Μηνιαίες προβλέψεις Νοέμβριος 2020

Ο Νοέμβριος θα βοηθήσει ώστε να ξεπεράσουμε δυσκολίες στην επικοινωνία και σε επίπεδο δράσεων. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι Ερμής και Άρης επιστρέφουν σε ορθή πορεία και λειτουργούν ευεργετικά σε καθυστερήσεις και εμπόδια. Στις 04.11 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ζυγό, ανοίγοντας ένα παράθυρο αισιοδοξίας στην επικοινωνία. Σχέσεις και συνεργασίες εξομαλύνονται με αργούς ρυθμούς και προχωρούμε σε συμφωνίες που είχαν κολλήσει. Στις 10.11 ο Ερμής περνάει στον Σκορπιό και στρέφουμε και πάλι την προσοχή μας σε οικονομικές υποθέσεις. Καλό είναι να θυμόμαστε ότι η καχυποψία θα είναι κακός σύμβουλος στις όποιες εξελίξεις.

Στις 12.11 πραγματοποιείται η δεύτερη και τελευταία σύνοδος του Δία και του Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντός του 2020. Ο νέος συνοδικός κύκλος περίπου 34 χρόνων σηματοδοτεί σημαντικές αλλαγές σε επίπεδο εξουσίας και οικονομίας. Σε προσωπικό επίπεδο, σπουδαίες ευκαιρίες μπορεί να υπάρξουν σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο που θα αναγεννήσουν την δημόσια εικόνα μας. Στις 15.11 η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να βοηθήσει σε οικονομικές συναλλαγές και συναισθηματικά ζητήματα. Είναι γεγονός ότι νέες ευκαιρίες ανακουφίζουν τον προϋπολογισμό μας και απογειώνουν το πάθος στην σχέση μας. Την ίδια μέρα ο Άρης επιστρέφει στον Κριό σε ορθή πορεία και έχουμε την δυνατότητα να προχωρήσουμε σε επιδιώξεις και επιθυμίες που αναθεωρήσαμε το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Ο δυναμισμός απογειώνεται και η αποφασιστικότητα πια κυριαρχεί.

Στις 21.11 ο Ήλιος περνάει στον Τοξότη και ανεβάζει την διάθεσή μας. Η ανάγκη για επικοινωνία και γνώσεις μας φέρνει πιο κοντά σε πρόσωπα που έχουμε κοινές πνευματικές αναζητήσεις. Η αισιοδοξία είναι πρωταγωνιστικός παράγοντας και βοηθά στις σχέσεις με τα πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στον Σκορπιό, θέση αδυναμίας για τον πλανήτη. Τα συναισθήματα γίνονται εντονότερα και οι ανασφάλειες που κρύβονται μέσα μας έρχονται στο φως. Οικονομικά ζητήματα ευνοούνται σημαντικά καθώς η διαίσθηση μας καθοδηγεί θετικά.

Στις 30.11 ο μήνας κλείνει με την Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Τοξότη – Διδύμων που επικεντρώνει την προσοχή μας σε θέματα κοντινού και ευρύτερου περιβάλλοντος, ζητήματα γνώσεων και επικοινωνίας. Λογική και ευαισθησία μπορούν να μας οδηγήσουν ιδανικά, προσοχή σε σπασμωδικές κινήσεις και ένταση που θα οδηγήσουν σε λάθη.

Κριός

Κριέ μου ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας ο οποίος φαίνεται πολύ πιο «ειρηνικός» από τον Οκτώβριο, καθώς οι αστρολογικές αλλαγές προμηνύουν εξελίξεις και ευχάριστα γεγονότα. Στις 4/11 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού δίνοντας τέλος σε μία μεγάλη περίοδο παρανοήσεων και παρεξηγήσεων με τους συνεργάτες σου και με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Στις 11/11 κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Σκορπιού, δείχνοντας πως το επόμενο διάστημα αξίζει να επικεντρωθείς στην οικονομική διαχείριση καθώς σε αυτό τον τομέα φαίνεται πως θα βγεις κερδισμένος. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στις 15/11 δείχνει τον επαγγελματικό τομέα και μπορεί να φέρει ευκαιρίες για επαγγελματική και κοινωνική αναγνώριση.

Ένα πολύ καλό νέο για αυτό το μήνα που σε αφορά άμεσα είναι πως τις 1511 θα επιστρέψει και ο Άρης σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου, δίνοντας τέλος σε καθυστερήσεις και εμπόδια που μπορεί να προέκυψαν το προηγούμενο διάστημα. Στις 22/11 ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Τοξότη αλλάζοντας το σκηνικό, δημιουργώντας εξωστρέφεια και διάθεση για να επικοινωνήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα και να επενδύσεις χρόνο στην εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας ή ακόμα και να ξεκινήσεις σεμινάρια/πιστοποιήσεις που θα βοηθήσουν πολύ τη δουλειά σου. Ο μήνας κλείνει με την Πανσέληνο/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Διδύμων-Τοξότη «δείχνοντας» πως ζητήματα που αφορούν την εκπαίδευση, τις μετακινήσεις, τα σχέδιά σου για το μέλλον καθώς και κάποια ζητήματα προσώπων που βρίσκονται στο ευρύτερο σου περιβάλλον, θα έρθουν στο προσκήνιο.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Με την επιστροφή του Ερμή αλλά και του Άρη σε ορθή πορεία στις 4 και 15/11 αντίστοιχα φαίνεται πως αυτός ο μήνας δεν θα έχει τόσα εμπόδια είτε σε επικοινωνιακό επίπεδο είτε εμπόδια στη δράση σου, όπως είχε ο προηγούμενος. Έτσι λοιπόν τώρα θα είναι πιο εύκολο είτε να προσεγγίσεις κάποιον που σε ενδιαφέρει, να καλύψεις το επικοινωνιακό χάσμα που υπήρχε το προηγούμενο διάστημα είτε να κερδίσεις ένα νέο πρόσωπο. Αν είσαι ελεύθερος το πρώτο μισό του μήνα μπορεί να έχει κάποιες δυσκολίες, όμως υπόσχεται και νέες γνωριμίες. Με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού στις 21/11 φαίνεται πως σε περιμένουν ημέρες και νύχτες πάθους είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση. Στη δεύτερη περίπτωση αυτές οι ημέρες θα κάνουν πολύ καλό σε εσένα και το ταίρι σου και θα ανάψουν ξανά τη φλόγα του έρωτα σας. Στο τέλος του μήνα με την έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί, φαίνεται πως είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο μέσω των ανθρώπων του ευρύτερου σου περιβάλλοντος και αυτή η γνωριμία δείχνει πως θα είναι καρμική.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Οι πρώτες ημέρες αυτού του μήνα στη δουλειά μπορεί να έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καθώς φαίνεται πως ίσως δεν υπάρχει η επικοινωνία που θα ήθελες. Αναβολές, καθυστερήσεις και παρανοήσεις σε επαγγελματικές συζητήσεις είναι ένα πιθανό σενάριο όμως δεν θα κρατήσει για πολλές ημέρες, καθώς στις 4/11 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού. Έτσι λοιπόν θα είναι πιο εύκολο για εσένα να διευθετήσεις κάποια ζητήματα στα οποία υπήρξαν εμπόδια το προηγούμενο διάστημα και να κλείσεις εδώ και τώρα εκκρεμότητες της δουλειάς. Με την ορθή πορεία του Άρη στο ζώδιό σου από τις 15/11 θα έρθουν καλύτερες ημέρες για τα επαγγελματικά ζητήματα καθώς και η δράση σου θα είναι πιο στοχευμένη και θα φέρνει το αποτέλεσμα που θέλεις. Από τις 22/11 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη άδραξε την ευκαιρία και επένδυσε χρόνο σε εκπαιδευτικά ζητήματα, πιστοποιήσεις και σεμινάρια οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν πολύ τη δουλειά σου.

