Μηνιαίες προβλέψεις Μάρτιος 2021

Ο Μάρτιος από τις αρχές του δημιουργεί συνθήκες επιτάχυνσης και δράσης, κάτι που θα κυριαρχήσει καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Στις 4 Μαρτίου ο Άρης περνάει στους Διδύμους αυξάνοντας την ενεργητικότητά μας και την επιθυμία να επικοινωνήσουμε. Η κοινωνικοποίηση δημιουργεί ένα περιβάλλον επαφών και συνομιλιών που θα μας βοηθήσει να βγούμε από τις δύσκολες ψυχολογικές συνθήκες που βιώνουμε. Συναντήσεις με πρόσωπα του στενού μας περιβάλλοντος έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, καθώς μας βάζουν στη διαδικασία να κινητοποιηθούμε ώστε να ξεφύγουμε από την ρουτίνα και τη μονοτονία.

Στις 13 Μαρτίου πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες που ενισχύει την ανάγκη ώστε να υπάρξει μία νέα αρχή σε ότι αφορά ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να μας απασχολούν. Η σύνοδος των Φώτων με τον Ποσειδώνα και την Αφροδίτη ενισχύει ακόμα περισσότερο τις ευαισθησίες και μπορεί να οδηγήσει σε λάθος επιλογές, κυρίως στο κομμάτι της προσωπικής μας ζωής. Είναι προτιμότερο να αποφύγουμε γρήγορες αποφάσεις που θα κρίνουν την πορεία σχέσεων που μπορεί να μην είναι κατάλληλες για εμάς.

Στις 16 Μαρτίου ο Ερμής περνάει στους Ιχθύες, μια δύσκολη θέση για τον συγκεκριμένο πλανήτη. Το μυαλό επιδιώκει να ταξιδεύει σε κόσμους μαγικούς και ονειρεμένους, όμως αυτό μπορεί να δημιουργήσει πρόσθετα προβλήματα στην καθημερινότητα και στον εργασιακό χώρο. Είναι απαραίτητο να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις μας για να μην εκτεθούμε. Από την άλλη, μελαγχολία και εσωστρέφεια ενδέχεται να μας οδηγήσει σε μία εσωτερική διαδικασία προσωπικής αναζήτησης.

Στις 20 Μαρτίου ο Ήλιος περνάει στον Κριό και έχουμε την εαρινή ισημερία. Ένας νέος ετήσιος ζωδιακός κύκλος του Ήλιου ξεκινάει, καθώς περνάει στο ζώδιο της έξαρσης του και μας προετοιμάζει ώστε να υποδεχτούμε την άνοιξη. Το πύρινο ζώδιο του Κριού δίνει έντονη ενεργητικότητα και πάθος που θα μας βοηθήσει να δραστηριοποιηθούμε σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε λόγω παρορμητισμού και επιθετικών διαθέσεων που μπορεί να εκδηλώσουμε κάποιες στιγμές.

Στις 21 Μαρτίου η Αφροδίτη περνάει με την σειρά της στον Κριό, θέση αδυναμίας για τον συγκεκριμένο πλανήτη. Πιθανό είναι να εκδηλωθούν εντάσεις στην προσωπική μας ζωής, λόγω της ανάγκης κάλυψης των προσωπικών αναγκών. Η κοινωνικότητα και η γοητεία μας θα μας φέρει πιο κοντά σε νέες γνωριμίες που μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή μας.

Στις 28 Μαρτίου η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού διαμορφώνει συνθήκες σταθερότητας και ασφάλειας σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων. Με τον Κρόνο από τον Υδροχόο να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη συγκεκριμένη Πανσέληνο έχουμε την ευκαιρία να προχωρήσουμε σε ζητήματα που απασχολούν σχέσεις και συνεργασίες με ωριμότητα. Η λογική και η υπεύθυνη στάση μας θα χαρακτηρίσουν τις κινήσεις μας. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις, καθώς η σύνοδος του Ερμή με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες ευνοεί ψευδαισθήσεις, ψεύδη και αυταπάτες.

Κριός

Κριέ μου ο Μάρτιος είναι ένας μήνας που θα έχει ευκαιρίες για εσένα σε γενικότερο πλαίσιο και φαίνεται πως θα υπάρξει πρόσφορο έδαφος για κάποιες βελτιωτικές κινήσεις στον οικονομικό τομέα. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων στις 4/3 φέρνει πληροφορίες από πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον και κάποιες από αυτές ίσως αποτελέσουν και αφορμή για διενέξεις. Φαίνεται πως θα είσαι υπερδραστήριος και υπερκινητικός αυτό το μήνα κάτι που μπορεί να σου «κοστίσει» αν δεν είσαι προσεκτικός ή αν είσαι πολύ βιαστικός. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 13/3 στο ζώδιο των Ιχθύων και η σύνοδος που θα σχηματίζει με τον Ποσειδώνα και την Αφροδίτη ίσως δημιουργήσει διλήμματα αλλά και μπερδέματα ιδιαίτερα στον αισθηματικό τομέα.

Στις 16/3 ο Ερμής περνά στο ζώδιο των Ιχθύων και από τη νέα του θέση δείχνει πως ξεκινά ένα διάστημα το οποίο θα έχει αρκετό παρασκήνιο, για αυτό θα πρέπει «να φυλάς τα νώτα σου» και να επιλέγεις με προσοχή τους ανθρώπους που θα εμπιστευτείς προσωπικά σου ζητήματα. Στις 20/3 ξεκινά επίσημα ο μήνας των γενεθλίων σου καθώς ο Ήλιος περνά στο δικό σου ζώδιο εγκαινιάζοντας μία περίοδο αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης. Ο μήνας κλείνει με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Κριού-Ζυγού) στις 28/3, η οποία φέρνει στο προσκήνιο τις ανάγκες σου και φαίνεται πως θα δώσει την αφορμή για να τις συνειδητοποιήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων στις 13/3 δείχνει πως το πρώτο μισό του μήνα θα συνοδεύεται από έντονο παρασκήνιο και αρκετές κρυφές κινήσεις στον αισθηματικό τομέα. Αν είσαι ελεύθερος φαίνεται πως θα υπάρξει κάποιο ειδύλλιο όμως για διάφορους λόγους αυτό δεν θα έρθει στο προσκήνιο. Με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιό σου στις 20/3 του αλλά και της Αφροδίτης στις 21/3, φαίνεται πως το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα είναι άκρως ερωτικό και γεμάτο ευκαιρίες για να φλερτάρεις! Αν είσαι σε μία σχέση θα πρέπει να δώσεις προσοχή στο παραπάνω διάστημα καθώς μπορεί να κάνεις κάποιες παρορμητικές κινήσεις, οι οποίες φαίνεται πως θα δημιουργήσουν ένα κλίμα αποσταθεροποίησης στη σχέση σου. Πάντως ο Μάρτιος δείχνει να έχει ευκαιρίες, ιδιαίτερα κατά το τελευταίο δεκαήμερο του.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά ζητήματα αυτού του μήνα χρειάζονται προσεκτικές και όχι παρορμητικές κινήσεις καθώς με την παρουσία του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων φαίνεται πως θα έχουν αλλαγές. Είναι πολύ πιθανό να πάρεις διάφορες πληροφορίες σχετικά με την εξέλιξη ενός επαγγελματικού ζητήματος ή με την εξέλιξη της δουλειάς, με αποτέλεσμα να υπάρξουν αντικρουόμενα ή μπερδεμένα μηνύματα. Αυτό μπορεί να γίνει πιο έντονο κατά το δεύτερο μισό του μήνα για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός ιδιαίτερα κοντά στις 22/3 μιας και το τετράγωνο του Άρη που θα βρίσκεται στους Διδύμους με τον Ερμή στους Ιχθύς, μπορεί να δημιουργήσει κάποιες αντιπαραθέσεις σε μία επαγγελματική υπόθεση εξαιτίας λάθος πληροφοριών.

