Μηνιαίες προβλέψεις Οκτώβριος 2020

Ο Οκτώβριος θα είναι ο μήνας που μπορεί να δονήσει για τα καλά τις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις, καθώς δημιουργούνται σημαντικά εμπόδια που πρέπει να ξεπεραστούν. Στις 02.10 η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού μας καλεί να αντιμετωπίσουμε πληγές της προσωπικότητάς μας που προέρχονται από παρελθούσες καταστάσεις. Ήρθε η ώρα να ξεπεράσουμε ότι μπορεί να δημιουργεί προβλήματα σε διαπροσωπικό επίπεδο. Αργά το βράδυ, την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στην Παρθένο, σε θέση πτώσης για τον συγκεκριμένο πλανήτη. Επικεντρώνουμε την προσοχή μας στη λεπτομέρεια, δίνοντας σημασία σε μικροπράγματα. Η διάθεση αυτή μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα ιδιαίτερα στην προσωπική μας ζωή.

Στις 09.10 ο ανάδρομος Άρης στον Κριό σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, ενισχύοντας την καχυποψία και τα παρασκηνιακά παιχνίδια κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα λειτουργήσουν υπόγεια με σκοπό να εμποδίζουν επιθυμίες ή πιθανές κινήσεις που θέλουμε να πραγματοποιήσουμε σε επαγγελματικό επίπεδο.

Στις 15.10 ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Σκορπιό ενισχύοντας την εσωστρέφεια. Η καχυποψία είναι διάχυτη και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε οικονομικές συμφωνίες και προσωπική ζωή. Είναι προτιμότερο να αποφύγουμε σημαντικές συναλλαγές, δεσμεύσεις και συζητήσεις, καθώς δεν θα εξελιχθούν όπως είναι αναμενόμενο και μπορεί να απογοητευτούμε.

Στις 16.10 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Ζυγό. Η συγκεκριμένη αστρολογική συγκυρία είναι πολύπλοκη, καθώς συμμετέχουν σε δύσκολες όψεις ο ανάδρομος Άρης στον Κριό (αντίθεση) και η τριπλέτα Πλούτωνα –Κρόνου – Δία στον Αιγόκερω (τετράγωνο). Ο σχηματισμός ταυ τετραγώνου που δημιουργείται μπορεί να οδηγήσει σημαντικά προβλήματα σε προσωπικό επίπεδο και σε ότι αφορά τις συνεργασίες μας. Η ένταση και η ανάγκη να επιβάλλουμε τα θέλω μας στις διαπροσωπικές μας σχέσεις μπορεί να δημιουργήσουν συγκρουσιακές καταστάσεις που καλό είναι να αποφύγουμε.

Στις 18.10 το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη στον Κριό με τον Δία στον Αιγόκερω οδηγεί σε υπερβολές που μπορεί να μας κοστίσουν. Ζητήματα του παρελθόντος επανέρχονται και απαιτούν λύσεις, αλλά χρειάζεται προσοχή γιατί η υπεραισιοδοξία θα οδηγήσει σε λάθη.

Στις 22.10 ο Ήλιος περνάει στον Σκορπιό ενισχύοντας την εσωστρέφεια. Στρέφουμε την προσοχή μας οικονομικά συνθήματα σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές κινήσεις που πιθανόν να σας ενδιαφέρουν. Στις 28.10 ο Ερμής περνάει ανάδρομος στον Ζυγό και φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα που απασχόλησαν στο παρελθόν τις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Προσοχή καθώς η επικοινωνία στην αισθηματική και επαγγελματική μας ζωή γίνεται ιδιαίτερα δύσκολη. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνάει στο Ζυγό, στο ζώδιο της κυβέρνησης της. Η ανάγκη για εξωστρέφεια, για αποδοχή των γύρω μας γίνεται εντονότερη από πότε. Όλα τα φώτα στρέφονται στα αισθηματικά μας και σε οικονομικές συμφωνίες που μας ενδιαφέρουν.

Ο μήνας κλείνει με τη δεύτερη Πανσέληνο που πραγματοποιείται μέσα στον Οκτώβριο. Η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου έρχεται για να ανατρέψει τα δεδομένα σε οικονομικό και ψυχολογικό επίπεδο. Σημαντικές ανατροπές μπορεί να υπάρξουν σε ότι αφορά οικονομικές συμφωνίες και επιχειρηματικές κινήσεις. Παράλληλα η ανάγκη απολύτου ελέγχου στις σχέσεις μπορεί να οδηγήσει σε ξαφνικές απομακρύνσεις και αποστασιοποίηση. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε οικονομικά ρίσκα καθώς το πιθανότερο είναι να μην έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε και στην προσωπική μας ζωή, καθώς οι σκηνές ζηλοτυπίας θα οδηγήσουν σε εκρηκτικές καταστάσεις, χωρίς να αποκλείονται οι οριστικές απομακρύνσεις.

Κριός

Κριέ μου ο Οκτώβριος θα είναι ένας έντονος μήνας για εσένα ο οποίος σε καλεί να κάνεις μία αξιολόγηση όλων των δεδομένων που υπάρχουν μέχρι τώρα σε σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες και να πάρεις αποφάσεις. Ο τομέας των διαπροσωπικών σχέσεων θα βρίσκεται καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα στο προσκήνιο και αυτό θα ξεκινήσει από τις 2/10 που θα πραγματοποιηθεί η πρώτη Πανσέληνος για αυτό το μήνα στον άξονα σου (Κριού-Ζυγού). Αυτή η Πανσέληνος μιλάει για παράπονα τα οποία έχεις από τους άλλους, όμως αυτές τις ημέρες θα έρθουν έντονα στην επιφάνεια. Τα παράπονα θα είναι αυτά που θα καθορίσουν είτε προσωπικές είτε επαγγελματικές σχέσεις και είναι πιθανόν να σε οδηγήσουν σε αποφάσεις. Στις 15/10 ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Σκορπιού και σε καλεί για άλλη μία φορά να δεις ζητήματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα και δη το οικονομικό παρελθόν. Προσπάθησε να διευθετήσεις άμεσα οτιδήποτε υπάρχει σε εκκρεμότητα ώστε να μην κάνει δυναμική επανεμφάνιση. Στις 16/10 η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού μπορεί να δώσει τη «χαριστική βολή» σε σχέσεις και συνεργασίες που «πνέουν τα λοίσθια» ώστε να προχωρήσεις μπροστά απαλλαγμένος από βάρη του παρελθόντος. Στις 23/10 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού δείχνει πως ξεκινάει ένα διάστημα εσωστρέφειας, το οποίο όμως είναι απαραίτητο προκειμένου να ανασυνταχθείς και να συνειδητοποιήσεις τα νέα δεδομένα. Στις 28/10 ο Ερμής όντας σε ανάδρομη πορεία περνάει στο ζώδιο του Ζυγού και μπορεί να φέρει πίσω ένα παλιό σου σύντροφο ή κάποιο συνεργάτης σου. Ο μήνας κλείνει με τη δεύτερη Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στις 31/10 στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού η οποία εγείρει ζητήματα που σου δημιουργούν ανασφάλεια…