Ταύρος

Ταύρε μου ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας που θα έχει εκπλήξεις για εσένα αλλά και γνωριμίες με νέα πρόσωπα είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο. Στις 4/11 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού βάζοντας τέλος σε μία περίοδο κατά την οποία υπήρξαν ανατροπές στην καθημερινότητά σου, οι οποίες μάλιστα σου δημιούργησαν κούραση και εκνευρισμό. Στις 11/11 ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Σκορπιού και δείχνει πώς τον υπόλοιπο μήνα θα σε απασχολήσει αρκετά η σχέση που έχεις είτε με τους συνεργάτες σου είτε με το σύντροφό σου. Τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να γίνουν κάποιες συζητήσεις οι οποίες θα βοηθήσουν στην εξομάλυνση των σχέσεων που είχαν προβλήματα το προηγούμενο διάστημα.

Στις 15/11 πραγματοποιείται η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού που δείχνει με τον καλύτερο τρόπο πώς μπορεί να υπάρξει ένα νέο ξεκίνημα στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι προς αναζήτηση κάποιου ανθρώπου ο οποίος θα σε εμπνεύσει και θα σου δημιουργήσει όμορφα συναισθήματα, είναι πιθανόν να υπάρξει κάτι αξιόλογο κοντά στις ημέρες της νέας Σελήνης. Στα συν αυτού του μήνα είναι πως ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία την ίδια ημέρα και βάζει ένα τέλος σε δυσκολίες και παρασκηνιακές ενέργειες, που υπήρξαν κατά το προηγούμενο διάστημα. Στις 22/11 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη δείχνει πως στο τέλος του μήνα αξίζει να επικεντρωθείς σε ζητήματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα, καθώς και οτιδήποτε αφορά παρελθοντικές ή οικονομικές εκκρεμότητες. Η τελευταία ημέρα του μήνα φιλοξενεί την Πανσέληνο/ έκλειψη Σελήνης στον άξονα Διδύμων-Τοξότη η οποία μπορεί να φέρει στην επιφάνεια αρκετές ανασφάλειες. Βέβαια αυτό μπορεί να γίνει η αφορμή για να διευθετήσεις καλύτερα τους τομείς από τους οποίους προέρχονται αυτές και τελικά να τις αφήσεις πίσω σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτό το μήνα θα παρατηρήσεις πως θα είναι πιο εύκολο να διευθετήσεις κάποια ζητήματα τα οποία αποτέλεσαν αγκάθι ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου τον προηγούμενο μήνα, ιδιαίτερα αν αυτά τα ζητήματα αφορούσαν την καθημερινότητα. Αν ζεις κάτω από την ίδια στέγη με το ταίρι σου μετά τις 4/11 φαίνεται πως θα είναι πιο εύκολο να κάνεις «τονωτικές ενέσεις» στην καθημερινότητά σου μαζί του, βρίσκοντας όμορφες δραστηριότητες που απαιτούν ελάχιστο χρόνο! Αν είσαι ελεύθερος στις 15/11 με τη νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα πρόσωπο με το οποίο θα ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή. Αυτή η νέα Σελήνη σχηματίζει βοηθητικές όψεις με την πολυαστρία που υπάρχει στο ζώδιο του Αιγόκερου (Δίας, Κρόνος, Πλούτωνας) κάτι που βοηθά σε νέα και σταθερά ξεκινήματα. Όσο περνούν οι ημέρες του μήνα τόσο περισσότερες ευκαιρίες φαίνεται πως θα υπάρχουν για τα αισθηματικά σου ζητήματα, καθώς λίγες ημέρες μετά με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του σκορπιού (21/11) οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, νέες σχέσεις αλλά και η αλλαγή του κλίματος στην προσωπική σου ζωή προς το καλύτερο, αρχίζουν να αυξάνονται! Είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση φαίνεται πως το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα είναι πολύ καλό για να έρθεις κοντά με αυτόν που επιθυμείς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Οτιδήποτε αφορά τη δουλειά θα βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου τουλάχιστον κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα και φαίνεται πως μετά τις 4/11 με την ορθή πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού, θα είναι πολύ πιο εύκολο να διευθετήσεις κάποια ζητήματα τα οποία είχαν παρουσιάσει αρκετές δυσκολίες το προηγούμενο διάστημα. Η επικοινωνία με τους ανθρώπους που βρίσκονται στο εργασιακό σου περιβάλλον θα είναι εξαιρετικά βοηθητική, για αυτό εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες που θα υπάρξουν για να κλείσεις εργασιακές υποθέσεις. Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στις 11/11, της νέας Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί και εκείνη στο Σκορπιό στις 15/11 αλλά και της Αφροδίτης θα κάνει την είσοδό της στο ίδιο ζώδιο στις 21/11, φαίνεται πως οι επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες σου θα είναι ένα θέμα το οποίο θα σε απασχολήσει αρκετά. Μία πρόταση για μία νέα συνεργασία είναι ένα πιθανό σενάριο καθώς φαίνονται νέες επαγγελματικές γνωριμίες στο προσκήνιο. Μάλιστα δεν αποκλείεται να υπάρξει και ένα θετικό νέο στη δουλειά που ήδη βρίσκεσαι ή κάτι το οποίο θα σου προσφέρει ανταμοιβή για τον κόπο και την προσπάθειά σου. Προς το τέλος του μήνα λόγω της έκλειψης Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί προσπάθησε να αποφύγεις τελεσίδικες αποφάσεις, καθώς τα έντονα συναισθήματα μπορεί να σε παρασύρουν σε λάθος ενέργειες.

Δίδυμοι

Δίδυμε μου ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας ο οποίος μπορεί να επαναφέρει κάποιες αισθηματικές καταστάσεις από το παρελθόν, καθώς ο Ερμής θα εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού (από τις 4/11 και μετά σε ορθή πορεία). Στις 11/11 με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού φαίνεται πως το ενδιαφέρον σου μετατοπίζεται από την αισθηματική σου ζωή στα εργασιακά ζητήματα, καθώς και σε όλες αυτές τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει.

Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί και εκείνη στο ζώδιο του Σκορπιού στις 15/11 δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να κάνεις ένα νέο βήμα σε ένα εργασιακό ζήτημα, να αλλάξεις την καθημερινότητά σου προς το καλύτερο και να ακούσεις τον οργανισμό σου! Τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να ξεκινήσεις μία αθλητική δραστηριότητα ή μια δραστηριότητα που θα σε αποφορτίζει και σωματικά αλλά και αισθηματικά. Την ίδια ημέρα με τη νέα Σελήνη ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Κριού δίνοντας ώθηση στην ενέργεια σου. Στις 22/11 ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Τοξότη και από τη νέα του θέση φέρνει στο προσκήνιο προσωπικές σχέσεις αλλά και συνεργασίες. Η Πανσέληνος/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 30/11 στον άξονα σου (Διδύμων-Τοξότη) σε ωθεί να επικεντρωθείς στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να αλλάξεις πράγματα που δεν σου αρέσουν σε αυτές, κάτι το οποίο δεν θα είναι εύκολο, όμως θα είναι πολύ βοηθητικό στην πορεία.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα φαίνεται πως θα υπάρχουν αρκετά νέα που αφορούν προσωπικά και αισθηματικά ζητήματα καθώς η παραμονή του Ερμή στο ζώδιο του Χυγού τονίζει ιδιαίτερα αυτό τον τομέα. Ένα νέο φλερτ, μία νέα συνάντηση και μία γνωριμία με ένα πρόσωπο που σου τράβηξε το ενδιαφέρον, είναι πιθανά σενάρια για τις αρχές του μήνα. Από τις 11/11 που ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού και στη συνέχεια θα τον ακολουθήσει στο ίδιο ζώδιο και η Αφροδίτη(21/11) δείχνει πως το δεύτερο μισό του μήνα θα έχει αρκετές δουλειές και υποχρεώσεις που θα σε οδηγήσουν να αφήσεις λίγο πίσω την προσωπική σου ζωή. Ο έρωτας είναι πιθανό να σε βρει στο εργασιακό σου περιβάλλον ή σε ένα μέρος όπου θα βρεθείς για μία δουλειά σου. Αν πάλι βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση απόφυγε να την αφήσεις στον «αυτόματο πιλότο», κάτι το οποίο μπορεί να συμβεί μέσα στη δίνη της καθημερινότητας. Στις 30/11 η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου τονίζει τα αδύναμα σημεία προσωπικών σχέσεων και δείχνει πως ίσως έχει έρθει η ώρα για κάποιες αλλαγές.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτό το μήνα φαίνεται πως θα υπάρξουν επαγγελματικά ζητήματα τα οποία θα σου δημιουργούν μία αυξανόμενη πίεση για αυτό θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στη διαχείριση τους. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στις 11/11, ή νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ίδιο ζώδιο στις 15/11 αλλά και η είσοδος της Αφροδίτης εκεί στις 21/11, δείχνουν με κάθε τρόπο πως ο Νοέμβριος θα έχει πολλά εργασιακά ζητήματα και υποχρεώσεις της καθημερινότητας ενώ δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνισή τους και κάποιες αγγαρείες. Η συγκέντρωση σε αυτά που έχεις να κάνεις θα αποτελέσει το Α και το Ω για την επίτευξή τους και αυτό είναι κάτι που δεν θα πρέπει να ξεχνάς. Προς το τέλος του μήνα δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες διαφωνίες σε επαγγελματικές σχέσεις ή σε μία συνεργασία και οι επικοινωνιακές καθώς και οι διπλωματικές σου ικανότητες θα βοηθήσουν πολύ στη διευθέτηση τους.

Καρκίνος

Καρκίνε μου ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας που θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στην προσωπική σου ζωή καθώς θα παρατηρήσεις πως θα υπάρξει κινητικότητα σε αυτή, ιδιαίτερα μετά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα. Στις 4/11 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού δίνοντας τέλος σε μία περίοδο η οποία είχε αρκετή εσωστρέφεια αλλά και συζητήσεις οι οποίες δεν οδήγησαν πουθενά. Στις 11/11 η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού φέρνει νέα τα οποία αφορούν ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή δεν αποκλείεται να φέρει και ένα φλερτ.

Στις 15/11 η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται και εκείνη στο Σκορπιό μπορεί να δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να ανθίσει μία νέα γνωριμία, πολύ πιθανόν να υπάρξει και ένας κεραυνοβόλος έρωτας ο οποίος πολύ γρήγορα θα σε οδηγήσει σε μία σχέση. Την ίδια ημέρα με τη νέα Σελήνη ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Κριού και βοηθά στη διευθέτηση επαγγελματικών ζητημάτων, τα οποία είχαν αρκετά εμπόδια το προηγούμενο διάστημα. Στις 22/11 το κλίμα αλλάζει άρδην καθώς ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Τοξότη και μεγεθύνει συναισθήματα, παράπονα, ανασφάλειες αλλά και το πάθος! Στις 30/11 η Πανσέληνος/ έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Διδύμων-Τοξότη θα φέρει στο προσκήνιο αρκετές ανασφάλειες που πιθανόν να έχουν ως βάση κάποιες οικονομικές υποθέσεις…

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Οι πρώτες ημέρες του μήνα χρειάζονται προσοχή ώστε να μην υπάρξουν παρανοήσεις στην προσωπική σου ζωή, καθώς ο ανάδρομος Ερμής θα επηρεάζει αρκετά την επικοινωνία. Στις 4/11 επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού και λίγες ημέρες μετά (11/11) κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Σκορπιού. Από αυτό το ζώδιο θα δημιουργήσει ένα πολύ καλό κλίμα σε αισθηματικά ζητήματα είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση. Σε συνδυασμό με την ορθή πορεία του Άρη στο ζώδιο του Κριού από τις 15/11 αλλά και την είσοδο της Αφροδίτης στο Σκορπιό στις 21/11 φαίνεται πως ο Νοέμβριος θα έχει περισσότερες ευκαιρίες για την εξέλιξη αισθηματικών ζητημάτων αλλά και για νέες γνωριμίες. Μάλιστα είναι πολύ πιθανό αν είσαι ελεύθερος να γνωρίσεις ένα πρόσωπο το οποίο θα σου δημιουργήσει έμπνευση που θα εξάρει τα συναισθήματά σου!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτό το μήνα χρειάζεται να δώσεις προτεραιότητα σε ζητήματα τα οποία αποτελούν επαγγελματικές υποθέσεις του παρελθόντος καθώς αυτά φαίνεται πως έως και τις 15/11 θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας. Πρόσεξε ιδιαίτερα την επικοινωνία κατά το πρώτο μισό του, καθώς είναι πιθανό να δημιουργηθούν εμπόδια λόγω παρανοήσεων ή παρεξηγήσεων σε επαγγελματικά θέματα. Αν ασχολείσαι με κάτι το οποίο χρειάζεται έμπνευση και φαντασία από τις 15/11 και μετά φαίνεται πως θα έχεις αρκετές ιδέες, οι οποίες θα βοηθήσουν τον επαγγελματικό τομέα. Δώσε προσοχή στο οικονομικό σκέλος επαγγελματικών υποθέσεων το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα καθώς η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη στις 22/11 αλλά και η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 30/11, μπορεί να φέρουν νέα δεδομένα στον οικονομικό τομέα.

Λέων

Λέων μου ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας ο οποίος θα δημιουργήσει ευνοϊκές συγκυρίες σε ορισμένους τομείς οι οποίες με τη σειρά τους θα βοηθήσουν πολύ την εξέλιξη ζητημάτων, ιδιαίτερα όσα αφορούν εσένα και πρόσωπα του στενού του περιβάλλοντος. Από τις 4/11 ο Ερμής θα βρίσκεται σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού δίνοντας «ανάσες» στην επικοινωνία και λίγες ημέρες μετά στις 11/11 θα κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Σκορπιού. Από αυτή τη θέση θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε θέματα που αφορούν το σπίτι σου, κάποιες οικογενειακές υποθέσεις και δεν αποκλείεται να υπάρξουν και αρκετές συζητήσεις με πρόσωπα της οικογένειας σου.

Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί και εκείνη στο ζώδιο του Σκορπιού στις 15/11 δημιουργεί ευνοϊκές συγκυρίες για να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου είτε με κάποιες κομβικές αλλαγές στο ημερήσιο σου πλάνο είτε με την αρχή μιας νέας δραστηριότητας. Την ίδια ημέρα ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Κριού, δίνοντας τέλος στο «πολεμικό» κλίμα που υπήρχε όλο το προηγούμενο διάστημα και μπορεί να είχε δημιουργήσει εντάσεις ανάμεσα σε εσένα και σε πρόσωπα του ευρύτερου σου περιβάλλοντος. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη στις 22/11 σε γεμίζει αισιοδοξία καθώς φαίνεται να φέρνει ευκαιρίες για την προσωπική σου ζωή! Στις 30/11 η Πανσέληνος/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί τον άξονα Διδύμων-Τοξότη, θα σε κάνει να συνειδητοποιήσεις το σημαντικό ρόλο που παίζει να κινείσαι στο ίδιο μήκος κύματος, είτε με το σύντροφό σου είτε με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας ο οποίος κινείται σε δύο ταχύτητες καθώς στο πρώτο δεκαπενθήμερο του φαίνεται πως θα είσαι περισσότερο εσωστρεφής, κάτι που δεν θα βοηθήσει να εξελιχθούν πρόσφατες και νέες γνωριμίες, όμως κατά το δεύτερο μισό του φαίνεται πως θα υπάρξει επικοινωνιακή διάθεση η οποία θα σε βοηθήσει να έρθεις κοντά με πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν να γνωρίσεις καλύτερα. Η ορθή πορεία του Άρη στο ζώδιο του Κριού από τις 15/11 θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις κάποια ζητήματα τα οποία είχαν παραμείνει σε εκκρεμότητα και αφορούν τον αισθηματικό τομέα. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού στις 21/11 δείχνει πως ίσως κάποια ξεκαθαρίσματα να μην είναι τόσο εύκολα, όμως θα σε βοηθήσουν να έχεις μία ξεκάθαρη εικόνα για συγκεκριμένα πρόσωπα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση φαίνεται πως θα περάσεις αρκετό χρόνο στο σπίτι, παρέα με τον σύντροφό σου και αυτό θα σε βοηθήσει να τον προσεγγίσεις περισσότερο μέσα από συζητήσεις και την ουσιαστική επαφή που θα υπάρξει. Αν είσαι ελεύθερος από τις 22/11 με την είσοδο του Ήλιου το ζώδιο Τοξότη αλλά και με την έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Διδύμων-Τοξότη στις 30/11 φαίνεται πως θα κάνει την εμφάνιση του ένα πρόσωπο το οποίο θα σου αλλάξει εντελώς την κοσμοθεωρία για τις αισθηματικές σχέσεις!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η εσωστρέφεια που θα υπάρχει στις αρχές του μήνα μπορεί να επηρεάσει κάποια επαγγελματικά ζητήματα καθώς θα δημιουργήσει ένα ψυχρό κλίμα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Οι ευκαιρίες φαίνεται πως θα κάνουν την εμφάνισή τους κατά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου καθώς η ορθή πορεία του Άρη στο ζώδιο του Κριού στις 15/11 θα παίξει μεγάλο ρόλο στην ενέργεια σου αλλά και στη διάθεση που έχεις να προσεγγίσεις ζητήματα που αφορούν τη δουλειά. Ένα εκπαιδευτικό ζήτημα, ένα επαγγελματικό ταξίδι ή ακόμα και μία επαγγελματική πρόταση που σχετίζεται με το εξωτερικό φαίνεται πως αποτελούν όνειρα τα οποία παίρνουν ξανά σάρκα και οστά ή -αν υπήρχαν ήδη στο πλάνο- τώρα δείχνουν πιο υλοποιήσιμα. Στο τέλος του μήνα με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη και την έκλειψη Σελήνης, φαίνεται πως θα πάρεις αποφάσεις οι οποίες θα επηρεάσουν τον επαγγελματικό τομέα το επόμενο διάστημα, για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός ώστε να μην είναι αποτέλεσμα παρόρμησης.

Παρθένος

Παρθένε μου ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας που θα στρέψει την προσοχή σου στον οικονομικό τομέα καθώς οι πλανητικές μετακινήσεις που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια του, θα σε ωθήσουν να διαμορφώσεις εκ νέου τον προϋπολογισμό σου. Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού στις 4/11 δείχνοντας πως εμπόδια του προηγούμενου διαστήματος τα οποία αφορούσαν οικονομικές διαπραγματεύσεις και συμφωνίες θα δώσουν τη θέση τους σε γόνιμες συζητήσεις. Στις 11/11 η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού φέρνει επικοινωνία με πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος και δείχνει πως ο μήνας θα είναι ιδιαίτερα εξωστρεφής.

Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στις 15/11 έχει ενδιαφέρουσες και βοηθητικές όψεις που μπορούν να δημιουργήσουν από μία νέα φιλική σχέση μέχρι και ένα νέο έρωτα. Στα συν της νέας Σελήνης είναι και η επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Κριού καθώς αυτή η επιστροφή θα επηρεάσει θετικά τη διάθεσή σου! Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη στις 22/11 σηματοδοτεί μία εντελώς διαφορετική περίοδο από την προηγούμενη και φέρνει ζητήματα που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι στο προσκήνιο. Στις 30/11 η Πανσέληνος/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Διδύμων-Τοξότη μπορεί να σε βάλει στη διαδικασία για μία αλλαγή στο σπίτι και δεν αποκλείεται να αρχίσεις να σκέφτεσαι και το ενδεχόμενο μιας μετακόμισης.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Το γεγονός πως ο Ερμής θα είναι σε ορθή πορεία από τις 4/11 και μετά είναι κάτι το οποίο θα βοηθήσει πολύ την επικοινωνία με πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν, καθώς ο Ερμής είναι και ο κυβερνήτης σου. Από τις 11/11 που θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού, φαίνεται πως μπορεί να φέρει νέες γνωριμίες μέσω των προσώπων που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο στις 21/11 δημιουργεί καλή διάθεση και ένα φλερτ ανάμεσα σε εσένα και σε ένα πρόσωπο που γνωρίζεις καλά! Σε περίπτωση που βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα χρειάζεται προσοχή, καθώς μπορεί να υπάρξουν κάποια ζητήματα τα οποία ενδεχομένως να δημιουργήσουν αντιπαραθέσεις μεταξύ σας. Αν μένεις με τον σύντροφό σου κάτω από την ίδια στέγη δεν αποκλείεται να πέσουν στο τραπέζι ιδέες περί μιας μετακόμισης ή αν δεν μένετε ακόμα μαζί είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν συζητήσεις για μία συγκατοίκηση!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η επικοινωνιακή σου διάθεση που αλλάζει προς το καλύτερο αυτό το μήνα μπορεί να φέρει ευχάριστες εξελίξεις και σε επαγγελματικά ζητήματα. Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 4/11 και δείχνει πως η επαφή με πρόσωπα που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον θα γίνεται με καλύτερες προϋποθέσεις, καθώς δεν θα υπάρχουν οι παρανοήσεις και οι παρεξηγήσεις του προηγούμενου διαστήματος. Επαγγελματικά ραντεβού, μετακινήσεις για επαγγελματικές υποθέσεις και οτιδήποτε αφορά τη δουλειά θα σε απασχολήσει ιδιαίτερα μέχρι και τις 20/11 μάλιστα φαίνεται πως θα υπάρξουν αλλαγές οι οποίες θα είναι προς όφελός σου. Κράτησε μία πληροφορία που θα φτάσει στα αυτιά σου αλλά μην την εκμυστηρευτείς σε πρόσωπα που δεν είσαι σίγουρος για την εμπιστοσύνη τους. Αυτό που θα πρέπει να προσέχεις σε γενικότερο πλαίσιο το Νοέμβριο είναι οι διαρροές συζητήσεων που αφορούν ζητήματα της δουλειάς.