Ταύρος

Ταύρε μου ο Μάρτιος είναι ένας μήνας που δείχνει πως θα πρέπει να επικεντρωθείς στα έσοδα, στα έξοδα και στις υποχρεώσεις σου, μιας και φαίνεται πως θα βρεθούν στο προσκήνιο. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων στις 4/3 εγκαινιάζει μία περίοδο κατά την οποία ενδεχομένως να υπάρξουν περισσότερα έξοδα από ότι έσοδα ή δεν αποκλείεται να κάνεις κάποιες αγορές και κάποιες κινήσεις στον οικονομικό τομέα που θα χαλάσουν την ισορροπία. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων στις 13/3 σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και την Αφροδίτη μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα τα οποία αφορούν μία ομάδα ή κάποια πρόσωπα που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον. Επίσης είναι πιθανόν να παρασυρθείς από τη γνώμη άλλων για δικά σου ζητήματα και τελικά να δράσεις απερίσκεπτα.

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων στις 16/3 μπορεί να φέρει συζητήσεις επί συζητήσεων με πρόσωπα που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον. Το δεύτερο μισό του μήνα μπορεί να είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακό όμως από τις 20/3 και μετά με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού, καλό θα ήταν να έχεις κατά νου πως κάποιες συζητήσεις μπορεί να κινηθούν σε παρασκηνιακό επίπεδο. Κράτα σε απόσταση ανθρώπους που δεν ξέρεις τι ρόλο παίζουν και δεν φαίνεται να ανοίγουν τα χαρτιά τους απέναντι σου. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Κριού-Ζυγού στις 28/3 μπορεί να φέρει στο προσκήνιο κάποια υπόθεση του παρελθόντος, η οποία παραμένει σε εκκρεμότητα. Βέβαια λόγω της συνόδου Ερμή/Ποσειδώνα που θα είναι σε ισχύ κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου, θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή στις «λεπτομέρειες» αλλά και σε αυτά που θα ειπωθούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Κατά το πρώτο μισό του μήνα τα συναισθήματά σου θα είναι ιδιαίτερα έντονα καθώς η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για να εκφράσεις αυτά που νιώθεις απέναντι σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αν είσαι ελεύθερος με τη νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων στις 13/3 δεν αποκλείεται να ξεκινήσει ένα νέο αισθηματικό ειδύλλιο με ένα πρόσωπο που με κάποιο τρόπο σχετίζεται με το φιλικό σου περιβάλλον. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα χρειάζεται προσοχή καθώς η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού στις 21/3, δείχνει πως ξεκινάει ένα διάστημα το οποίο θα έχει αρκετό παρασκήνιο. Αν είσαι εσύ αυτός που κινεί τα νήματα παρασκηνιακά και ιδιαίτερα αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση, θα πρέπει να αποφύγεις κινήσεις οι οποίες θα μπορούσαν να σε εκθέσουν αν έρθουν στο προσκήνιο. Θα πρέπει να θυμάσαι πως «ουδέν κρυπτόν υπό τον Ήλιο» ώστε να μην αφήσεις τον εαυτό σου να παρασυρθεί από τίποτα!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Οτιδήποτε σχετίζεται με τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις φαίνεται πως δεν θα σε απασχολεί τόσο έντονα για αυτό το μήνα, τουλάχιστον όσο σε απασχολούσε τον προηγούμενο. Αυτό δεν σημαίνει πως στη δουλειά θα κυλούν όλα «ρολόι», όμως φαίνεται πως θα έχεις μία ευκολία στο να διευθετήσεις ακόμα και κάποιες απαιτητικές επαγγελματικές υποθέσεις. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων στα μέσα του μήνα ενδυναμώνει συναδελφικές σχέσεις και δημιουργεί ένα πολύ όμορφο κλίμα στη δουλειά, όμως την ίδια στιγμή μπορεί να δημιουργήσει και πρόσφορο έδαφος για να ωραιοποιήσεις κάποιες καταστάσεις. Μετά τις 20/3 θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή σχετικά με το ποιους θα επιλέξεις για να μοιραστείς τα επαγγελματικά σου σχέδια.

Δίδυμοι

Δίδυμε μου ο Μάρτιος είναι ένας μήνας που θα σε φέρει στο προσκήνιο καθώς η είσοδος του Άρη στο ζώδιό σου στις 4/3 δείχνει κινητικότητα. Είναι πιθανό να νιώσεις πως θέλεις να τα προλάβεις όλα και αυτό δεν αποκλείεται να δημιουργήσει τέτοια εγρήγορση στις αποφάσεις, τις κινήσεις και τις πράξεις σου που κάποιες φορές θα φτάνεις στα όρια της νευρικότητας. Προσπάθησε να αποφύγεις το παραπάνω σενάριο ώστε να μην διαταραχθούν οι ισορροπίες στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων στις 13/3 στρέφει το ενδιαφέρον σου στη δουλειά όμως η σύνοδος των «φώτων» με τον Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για εξαπατήσεις.