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου στις 3/10 δείχνει πως αυτό το μήνα θα επικεντρωθείς στα πρακτικά ζητήματα των προσωπικών σχέσεων. Έτσι λοιπόν αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα αφιερώσεις αρκετό χρόνο για να διαχειριστείς από κοινού με το σύντροφό σου πρακτικά θέματα της καθημερινότητας, δουλειές, υποχρεώσεις ακόμα και δουλειές του σπιτιού! Αυτό μπορεί να απομακρύνει έστω και προσωρινά το ερωτικό στοιχείο της σχέσης σας και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός προκειμένου να μην αφήσεις διαφωνίες για καθημερινά ζητήματα να επηρεάσουν τη σχέση σας. Το δεύτερο δεκαήμερο του Οκτωβρίου θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός καθώς η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 16/10 θα είναι εκρηκτική και δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει «να κάνεις την τρίχα τριχιά» σε κάποιες διαφωνίες που μπορεί να έχεις με το ταίρι σου. Στις 28/10 με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού θα είναι πιο εύκολο να ρίξεις γέφυρες επικοινωνίας με κάποιον που σε ενδιαφέρει, αν είσαι ελεύθερος. Μάλιστα δεν αποκλείεται να γνωρίσεις και ένα πρόσωπο το οποίο θα σε κερδίσει από την πρώτη στιγμή. Στις 28/10 ο Ερμής συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του περνάει στο ζώδιο του Ζυγού και δεν αποκλείεται να φέρει πίσω ένα πρόσωπο του παρελθόντος!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Οι επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες θα κεντρίζουν το ενδιαφέρον σου αυτό το μήνα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν αλλαγές σε αυτές κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου. Αν δεν θέλεις να υπάρχουν αλλαγές θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή στην επικοινωνία που θα έχεις με τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι επαγγελματικά, καθώς εκεί μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή πρώτα στο ζώδιο του Σκορπιού και ύστερα στο ζώδιο του Ζυγού δεν θα κρατήσει ένα καλό επικοινωνιακό κλίμα και μπορεί να φέρει ξανά στο προσκήνιο ζητήματα του παρελθόντος που έπρεπε να είχαν διευθετηθεί. Από τις 12 έως και τις 20/10 θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή σε επαγγελματικές συζητήσεις, αν μπορείς να αποφύγεις νέες συμφωνίες και να κρατήσεις ήπιους τόνους προκειμένου να διαφυλάξεις επαγγελματικές σχέσεις που σε ενδιαφέρουν.

Ταύρος

Ταύρε μου ο Οκτώβριος ξεκινάει με μία Πανσέληνο η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 2/10 στον άξονα Κριού-Ζυγού και θα φέρει στο προσκήνιο απωθημένα και παράπονα του παρελθόντος. Είναι πιθανόν να νιώσεις “υπεύθυνος” για κάποια πράγματα που δεν έκανες ή που δεν έδωσες σημασία παλαιότερα, όμως καλό θα είναι να επικεντρωθείς στο παρόν και να κλείσεις μία και καλή κάποιες πόρτες που έχουν μείνει μισάνοιχτες και αποτελούν τη γέφυρα με το παρελθόν. Στις 15/10 ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο που βρίσκεται απέναντι σου -το Σκορπιό- και δείχνει πως μέχρι και το τέλος του μήνα θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα οι προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις, καθώς φαίνεται πως θα υπάρξουν κάποιες επικοινωνιακές δυσκολίες ή παρανοήσεις. Στις 16/10 πραγματοποιείται μία εκρηκτική νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού η οποία σου λέει να δώσεις μεγάλη προσοχή σε οποιοδήποτε νέο ξεκίνημα κάνεις αυτές τις ημέρες, αν δεν μπορέσεις να το μεταθέσεις για αργότερα. Αυτή η νέα Σελήνη δεν αποκλείεται να αποκαλύψει και κάποιος «κρυφούς εχθρούς». Στις 23/10 ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Σκορπιού και φωτίζει σχέσεις και συνεργασίες αμβλύνοντας κάποια προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί κατά το παρελθόν. Στις 28/10 ο Ερμής συνεχίζοντας την αναδρομή πορεία του περνά στο ζώδιο του Ζυγού μεταφέροντας την ασυνεννοησία, τις αναβολές και τις καθυστερήσεις, στο κομμάτι της καθημερινότητάς. Η τελευταία ημέρα του μήνα επιφυλάσσει άλλη μία Πανσέληνο η οποία θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Ταύρου- Σκορπιού) και μπορεί να φέρει εκπλήξεις για κάποιες σχέσεις μέσω των αποφάσεων που θα πάρεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τις πρώτες ημέρες του Οκτωβρίου συγκεκριμένα στις 3/10 η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στο ζώδιο της Παρθένου στον 5ο ηλιακό σου οίκο, δείχνοντας πως παρά την ένταση που θα έχει αυτός ο μήνας ο αισθηματικός τομέας μπορεί να δώσει καλά γεγονότα. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα πρόσωπο με το οποίο θα έρθετε κοντά και θα υπάρξει αμοιβαίο ενδιαφέρον. Αν πάλι βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση εκμεταλλεύσου τη διέλευση της Αφροδίτης προκειμένου να βελτιώσεις τη σχέση σου σε κάθε επίπεδο. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού από τις 15/10 δείχνει πως μπορεί να επιστρέψει ένα πρόσωπο του παρελθόντος πίσω στη ζωή σου. Αν εσύ θέλεις να γυρίσεις ένα πρόσωπο του παρελθόντος αυτός ο μήνας είναι κατάλληλος για να κάνεις τις κινήσεις σου. Βέβαια σε περίπτωση επιστροφών/καταστροφών θα πρέπει να πάρεις προσεκτικά τις αποφάσεις σου και να αποφύγεις τα ρίσκο τα οποία δεν ευνοούνται αυτό το μήνα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί 31/10 στον άξονα σου θα κάνει την αισθηματική ασφάλεια προτεραιότητα για εσένα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Ο επαγγελματικός τομέας μπορεί να δημιουργεί συχνά εντάσεις και διαφωνίες αυτό το μήνα, για αυτό αν αναλογιστούμε και την ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο που βρίσκεται απέναντι το Σκορπιό, θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή σε παρανοήσεις και παρεξηγήσεις. Καλό θα ήταν να αποφύγεις την έναρξη μιας νέας συνεργασίας ή μιας νέας συμφωνίας και αν κάτι τέτοιο δεν είναι στο χέρι σου προσπάθησε να δεις πολύ προσεκτικά τα «ψιλά γράμματα» που συνοδεύουν αυτή τη συμφωνία. Προς τα τέλη του μήνα και συγκεκριμένα στις 28/10 ο Ερμής θα περάσει σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Ζυγού και μέχρι τότε καλό θα ήταν να έχεις διευθετήσει τις απαιτητικές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Προς το τέλος του μήνα δεν αποκλείεται να υπάρξει ένας έξτρα βαθμός δυσκολίας σε οτιδήποτε αφορά τη δουλειά, ιδιαίτερα αν δουλεύεις μέσα σε μία μεγάλη ομάδα ανθρώπων.

