσωπα που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον και να δημιουργηθεί μία πολύ ωραία σχέση μεταξύ σας. Οι δημόσιες σχέσεις ευνοούνται πολύ κατά τη διάρκεια του Μαΐου και μπορούν να σε βοηθήσουν να διαχειριστείς καλύτερα οτιδήποτε σχετίζεται με τη δουλειά. Από τις 13/5 ο Άρης θα περάσει στο ζώδιό σου και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός, καθώς η ενέργεια σου θα αρχίσει να αυξάνεται, όμως για να ωφεληθείς από αυτή θα πρέπει να τη διοχετεύσεις σωστά. Απόφυγε να δημιουργήσεις ένταση στη δουλειά καθώς είναι σίγουρο πως αυτό όχι μόνο δεν θα είναι υπέρ σου αλλά μπορεί να φανεί εξαιρετικά βοηθητικό στους ανταγωνιστές σου.

Πηγή: myastro.gr