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων στις 16/3 εγκαινιάζει μία νέα περίοδο κατά την οποία θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα θέματα που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν συζητήσεις καθώς και προτάσεις σχετικά με αυτά. Ο Ήλιος περνά στο ζώδιο της έξαρσης του τον Κριό στις 20/3 και από τη νέα του θέση σου δείχνει πως χρειάζεται να δώσεις προσοχή στα άτομα με τα οποία ανταλλάσσεις ιδέες και απόψεις καθώς θα έχουν ισχυρή επιρροή επάνω σου. Ο μήνας κλείνει με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Κριού-Ζυγού στις 28/3 η οποία φαίνεται πως θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για να ανθίσει ένα νέο αισθηματικό ειδύλλιο, όμως θα πρέπει να παραμείνεις προσγειωμένος μέχρι να δεις πως εξελίσσεται.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτός ο μήνας θα έχει ευκαιρίες όμως θα έχει και ημέρες που θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στον τρόπο που χειρίζεσαι τις αισθηματικές σου υποθέσεις ώστε να μην βρεθείς εκτεθειμένος. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στους Ιχθύς στις 13/3 μπορεί να δημιουργήσει ένα έντονο αισθηματικό ειδύλλιο όμως θα πρέπει να κρατήσεις μικρό καλάθι καθώς την ίδια στιγμή θα δημιουργήσει και έντονες ωραιοποιήσεις προσώπων και καταστάσεων. Μετά τις 21/3 με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού φαίνεται πως θα επικεντρωθείς στις αισθηματικές σου υποθέσεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξει ενδιαφέρον από ένα πρόσωπο που σχετίζεται με τον φιλικό σου περίγυρο. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση αυτό το μήνα θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις τα ζητήματα που μπορεί να προκύψουν ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου όπως και τις διαφωνίες σας με ψυχραιμία κάτι που δεν θα είναι τόσο εύκολο, καθώς ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σου. Δώσε προσοχή και σε υποθέσεις που αφορούν πρόσωπα του περιβάλλοντος σας καθώς αυτές φαίνεται πως με κάποιο τρόπο μπορεί να δημιουργήσουν αντιπαραθέσεις μεταξύ σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά φαίνεται πως θα βρίσκεται στο προσκήνιο τουλάχιστον μέχρι και τα μέσα του μήνα καθώς η είσοδος του Άρη στο ζώδιό σου σε βάζει στην ενεργό δράση, προκειμένου να κλείσεις κάποιες επαγγελματικές εκκρεμότητες και υποθέσεις που σε έχουν κουράσει αρκετά. Από την άλλη η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων στις 13/3 σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, δείχνει πως θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε αποφάσεις που αφορούν το επαγγελματικό σου μέλλον ή την εξέλιξη ενός επαγγελματικού ζητήματος. Είναι πολύ πιθανόν να ωραιοποιήσεις κάποιες καταστάσεις και να μην αντιληφθείς τους κινδύνους που εγκυμονούν κάποιες ενέργειες σου, για αυτό οι αποφάσεις χρειάζονται διεξοδική σκέψη και ανάλυση πριν υλοποιηθούν. Μετά τις 20/3 που ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Κριού θα έχεις την ευκαιρία να «ισχυροποιήσεις» την παρουσία σου σε μία επαγγελματική ομάδα.

Καρκίνος

Καρκίνε μου ο Μάρτιος είναι ένας μήνας που μπορεί να σου δημιουργήσει αντικρουόμενα συναισθήματα καθώς κατά το πρώτο μισό του, με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο των διδύμων στις 4/3, φαίνεται πως δεν θα έχεις την ενέργεια για να ασχοληθείς με κάποια ζητήματα τα οποία έχουν προκύψει, παρόλο που θέλεις πολύ να ξεμπερδεύεις μαζί τους. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων στις 13/3 σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα σου κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και δείχνει πως οι αποφάσεις σου ιδιαίτερα αυτές που σχετίζονται με εκπαιδευτικά ζητήματα και μελλοντικούς στόχους χρειάζονται προσοχή ενδεχομένως και αναθεώρηση, προκειμένου να μπορέσουν να υλοποιηθούν στο μέλλον. Δεν αποκλείεται να έχεις επενδύσει σε μία ιδέα η οποία φαντάζει δύσκολο να πραγματοποιηθεί, κάτι το οποίο μπορεί να σου δημιουργήσει απογοήτευση.

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων στις 16/3 θα σε βάλει διαδικασία να επικεντρωθείς σε ζητήματα που σχετίζονται με πρόσωπα του ευρύτερου σου περιβάλλοντος καθώς και σε κάποια συλλογικά θέματα. Στις 20/3 ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Κριού και από τη νέα του θέση δείχνει πως το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα εμφανιστούν στο προσκήνιο αρκετά επαγγελματικά ζητήματα. Είναι πιθανόν να μην βρίσκεσαι στην κατάλληλη διάθεση για αυτά, όμως ακόμα και μέσα από κάποιες δυσκολίες μπορούν να δημιουργηθούν πολύ καλές ευκαιρίες για εσένα. Ο μήνας κλείνει με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στις 28/3 στον άξονα Κριού-Ζυγού, η οποία φαίνεται πως θα φέρει στο προσκήνιο επαγγελματικά σχέδια. Οι επαγγελματικές σου ανάγκες φαίνεται πως θα αποτελέσουν την κινητήριο δύναμη σου, για να αλλάξεις μερικά από τα δεδομένα στη δουλειά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Το πρώτο μισό του Μαρτίου θα φέρει ευκολίες και ευκαιρίες σε ζητήματα που αφορούν τον αισθηματικό τομέα είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση. Αν έχεις βρει το ταίρι σου οι στιγμές που θα περάσεις μαζί του θα βελτιώσουν αισθητά τη διάθεσή σου για αυτό μην αφήσεις τη ρουτίνα να «παρασύρει» και τα συναισθήματά σου για εκείνο. Αν είσαι ελεύθερος με τη νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 13/3 φαίνεται πως θα υπάρξουν ευκαιρίες για να φλερτάρεις όμως η σύνοδος του Ποσειδώνα με τα φώτα, δείχνει πως μέσα σε αυτές τις ευκαιρίες μπορεί να υπάρχουν και κάποιοι «άνθρακες». Με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού στις 21/3 το κλίμα στην προσωπική σου ζωή αλλάζει, καθώς φαίνεται πως θα γίνεις περισσότερο απαιτητικός αλλά και διεκδικητικός απέναντι σε μία αισθηματική κατάσταση ή απέναντι σε κάποιον που σε ενδιαφέρει και σου έχει κάνει εντύπωση!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων στις 4/3 δείχνει πως ο Μάρτιος θα έχει αρκετή κινητικότητα όσον αφορά τις επαγγελματικές σου υποθέσεις. Μέσα σε αυτή την κινητικότητα θα προκύψουν και συζητήσεις οι οποίες θα γίνουν με πρόσωπα του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος, όμως την ίδια στιγμή ενδεχομένως να υπάρξουν και κάποιες συζητήσεις οι οποίες θα μείνουν σε παρασκηνιακό επίπεδο, τουλάχιστον για την ώρα. Μετά τις 20/3 με την είσοδο του Ήλιου αλλά και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού ξεκινά μία εντελώς διαφορετική περίοδο για την επαγγελματική σου ζωή, η οποία φαίνεται πως μπορεί να έχει αρκετές επαγγελματικές προκλήσεις ή κούραση λόγω της δουλειάς, όμως την ίδια στιγμή θα φέρει και ευκαιρίες σε αυτήν. Δεν αποκλείεται να υπάρξει μία επαγγελματική αναβάθμιση ή να σου γίνει μία πρόταση για μία νέα δουλειά, όμως θα πρέπει να ζυγίσεις πολύ προσεκτικά τα δεδομένα που έχεις και να δεις τα υπέρ/κατά, ώστε να πάρεις την απόφαση σου.