Δίδυμοι

Δίδυμε μου ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας που θα έχει μία κρύο μία ζέστη για εσένα και αυτό θα φανεί από τις πρώτες ημέρες του καθώς στις 2/10 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη εκ των δύο Πανσελήνων για αυτό το μήνα, στον άξονα Κριού-Ζυγού. Αυτή η Πανσέληνος πιθανόν θα σε κάνει να συνειδητοποιήσεις πως η συμμετοχή σου σε κάποιες παρέες ή ομάδες ανθρώπων δεν είναι πλέον κάτι που σε γεμίζει. Σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις σου θα παίξουν τα παράπονα που μπορεί να έχεις από συγκεκριμένους ανθρώπους μέχρι τώρα. Στις 15/10 ο κυβερνήτης σου Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Σκορπιού, δημιουργώντας μία αναστάτωση σε δουλειές και υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Θα πρέπει να οπλιστείς με υπομονή και ψυχραιμία αλλά και να αφήσεις ελεύθερο χρόνο, ώστε να είσαι πιο ευέλικτος με τυχόν αλλαγές στο πρόγραμμά σου. Στις 16/10 πραγματοποιείται η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού η οποία μπορεί να δημιουργήσει μία εκρηκτική ατμόσφαιρα στον αισθηματικό τομέα. Καλό θα ήταν να πάρεις αποφάσεις σχετικά με την πορεία μιας σχέσης ή με την αρχή μιας νέας γνωριμίας ανάλογα με το τι συμβαίνει στο παρόν και όχι με το τι μπορεί να υπήρξε στο παρελθόν. Στις 23/10 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού αποτελεί ένα βοηθητικό στοιχείο για να διευθετήσεις καλύτερα την καθημερινότητά σου. Στις 28/10 ο Ερμής συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του περνά στο ζώδιο του Ζυγού και δεν αποκλείεται να δημιουργήσει μία γλυκιά νοσταλγία για κάποια πρόσωπα του παρελθόντος, που ανήκουν είτε στον αισθηματικό είτε στο φιλικό σου περίγυρο. Την τελευταία ημέρα του μήνα πραγματοποιείται η δεύτερη Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου- Σκορπιού η οποία δείχνει πως το επόμενο διάστημα θα επικεντρωθείς περισσότερο στο πρακτικό κομμάτι των σχέσεων, των συνεργασιών και της καθημερινότητας.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στο ζώδιο της Παρθένου στις 3/10 και δείχνει πως για αυτό το μήνα οι ήσυχες βραδιές στο σπίτι παρέα με το σύντροφό σου, η συζήτηση με κάποιον που σε ενδιαφέρει -αν είσαι ελεύθερος- θα είναι αρκετά για να σου φτιάξουν τη διάθεση. Αυτό το μήνα δεν θέλεις εξόδους, βόλτες και έντονη διασκέδαση καθώς η Αφροδίτη σε αυτό το ζώδιο σε κάνει πιο εσωστρεφή και με διάθεση να κερδίσεις χρόνο ώστε να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα μπορεί να δυσκολέψει λίγο την επικοινωνία όμως ο επιμένων νικά! Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι τα πολλά λόγια τα οποία μπορούν να δυσκολέψουν ακόμα περισσότερο συζητήσεις και να περάσουν λανθασμένα μηνύματα. Στις 28/10 η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Ζυγού και αυτό αποτελεί ένα εξαιρετικά θετικό γεγονός για εσένα! Έτσι λοιπόν αν έχεις υπομονή φαίνεται πως το τέλος του μήνα θα σε αποζημιώσει και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ευκαιρίες όχι απλά για νέες γνωριμίες, αλλά και για να ανθήσει ένας νέος έρωτας. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση οι ευχάριστες στιγμές με το σύντροφό σου φαίνεται πως θα αυξηθούν αισθητά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτό το μήνα θα πρέπει να επικεντρωθείς σε ζητήματα που αφορούν την εργασιακή καθημερινότητα, καθώς φαίνεται πως μπορούν να υπάρξουν κάποιες παρανοήσεις ή παρεξηγήσεις ανάμεσα σε εσένα και στους συναδέλφους σου. Προσπάθησε να μην μεταφέρεις κάτι που άκουσες ή κάτι που δεν είσαι σίγουρος, καθώς είναι πάρα πολύ πιθανόν να βρεθείς εκτεθειμένος. Από τις 10 έως και τις 25/10 θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διευθέτηση επαγγελματικών υποχρεώσεων. Φαίνεται πως από τη μία δεν θα είναι τόσο εύκολο να συγκεντρωθείς σε αυτές καθώς από το μυαλό σου θα περνάνε 100 πράγματα ταυτόχρονα και από την άλλη θα υπάρξει και η επικοινωνιακή δυσκολία λόγω του ανάδρομου, η οποία μπορεί να περιπλέξει τα πράγματα. Προς το τέλος του μήνα θα υπάρξουν περισσότερες ευκαιρίες να βρεις λύση και να διευθετήσεις δουλειές οι οποίες είχαν αρκετές απαιτήσεις από τις αρχές αυτού του μήνα.

Καρκίνος

Καρκίνε μου ο Οκτώβριος είναι ένας ξεχωριστός μήνας και σε αυτό θα συμβάλλει αρκετά το γεγονός πως εκτός από τους ανάδρομους πλανήτες που θα έχει (Ερμής, Άρης, Ουρανός, Ποσειδώνας) θα έχει και δύο Πανσελήνους μία στην αρχή και μία στο τέλος του! Η πρώτη Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 2/10 στον άξονα Κριού-Ζυγού δείχνει πως θα χρειαστεί να επενδύσεις την προσοχή σου ενδεχομένως και το χρόνο σου σε επαγγελματικές σχέσεις και οικογενειακές υποθέσεις και αυτό είναι κάτι που θα φανεί από τις αρχές του μήνα. Αυτή η Πανσέληνος είναι πολύ πιθανόν να ξυπνήσει επαγγελματικά απωθημένα και πράγματα που δεν μπόρεσες να επιτύχεις με αποτέλεσμα να δημιουργήσει «βαριά» διάθεση. Στις 15/10 ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Σκορπιού για αυτό έως και το τέλος του μήνα θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή στην επικοινωνία και σε όλα αυτά που σχετίζονται με αυτή (συναντήσεις, ραντεβού, συζητήσεις). Στα μέσα του μήνα και συγκεκριμένα στις 16/10 η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού μπορεί να δημιουργήσει ένα τεταμένο κλίμα σε συνεργασίες αλλά και προσωπικές σχέσεις, για αυτό όσο μπορείς προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και απόφυγε τελεσίδικες αποφάσεις. Στις 23/10 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού θα οδηγήσει το ενδιαφέρον σου περισσότερο στην προσωπική σου ζωή και λιγότερο σε όλα τα υπόλοιπα! Στις 28/10 ο Ερμής συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του θα περάσει το ζώδιο του Ζυγού και αυτό δείχνει πως οι τελευταίες ημέρες του μήνα, μπορεί να φέρουν ασυνεννοησία σε ζητήματα που αφορούν το σπίτι σου ή κάποιες οικογενειακές υποθέσεις. Στις 31/10 πραγματοποιείται και η δεύτερη Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού η οποία μπορεί να ανοίξει μία νέα αισθηματική υπόθεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου από τις 3/10 και αυτό δείχνει πως θα έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με νέα πρόσωπα μέσω των ανθρώπων που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον. Οι γνωριμίες μέσω κοινών φίλων και γνωστών είναι ένα από τα πολύ πιθανά σενάρια για αυτό το μήνα. Βέβαια λόγω του ότι ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα από τις 15/10 μέσα στο παιχνίδι μπαίνουν και σχέσεις του παρελθόντος! Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός με τον τρόπο που κινείσαι σε αυτή καθώς το κλίμα που θα υπάρξει τον Οκτώβριο δεν θα είναι πολύ βοηθητικό για διαπροσωπικές σχέσεις. Οι εντάσεις μπορούν να κάνουν την εμφάνισή τους για αυτό αν θέλεις να τις αποφύγεις θα πρέπει να σκέφτεσαι δύο και τρεις φορές πριν αποφασίσεις τον τρόπο που θέλεις να κινηθείς σε συγκεκριμένα ζητήματα. Αν είσαι ελεύθερος με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού στις 23/10 φαίνεται πως θα υπάρξει κάτι ιδιαίτερα ενδιαφέρον στην προσωπική σου ζωή, η οποία θα αλλάξει το κλίμα του προηγούμενου διαστήματος. Η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στο ζώδιο που κυβερνά το Ζυγό στις 28/10 αυξάνοντας τις πιθανότητες ενός νέου αισθηματικού ειδυλλίου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτό το μήνα θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη βάση τις συνεργασίες σου καθώς και σε επαγγελματικά ζητήματα καθώς και η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 2/10 και η νέα Σελήνη στις 16/10 θα δημιουργήσουν ένα εκρηκτικό κλίμα πάνω στο οποίο μπορεί να ειπωθούν πολλά. Προσπάθησε να αποφύγεις παρορμητικές κινήσεις ακόμα κι αν νιώθεις πως πιέζεσαι καθώς φαίνεται πως δεν κινηθείς με βάση το συμφέρον σου. Στα μείον αυτού του μήνα είναι κι ο ανάδρομος Ερμής από τις 15/10 ο οποίος δείχνει πως η επικοινωνία προκειμένου να λυθούν τυχόν παρεξηγήσεις ή παρανοήσεις δεν θα είναι βοηθητική. Για αυτούς τους λόγους καλό θα είναι καθ’ όλη τη διάρκεια του Οκτωβρίου να κρατήσεις στάση αναμονής για νέα σχέδια και ενέργειες που αφορούν τη δουλειά. Από τον επόμενο μήνα θα είναι πιο εύκολο να αποκτήσεις μία καλύτερη εικόνα για θέματα που αφορούν τη δουλειά.

