Polis Weekend
Το Σαββατοκύριακο σου ανήκει, το κάνεις ότι θέλεις...εμείς το ντύνουμε με μουσική!
closeListeners:
Top listeners:
play_arrow
Radiopolis Player ΡΑΔΙΟ ΠΟΛΙΣ 99,4
Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε συνέντευξη στον Παναγιώτη Σίμο και το «Daily Kous Kous» η Νατάσα Θεοδωρίδου και ένα μικρό απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή, «Καλοκαιρινό ραντεβού» το πρωί της Πέμπτης 10/7.
Η Νατάσα Θεοδωρίδου που πρόσφατα βρέθηκε στη Λάρισα και τραγούδησε αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις δύσκολες συνεργασίες που είχε αλλά και στις κόρες της.
«Υπήρξαν συνεργασίες που δεν πέρασα καλά και με επηρέασαν ψυχολογικά. Δεν μπορώ να τις αναφέρω γιατί δεν θέλω να εκθέσω ανθρώπους. Όμως ήταν μαθήματα για μένα. Δεν είναι ιστορίες του μακρινού παρελθόντος είναι σχετικά πρόσφατες. Δεν ταιριάζουμε όλοι με όλους. Κάποιες φορές, κάνουμε συνεργασίες που δεν είναι ιδανικές, απλώς επειδή δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Μπορεί να βρεθείς δίπλα σε ανθρώπους που δεν θα διάλεγες για παρέα. Είναι μέσα στη ζωή αυτό», ανέφερε η Νατάσα Θεοδωρίδου.
Για τις κόρες της η Νατάσα Θεοδωρίδου είπε: «Οι κόρες μου είναι η ζωή μου. Ταυτόχρονα, όμως, είμαστε τρεις ξεχωριστές προσωπικότητες. Καθεμιά με τον δικό της δρόμο. Υπάρχει απόλυτος σεβασμός μεταξύ μας – στη ζωή, στις επιλογές, στην επαγγελματική πορεία της καθεμιάς. Αυτό είναι το πιο σπουδαίο πράγμα που καταφέραμε ως οικογένεια».
Συντάχθηκε από: admin
Το Σαββατοκύριακο σου ανήκει, το κάνεις ότι θέλεις...εμείς το ντύνουμε με μουσική!
close
21:00 - 00:00
00:00 - 07:00
07:00 - 00:00
00:00 - 07:00
07:00 - 09:00
09:00 - 12:00

1
play_arrowΆννα Βίσση
2
play_arrowΧρήστος Μάστορας
3
play_arrowΚατερίνα Λιόλιου
4
play_arrowΘοδωρής Φέρρης
5
play_arrowΑντώνης Ρέμος