Ζυγός

Ζυγέ μου ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας πολύ πιο ήρεμος και βατός για εσένα σε σχέση με τον Οκτώβριο και θα σου δώσει την ευκαιρία να διορθώσεις κάποια «κακώς κείμενα» είτε διαπροσωπικών σχέσεων είτε επαγγελματικών ζητημάτων που δημιουργήθηκαν το προηγούμενο διάστημα. Από τις 4/11 ο Ερμής θα βρίσκεται σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου κάτι το οποίο θα βελτιώσει κατά πολύ την επικοινωνία που θα έχεις με τους άλλους. Τώρα δεν αποκλείεται να ξεμπλοκάρουν και επαγγελματικές συζητήσεις οι οποίες είχαν αρκετά εμπόδια το προηγούμενο διάστημα. Στις 11/11 ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Σκορπιού και ταυτόχρονα εντείνει την καχυποψία η οποία θα επηρεάσει τη διάθεσή σου και τη συμπεριφορά σου απέναντι σε συγκεκριμένα πρόσωπα.

Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στις 15/11 «φωτίζει» κάποια ζητήματα τα οποία σου είχαν δημιουργήσει ανησυχία το προηγούμενο διάστημα ιδιαίτερα αυτά που αφορούν τον οικονομικό τομέα. Την ίδια ημέρα η επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Κριού δείχνει πως θα υπάρχει ένα καλύτερο κλίμα ανάμεσα σε εσένα και στους άλλους σε γενικότερο πλαίσιο, καθώς οι άλλοι δεν θα είναι τόσο εριστικοί απέναντί σου όσο το προηγούμενο διάστημα. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη στις 22/11 δημιουργεί ακόμα καλύτερες προϋποθέσεις για να επικοινωνήσεις με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και να συσφίξεις τις σχέσεις σου με πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον. Η Πανσέληνος/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Διδύμων-Τοξότη στις 30/11 σε βάζει στη διαδικασία αναθεώρησης των σχέσεων με πρόσωπα του στενού αλλά και του ευρύτερου σου περιβάλλοντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας που θα έχει ευκαιρίες για την προσωπική σου ζωή ιδιαίτερα κατά το πρώτο μισό του όπου και ο Ερμής θα βρίσκεται σε ορθή πορεία αλλά και η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο σου. Εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες που θα υπάρξουν για να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αν είσαι ελεύθερος ή για να λύσεις κάποια ζητήματα που έχουν δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου, αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση. Από τις 15/11 και μετά που ο Άρης θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Κριού φαίνεται πως θα είναι πιο εύκολο να ξεπεραστούν κάποια εμπόδια που υπήρξαν σε αισθηματικά ζητήματα κατά το προηγούμενο διάστημα. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού στις 21/11 σε κάνει περισσότερο εσωστρεφή αλλά και πιο σίγουρο για αυτά που αναζητάς, κάτι το οποίο θα σε βοηθήσει να κάνεις σωστές επιλογές και σωστές κινήσεις στον αισθηματικό τομέα. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη στις 22/11 δείχνει πως θα σε προσεγγίσουν πρόσωπα τα οποία θα έρθουν κοντά σου μέσω κοινών γνωστών!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτό το μήνα φαίνεται πως θα επικεντρωθείς περισσότερο στη δουλειά και σε οτιδήποτε αφορά το οικονομικό σκέλος αυτής καθώς η πολυαστρία που θα υπάρξει στο ζώδιο του Σκορπιού δείχνει ανησυχία για οικονομικά ζητήματα είτε νέων είτε υπαρχουσών επαγγελματικών συμφωνιών. Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα θα είναι πιο απαιτητικό σε σχέση με τον υπόλοιπο μήνα, καθώς φαίνεται πως μπορεί να υπάρξουν κάποιες συζητήσεις οι οποίες θα δημιουργήσουν μία διαφορετική εικόνα για συγκεκριμένα επαγγελματικά ζητήματα. Από τις 15/11 που ο Άρης θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Κριού θα υπάρξει ένα καλύτερο κλίμα στη δουλειά, κάτι το οποίο θα βοηθήσει και την απόδοσή σου αλλά και την επικοινωνία που θα έχεις με τους άλλους.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας που θα υπάρχει μία πολυαστρία στο ζώδιό σου η οποία φαίνεται πώς θα σε δραστηριοποιήσει και σε επαγγελματικά αλλά και σε προσωπικά ζητήματα. Στις 4/11 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού δημιουργώντας μία πολύ καλή διάθεση σε συζητήσεις οι οποίες θα γίνονται χωρίς τις παρανοήσεις του προηγούμενου διαστήματος. Από τις 11/11 που ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιό σου δεν αποκλείεται να έρθουν στο προσκήνιο παρασκηνιακές συζητήσεις και ενέργειες που είχαν γίνει σε παρασκηνιακό επίπεδο το προηγούμενο διάστημα. Τώρα φαίνεται πως θα αποκτήσεις μία καλύτερη εικόνα και για πρόσωπα αλλά και για καταστάσεις οι οποίες φαινόντουσαν μπερδεμένες πριν από λίγο καιρό.

Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σου στις 15/11 έχει πολύ βοηθητικές όψεις οι οποίες δείχνουν πως γύρω σου υπάρχουν πρόσωπα έτοιμα να σε βοηθήσουν σε οτιδήποτε και αν χρειαστείς. Η υποστήριξη από τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου θα είναι πολύ βοηθητική όχι μόνο σε ψυχολογικό επίπεδο αλλά και σε πρακτικό. Την ίδια ημέρα με τη νέα Σελήνη ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Κριού, κάτι που θα δώσει μία ανάσα στον οικονομικό τομέα. Στις 22/11 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη φέρνει ιδέες οι οποίες θα μπορούσαν να αλλάξουν προς το καλύτερο στις οικονομικές σου απολαβές. Ένα μπόνους από τη δουλειά ή κάποια έξτρα έσοδα είναι πιθανό σενάριο για αυτό το μήνα. Βέβαια θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με τη διαχείριση τους, καθώς η Πανσέληνος/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 30/11 στον άξονα Διδύμων-Τοξότη δείχνει πως με κάποιο τρόπο στο τέλος του μήνα το ταμείο θα είσαι «ίσα βάρκα, ίσα νερά».