Λέων

Λέων μου ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας ο οποίος φαίνεται πως έρχεται με αρκετή δουλειά και υποχρεώσεις για εσένα! Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 2/10 στον άξονα Κριού-Ζυγού μπορεί να φέρει κάποιες συζητήσεις με πρόσωπα που βρίσκονται στο ευρύτερο και στο στενό σου περιβάλλον, οι οποίες θα φανερώσουν «προβληματικά» σημεία των μεταξύ σας σχέσεων. Θα πρέπει να προσπαθήσεις να διευθετήσεις τυχόν παράπονα ή παρανοήσεις με καλή διάθεση και όχι με εκνευρισμό. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού από τις 15/10 δείχνει πως το πρώτο δεκαήμερο του μήνα χρειάζεται να αυξήσεις την ταχύτητα σου προκειμένου να προλάβεις να διεκπεραιώσεις σημαντικές δουλειές -ιδιαίτερα αν σχετίζονται με οικογενειακά ζητήματα- πριν τα μέσα του μήνα γιατί μετά θα είναι πιο δύσκολο και περισσότερο χρονοβόρο. Στις 16/10 νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού μπορεί να δημιουργήσει ένα εκρηκτικό κλίμα είτε στο στενό σου περιβάλλον είτε στο περιβάλλον εργασίας σου. Για ακόμη μία φορά θα πρέπει να αποφύγεις κινήσεις που μπορούν να ρίξουν λάδι στη φωτιά. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού στις 23/10 αλλάζει εντελώς το κλίμα και σου δημιουργεί την ανάγκη να περάσεις χρόνο στο σπίτι ώστε να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να ενδυναμώσεις τη σχέση σου με κάποιους ανθρώπους, ιδιαίτερα αν αυτοί αποτελούν πρόσωπα της οικογένειάς σου. Στις 28/10 η ανάδρομη πορεία του Ερμή συνεχίζεται περνώντας στο ζώδιο του Ζυγού, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει το εφέ του «χαλασμένου τηλεφώνου» κατά την επικοινωνία σου με τους άλλους. Ο μήνας κλείνει με μία δεύτερη Πανσέληνο-έκπληξη στις 31/10 στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού η οποία φέρνει στο προσκήνιο επαγγελματικά θέματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αυτό το μήνα η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε δύο ζώδια δείχνοντας πως θα υπάρξουν εκπλήξεις στα ζητήματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή. Στις 3/10 θα κάνει την είσοδό της στο ζώδιο της Παρθένου κάτι το οποίο δείχνει πως η αισθηματική ασφάλεια θα γίνει προτεραιότητά σου. Δεν αποκλείεται να νιώσεις την ανάγκη να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου, όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τον τρόπο που θα το επιχειρήσεις ώστε να μην φανεί σαν πίεση προς εκείνον. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού από τις 15/10 δεν θα βοηθήσει την επικοινωνία για αυτό είναι καλύτερο να μην υπάρχουν καθόλου διενέξεις, καθώς αν δημιουργηθούν θα είναι δύσκολο να διευθετηθούν. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσεις να σκέφτεσαι ένα πρόσωπο του παρελθόντος, όμως καλό θα ήταν να μην κάνεις κάποια κίνηση με βάση παρορμητικά συναισθήματα. Από τις 28/10 που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού θα είναι πιο εύκολο για εσένα να εκφραστείς και να δείξεις το ενδιαφέρον σου σε ένα πρόσωπο. Έτσι λοιπόν προς το τέλος του μήνα δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες ή επικοινωνία με ένα πρόσωπο που θέλεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η παροιμία που λέει πως «η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη» σου ταιριάζει γάντι αυτό το μήνα καθώς φαίνεται πως θα υπάρξουν αρκετές καθημερινές υποχρεώσεις, αγγαρείες και δουλειές οι οποίες δεν γίνεται να περιμένουν. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στην Παρθένο κατά το μεγαλύτερο διάστημα του μήνα (έως 27/2) δείχνοντας πως εκτός από επαγγελματικές συναλλαγές θα υπάρξουν και αρκετές οικονομικές. Θα πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου αν έχεις κάποιες οικονομικές διαπραγματεύσεις μέσα σε αυτό το μήνα. Δεν θα πρέπει να ξεχνάς πως ο Ερμής θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία από τις 15/10, κάτι το οποίο μπορεί να δημιουργήσει εμπόδια στην προσέγγιση αλλά και την επικοινωνία προσώπων που σχετίζεσαι μαζί τους επαγγελματικά. Αν θέλεις να αποφευχθούν παρανοήσεις και παρεξηγήσεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, θα πρέπει να δώσεις μεγάλη βάση στην επικοινωνία.