Λέων

Λέων μου ο Μάρτιος προμηνύεται άκρως επικοινωνιακός και αυτό είναι κάτι που θα γίνει εμφανές από τις πρώτες κιόλας ημέρες του με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων (4/3). Ο Άρης μετακινείται σε ένα ζώδιο που ταιριάζει καλύτερα στη δική σου ενέργεια και διώχνει μακριά τα ζητήματα που μπορεί να είχαν προκύψει το προηγούμενο διάστημα και σου είχαν δημιουργήσει συναισθηματική πίεση. Ίσως υπάρξουν κάποιες συζητήσεις με πρόσωπα που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον και δεν αποκλείεται να αποτελέσουν αφορμή για να απομακρυνθείς από κάποια πρόσωπα. Για εσένα θα παίξει μεγάλο ρόλο ο τρόπος που αντιλαμβάνονται οι άλλοι οποιοδήποτε ζήτημα και αν αυτός ο τρόπος ταυτίζεται με τον δικό σου. Στις 13/3 η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα δείχνει πως χρειάζεται να είσαι προσεκτικός σε ζητήματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα ιδιαίτερα αν υπάρχουν χρέη και θέματα του παρελθόντος.

Μην υπερτιμήσεις τις δυνάμεις του ταμείου σου αν δεν θέλεις το ταμείο να βγει μείον. Στις 16/3 ο Ερμής περνά στο ζώδιο των Ιχθύων και επισφραγίζει το πόσο σημαντικό ρόλο θα παίξει για τη διάθεσή σου η κατάσταση που θα επικρατήσει στον οικονομικό τομέα. Στις 20/3 ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Κριού και προσφέρει ανάσες αισιοδοξίας και χαράς σε εσένα! Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Κριού-Ζυγού στις 28/3, δεν αποκλείεται να δημιουργήσει ένα νέο αισθηματικό ειδύλλιο ή να σε φέρει κοντά με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο ευρύτερο σου περιβάλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Το πρώτο μισό του Μαρτίου φαίνεται πως θα εξακολουθήσει να δημιουργεί έντονα συναισθήματα όπως και ο προηγούμενος μήνας, τα οποία κάποιες στιγμές μπορεί να σε αποσυντονίσουν και να σε οδηγήσουν σε παρορμητικές κινήσεις στον αισθηματικό τομέα. Αν είσαι ελεύθερος μέχρι και τα μέσα του μήνα θα πρέπει να δώσεις προσοχή ιδιαίτερα σε νέες γνωριμίες και στις υποσχέσεις που μπορεί να τις συνοδεύουν, καθώς η νέα Σελήνη στις 13/3 σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα μπορεί να ωραιοποιήσει συναισθήματα και καταστάσεις. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού στις 20/3 και η είσοδος της Αφροδίτης το ίδιο ζώδιο στις 21/3, αλλάζει εντελώς το κλίμα στην προσωπική σου ζωή και σε βάζει ξανά στην ενεργό δράση. Τώρα θα είναι πιο εύκολο να εκφράσεις τα συναισθήματά σου, να δείξεις το ενδιαφέρον σου σε ένα πρόσωπο που σου έχει τραβήξει την προσοχή και να επικοινωνήσεις καλύτερα με τους ανθρώπους που βρίσκονται στο ευρύτερο σου περιβάλλον. Μέσα από αυτό φαίνεται πως θα έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο και θα ανακαλύψεις πόσα κοινά έχετε! Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να θυμάσαι ότι η επικοινωνία είναι το σημαντικότερο κομμάτι σε αυτή και θα πρέπει να της δώσεις την ανάλογη προσοχή, μιας και αυτή μπορεί να σε κρατήσει κοντά με το σύντροφό σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Ο Μάρτιος φαίνεται να είναι πιο ήπιος σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα, ιδιαίτερα σε ζητήματα που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα και την πίεση που μπορεί να υπήρξε στη δουλειά το προηγούμενο διάστημα. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων αλλάζει το πεδίο δράσης σου, κάτι που δείχνει πως τα πράγματα στη δουλειά θα βελτιωθούν αρκετά. Οι παρανοήσεις και οι παρεξηγήσεις που υπήρξαν το προηγούμενο διάστημα μπορούν να διευθετηθούν και το κλίμα που θα υπάρχει στο επαγγελματικό σου περιβάλλον θα παίζει ιδιαίτερο ρόλο και την απόδοσή σου στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Προς το τέλος του μήνα θα πρέπει να δώσεις προσοχή σε κάποιες ιδέες που μπορεί να έχεις, μιας και φαίνεται πως ίσως είναι δύσκολο να υλοποιηθούν και είναι ικανές να σπαταλήσουν την ενέργειά σου χωρίς ουσιαστικό λόγο.

Παρθένος

Παρθένε μου ο Μάρτιος είναι ένας μήνας που θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε επαγγελματικά ζητήματα και θα δημιουργήσει ιδιαίτερη κινητικότητα σε αυτό τον τομέα. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων στις 4/3, επισφραγίζει το γεγονός πως θα υπάρξουν εξελίξεις ή και αλλαγές στα επαγγελματικά ζητήματα. Είναι γεγονός πως σε κανέναν δεν αρέσει να αλλάζει κάτι που έχει μάθει, όμως να θυμάσαι πως κάποιες από αυτές τις αλλαγές θα είναι για καλό και θα σου προσφέρουν ακόμα καλύτερη εξέλιξη. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων στις 13/3 σου δείχνει πως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με συζητήσεις που θα έχεις και αφορούν είτε τη δουλειά είτε και προσωπικά ζητήματα, καθώς η τόσο κοντινή σχέση του Ποσειδώνα με τα «φώτα» της νέα Σελήνης δημιουργεί ένα κλίμα το οποίο μπορεί να φαίνεται ιδανικό όμως δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων στις 16/3 δείχνει πως το δεύτερο μισό του μήνα θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα οι διαπροσωπικές σου σχέσεις, όμως θα πρέπει να είσαι πολύ διαλλακτικός ώστε να μπορέσεις να βρεις άκρη με συγκεκριμένα πρόσωπα. Στις 20/3 ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Κριού και από τη νέα του θέση στρέφει το ενδιαφέρον σου στα συναισθήματά σου, την ψυχολογία σου αλλά και σε κάποια θέματα του παρελθόντος. Ο μήνας κλείνει με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Κριού-Ζυγού στις 28/3, η οποία κάνει επιτακτική την ανάγκη να κλείσεις αισθηματικές και οικονομικές ιστορίες του παρελθόντος, καθώς φαίνεται πως υπονομεύουν τις ανάγκες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα υποδηλώνει πως οι αισθηματικές σου υποθέσεις θα σε απασχολήσουν αρκετά και κατά τη διάρκεια του Μαρτίου. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις ένα πρόσωπο ή να έρθεις πιο κοντά με ένα πρόσωπο που γνωρίζεις ήδη. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων στις 13/3 σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, δείχνει πως θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή στις αισθηματικές σου υποθέσεις, καθώς ο Ποσειδώνας μπορεί να κρύψει τεχνηέντως κάποια ζητήματα που αξίζει να έχεις υπόψιν σου. Στις 21/1 η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού εγκαινιάζει ένα νέο διάστημα το οποίο θα έχει ευκαιρίες για μία σχέση που ήδη υπάρχει. Έτσι λοιπόν αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα δημιουργηθούν πιο έντονα συναισθήματα ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου, τα οποία φαίνεται πως θα λειτουργήσουν ανανεωτικά για τη σχέση σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Οι επαγγελματικές σχέσεις και η συναναστροφή σου με πρόσωπα που έχεις κοινά επαγγελματικά συμφέροντα θα τραβήξουν την προσοχή σου κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα. Βέβαια στα μέσα του μήνα θα πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στις συζητήσεις που μπορεί να έχεις για τη δουλειά, καθώς η σύνοδος του Ποσειδώνα με τη νέα Σελήνη στις 13/3 δείχνει πως ίσως «κρυφτούν κάτω από το χαλάκι» κάποια ζητήματα, τα οποία είναι σημαντικά για την εξέλιξη μίας επαγγελματικής υπόθεσης. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων στις 16/3 φέρνει αρκετές συζητήσεις για υπάρχουσες ή μελλοντικές συνεργασίες, όμως την ίδια στιγμή μπορεί να προκαλέσει και αρκετά διλήμματα. Προσπάθησε να αποστασιοποιηθείς συναισθηματικά από τις καταστάσεις που σε ενδιαφέρουν, καθώς αυτός είναι ένας τρόπος για να δεις καλύτερα τα δεδομένα που υπάρχουν σε αυτές.