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Το γεγονός πως ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο Ζυγό στις 4/11 δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες για αυτό το μήνα καθώς φαίνεται πως η επικοινωνία θα παίξει σημαντικό ρόλο στην επαφή σου με πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν. Από τις 11/11 που ο Ερμής θα περάσει στο δικό σου ζώδιο φαίνεται πως θα έχεις μία συζήτηση είτε με το σύντροφό σου είτε αν είσαι ελεύθερος με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, η οποία θα σου αποκαλύψει πολλά και θα σε βοηθήσει να πάρεις τις σωστές αποφάσεις. Με την είσοδο της Αφροδίτης στο δικό σου ζώδιο στις 21/11 ξεκινάει ένα νέο ελπιδοφόρο διάστημα για την προσωπική σου ζωή, με ανεβασμένη διάθεση και πολλές ευκαιρίες. Δεν αποκλείεται να υπάρξει ένα νέο ειδύλλιο ή ένα έντονο φλερτ! Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε αυτήν και στο σύντροφό σου και είναι σίγουρο πως θα βγεις κερδισμένος.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτό το μήνα θα παρατηρήσεις πως θα βρεις ξανά τη διάθεση για να ξεμπερδεύεις με κάποιες επαγγελματικές εκκρεμότητες του παρελθόντος και από τα μέσα του μήνα φαίνεται πως θα υπάρξουν τέτοιες συγκυρίες στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, που θα είναι πολύ ευνοϊκές και για εσένα αλλά και για τη δουλειά σου. Σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξει και η ορθή πορεία του Ερμή από τις 4/11 αλλά και η ορθή πορεία του Άρη στις 15/11 όπου δημιουργούν ξανά μία κανονικότητα η οποία είχε εκλείψει το προηγούμενο διάστημα. Η επικοινωνία με συναδέλφους σου, η διευθέτηση των επαγγελματικών ζητημάτων που έχετε αναλάβει από κοινού, καθώς και το κλίμα στη δουλειά θα είναι πολύ καλύτερο, κάτι το οποίο μόνο θετικά νέα μπορεί να φέρει. Με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη στις 22/11 δεν αποκλείεται να υπάρξει μία θετική αλλαγή προς εσένα στη δουλειά όπως μία προαγωγή, ένα μπόνους ή η αναγνώριση των προσπαθειών σου.

Τοξότης

Τοξότη μου ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας που θα έχει ευκαιρίες όμως θα έχει και αρκετό παρασκήνιο σε ζητήματα που σε απασχολούν και εκεί πρέπει να δείξεις την απαραίτητη προσοχή. Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 4/11 στο ζώδιο του Ζυγού κάτι που θα βοηθήσει να λυθούν κάποιες παρεξηγήσεις που είχαν δημιουργηθεί το προηγούμενο διάστημα στο φιλικό σου περιβάλλον. Τώρα επίσης φαίνεται πως θα ξεμπλοκάρουν κάποια σχέδια που αφορούν ομαδικές δραστηριότητες ή κάποια σχέδια που είχες με φιλικά σου πρόσωπα. Στις 11/11 ο Ερμής θα κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Σκορπιού και θα εγκαινιάσει ένα διάστημα που θα συμβαίνουν αρκετά πράγματα σε παρασκηνιακό επίπεδο.

Στις 15/11 νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί και εκείνη στο Σκορπιό ευνοεί ζητήματα που αφορούν οικονομικές συμφωνίες και τους πόρους σου σε γενικότερο πλαίσιο. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες συζητήσεις σε παρασκηνιακό επίπεδο που θα αφορούν στον οικονομικό τομέα. Την ίδια ημέρα με τη νέα Σελήνη ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Κριού δίνοντας τέλος σε ένα μεγάλο διάστημα, κατά το οποίο φαίνεται πως υπήρχαν αρκετά εμπόδια στα σχέδιά σου. Στις 22/11 ο Ήλιος περνάει στο ζώδιό σου εγκαινιάζοντας το μήνα των γενεθλίων σου και φέρνοντας ευκαιρίες για να βρίσκεσαι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των άλλων! Στις 30/11 η Πανσέληνος/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Διδύμων-Τοξότη) σε ωθεί σε ξεκαθαρίσματα που αφορούν προσωπικές σχέσεις αλλά και συνεργασίες. Οι διαφωνίες που είχες με συγκεκριμένα πρόσωπα το προηγούμενο διάστημα φαίνεται πως θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στο να κλείσουν κάποιοι κύκλοι.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η ορθή πορεία του Ερμή από τις 4/11 είναι ένα πολύ ευνοϊκό γεγονός καθώς θα βοηθήσει την επικοινωνία με πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν αλλά και την επικοινωνία με το σύντροφό σου. Εκμεταλλεύσου το διάστημα έως και τις 20/11 που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού, καθώς φαίνεται πως θα σε φέρει κοντά με πρόσωπα που θα έχεις κοινούς στόχους, όνειρα και φιλοδοξίες και μάλιστα η γνωριμία με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο φαίνεται πως θα κάνει τη διαφορά. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση να θυμάσαι πως το σημαντικότερο πράγμα που πρέπει να υπάρχει ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου είναι κοινά θέλω καθώς αυτά θα αποτελέσουν «συγκολλητική ουσία» μεταξύ σας. Στις 21/11 η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Σκορπιού και εγκαινιάζει ένα διάστημα που ο αισθηματικός τομέας θα αρχίσει να αποπνέει έναν αέρα μυστηρίου. Δεν αποκλείεται να προκύψουν κάποια φλερτ τα οποία δεν θα είναι και τόσο ξεκάθαρα ή να υπάρξουν παρασκηνιακές συζητήσεις που αφορούν αισθηματικά θέματα, καθώς και κάποια μυστικά ραντεβού! Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση απόφυγε το παραπάνω σενάριο αν δεν θέλεις να τη θέσεις σε κίνδυνο. Η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου στις 30/11 σου δείχνει πως κάποια αισθηματικά ζητήματα χρειάζονται την προσοχή σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτό το μήνα φαίνεται πως θα υπάρχει παρασκήνιο όσον αφορά επαγγελματικές συζητήσεις και θέματα που αφορούν τη δουλειά, κάτι το οποίο θα πρέπει να έχεις υπόψιν σου, ώστε να διευθετήσεις καλύτερα κάποια θέματα τα οποία φαίνεται πως έχουν ένα βαθμό δυσκολίας. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία θα είναι ιδιαίτερα βοηθητική για επαγγελματικές συζητήσεις όμως από τις 11/11 και μετά που θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού φαίνεται πως θα υπάρχουν και αρκετές συζητήσεις σε παρασκηνιακό επίπεδο. Αν εμπλέκεσαι σε αυτές θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός, καθώς αν έρθουν στο προσκήνιο φαίνεται πως θα σε αφήσουν εκτεθειμένο. Σε κάθε περίπτωση αυτός ο μήνας δεν είναι βοηθητικός για «πηγαδάκια» στη δουλειά, καθώς είναι πιθανόν να υπάρξουν διαρροές συζητήσεων και μυστικών.