Παρθένος

Παρθένε μου ο Οκτώβριος είναι ένας σημαντικός μήνας καθώς κατά τη διάρκεια του φαίνεται πως θα υπάρξει ένα περίεργο κλίμα το οποίο μπορεί να φέρει αλλαγές σε αρκετούς τομείς. Το ιδιαίτερο αυτού του μήνα -πέρα από τον ανάδρομο Άρη στο ζώδιο του Κριού και τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού- είναι πως έχει δύο Πανσελήνους οι οποίες δείχνουν ένα φορτισμένο κλίμα. Η πρώτη που θα πραγματοποιηθεί στις 2/10 στον άξονα Κριού-Ζυγού φέρνει στο προσκήνιο «πληγές» του παρελθόντος, οι οποίες θα βαρύνουν τη διάθεσή σου. Τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να τις διαχειριστείς προκειμένου να μπορέσεις να τις αφήσεις πίσω σου, για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει να είσαι αποφασισμένος να κάνεις την αυτοκριτική σου. Το δεύτερο μισό του μήνα μπορεί να δημιουργήσει αρκετές παρανοήσεις και σε αυτό θα βοηθήσει η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού από τις 15/10. Ο Ερμής σε αυτό το ζώδιο μπορεί να φέρει ζητήματα τα οποία αφορούν ομάδες ανθρώπων μέσα στις οποίες έχεις ενεργό ρόλο. Απόφυγε τις έντονες κινήσεις και τις αποφάσεις που ξέρεις πως μπορούν να εγείρουν αντιπαραθέσεις, ιδιαίτερα κατά τα μέσα του μήνα, καθώς η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στις 16/10 μπορεί να πυροδοτήσει έντονες αντιδράσεις και να δημιουργήσει ένα τεταμένο κλίμα. Αυτό ευτυχώς δεν θα κρατήσει για πολύ καθώς στις 23/10 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού φέρνει καλές ειδήσεις για εσένα οι οποίες πιθανόν να έρθουν από πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος. Στις 28/10 ο Ερμής συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του περνά στο ζώδιο του Ζυγού και μετατοπίζει το ενδιαφέρον σου στον οικονομικό τομέα. Οι οικονομικές διευθετήσεις, οι διαπραγματεύσεις καθώς και οτιδήποτε σχετίζεται με έσοδα και έξοδα θα αποκτήσουν ένα έξτρα βαθμό δυσκολίας εξαιτίας της επικοινωνίας. Ο Οκτώβριος κάνει δυναμική έξοδο με τη δεύτερη Πανσέληνο που πραγματοποιείται στις 31/10 στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού η οποία μπορεί να σε οδηγήσει σε αλλαγές σχεδίων, ιδιαίτερα αν αυτά σχετίζονται με κάποιο ταξίδι ή την εκπαίδευση.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Ο Οκτώβριος φέρνει και καλά νέα για εσένα καθώς η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σου στις 3/10 δείχνει πως ακόμα και αν υπάρχουν θέματα τα οποία θα σου προκαλούν εκνευρισμό, ακόμα και αν η καθημερινότητα έχει αρκετές υποχρεώσεις, η προσωπική σου ζωή θα κινείται σε εντελώς διαφορετικό μήκος κύματος. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση να θυμάσαι πως οι στιγμές που θα περνάς με το σύντροφό σου θα φτιάχνουν τη διάθεση σου και θα γεμίζουν τις μπαταρίες σου. Αν βρεις χρόνο να ξεκινήσετε μία δραστηριότητα από κοινού θα είναι ακόμα καλύτερο για εσάς! Αν πάλι είσαι ελεύθερος με την παραμονή της Αφροδίτης στο ζώδιό σου έως και τις 27/10 φαίνεται πως θα βρεθεί κάτι το οποίο θα σου κινήσει το ενδιαφέρον και θα σε βάλει στη διαδικασία να επικεντρωθείς στον αισθηματικό τομέα. Με αφορμή μια νέα γνωριμία δεν αποκλείεται να επενδύσεις περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου, να κάνεις κάποιες αγορές (αυτό βέβαια θα πρέπει να το προσέξεις λόγω του ανάδρομου Ερμή) και να ανανεωθείς από την κορυφή ως τα νύχια! «Μελανό σημείο» αυτού του μήνα είναι ο ανάδρομος Ερμής ο οποίος μπορεί να δημιουργήσει εμπόδια εκεί που δεν υπάρχουν. Αν θέλεις να αποφύγεις αυτό το σενάριο επικεντρώσου στην επικοινωνία, καθώς από εκεί ξεκινούν όλα!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτό το μήνα θα επικεντρωθείς περισσότερο σε αυτά που κερδίζεις από τη δουλειά σου και αν αυτά σε καλύπτουν θα αποτελέσουν την κινητήριο δύναμη σου. Σε περίπτωση που νιώσεις πως δεν κερδίζεις αυτά που θα ήθελες και αυτά που αξίζεις, τότε είναι πολύ πιθανόν να αφήσεις τη δουλειά σε δεύτερη μοίρα με αποτέλεσμα να υπάρξουν σημαντικές καθυστερήσεις σε επαγγελματικές υποχρεώσεις. Προσπάθησε να αποφύγεις το παραπάνω σενάριο αν δεν θέλεις να βρεθείς εκτεθειμένος σε ανθρώπους που είναι ιεραρχικά ανώτεροι σου στη δουλειά. Κατά τη διάρκεια του μήνα λόγω της ανάδρομης πορείας του Ερμή είναι πιθανό να προκύψουν κάποιες παρανοήσεις, για αυτό θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή σε οτιδήποτε και αν ειπωθεί είτε από εσένα είτε προς εσένα, ώστε να μειώσεις όσο γίνεται τις πιθανότητες λαθών.