Ζυγός

Ζυγέ μου ο Μάρτιος είναι ένας μήνας που θα σε βάλει στην ενεργό δράση σε τομείς που είναι πολύ σημαντικοί για εσένα και εξαιρετική βοήθεια για αυτή τη δράση θα αποτελέσει ο Άρης, ο οποίος θα βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων από τις 4/3. Η παρουσία του Άρη σε αυτό το ζώδιο τονίζει την επικοινωνία, δημιουργεί εγρήγορση και δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει σε κάποιες αισθηματικές περιπέτειες! Η ενέργειά σου θα είναι σε υψηλά επίπεδα κάτι που θα βοηθήσει θετικά τη διάθεσή σου. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων στις 13/3 σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργήσει κάποιες ασάφειες ή θολά σημεία σε εργασιακές σχέσεις καθώς και σε υποχρεώσεις της καθημερινότητας.

Στις 16/3 ο Ερμής περνά στο ζώδιο των Ιχθύων και από τη νέα του θέση δείχνει πως το επόμενο διάστημα θα πρέπει να επικεντρωθείς σε αυτά που για εσένα αποτελούν τη ρουτίνα σου. Δεν αποκλείεται να προκύψουν και κάποιες έκτακτες υποχρεώσεις όμως την ίδια στιγμή θα υπάρξουν και ευκαιρίες για διαπραγματεύσεις εργασιακών υποθέσεων. Λίγες ημέρες μετά και συγκεκριμένα στις 20/3 ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Κριού τονίζοντας οτιδήποτε σχετίζεται με προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Ο τομέας των σχέσεων θα είναι νευραλγικός για εσένα το επόμενο διάστημα, για αυτό θα χρειαστεί την προσοχή σου. Ο Μάρτιος κλείνει με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Κριού – Ζυγού) στις 28/3 που φαίνεται πως θα σε βοηθήσει να κλείσεις κάποιες σχέσεις είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, οι οποίες δεν εξελίσσονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα μπορεί να μην δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για να επικεντρωθείς σε αισθηματικές υποθέσεις, καθώς φαίνεται πως θα έχεις φόρτο υποχρεώσεων. Παρόλα αυτά η είσοδος του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων δείχνει πως το φλερτ θα αποτελεί τρόπο χαλάρωσης για εσένα και δεν αποκλείεται να αρχίσεις να επενδύεις περισσότερο χρόνο και προσοχή σε αισθηματικές υποθέσεις και σε πρόσωπα που σου έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον. Στα μέσα του μήνα θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή σε περίπτωση που κάνεις μία νέα γνωριμία καθώς η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων μπορεί να δημιουργήσει λανθασμένες εντυπώσεις. Από τις 21/3 που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού ξεκινά ένα νέο διάστημα για εσένα και την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να δημιουργήσεις μία νέα σχέση κι αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση είναι πολύ πιθανόν αυτή να εξελιχθεί. Απαραίτητη προϋπόθεση για τα παραπάνω είναι να αναγνωρίσεις όχι μόνο τις δικές σου αισθηματικές ανάγκες αλλά και του συντρόφου σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η εργασιακή καθημερινότητα χρειάζεται οργάνωση αυτό το μήνα καθώς φαίνεται πως είναι πιθανόν να προκύψουν και κάποιες έξτρα υποχρεώσεις ή ακόμα και αγγαρείες οι οποίες δεν ήταν μέσα στο πρόγραμμά σου. Αυτό με τη σειρά του δείχνει πως με κάποιο τρόπο θα χρειαστεί να αναπροσαρμόσεις το πλάνο σου ή να «στριμώξεις» τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Στα μέσα του μήνα ίσως υπάρξουν κάποιες φήμες σχετικά με ένα εργασιακό ζήτημα όμως θα πρέπει να δεις προσεκτικά αν συνοδεύονται και από τις απαραίτητες «αποδείξεις», καθώς η νέα Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων στις 13/3 δημιουργεί μία θολή κατάσταση. Μετά τις 20/3 με την παρουσία του Ήλιου και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού ξεκινά μία ευνοϊκή περίοδος για να εξελιχθούν κάποιες επαγγελματικές σχέσεις και ορισμένες συνεργασίες.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου ο Μάρτιος είναι ο μήνας που θα σε βοηθήσει να πάρεις ανάσα ιδιαίτερα μετά από ένα διάστημα το οποίο ήταν αρκετά απαιτητικό και έντονο για εσένα. Σε αυτό θα συμβάλει η είσοδος του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων στις 4/3 καθώς πλέον ο Άρης δεν θα βρίσκεται απέναντι σου, κάτι το οποίο θα κατευνάσει τις εντάσεις που μπορεί να είχες μέχρι τώρα. Από τη νέα του θέση ο Άρης δείχνει πως θα πρέπει να επικεντρωθείς και να προσέξεις τα οικονομικά ζητήματα ιδιαίτερα αν αυτά σχετίζονται με οφειλές του παρελθόντος. Θα χρειαστεί να επενδύσεις χρόνο σε αυτά προκειμένου να μπορέσεις να τα τακτοποιήσεις καθώς μόνο με αυτό τον τρόπο δεν θα σου δημιουργούν άγχος.

Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων στις 13/3 σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα δείχνει πως θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με τις αποφάσεις που θα πάρεις στα μέσα του μήνα για τα αισθηματικά σου ζητήματα, είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση, καθώς ο Ποσειδώνας δημιουργεί απάτες και αυταπάτες. Στις 16/3 περνά ο Ερμής στους Ιχθύς και από τη νέα του θέση θα βοηθήσει σε συζητήσεις που έχουν σκοπό να εξελίξουν κάποιες γνωριμίες. Στις 20/3 ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Κριού και στρέφει το ενδιαφέρον σου στην καθημερινότητα. Όσο περισσότερο ασχολείσαι με δουλειές, εργασιακά ζητήματα και υποχρεώσεις τόσο πιο εύκολο θα είναι να τις βάλεις σε μία σειρά και στο τέλος να βγεις κερδισμένος. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Κριού-Ζυγού στις 28/3 υποδηλώνει πως οι τελευταίες ημέρες του μήνα θα φέρουν στο προσκήνιο τις βαθύτερες ανάγκες σου, ώστε να σε ωθήσουν να τις αφουγκραστείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων κατά το μεγαλύτερο μέρος αυτού του μήνα βοηθάει στις αισθηματικές σου υποθέσεις και αν είσαι ελεύθερος φαίνεται πως κατά τη διάρκεια του Μαρτίου θα βρεθούν πρόσωπα που θα σου τραβήξουν το ενδιαφέρον. Το φλερτ ή ακόμα και ένας νέος έρωτας είναι πολύ πιθανό σενάριο με την Αφροδίτη σε αυτή τη θέση, όμως η νέα Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στις 13/3 σου λέει να περιμένεις πριν επενδύσεις αισθηματικά σε μία νέα γνωριμία. Από τις 21/3 που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Κριού η ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή θα αλλάξει, καθώς θα κάνουν την εμφάνισή τους κάποιες δουλειές οι οποίες πιθανόν να επηρεάσουν το ρομαντικό κλίμα του προηγούμενου διαστήματος. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να μην την αφήσεις να επηρεαστεί από τη ρουτίνα και τις υποχρεώσεις οι οποίες ενδεχομένως υπάρχουν σε καθημερινή βάση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτό το μήνα φαίνεται πως δεν θα έχεις ιδιαίτερη διάθεση να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά σου ζητήματα και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις -ιδιαίτερα κατά το πρώτο μισό του- καθώς το μυαλό σου είναι στραμμένο σε προσωπικά θέματα. Παρόλα αυτά μετά τις 20/3 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού φαίνεται πως θα ασχοληθείς σοβαρά με ζητήματα της δουλειάς τα οποία δεν παίρνουν αναβολή. Η έμπνευση, η φαντασία και οι ιδέες σου θα είναι πολύ βοηθητικές για να βρεις λύση σε οτιδήποτε σου δημιουργεί άγχος! Προς το τέλος του μήνα είναι πιθανόν να δημιουργηθεί παραπάνω πίεση η οποία θα έρθει από εργασιακά ζητήματα και επαγγελματικές υποθέσεις, όμως προσπάθησε να μην την αφήσεις να επηρεάσει τη διάθεσή σου και τις κινήσεις που θέλεις να κάνεις.

Τοξότης

Τοξότη μου ο Μάρτιος φέρνει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις στο προσκήνιο και σε οδηγεί στην αξιολόγηση τους, ιδιαίτερα αυτών που δεν έχουν δώσει και τα καλύτερα δείγματα το τελευταίο διάστημα. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων στις 4/3 δείχνει πως κάποιες προσωπικές σχέσεις ή κάποιες συνεργασίες θα βρεθούν στο προσκήνιο και οι λόγοι μπορεί να μην είναι τόσο ευχάριστοι. Πιθανό να υπάρχουν αντιπαραθέσεις ανάμεσα σε εσένα και στους άλλους, καθώς ο Άρης συχνά πυκνά θα δυναμιτίζει το κλίμα. Η συμπεριφορά κάποιων προσώπων φαίνεται πως θα σε εκπλήξει, όμως καλό θα ήταν να μην αντιδράσεις εν θερμώ και να πάρεις απόσταση από τις καταστάσεις ώστε να τις διαχειριστείς να τον καλύτερο τρόπο.

Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων στις 13/3 σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα δείχνει πως στα μέσα του μήνα καλό θα ήταν να δώσεις προσοχή σε ζητήματα που σχετίζονται με οικογενειακές υποθέσεις, αγοραπωλησίες ακινήτων και όλα αυτά τα οποία αφορούν το σπίτι είτε με τη στενή είτε με την ευρύτερη έννοια. Ο Ποσειδώνας δεν προάγει τη σταθερότητα όπως επίσης δεν προάγει και την καθαρή εικόνα των ζητημάτων. Στις 16/3 ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων και από τη νέα του θέση επισφραγίζει πως ζητήματα του σπιτιού θα σε απασχολήσουν καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Το «κλίμα» θα αλλάξει αισθητά στις 20/3 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού καθώς θα σε γεμίσει αισιοδοξία. Ο Ήλιος από τη νέα του θέση θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για φλερτ και για αισθηματικές επιτυχίες! Ο Μάρτιος κλείνει με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Κριού-Ζυγού στις 28/3, η οποία φαίνεται πως μπορεί να έχει θετικές εκπλήξεις για εσένα σε αισθηματικό επίπεδο!

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων αλλά και η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ίδιο ζώδιο στις 13/3 δείχνουν πως το πρώτο μισό του μήνα μπορεί να μην υπάρξει πρόσφορο έδαφος για να εξελιχθεί μία γνωριμία η οποία σε ενδιαφέρει. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες αντιπαραθέσεις με το σύντροφό σου ή να νιώσεις πως εκείνος δεν σε καταλαβαίνει με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση. Αν κάνεις λίγο υπομονή θα δεις πως το κλίμα θα αλλάξει αισθητά μετά τις 20/3 καθώς η παρουσία του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού αλλά και η είσοδος της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο στις 21/3, αλλάζουν εντελώς το κλίμα στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος προς το τέλος του μήνα δεν αποκλείεται να δεχτείς το φλερτ ενός ανθρώπου που σε γοητεύει ή να μπεις εσύ στη διαδικασία να γνωρίσεις καλύτερα ένα πρόσωπο που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον. Ακόμα και αν βρίσκεσαι ήδη μία σχέση το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα είναι πολύ βοηθητικό για να βελτιώσεις το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου και σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξουν οι κοινές δραστηριότητες!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Το κλίμα που θα υπάρξει αυτό το μήνα σε επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες θα παίξει κομβικό ρόλο στην εξέλιξη των επαγγελματικών ζητημάτων για το επόμενο διάστημα. Με την παρουσία του Άρη στο ζώδιο που βρίσκεται απέναντι σου -τους Διδύμους- ίσως δημιουργηθεί πρόσφορο έδαφος για αντιπαραθέσεις οι οποίες μπορεί να επηρεάσουν τον τρόπο που βλέπεις μία συνεργασία. Καλό θα ήταν να μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις ιδιαίτερα κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο αυτού του μήνα, μιας και η νέα Σελήνη στους Ιχθύς σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στις 13/3 δείχνει πως ελλοχεύει ο κίνδυνος λάθος εκτίμησης των καταστάσεων. Μετά τις 20/3 θα έχεις την ευκαιρία να διευθετήσεις προς όφελός σου κάποια ζητήματα τα οποία ενδεχομένως να είχαν επηρεάσει και τη διάθεσή σου αλλά και την απόδοσή σου στη δουλειά.

