Next Top Model: Η κοντούλα, η γεματούλα και τα κλάματα (video)

Το Greece’s Next Top Model επέστρεψε με έπαθλο 50.000 ευρώ και ένα μεγάλο συμβόλαιο που θα αλλάξει για πάντα τη ζωή της νικήτριας.

Από όλα είχε η πρεμιέρα. Και κοντούλα είχε και γεματούλα είχε και τα κλάματα βάλαμε.

Next Top Model: Την πέρασαν αν και έχει ύψος 1,55! Πώς έπεισε τους κριτές;

Η Νάταλι Φιλίππου από την Κύπρο μπήκε με αυτοπεποίθηση και τσαγανό στο Greece’s Next Top Model και περπάτησε στην πασαρέλα μπροστά στους κριτές. Δεν πτοήθηκε ούτε όταν ο Δημήτρης Σκουλός τη ρώτησε με νόημα: «Το άλλο μισό που είναι;» και του απάντησε με χιούμορ. «Δήλωσα συμμετοχή για να σπάσουμε τα στερεότυπα» είπε η παίκτρια αφού έχει ύψος μόλις 1,55…

Η Ηλιάννα Παπαγεωργίου ζήτησε από τη διαγωνιζόμενη να κάνει live μπροστά τους αυτό που αγαπά πολύ, να στήσει ένα κόνσεπτ και να φωτογραφηθεί, κάτι που μέτρησε αρκετά υπέρ της. Κι ενώ το ύψος ήταν απαγορευτικό, το πείσμα και η διάθεση της για δουλειά, έστω και στο κομμάτι το οποίο ήδη προσπαθεί της έδωσε μια θέση στην επόμενη φάση του διαγωνισμού, αν και οι κριτές ξεκαθάρισαν πως δεν κάνει για μοντέλο…

Next Top Model: Η διαφωνία των κριτών και το plus size model

Μια παίκτρια κατάφερε να κάνει τους κριτές του Next Top model να… διαφωνήσουν.

Στο μυαλό του ο περισσότερος κόσμος, έχει ένα συγκεκριμένο πρότυπο ομορφιάς και εμφάνισης για τα μοντέλα, ωστόσο στo Next Top Model αποφάσισαν να δώσουν μια μεγάλη ευκαιρία σε μια κοπέλα, η οποία ήταν διαφορετική.

Είχε piercings στο σώμα της και ήταν πιο juicy στο σώμα σε σχέση με τα υπόλοιπα κορίτσια που πήραν μέρος στο show. Η Βίκυ Καγιά της πρότεινε να ασχοληθεί μάλιστα με το plus size modeling και εκείνη είπε πως την ενδιαφέρει κάτι τέτοιο.

Η συγκεκριμένη κοπέλα έπεισε και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αλλά και τον Άγγελο Μπράτη. Έτσι πέρασε στην επόμενη φάση.

Next Top Model: Ξέσπασε σε κλάματα η Ιωάννα Μπέλλα! Σκληρή κριτική για τις αισθητικές επεμβάσεις!

Η Ιωάννα Μπέλλα ενθουσίασε τους τέσσερις κριτές με την παρουσία της με το που περπάτησε στην πασαρέλα του Greece’s Next Top Model. Όταν όμως έφτασε κοντά ο Δημήτρης Σκουλός με το έμπειρο μάτι του φωτογράφου εντόπισε αμέσως τις παρεμβάσεις που είχε κάνει… Η ίδια παραδέχτηκε πως είχε πριν από ένα χρόνο πειράξει τα χείλια της, ενώ είχε κάνει αυξητική στήθους και είχε βάλει βλεφαρίδες…

«Τι έχεις πειράξει στο πρόσωπο σου; Εγώ αν σε φωτογραφήσω δεν ξέρω τι θα κάνω με τα χείλη. Δεν ξέρω αν θα μπορώ να τα μαζέψω γιατί είναι κάτι που τραβάει αμέσως τη ματιά σε κάποιον που σε βλέπει, είτε φωτογραφία, είτε βίντεο, είτε οτιδήποτε. Άντε πες στην φωτογραφία το κλέβεις… στο βίντεο;» σχολίασε ο Δημήτρης Σκουλός.

«Σε βρίσκω πάρα πολύ εντυπωσιακή. Είσαι μια κουκλάρα. Είμαι σίγουρος ότι όλοι οι άντρες σταματάνε στο δρόμο να σε κοιτάξουν, αλλά τα πράγματα που φαίνονται ψεύτικα στην εικόνα είναι πολύ περιοριστικά», συνέχισε ο Άγγελος Μπράτης.

«Εμένα προσωπικά με ενοχλεί πάρα πολύ το στήθος. Σε ήθελα στεγνή. Στεγνή μοντελάρα. Αν σκεφτόσουν σοβαρά τη μόδα και το μέλλον σου σε αυτή, γιατί να τα κάνεις όλα αυτά; Δεν τα χρειάζεσαι. Είναι μια κούκλα, αλλά έχει παρέμβει λάθος στο σώμα της» σχολίασε η Βίκυ Καγιά εκφράζοντας την πλήρη αντίθεση της με τις παρεμβάσεις που είχε κάνει.

Σε δύσκολη θέση η Ιωάννα Μπέλλα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της, λέγοντας πως: «Είναι λάθη που τα έχω μετανιώσει». Τελικά οι δύο άντρες της κριτικής επιτροπής αποφάσισαν πως δεν μπορούσε να συνεχίσει…

Πηγή: zappit.gr