Ζυγός

Ζυγέ μου ο Οκτώβριος είναι ένας έντονος μήνας κατά τη διάρκεια του οποίου θα συμβούν αρκετές ανακατατάξεις ιδιαίτερα σε ζητήματα που αφορούν προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Η πρώτη εκ των δύο Πανσελήνων που θα λάβουν χώρα αυτό το μήνα, θα πραγματοποιηθεί στις 2/10 στον άξονα σου (Κριού-Ζυγού). Αυτή η Πανσέληνος θα φέρει στο προσκήνιο αρκετά παράπονα τα οποία θα καθορίσουν την εξέλιξη σημαντικών σχέσεων. Είναι πολύ πιθανό να νιώσεις πως για κάποια πράγματα έφτασε «ο κόμπος στο χτένι» όμως και πάλι θα πρέπει να τα διευθετήσεις με προσοχή και χωρίς παρορμητικές αποφάσεις. Στις 15/10 ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Σκορπιού και μπορεί να δημιουργήσει νέα δεδομένα σε ζητήματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα. Επίσης δεν αποκλείεται να σου επιστραφούν χρήματα που σου ανήκουν ή κάτι το οποίο που πάλι ανήκει σε εσένα. Η εκρηκτική νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 16/10 στο ζώδιό σου, σου λέει να είσαι πολύ προσεκτικός με θέματα διαπροσωπικών σχέσεων καθώς και οικογενειακά ζητήματα. Αν μπορείς να αποφύγεις τη διευθέτηση σημαντικών ζητημάτων αυτές τις ημέρες θα ήταν ότι καλύτερο. Η παρορμητική διάθεση που θα υπάρχει από όλους μπορεί να φέρει δράσεις και αντιδράσεις οι οποίες δεν θα είναι καθόλου βοηθητικές. Στις 23/10 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργεί ένα άλλο κλίμα και πρόσφορο έδαφος για να διευθετήσεις κάποια οικονομικά ζητήματα. Τις τελευταίες ημέρες του μήνα ο Ερμής όντας ανάδρομος θα περάσει στο δικό σου ζώδιο και μπορεί να επηρεάσει την επικοινωνία ανάμεσα σε εσένα και στους άλλους. Ο μήνας κλείνει με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 31/10 η οποία μπορεί να σε οδηγήσει σε ξαφνικές αποφάσεις που θα εκπλήξουν πολλούς.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Παρθένου στις 3/10 και δείχνει πως το μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα υπάρχει κινητικότητα σε αισθηματικά ζητήματα, όμως τα περισσότερα από αυτά θα κινούνται σε παρασκηνιακό επίπεδο. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση κάνε την αυτοκριτική σου και απόφυγε να ρίξεις τις ευθύνες για οτιδήποτε στραβό συμβαίνει στο ταίρι σου. Αν πάλι είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανόν να έχεις ξανά επικοινωνία με ένα πρόσωπο το οποίο έρχεται από το παρελθόν. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να έχεις κατά νου πως η επικοινωνία αυτό το μήνα λόγω του ανάδρομου Ερμή μπορεί να είναι δύσκολη για αυτό αν δεν θέλεις να υπάρξουν παρανοήσεις, τα λόγια θα πρέπει να είναι ξεκάθαρα. Προς το τέλος του μήνα στις 28/10 η είσοδος της Αφροδίτης στο δικό σου ζώδιο, φέρνει αέρα ανανέωσης σε ζητήματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή. Μία νέα γνωριμία, μία νέα σχέση ή η βελτίωση μιας σχέσης που ήδη υπάρχει, είναι μερικά από τα πιθανά σενάρια. Μην αφήσεις ζητήματα του παρελθόντος να επηρεάσουν σχέσεις του παρόντος, παρά μόνο κράτησε τα μαθήματα που σου έχουν δώσει καθώς εκεί θα βρίσκεται η ουσία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτό το μήνα είναι πιθανόν να νιώσεις πως δεν χωράς μέσα σε κάποιες συνεργασίες ή πως υπάρχουν αρκετά ζητήματα, τα οποία δεν υπήρχαν το προηγούμενο διάστημα. Είναι πάρα πολύ πιθανόν τα ζητήματα που σε ενοχλούν να προϋπήρχαν, απλώς εσύ να μην τους είχες δώσει τη σημασία που τους δίνεις τώρα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 2/10, ο ανάδρομος Άρης που συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο που βρίσκεται απέναντι τον Κριό και ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό από τις 15/10 δημιουργούν ένα περίεργο σκηνικό ακόμα και σε επαγγελματικές σχέσεις. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, είναι να μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις καθώς αυτές θα είναι εύκολες, όμως οι επαγγελματικές αποφάσεις χρειάζονται σκέψη και προσοχή, προκειμένου να μην μπεις σε ένα φαύλο κύκλο λάθος ενεργειών. Από τις 23/10 και μετά θα είναι πιο εύκολο να διαπραγματευτείς θέματα της δουλειάς.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας γεμάτος εκπλήξεις για αυτό θα πρέπει να κάνεις προσεκτικές κινήσεις προκειμένου οι εκπλήξεις να είναι ευχάριστες και όχι δυσάρεστες. Στις 2/10 πραγματοποιείται η πρώτη εκ των δύο Πανσελήνων που θα συμβούν κατά τη διάρκεια του, στον άξονα Κριού-Ζυγού. Αυτή η Πανσέληνος μπορεί να δημιουργήσει κάποια εμπόδια στην καθημερινότητά σου ή ακόμα και να αυξήσει το φόρτο εργασίας σου. Αυτό με τη σειρά του θα σε κάνει να νιώσεις πιεσμένος, όμως θα πρέπει να αποφύγεις παρορμητικές κινήσεις, καθώς η πίεση δεν θα είναι καλός σύμβουλος για εσένα. Στις 15/10 ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σου δείχνοντας πως το επόμενο διάστημα θα έχει αρκετές στιγμές παρανοήσεων, λαθών ενδεχομένως και παρεξηγήσεων. Θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με οτιδήποτε και αν πεις ώστε να μειώσεις τις πιθανότητες να υπάρξουν αρκετές δυσκολίες στην επικοινωνία. Μία μέρα μετά στις 16/10 η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού είναι εκρηκτική και δεν αποκλείεται να σε βάλει στη διαδικασία να ακολουθήσεις το δόγμα του «οτιδήποτε δεν λύνεται, κόβεται». Θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στα μέσα του μήνα καθώς είναι πολύ πιθανόν να την πληρώσουν δυο-τρεις άνθρωποι που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον. Στις 23/10 η διάθεση σου θα αλλάξει αισθητά προς το καλύτερο, καθώς ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιό σου ζώδιο, εγκαινιάζοντας το μήνα των γενεθλίων σου! Τώρα είναι η ευκαιρία να αποκτήσεις ενεργό ρόλο στα πράγματα που σε απασχολούν και να βάλεις σε προτεραιότητα τον εαυτό σου. Στις 28/10 ο Ερμής συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του περνά στο ζώδιο του Ζυγού, δημιουργώντας πρόσφορο έδαφος για λόγια τα οποία όμως θα ειπωθούν στο παρασκήνιο. Ο μήνας κλείνει με τη δεύτερη Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στις 31/10 στον άξονα σου (Ταύρου-Σκορπιού) η οποία φέρνει αλλαγές σε σχέσεις και συνεργασίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στο ζώδιο της Παρθένου στις 3/10 και δείχνει πως ο μήνας παρά τις δυσκολίες που θα έχει σε άλλους τομείς, μπορεί να δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για να κάνεις νέες γνωριμίες σε προσωπικό επίπεδο. Η επικοινωνία θα παίξει σημαντικό ρόλο είτε στην εξέλιξη μιας νέας γνωριμίας είτε στο καλό κλίμα μιας ήδη υπάρχουσας σχέσης, όμως η ανάδρομη πορεία του Ερμή δείχνει πως μπορεί να προκύψουν παρανοήσεις. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση μην αφήσεις άλλα πρόσωπα να εμπλακούν σε αυτή ακόμα και αν έχουν τις καλύτερες των προθέσεων, μιας και είναι πολύ πιθανόν να δημιουργηθούν προβλήματα ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος φαίνεται πως μπορεί να υπάρξει μία επιστροφή ενός προσώπου από το παρελθόν, όμως πριν αποφασίσεις θα πρέπει να ζυγίσεις τα υπέρ και τα κατά, ώστε να δεις αν υπάρχουν τα αισθηματικά εχέγγυα. Στις 28/10 η Αφροδίτη θα περάσει το ζώδιο που κυβερνά το Ζυγό και από τη νέα της θέση θα ευνοήσει ιδιαίτερα ένα μυστικό ειδύλλιο ή κάποια ραντεβού τα οποία όμως για κάποιους λόγους θα παραμείνουν στην «αφάνεια». Καλό θα είναι να μην πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις για την προσωπική σου ζωή κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, μιας και φαίνεται πως γρήγορα θα αλλάξεις γνώμη για αυτές.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά θα κάνει αισθητή την εμφάνισή της κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου και δεν αποκλείεται να χρειαστεί να της αφιερώσεις περισσότερο χρόνο, προκειμένου να μπορέσεις να τακτοποιήσεις τις επαγγελματικές εκκρεμότητες. Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου από τα μέσα του μήνα δείχνει πως δεν θα είναι εύκολο να υπάρξει συνεννόηση με άτομα που βρίσκονται στο εργασιακό σου περιβάλλον, για αυτό χρειάζεται υπομονή και επιμονή προκειμένου να μπορέσεις να φέρεις εις πέρας τις δουλειές σου. Από τις 23/10 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιό σου, θα είναι πιο εύκολο να φέρεις στα μέτρα σου κάποιες δουλειές και επαγγελματικές υποχρεώσεις, οι οποίες είχαν αρκετά εμπόδια στις αρχές του μήνα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου στις 31/10 σε οδηγεί σε αποφάσεις σχετικά με την εξέλιξη επαγγελματικών σχέσεων, όμως θα πρέπει να έχεις σκεφτεί προσεκτικά τις κινήσεις σου, καθώς τα αποτελέσματά τους θα είναι δύσκολο να αλλάξουν.

Τοξότης

Τοξότη μου ο Οκτώβριος θα σε βάλει στη διαδικασία να αναθεωρήσεις κάποιες κινήσεις που είχες κάνει στο πρόσφατο παρελθόν και είναι πολύ πιθανόν να σχετίζονται με την προσωπική σου ζωή. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Κριού-Ζυγού στις 2/10 δείχνει πως θα έρθουν στο προσκήνιο λάθη αισθηματικών σχέσεων του παρελθόντος τα οποία θα σου δημιουργήσουν βαριά διάθεση. Δεν αποκλείεται να σε οδηγήσουν και σε αποφάσεις τις οποίες αν πάρεις «εν θερμώ» δεν θα είναι εύκολο ούτε να υλοποιήσεις αλλά ούτε να τις υποστηρίξεις. Στις 15/10 ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Σκορπιού δείχνοντας πως το επόμενο διάστημα αξίζει να είσαι λίγο παραπάνω καχύποπτος, ώστε να δώσεις ιδιαίτερη βάση στην επιλογή των προσώπων που θα μοιραστείς τα δικά σου ζητήματα. Η εκρηκτική νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στις 16/10 είναι πολύ πιθανόν να φέρει στο προσκήνιο τα κακώς κείμενα αισθηματικών αλλά και φιλικών σχέσεων. Στις 23/10 το κλίμα θα αλλάξει άρδην και σε αυτό θα συμβάλει η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού, καθώς θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να απομακρυνθείς από ανθρώπους και καταστάσεις οι οποίες δημιουργούν «φασαρία». Στις 28/10 ο Ερμής όντας ανάδρομος περνά στο ζώδιο του Ζυγού φέρνοντας για άλλη μία φορά στο προσκήνιο ζητήματα μεταξύ φίλων. Ο μήνας αυτός έχει μία έκπληξη καθώς κατά τη διάρκεια του θα πραγματοποιηθεί άλλη μία Πανσέληνος στις 31/10 στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, η οποία φωτίζει παρασκηνιακές ενέργειες του προηγούμενου διαστήματος.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο της Παρθένου στις 3/10 και δείχνει πως αυτό το μήνα θα επικεντρωθείς σε θέματα που αφορούν τη δουλειά, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα την προσωπική σου ζωή. Θα χρειαστείς να κρατήσεις ισορροπία ανάμεσα στον επαγγελματικό και τον αισθηματικό τομέα ιδιαίτερα αν βρίσκεσαι σε μία σχέση και δεν θέλεις να ξεκινήσουν προβλήματα ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού δείχνει πως το δεύτερο μισό του μήνα θα είναι ιδιαίτερα απαιτητικό σε επικοινωνιακό επίπεδο, ακόμα και για τις προσωπικές σου σχέσεις. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανόν να προκύψει κάτι ευχάριστο στην προσωπική σου ζωή προς τα τέλη του μήνα. Σε αυτό θα βοηθήσει η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού στις 28/10 που δεν αποκλείεται να σου δείξει πως ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο φιλικό σου περιβάλλον, ενδιαφέρεται για εσένα! Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι σε κάθε περίπτωση είναι πως η ανάδρομη πορεία του Ερμή μπορεί να δυσκολέψει ιδιαίτερα αισθηματικές προσεγγίσεις και αυτό είναι κάτι που θα καθορίσει τον τρόπο δράσης σου!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αυτό το μήνα φαίνεται πως θα κάνουν την εμφάνισή τους κάποιες εργασιακές υποχρεώσεις αλλά και επαγγελματικές εκκρεμότητες οι οποίες έρχονται από το παρελθόν αλλά μέχρι τώρα δεν είχαν διευθετηθεί. Η ανάγκη να κλείσεις ζητήματα του παρελθόντος θα είναι έκδηλη κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου, καθώς αν δεν το κάνεις θα είναι πάρα πολύ δύσκολο να διευθετήσεις θέματα του παρόντος. Κατά το δεύτερο μισό του μήνα που θα ξεκινήσει η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με το παρασκήνιο ορισμένων επαγγελματικών υποθέσεων. Για αυτό το λόγο απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για τη δουλειά σου αυτό το μήνα ή αν κάτι τέτοιο δεν γίνεται, θα πρέπει να έχεις λάβει υπόψη σου και την παραμικρή λεπτομέρεια πριν αποφασίσεις. Προς το τέλος του μήνα με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού το κλίμα στη δουλειά θα αλλάξει και θα είναι πιο εύκολο να βρεις σημεία επαφής με τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι σε επαγγελματικό επίπεδο.