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου ο Μάρτιος είναι ένας μήνας που δείχνει πως θα χρειαστεί να επενδύσεις περισσότερο χρόνο και προσοχή σε ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων στις 4/3 υποδηλώνει πως το διάστημα που η προσωπική σου ζωή βρισκόταν σε πρώτο πλάνο έχει περάσει και τώρα θα πρέπει να αλλάξεις προτεραιότητες. Οι εργασιακές υποχρεώσεις, η καθημερινότητα στη δουλειά, καθώς και κάποιες δουλειές ρουτίνας θα κάνουν αισθητή την εμφάνισή τους από τις αρχές του μήνα και όσο νωρίτερα ασχοληθείς μαζί τους τόσο πιο εύκολο θα είναι να τις φέρεις εις πέρας.

Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων στις 13/3 σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα δείχνει πως θα πρέπει να κρατάς μικρό καλάθι σε πληροφορίες που θα έρχονται σε εσένα μέσω άλλων, καθώς φαίνεται πως κάποιες από αυτές έχουν ως στόχο να σε παραπλανήσουν. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων στις 16/3 εγκαινιάζει ένα super επικοινωνιακό διάστημα που θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις ουσιαστική επαφή και να γνωρίσεις ακόμα καλύτερα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν. Στις 20/3 ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Κριού και από τη νέα του θέση στρέφει την προσοχή σου σε ζητήματα που αφορούν το σπίτι και κάποιες οικογενειακές υποθέσεις. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Κριού-Ζυγού στις 28/3 μπορεί να σε οδηγήσει να πάρεις αποφάσεις σχετικά με μία αλλαγή στο χώρο που ζεις ή ακόμα και με μία μετακόμιση. Άκουσε τις ανάγκες σου είτε πρακτικές είτε αισθηματικές είτε ακόμα και οικονομικές και πάρε τις αποφάσεις σου σύμφωνα με αυτές.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων κατά το μεγαλύτερο μέρος του Μαρτίου και δείχνει πως η επικοινωνία είναι αυτή που θα σε κρατάει κοντά με πρόσωπα τα οποία δεν σου περνούν απαρατήρητα και σου έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον. Παρόλα αυτά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός γύρω στα μέσα του μήνα καθώς η επικοινωνία φαίνεται πως μπορεί να σε μπερδέψει και να σε κάνει να εκτιμήσεις λάθος ένα φλερτ ή ένα πρόσωπο το οποίο βρίσκεται γύρω σου. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να μην παρασυρθείς από τη γνώμη που θα έχουν οι άλλοι για αυτήν, καθώς είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν προβλήματα ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου. Στις 21/3 η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Κριού και από τη νέα της θέση δείχνει πως το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα ίσως επιλέξεις να κρατήσεις αποστάσεις από πρόσωπα και καταστάσεις προκειμένου να τις δεις καθαρά. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση μην κρατάς μυστικά από το σύντροφό σου και προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις κάποια ζητήματα τα οποία ενδεχομένως υπάρχουν μεταξύ σας και έχουν δημιουργήσει περίεργο κλίμα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις θα κάνουν περισσότερο αισθητή την παρουσία τους στη ζωή σου από αυτό το μήνα -ιδιαίτερα κατά το δεύτερο μισό του- όμως καλό θα ήταν να ασχοληθείς μαζί τους πριν «φτάσει ο κόμπος στο χτένι». Είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν κάποια ζητήματα τα οποία θα σου δημιουργήσουν εκνευρισμό και τον ίδιο εκνευρισμό μπορεί να σου δημιουργήσει και η συμπεριφορά που θα έχουν ορισμένα πρόσωπα προς εσένα. Η επικοινωνία χρειάζεται προσοχή ιδιαίτερα κατά τα μέσα του μήνα καθώς μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες αποφάσεις. Κράτησε μικρό καλάθι σε φήμες που μπορεί να φτάσουν στα αυτιά σου και σχετίζονται με επαγγελματικές υποθέσεις, μιας και θα υπάρξει έντονα το φαινόμενο του «χαλασμένου τηλεφώνου».

Υδροχόος

Υδροχόε μου ο Μάρτιος είναι ένας μήνας που θα σε βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείς με δραστηριότητες οι οποίες θα είναι βοηθητικές στο να διοχετεύσεις την ενέργειά σου και τη φαντασία σου σε αυτές και θα αποτελέσουν το ευχάριστο διάλειμμα από οτιδήποτε σε απασχολεί και σε πιέζει. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων στις 4/3 δείχνει πως χρειάζεται να βρεις δραστηριότητες και ανθρώπους που σε εμπνέουν ώστε να εκμεταλλευτείς στο έπακρο την παρουσία του σε ένα ζώδιο που σε ευνοεί. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων στις 13/3 σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα σου «κρούει τον κώδωνα του κινδύνου» όσον αφορά το ταμείο σου και σου λέει να είσαι πολύ προσεκτικός με τις κινήσεις που θα κάνεις και το αφορούν, ιδιαίτερα με τα έξοδά σου στα μέσα του μήνα.

