Μουσικά Νέα

Νατάσα Θεοδωρίδου – Περηφάνια Μόνο | Έρχεται νέο τραγούδι

today13 Οκτωβρίου 2022 1

Φόντο
share close

Η κορυφαία ερμηνεύτρια, Νατάσα Θεοδωρίδου και ο δημιουργός των επιτυχιών, Φοίβος ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν το απόλυτο single της φετινής χρονιάς, με τίτλο «Περηφάνια Μόνο»

Ένα ερωτικό χασάπικο, σε στίχους και μουσική του Φοίβου που απογειώνει με τη μαγική φωνή της η Νατάσα Θεοδωρίδου. Το τραγούδι αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή, μέσα από τα social media, έγινε σύνθημα και συγκεντρώνει ήδη χιλιάδες θετικά σχόλια!

Το «Περηφάνια Μόνο» μιλάει για τον έρωτα, τον πόνο του χωρισμού, αλλά και όσα θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει… αν είχαμε μια δεύτερη ευκαιρία, αν μπορούσε ο χρόνος να γυρίσει πίσω.

Ακούστε το πρώτοι στον Πόλις 99,4 από την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου…

Written by: admin


Προηγούμενο Άρθρο

Μουσικά Νέα

Queen: Κυκλοφορούν τραγούδι με τη φωνή του Freddie Mercury μετά από 33 χρόνια – Ακούστε το «Face It Alone»

Η φωνή του Φρέντι Μέρκιουρι (Freddie Mercury) ηχεί και πάλι στα αυτιά όλου του πλανήτη μέσα από το νέο τραγούδι των Queen, το «Face It Alone», το οποίο ηχογραφήθηκε πριν 33 χρόνια και κυκλοφόρησε σήμερα (13.10.2022) για να συγκινήσει και να συγκλονίσει τους θαυμαστές του συγκροτήματος και όχι μόνο. Ο Φρέντι Μέρκιουρι είναι μια από τις εμβληματικές φιγούρες της παγκόσμιας μουσικής σκηνής και το καινούριο ακυκλοφόρητο τραγούδι των Queen αποδεικνύει […]

today13 Οκτωβρίου 2022


Phone: 2410 282278
Email: info@radiopolis.gr

Λάρισα – Τ.Κ. 41336
Οδός: Βόλου 102

0%