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου ο Οκτώβριος είναι ένας καθοριστικός μήνας καθώς κατά τη διάρκεια του θα πραγματοποιηθούν δύο Πανσέληνοι μία στις 2/10 και μία στις 31/10, θα ξεκινήσει ο Ερμής την ανάδρομη πορεία του και μέσα σε αυτά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και τον Άρη ο οποίος βρίσκεται εδώ και καιρό ανάδρομος στο ζώδιο του Κριού. Τα παραπάνω συνθέτουν ένα εκρηκτικό σκηνικό και δείχνουν πως θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με οποιαδήποτε κίνηση και αν κάνεις -ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα- ή σε κάποιες υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι σου. Η πρώτη Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Κριού-Ζυγού στις 2/10 θα φέρει στο προσκήνιο έντονα παράπονα που έχεις από τους άλλους και αυτό μπορεί να δημιουργήσει αποστάσεις ανάμεσα σε εσένα και σε αγαπημένα σου πρόσωπα. Στις 15/10 ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Σκορπιού δείχνοντας πως το δεύτερο μισό του μήνα μπορεί να έχει αναβολές ή καθυστερήσεις σχεδίων, καθώς και κάποια προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν στην επικοινωνία. Στις 16/10 πραγματοποιείται μία έντονη νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού η οποία μπορεί να δημιουργήσει καταστάσεις οι οποίες θα σε πιέσουν και δεν αποκλείεται να σε οδηγήσουν σε παρορμητικές κινήσεις. Αυτός ο μήνας δεν είναι κατάλληλος για να πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις για αυτό κράτησε στάση αναμονής ακόμα κι αν νιώθεις πως τώρα είναι η στιγμή για να τα αλλάξεις όλα. Από τις 23/10 το κλίμα θα βελτιωθεί αισθητά και σε αυτό θα συμβάλει η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού που θα σε κάνα συνειδητοποιήσεις πως έχεις πολύ υποστηρικτικούς φίλους. Στις 28/10 ο Ερμής συνεχίζοντας την αναδρομή πορεία του περνάει για λίγο στο ζώδιο του Ζυγού, επαναφέροντας επαγγελματικά ζητήματα του προηγούμενου διαστήματος. Ο μήνας κλείνει με την δεύτερη Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στις 31/12 στον άξονα Ταύρου- Σκορπιού η οποία μπορεί να σε κάνει να αλλάξεις «πορεία πλεύσης» σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η είσοδος της Αφροδίτης στο φιλικό για εσένα ζώδιο της Παρθένου στις 3/10 δείχνει πως παρά τις δυσκολίες του αυτός ο μήνας θα έχει επικοινωνία και γνωριμίες με πρόσωπα τα οποία θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέροντα. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο μέσω ανθρώπων του ευρύτερου σου περιβάλλοντος, και αυτή η γνωριμία θα αποτελέσει το ευχάριστο διάλειμμα του Οκτωβρίου. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να μη μεταφέρεις την πίεση της δουλειάς ή των υποθέσεων που σκέφτεσαι ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου, προκειμένου να μην υπάρξουν εντάσεις. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού δείχνει πως η επικοινωνία δεν θα είναι εύκολη υπόθεση αυτό το μήνα, κάτι το οποίο θα πρέπει να έχεις κατά νου κατά τη διάρκεια συζητήσεων είτε με το σύντροφό σου είτε αν είσαι ελεύθερος με κάποιον που σε ενδιαφέρει. Από τις 23/10 το κλίμα θα αρχίσει να βελτιώνεται αισθητά μιας και φαίνεται πως θα έχεις διευθετήσει κάποια θέματα τα οποία σε απασχόλησαν έντονα καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού στις 28/10 δείχνει πως ξεκινάει ένα διάστημα που μία προσωπική γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον…

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας που θα έχει λίγο από όλα καθώς φαίνεται πως από τη μία θα υπάρχουν εντάσεις που αφορούν επαγγελματικά ζητήματα, από την άλλη όμως θα υπάρξουν και οι ευκαιρίες να διευθετήσεις μία και καλή θέματα τα οποία παρέμεναν σε εκκρεμότητα από το παρελθόν. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Κριού-Ζυγού στις 2/10 δημιουργεί ένα εκρηκτικό κλίμα στη δουλειά, όμως θα βγεις κερδισμένος αν δεν παρασυρθείς από αυτό και δεν κάνεις κάποια βιαστική κίνηση. Ο μήνας αυτός δεν ευνοεί το ρίσκο και οτιδήποτε δεν είναι καλά σχεδιασμένο. Προς το τέλος του μήνα θα είναι πιο εύκολο να βρεθεί η χρυσή τομή σε ζητήματα τα οποία σε ταλαιπώρησαν αρκετά το προηγούμενο διάστημα. Με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού στις 28/10 δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες ευκαιρίες που αφορούν τη δουλειά.