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας που σε καλεί να επικεντρωθείς κατά το πρώτο μισό του σε οικογενειακές υποθέσεις και κατά το δεύτερο μισό του στις δημόσιες σχέσεις! Από τις 4/11 ο Ερμής θα βρίσκεται σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού κάτι που θα βοηθήσει ιδιαίτερα τη διευθέτηση ζητημάτων που αφορούν είτε πρόσωπα της οικογένειας σου είτε θέματα του σπιτιού. Στις 11/11 ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να αποκτήσεις περισσότερη επικοινωνία με πρόσωπα που βρίσκονται γύρω σου. Τώρα ξεκινά ένα καλό διάστημα τόσο για προσωπικές όσο και οι επαγγελματικές επαφές, καθώς από αυτές θα βγεις κερδισμένος. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί και εκείνη στο ζώδιο του Σκορπιού στις 15/11 δείχνει πως οι άνθρωποι που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον θα παίξουν ιδιαίτερο ρόλο στις υποθέσεις που σε απασχολούν.

Συγγενικά πρόσωπα, φίλοι και γνωστοί στηρίζουν τις αποφάσεις σου και βοηθούν με τον τρόπο τους. Στα θετικά της νέας Σελήνης είναι και επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Κριού καθώς τώρα θα βγουν από τον πάγο κάποια ζητήματα τα οποία είχαν μπλοκάρει το προηγούμενο διάστημα. Ιδιαίτερα αν είχες κατά νου μία μετακόμιση ή μία αλλαγή στο σπίτι και όλο εμφανίζονταν προβλήματα, προσπάθησε να το ξαναδείς κατά το δεύτερο μισό του μήνα, μιας και η περίοδος θα είναι πολύ θετική. Στις 22/11 ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Τοξότη και φωτίζει κάποιες ανησυχίες, τις οποίες δεν θα πρέπει να αφήσεις να γιγαντωθούν. Αυτό θα επιτευχθεί αν δεν αφήσεις το μυαλό σου να μπει σε ένα φαύλο κύκλο αρνητικών σεναρίων για θέματα που σε απασχολούν. Στις 30/11 η Πανσέληνος/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Διδύμων-Τοξότη φέρνει στην επιφάνεια τη σωματική αλλά και τη συναισθηματική κόπωση του προηγούμενου διαστήματος.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτός ο μήνας θα είναι πολύ βοηθητικός για να λύσεις κάποιες παρεξηγήσεις που σχετίζονται με αισθηματικά ζητήματα και μπορεί να είχαν δημιουργηθεί τον Οκτώβριο. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία από τις 4/11 είναι ένα πολύ θετικό γεγονός το οποίο θα βελτιώσει την επικοινωνιακή διάθεση αλλά και το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου ή -αν είσαι ελεύθερος- απέναντι σε κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στις 11/11 και η νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στο ίδιο ζώδιο στις 15/11 αλλά και είσοδος της Αφροδίτης στο Σκορπιό λίγες ημέρες μετά (21/11) δείχνουν πως οι άνθρωποι που βρίσκονται γύρω σου, στο στενό σου περιβάλλον, θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στα δρώμενα της αισθηματικής σου ζωής για το επόμενο διάστημα. Οι συμβουλές τους και η γνώμη τους για αυτά που σε απασχολούν, θα σε βοηθήσουν να πάρεις σωστές αποφάσεις είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεται ήδη σε μία σχέση. Μάλιστα αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα ενδιαφέρον πρόσωπο μέσω κοινών γνωστών! Προς το τέλος του μήνα μπορεί να νιώσεις κουρασμένος από την καθημερινότητα και τότε είναι που θα πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στην προσωπική σου ζωή, καθώς η επαφή με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει θα σε αποφορτίσει!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά και οτιδήποτε σχετίζεται με αυτή φαίνεται πως θα σε απασχολήσει αρκετά κατά το πρώτο μισό του μήνα, όμως εκτός από επαγγελματικές υποθέσεις ενδεχομένως να υπάρξουν και κάποιες οικογενειακές που χρειάζονται τη διευθέτηση σου. Χρειάζεται να κρατήσεις τις απαραίτητες ισορροπίες ανάμεσα σε αυτούς τους δύο τομείς ώστε να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις εξίσου καλά και στους δύο! Από τις 15/11 που ο Άρης θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Κριού θα είναι πιο εύκολο να αναλάβεις δράση σε κάποια ζητήματα και μάλιστα αυτή η δράση θα είναι προς τη σωστή κατεύθυνση. Δεν αποκλείεται να σου γίνει μία πρόταση για να αναλάβεις ένα νέο επαγγελματικό project ή να παρατηρήσεις πως τώρα είναι πιο εύκολο να υλοποιήσεις κάποιες ιδέες που είχες και αφορούν τη δουλειά. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να αποφύγεις παρορμητικές ενέργειες, καθώς είναι οι μόνες που θα μπορούσαν να βλάψουν επαγγελματικά ζητήματα.

Υδροχόος

Υδροχόε μου ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας θα φέρει ευκαιρίες για τη διευθέτηση ζητημάτων που αφορούν την προσωπική σου ζωή και τον αισθηματικό τομέα, όμως για να γίνει αυτό θα πρέπει να έχεις ξεκαθαρίσει κάποιες εκκρεμότητες που υπάρχουν αυτό το διάστημα. Από τις 4/11 που ο Ερμής θα βρίσκεται σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού θα διευκολύνει την επικοινωνία ιδιαίτερα με πρόσωπα του ευρύτερου σου περιβάλλοντος, που το προηγούμενο διάστημα είχατε απομακρυνθεί λόγω κάποιων παρεξηγήσεων. Στις 11/11 ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Σκορπιού και δείχνει πως οι επαγγελματικές σου υποθέσεις και ζητήματα που αφορούν τη δουλειά σε γενικότερο πλαίσιο, θα βρίσκονται στο προσκήνιο για τον υπόλοιπο μήνα. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί και εκείνη στο ζώδιο του Σκορπιού στις 15/11 φέρνει ευκαιρίες για ζητήματα που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα, όμως για να υπάρξουν αυτές θα πρέπει να έχεις ξεκαθαρίσει κάποιες εκκρεμότητες σε αυτόν.

