Μπάγια Αντωνοπούλου VS Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ποια θα παρουσίασει το ”Survivor Πανόραμα”;

Το όνομα της Μπάγιας Αντωνοπούλου έχει απασχολήσει τον τελευταίο καιρό τη δημοσιότητα λόγω της αποχώρησής της από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «Καλημέρα Ελλάδα» και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έληξε η συνεργασία της με τον ΑΝΤ1. Η δημοσιογράφος φημολογείται έντονα πώς θα επιστρέψει τηλεοπτικά μέσω της συχνότητας του ΣΚΑΪ, όπου θα κληθεί να παρουσιάσει την εκπομπή Survivor Πανόραμα.

 
Πρόκειται για την εκπομπή που σχολιάζει τα τεκταινόμενα στην μεγάλη παραγωγή του ΣΚΑΪ και υποδέχεται πρώτη τους υποψήφιους που αποχωρούν από το reality επιβίωσης Survivor. Με το Survivor 2019, λοιπόν, να είναι προ των πυλών η φημολογία όλο και γίνεται εντονότερη. Ωστόσο, ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» μετέφερε ρεπορτάζ που θέλει τον παραγωγό της εκπομπής, Ατζούν Ιλικαλί να έχει διαφορετική προτίμηση από το κανάλι για το πρόσωπο που θα παρουσιάσει την εκπομπή.

«Οι πληροφορίες μου λένε ότι η Μπάγια Αντωνοπούλου είναι αυτή που θα επιθυμούσε ο ΣΚΑΪ για να αναλάβει το Survivor Πανόραμα. Πάμε όμως τώρα να δούμε ποια είναι η εκλεκτή του Ατζούν. Έχει να γίνει μάχη στήθος με στήθος. Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Διότι, εκτός του ότι παρουσιάζει το “My Style Rocks” τώρα σου λέει μήπως αυτή που έχει ταλαιπωρηθεί κι έχει ιδρώσει στον Άγιο Δομήνικο είναι πιο σωστή επιλογή για να παρουσιάσει το συγκεκριμένο παιχνίδι;», ανέφερε συγκεκριμένα ο Γιάννης Πουλόπουλος ενώ η Κατερίνα Καραβάτου ρώτησε: «Α, λόγω προϋπηρεσίας δηλάδη;» και εκείνος απάντησε: «Και λόγω συμπάθειας. Την έχει επιλέξει ήδη μια φορά (σ.σ. για το “My Style Rocks”). Έχουμε δει ότι ο Ατζούν έχει ένα κόλλημα με κάποια πρόσωπα π.χ. Γιώργος Λιανός από το πρωί ως το βράδυ».

Ο Γιάννης Πουλόπουλος ανέφερε επιπλέον: «Το “Survivor Πανόραμα” είναι εσωτερική παραγωγή του ΣΚΑΪ και προφανώς ήθελε να έχει μια δημοσιογράφο και όχι τόσο παρουσιάστρια, όπως ας πούμε ήταν πέρυσι η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Ο Τούρκος, ο οποίος, ούτως ή άλλως από πέρυσι είχε δείξει την προτίμησή του στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σου λέει αφού η κοπέλα το ξέρει το πράγμα, ήταν εκεί, για ποιον λόγο να μην το κάνει, αφού θα μπορεί να πει και μερικά δικά της πράγματα από την εμπειρία που έζησε;».

Η παρέα της «Φωλιάς των Κου Κου» σχολίασε την προτίμηση του Ατζούν στις ξανθιές παρουσιάστριες και κατέληξαν ότι ο χρόνος θα δείξει ποια θα είναι η τελική απόφαση με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη να υποστηρίζει ανοιχτά την Μπάγια Αντωνοπούλου λόγω της δημοσιογραφικής της ιδιότητας.

Πηγή: ladylike.gr