Υδροχόος

Υδροχόε μου ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας ο οποίος θα σε βάλει στη διαδικασία να ξαναδείς κάποιες προσωπικές σχέσεις οι οποίες το προηγούμενο διάστημα έδωσαν δείγματα τα οποία δεν σου ήταν ευχάριστα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Κριού- Ζυγού στις 2/10 πιθανόν να φέρει στο προσκήνιο μία ημιτελή αισθηματική υπόθεση, κάποια παράπονα που έχεις από το σύντροφό σου ή κάποια παράπονα που έχεις από πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον. Προσπάθησε να τα διευθετήσεις μέχρι και τα μέσα του μήνα, καθώς μετά ξεκινάει η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού (15/10) και η επικοινωνία θα αποκτήσει ένα βαθμό δυσκολίας. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στις 16/10 δείχνει πως το επόμενο διάστημα είναι πιθανόν να αλλάξεις γνώμη για κάποια σχέδια που είχες κατά νου και σε αυτό θα παίξει ρόλο η γνώμη ανθρώπων που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον. Στις 23/10 ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Σκορπιού και ξεκινά ένα διάστημα κατά το οποίο αξίζει να δραστηριοποιηθείς στον επαγγελματικό τομέα, καθώς φαίνεται πως αυτό θα αποδώσει καρπούς. Στις 28/10 ο Ερμής όντας ανάδρομος περνά στο ζώδιο του Ζυγού φέρνοντας ξανά στο προσκήνιο όνειρα, στόχους και φιλοδοξίες τα οποία για κάποιο διάστημα είχαν παγώσει. Ο μήνας κλείνει με άλλη μία Πανσέληνο η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 31/10 στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού και δείχνει πως το επόμενο διάστημα ο άξονας καριέρα-οικογένεια θα βρίσκεται στο προσκήνιο.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τις πρώτες ημέρες του μήνα φαίνεται πως θα επικεντρωθείς περισσότερο σε πρακτικά ζητήματα της προσωπικής σου ζωής για αυτό αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση, θα πρέπει να μην παρασυρθείς από αυτό και να δώσεις εξίσου σημασία και στα συναισθήματα που σε έφεραν κοντά με το σύντροφό σου. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου στις 3/10 μεγεθύνει τα συναισθήματα, τα κάνει ακόμα πιο έντονα κάτι που ενισχύει το πάθος ανάμεσα σε εσένα και στον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου. Αν είσαι ελεύθερος σε συνδυασμό με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού από τις 15/10 είναι πιθανόν να κάνει την εμφάνισή του ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Οι αισθηματικές περιπέτειες δεν θα λείψουν αυτό το μήνα, όμως είναι πιθανόν να μην υπάρχουν τα αισθηματικά εχέγγυα που αναζητάς. Από τις 10 έως και τις 25/10 είναι ένα διάστημα κατά το οποίο θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση είτε είσαι ελεύθερος, καθώς φαίνεται πως θα υπάρξουν επικοινωνιακά εμπόδια και ενδεχομένως παρανοήσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Από τις 28/10 και μετά με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού ξεκινά ένα πολύ καλό διάστημα για εσένα, το οποίο φαίνεται πως θα φέρει στην πόρτα σου ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον πρόσωπο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά αυτό το μήνα θα «κλέψει» αρκετό από το χρόνο σου και από την προσοχή σου, όμως εκεί που θα πρέπει να δώσεις βάση είναι στην επικοινωνία που θα υπάρξει με τα πρόσωπα που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Είναι πολύ πιθανόν να δημιουργηθεί μία λάθος εικόνα για κάποια επαγγελματικά ζητήματα και θα πρέπει να προσπαθήσεις ώστε να μην την ενισχύσεις με κάποιες λάθος κουβέντες. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα δημιουργήσει αναβολές ή καθυστερήσεις επαγγελματικών σχεδίων, όμως αυτό δείχνει πως ίσως τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να προχωρήσεις με κάποια από αυτά. Από τις 23/10 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού θα είναι πιο εύκολο να διευθετήσεις κάποια επαγγελματικά θέματα τα οποία του δημιουργούσαν άγχος και πίεση το προηγούμενο διάστημα. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα ενδείκνυται για να επενδύσεις στην επαγγελματική σου εικόνα και να επικεντρωθείς στους επαγγελματικούς σου στόχους.

Ιχθείς

Ιχθύ μου ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας ο οποίος θα σε βάλει στη διαδικασία να κοιτάξεις πίσω και να αρχίσεις να αναμοχλεύεις ξανά ζητήματα του παρελθόντος είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς νιώθεις πως αυτά κρατούν κάτι δικό σου. Η πρώτη εκ των δύο Πανσελήνων που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα θα γίνει στις 2/10 στον άξονα Κριού-Ζυγού και θα φέρει ξανά στο προσκήνιο οικονομικά θέματα του παρελθόντος. Δεν αποκλείεται να μαλώσεις τον εαυτό σου για κάποιες λάθος κινήσεις που έχεις κάνει σε αυτό τον τομέα, όμως καλό θα ήταν να επικεντρωθείς στο παρόν, καθώς είναι το μόνο που έχεις τη δυνατότητα να διαχειριστείς και να αλλάξεις. Κράτησε τα μαθήματα του παρελθόντος όμως μην τα αφήνεις να «στοιχειώνουν» το παρόν σου. Στις 15/10 ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Σκορπιού κάτι που μπορεί να δημιουργήσει ένταση στην προσωπική σου ζωή. Η επικοινωνία θα παίξει σημαντικό ρόλο στη διευθέτηση των εντάσεων για αυτό δώσε προτεραιότητα σε συζητήσεις. Μία ημέρα μετά στις 16/10 πραγματοποιείται μία έντονη νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού που μπορεί να φέρει στο προσκήνιο απωθημένα του παρελθόντος. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού στις 23/10 δημιουργεί εξωστρέφεια και ανάγκη για επικοινωνία, κάτι το οποίο θα ενδυναμώσει τη σχέση σου με συγκεκριμένα πρόσωπα. Στις 28/10 ο Ερμής όντας ανάδρομος περνάει στο ζώδιο του Ζυγού φέρνοντας ξανά στο προσκήνιο πρόσωπα του παρελθόντος! Ο πολυτάραχος αυτός μήνας κλείνει με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 31/10, φέρνοντας πληροφορίες οι οποίες θα αλλάξουν τον τρόπο που βλέπεις κάποια πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η Αφροδίτη κάνει ποδαρικό αυτό το μήνα στο ζώδιο της Παρθένου στο οποίο θα βρίσκεται από τις 3 έως και τις 27/10, δημιουργώντας πρόσφορο έδαφος -παρά τη γενική αναστάτωση που μπορεί να υπάρχει κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου- για νέες γνωριμίες. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση με ένα πρόσωπο που σε καλύπτει δεν αποκλείεται να υπάρξουν συζητήσεις οι οποίες μπορεί να σας οδηγήσουν να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας. Αν πάλι είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις ένα πρόσωπο το οποίο θα σου κλέψει την καρδιά και δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις μία σχέση μαζί του. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή κατά το δεύτερο μισό του μήνα, δείχνει πως μέσα σε αυτό το σκηνικό μπορεί να υπάρξουν και επιστροφές ανθρώπων του παρελθόντος, όμως θα πρέπει να τις δεις με μεγάλη προσοχή και να μην παρασυρθείς από λόγια τα οποία τελικά δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Στις 28/10 η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Ζυγού και δείχνει πως το επόμενο διάστημα θα φέρει αρκετά έντονα συναισθήματα για εσένα, τα οποία θα σε φέρουν κυριολεκτικά κοντά είτε με το σύντροφό σου είτε -αν είσαι ελεύθερος- με ένα πρόσωπο που θα γνωρίσεις!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά μπορεί να μην βρίσκεται στις προτεραιότητές σου αυτό το μήνα όμως δεν θα πρέπει να την αφήσει στον αυτόματο πιλότο, καθώς θα υπάρξουν κάποια θέματα τα οποία χρειάζονται προσοχή, μιας και φαίνεται πως κρύβουν παγίδες. Η επικοινωνία επίσης χρειάζεται προσοχή αυτό το μήνα καθώς είναι πιθανό να σε οδηγήσει σε λανθασμένες εντυπώσεις και λανθασμένα συμπεράσματα για πρόσωπα που δουλεύεις μαζί τους ή για κάποια θέματα που αφορούν τη δουλειά. Το πρώτο μισό του μήνα δεν είναι εύκολο για αυτό απόφυγε να κάνεις κάποια κίνηση η οποία θα αλλάξει τα δεδομένα που υπάρχουν μέχρι τώρα. Από τις 23/10 και μετά με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού θα είναι πιο εύκολο να έρθεις σε επικοινωνία με κάποια πρόσωπα που σχετίζονται με τη δουλειά σου και να υπάρξουν συζητήσεις, οι οποίες θα λύσουν κάποια ζητήματα που έχουν δημιουργηθεί.

Πηγή: myastro.gr