Την ίδια ημέρα με τη νέα Σελήνη ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Κριού κάτι που θα διευκολύνει ιδιαίτερα μετακινήσεις, ραντεβού, επαγγελματικά ταξίδια και οτιδήποτε είχε εμπόδια το προηγούμενο διάστημα. Στις 22/11 ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Τοξότη δημιουργώντας εξωστρέφεια και την ανάγκη να στραφείς σε δραστηριότητες και ανθρώπους οι οποίοι αποτελούν «πηγές» χαράς για εσένα. Οι άνθρωποι που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον θα παίξουν το δικό τους σημαντικό ρόλο στη διάθεσή σου προς τα τέλη του μήνα. Στις 30/11 η Πανσέληνος/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Διδύμων-Τοξότη δείχνει πως υπάρχουν ξεκαθαρίσματα σε μπερδεμένες αισθηματικές υποθέσεις. Η γνώμη και η συμβολή αγαπημένων σου φίλων και προσώπων που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον θα παίξει σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Το γεγονός πως ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία τις πρώτες ημέρες του μήνα είναι πολύ θετικό για να αποκτήσεις ξανά καλή επικοινωνία με το σύντροφό σου και να διευθετήσεις μικρές και μεγάλες παρεξηγήσεις που μπορεί να είχαν δημιουργηθεί το προηγούμενο διάστημα. Στις 15/11 επιστρέφει και ο Άρης σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Κριού και μπορεί να «αναζωπυρώσει» ξανά ένα ειδύλλιο που υπήρξε το προηγούμενο διάστημα με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο στενό σου περιβάλλον αλλά για κάποιους λόγους δεν είχε εξελιχθεί. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού έως και τις 20/11 κάτι που θα ευνοεί αισθηματικές προσεγγίσεις όπως και τις νέες γνωριμίες. Αν είσαι ελεύθερος φαίνεται πως θα γνωρίσεις ένα πρόσωπο μέσω κοινών γνωστών ή μέσω προσώπων που βρίσκονται στο ευρύτερο σου περιβάλλον. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση μετά τις 20/11 με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού φαίνεται πως θα επικεντρωθείς περισσότερο στην κοινωνική εικόνα της σχέσης και δεν αποκλείεται να αρχίσεις να κάνεις σκέψεις για το επόμενο βήμα. Η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 30/11 στον άξονα Διδύμων-Τοξότη θα δείξει την πορεία ενός αισθηματικού ειδυλλίου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτό το μήνα η δουλειά θα έχει προτεραιότητα για εσένα καθώς η πολυαστρία που θα υπάρξει στο ζώδιο του Σκορπιού δείχνει πως θα επικεντρωθείς στην κοινωνική αναγνώριση και στην εικόνα που δίνεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Από τις 11/11 που ο Ερμής θα κάνει την είσοδό του στο Σκορπιό θα ξεκινήσει ένα πρόσφορο διάστημα, προκειμένου να κάνεις κάποιες κινήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο, οι οποίες θα σε βοηθήσουν είτε να αυξήσεις τη δουλειά σου είτε να δείξεις τις ικανότητές σου. Η επαγγελματική αναγνώριση είναι ένα πιθανό σενάριο ιδιαίτερα μετά τις 15/11 που ο Άρης θα βρίσκεται σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Κριού και θα βοηθά τη δράση σου. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα φαίνεται πως επιφυλάσσει θετικές εκπλήξεις για εσένα, καθώς η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού δείχνει πως ξεκινάει ένα πολύ καλό διάστημα για τον επαγγελματικό τομέα. Αυτό το διάστημα φαίνεται πως θα έχει ευκαιρίες για να ενισχύσεις την επαγγελματική σου αναγνώριση και ενδεχομένως και τις οικονομικές σου απολαβές.

Ιχθείς

Ιχθύ μου ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας που θα έχει ευκαιρίες για να ενδυναμώσεις τη σχέση σου με πρόσωπα του ευρύτερου σου περιβάλλοντος, να λύσεις κάποιες παρεξηγήσεις του προηγούμενου διαστήματος αλλά και να επικεντρωθείς σε ζητήματα που αφορούν γνώσεις, πληροφορίες και την εκπαίδευση σε γενικότερο πλαίσιο. Από τις 4/11 ο Ερμής θα βρίσκεται σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού και λίγο μετά στις 11/11 θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού δείχνοντας ευκαιρίες να διευθετήσεις κάποιες παρανοήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντος σου. Αν σπουδάζεις ή αν έχεις κάποιες εκπαιδευτικές εξετάσεις αυτό το διάστημα φαίνεται πως θα είναι πολύ βοηθητικό για να μπεις ξανά σε ένα πρόγραμμα και να βγεις κερδισμένος από αυτό.

Η νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στις 15/11 φαίνεται πως θα σε βάλει στη διαδικασία να σκεφτείς ένα νέο βήμα που αφορά είτε το εξωτερικό είτε την εκπαίδευση. Στα θετικά της νέας Σελήνης είναι πως εκείνη την ημέρα ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Κριού κάτι που θα δώσει «ανάσα» στον οικονομικό τομέα. Στις 22/11 ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Τοξότη και δείχνει πως το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα μπορεί να προκύψει έντονη κινητικότητα σε επαγγελματικά ζητήματα. Θα πρέπει να θυμάσαι πως «ουδέν κακόν αμιγές καλού», καθώς αυτή η κινητικότητα μπορεί να σου χαρίσει την ευκαιρία να δείξεις τις ικανότητές σου αναλαμβάνοντας ένα δύσκολο επαγγελματικό project. Στις 30/11 η Πανσέληνος/ έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Διδύμων-Τοξότη φέρνει στο προσκήνιο θέματα που αφορούν τον άξονα καριέρα-οικογένεια και σε ωθεί σε νέα βήματα και αποφάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Το γεγονός πως ο Ερμής θα βρίσκεται σε ορθή πορεία από τις 4/11 στο ζώδιο του Ζυγού και ύστερα στις 11/11 θα περάσει στον Σκορπιό είναι κάτι το οποίο θα διευκολύνει αρκετά την επικοινωνία που θα έχεις με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Στις αρχές του μήνα θα έχεις την ευκαιρία να προσεγγίσεις ξανά ένα πρόσωπο που είχατε απομακρυνθεί το προηγούμενο διάστημα και μάλιστα δεν αποκλείεται να κάνεις και μία νέα γνωριμία μέσω των ανθρώπων που βρίσκονται στο ευρύτερο σου περιβάλλον. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 15/11 στο Σκορπιό βοηθά σε νέα ξεκινήματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού στις 21/11 δείχνει πως το επόμενο διάστημα θα έχει έντονα συναισθήματα και ιδιαίτερο πάθος είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση. Σε περίπτωση που έχεις ήδη βρει το ταίρι σου προσπάθησε να επενδύσεις χρόνο στη σχέση σας και μην την αφήσεις τον αυτόματο πιλότο. Στο τέλος του μήνα φαίνεται πως θα υπάρξουν συζητήσεις σχετικά με μία συγκατοίκηση ή -αν μένεις ήδη κάτω από την ίδια στέγη με το ταίρι σου- σχετικά με μία ανανέωση του χώρου σας!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Οι επικοινωνιακές σου ικανότητες θα βοηθήσουν πολύ και σε ζητήματα που αφορούν τη δουλειά για αυτό το μήνα και αυτό είναι κάτι το οποίο δεν θα πρέπει να ξεχάσεις. Η επικοινωνία θα είναι πολύ βοηθητική ιδιαίτερα από τις 11/11 και μετά καθώς η παρουσία του Ερμή στο υδάτινο ζώδιο του Σκορπιού, θα βοηθήσει να αφουγκραστείς τους άλλους αλλά και οι άλλοι να αφουγκραστούν εσένα. Προσπάθησε να ρίξεις γέφυρες για συμφιλίωση με κάποια πρόσωπα που είχες απομακρυνθεί το προηγούμενο διάστημα και βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη αλλά και με την έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Διδύμων-Τοξότη μπορεί να έρθει μια αλλαγή όσον αφορά την «πορεία πλεύσης» σε ένα επαγγελματικό σου ζήτημα. Δεν αποκλείεται να αρχίσεις να σκέφτεσαι ακόμα πιο βαθιές αλλαγές, όμως καλό θα ήταν να μη βιαστείς να πάρεις μία απόφαση η οποία φαίνεται πως έχει ρίσκο.

Πηγή : myastro.gr