Είναι πιθανόν να υποτιμήσεις την αλλαγή που θα φέρουν στο ταμείο σου κάποιες αγορές ή να υπερτιμήσεις το budget σου και κάτι τέτοιο θα φέρει τα ανάλογα αποτελέσματα. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων στις 16/3 εγκαινιάζει ένα νέο διάστημα το οποίο θα σε ωθήσει να διευθετήσεις κάποια οικονομικά ζητήματα. Στις 20/3 ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Κριού και από τη νέα του θέση εξάρει την επικοινωνιακή σου διάθεση και δημιουργεί πολύ καλές ευκαιρίες για να έρθεις κοντά -μέσω τηλεφώνων, κοινωνικών δικτύων και όλων αυτών των τεχνολογικών μέσων που υπάρχουν- με αγαπημένους σου ανθρώπους ακόμα και αν εκείνοι βρίσκονται σε άλλη πόλη πιθανόν και σε άλλη χώρα! Ο μήνας κλείνει με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Κριού-Ζυγού στις 28/3, η οποία θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις μία καλύτερη εικόνα για το ρόλο που παίζουν στη διάθεση αλλά και τις αποφάσεις σου τα πρόσωπα που βρίσκονται στο περιβάλλον σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων θα σε βάλει στη διαδικασία να φλερτάρεις και να ασχοληθείς αρκετά με τις αισθηματικές σου υποθέσεις και την προσωπική σου ζωή είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση. Η σημασία που θα δώσεις σε οτιδήποτε αφορά φλερτ, νέες γνωριμίες αλλά και πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν θα καθορίσει και τις εξελίξεις στο επόμενο διάστημα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να επικεντρωθείς σε αυτή και να αποφύγεις τους πειρασμούς που ενδεχομένως να υπάρχουν γύρω σου. Στις 21/3 η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού δείχνει πως το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα φέρει εξελίξεις ιδιαίτερα σε αισθηματικές υποθέσεις οι οποίες κινούνταν με ρυθμούς χελώνας το προηγούμενο διάστημα. Οι αισθηματικές σου ανάγκες θα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο και είναι αυτές που θα πρέπει να ακούσεις προκειμένου να κάνεις την κατάλληλη επιλογή. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση η επικοινωνία θα παίξει ακόμα μεγαλύτερο ρόλο στο κλίμα που θα υπάρχει ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου ιδιαίτερα προς το τέλος του μήνα, για αυτό αξίζει να επενδύσεις σε αυτήν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η επαγγελματική καθημερινότητα φαίνεται πως μπορεί να είναι απαιτητική για εσένα αυτό το διάστημα όμως δεν φαίνεται πως μπορεί να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σου και αυτό θα είναι «δίκοπο μαχαίρι». Από τη μία θέλεις να ασχοληθείς και με τις προσωπικές σου υποθέσεις από την άλλη όμως μπορεί να αφήσεις κάποια επαγγελματικά ζητήματα σε εκκρεμότητα τα οποία φαίνεται πως χρειάζονται διευθέτηση «εδώ και τώρα». Στα μέσα του μήνα θα πρέπει να δώσεις προσοχή ιδιαίτερα αν διαπραγματεύεσαι οικονομικές υποθέσεις ή επαγγελματικές δουλειές οι οποίες θα έχουν επίδραση με οποιοδήποτε τρόπο στο ταμείο σου. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα ίσως υπάρξει κάποιο νέο σχετικά με μία δουλειά που σε ενδιαφέρει ή είναι πιθανόν να σου γίνει και μία πρόταση για δουλειά από ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο στενό σου περιβάλλον.

Ιχθείς

Ιχθύ μου ο Μάρτιος είναι ο πρώτος μήνας της άνοιξης και φαίνεται πως κατά τη διάρκεια του θα αναζητήσεις τρόπους ανανέωσης και της διάθεσης σου αλλά πολύ πιθανό και του χώρου που ζεις! Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων στις 4/3 ευνοεί αλλαγές που αφορούν το σπίτι καθώς αν αλλάξεις ή αν βελτιώσεις κάποιο χώρο που σου αρέσει να περνάς πολύ χρόνο, φαίνεται πως αυτό θα επιδράσει πολύ θετικά και στη διάθεσή σου. Η επαφή με τη φύση θα σε βοηθήσει να νιώθεις καλά και δεν αποκλείεται να αποτελέσει το έναυσμα για σκέψεις που αφορούν μελλοντικά σχέδια. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σου στις 13/3 σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και την Αφροδίτη μπορεί να φέρει κάποιες ανάγκες στο προσκήνιο, οι οποίες όμως δεν θα είναι ξεκάθαρες και φαίνεται πως θα σε μπερδέψουν.

Ο Ποσειδώνας θολώνει την κατάσταση και μπορεί να σε οδηγήσει να επικεντρωθείς σε ανάγκες που είναι δευτερεύουσες και να μην αφουγκραστείς αυτές που είναι σημαντικές για εσένα. Λίγες ημέρες μετά και συγκεκριμένα στις 16 του μήνα έχουμε και την είσοδο του Ερμή στο ζώδιό σου, κάτι που δείχνει πως το επόμενο διάστημα θα είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακό για εσένα. Παρόλα αυτά θα πρέπει να δώσεις προσοχή καθώς η διάθεσή σου για επικοινωνία μπορεί να σε οδηγήσει να γίνεις λαλίστατος και αυτό κάποιες φορές μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες. Στις 20/3 το κλίμα αλλάζει αισθητά καθώς ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Κριού και εγκαινιάζει ένα νέο διάστημα το οποίο ενδείκνυται για περισυλλογή. Προς το τέλος του μήνα αξίζει να ασχοληθείς με τα συναισθήματά σου, τις βαθύτερες σκέψεις σου αλλά και όλα αυτά που σε απασχολούν, καθώς από αυτά θα συνειδητοποιήσεις αρκετά πράγματα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Κριού-Ζυγού στις 28/3 δείχνει πως βρίσκεσαι σε φάση αλλαγών!

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σου κατά το μεγαλύτερο διάστημα του μήνα δημιουργεί ευνοϊκές συγκυρίες για να εξελιχθεί ένα φλερτ ή μία αισθηματική σχέση. Βέβαια στα μέσα του μήνα με τη νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί και εκείνη στο ζώδιό σου (13/3) θα πρέπει να δώσεις προσοχή καθώς μπορεί να ωραιοποιήσεις μία κατάσταση ή ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Κράτησε μικρό καλάθι ιδιαίτερα με πρόσωπα που θα έρθεις κοντά γύρω από τις μέρες της νέας Σελήνης αλλά και στις υποσχέσεις που μπορεί να έχουν μία δόση υπερβολής. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση χρειάζεται να αφουγκραστείς όχι μόνο τις δικές σου αισθηματικές και πρακτικές ανάγκες αλλά και του συντρόφου σου ώστε να υπάρξει ισορροπία μεταξύ σας. Στις 21/3 η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Κριού και από τη νέα της θέση δείχνει παρασκήνιο, για αυτό θα χρειαστεί να αφουγκραστείς όχι μόνο όσα λέγονται, αλλά και όσα εννοούνται!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτό το μήνα θα πρέπει να δώσεις βάση σε επαγγελματικά ζητήματα καθώς ίσως υπάρξουν κάποιες υποθέσεις οι οποίες θα είναι αρκετά απαιτητικές. Δεν αποκλείεται να νιώθεις κατά διαστήματα πως οι άλλοι δεν κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος με εσένα στη δουλειά, κάτι το οποίο θα επηρεάσει τη διάθεσή σου και μπορεί να δημιουργήσει και κάποια εμπόδια στην εξέλιξη επαγγελματικών ζητημάτων. Στα μέσα του μήνα θα πρέπει να δώσεις προσοχή καθώς η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σου δείχνει πως ίσως υποσχεθείς κάτι σε επαγγελματικό επίπεδο στο οποίο τελικά δεν θα μπορέσεις να ανταποκριθείς ή να σου υποσχεθούν κάτι το οποίο τελικά δεν θα γίνει. Από τις 20/3 και μετά ξεκινά ένα διάστημα που ενδεχομένως να υπάρξει παρασκήνιο και σε ζητήματα που αφορούν τη δουλειά, για αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σχετικά με το ποιους θα επιλέξεις για να μοιραστείς αυτά που σε απασχολούν.

Πηγή: myastro.gr

Προηγούμενο άρθροΟ καιρός στη Λάρισα: Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή 2-5/3/21
Επόμενο άρθροΛάρισα: Παράσυρση πεζού από αυτοκίνητο στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου