Βασιλική Παπανώτα
Καλημέρα με φρου-φρου και αρώματα. Το πρωινό σου ομορφαίνει με τα πιο happy news και η διάθεση σου γίνετε καλύτερη με αγαπημένες μουσικές για να αντέξεις την υπόλοιπη μέρα.
closeListeners:
Top listeners:
		play_arrow
		Radiopolis Player ΡΑΔΙΟ ΠΟΛΙΣ 99,4
		Μπάμπης Στόκας και Μελίνα Κανά την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου μαζί στη σκηνή του Μύλου 1927με την υποστήριξη του Ράδιο Πόλις 99,4, σε ένα πρόγραμμα που έχουν επιμεληθεί με τη συνεργασία του Οδυσσέα Ιωάννου.
Τραγούδια από το πλούσιο προσωπικό τους ρεπερτόριο που έχουν αφήσει τα σημάδια τους στον χάρτη της ελληνικής δισκογραφίας αλλά και σπουδαία τραγούδια μεγάλων δημιουργών που μας συσπειρώνουν γύρω από ένα κοινό αίσθημα.
Με ενωτική διάθεση, μας καλούν να θυμηθούμε τις αναφορές μας και να τραγουδήσουμε λόγια και μελωδίες από όλο σχεδόν το φάσμα του ελληνικού τραγουδιού.
Ηλεκτρικές μπαλάντες εναλλάσσονται με διαχρονικά λαϊκά τραγούδια –ορισμένα
από τα οποία θα τραγουδήσουν για πρώτη φορά- σε ένα πρόγραμμα, που μέσα από τα ξαφνιάσματα  και τις εκπλήξεις του, θα ανακαλύψουμε ξανά τα τραγούδια της ζωής μας.
[the_ad id=”26081″]
Μαζί τους οι μουσικοί:
Χρυσόστομος Καραντωνίου /Κιθάρες
Γιώργος Παχής /Μπουζούκι
Αλέξανδρος Κούρος /Ντράμς
Αντωνία Τσολάκη / Μπάσο
Δημήτρης Καρασούλος / Ηλεκτρική κιθάρα
Γιώργος Θεοδωρόπουλος /Πλήκτρα
Ηχοληψία : Σάκης Πυριόχος
Παραγωγή : Ηχόχρωμα
Μπάμπης Στόκας & Μελίνα Κανά στον Μύλο με την υποστήριξη του Ράδιο Πόλις 99,4

Συντάχθηκε από: Vasilis Vailas
	Καλημέρα με φρου-φρου και αρώματα. Το πρωινό σου ομορφαίνει με τα πιο happy news και η διάθεση σου γίνετε καλύτερη με αγαπημένες μουσικές για να αντέξεις την υπόλοιπη μέρα.
close
	
		12:00 - 15:00
	
		15:00 - 18:00
	
		18:00 - 21:00
	
		21:00 - 00:00
	
		00:00 - 07:00
	
		07:00 - 09:00

																		1
play_arrowΚωνσταντίνος Αργυρός
																		2
play_arrowΘοδωρής Φέρρης
																		3
play_arrowΆννα Βίσση
																		4
play_arrowΚατερίνα Λιόλιου
																		5
play_arrowΓιώργος Σαμπάνης

		
			
		
			
		
			
		
			
		
			
Σχόλια σε άρθρα (0)