Νέες Κυκλοφορίες

Νίκος Απέργης – «Κομμάτι Της Ζωής Μου» | Το νέο του album κυκλοφορεί!

today6 Δεκεμβρίου 2022

Φόντο
share close

Ο Νίκος Απέργης παρουσιάζει το νέο του album, με τίτλο «Κομμάτι Της Ζωής Μου», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum και συναρπάζει!

Το «Κομμάτι Της Ζωής Μου», που κυκλοφορεί ανήμερα της ονομαστικής γιορτής του Νίκου Απέργη, είναι ένα διπλό CD, με το οποίο ο αγαπητός καλλιτέχνης μοιράζεται με το κοινό 4 καινούργια, ακυκλοφόρητα, κομμάτια, τις μεγάλες προσωπικές του επιτυχίες που έχουν ήδη κυκλοφορήσει ως singles, καθώς και άλλα αγαπημένα τραγούδια σε μοναδικές ερμηνείες.

«Τόσες σκέψεις… τόσα συναισθήματα… τόσες στιγμές… χαρούμενες… στενάχωρες… τόσα χρόνια… τόση σκληρή δουλειά, όλα αυτά μαζεμένα σ’ έναν δίσκο! Πάντα στη ζωή μου πορευόμουν και εξακολουθώ να πορεύομαι με την αλήθεια. Έτσι, λοιπόν, κι αυτός ο δίσκος περιέχει την αλήθεια μου… τη δική μου, των δημιουργών, των μουσικών, των συνεργατών μου και όσων δούλεψαν για να φτάσει αυτό το αποτέλεσμα στα αυτιά σας!

Εύχομαι να το αγαπήσετε και να το αγκαλιάσετε, όπως το αγκαλιάσαμε κι εμείς.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δημιουργούς και στους μουσικούς. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συντελεστές. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην οικογένειά μου (που μεγάλωσε κατά τη διάρκεια της δημιουργίας αυτού του δίσκου). Και το μεγαλύτερο ευχαριστώ σε δύο αγαπημένους μου φίλους: τον Αλέξανδρο Ελευθεριάδη, που με το στίχο του σε αυτό το δίσκο έκανε κατάθεση ψυχής και το Θεόφιλο Μαλαχία, που είναι πάντα εκεί για μένα σε ότι χρειαστώ.  Καλή ακρόαση!», αναφέρει στο σημείωμά του ο Νίκος Απέργης.

Στο tracklist, εκτός από τα καινούργια τραγούδια, περιλαμβάνονται τα hits του Νίκου Απέργη, τα οποία αγαπήθηκαν από το κοινό, ξεχώρισαν στο ραδιοφωνικό airplay και μετρούν εκατομμύρια YouTube views, όπως τα «Κομμάτι Της Ζωής Μου», «Μη Με Παιδεύεις», «Εγώ Ο Δυνατός», «Μια Κυριακή», «Άρρωστη Κατάσταση», «Ίσως» και «Για Όλα Ικανοί», καθώς και διασκευές επιτυχιών που έχουν ερμηνεύσει άλλοι καλλιτέχνες τις οποίες ο Νίκος Απέργης «απογειώνει» με τον μοναδικό του τρόπο.

Το album «Κομμάτι Της Ζωής Μου» είναι τώρα διαθέσιμο σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής, ενώ σε λίγες ημέρες θα κυκλοφορήσει και σε μορφή CD στα φυσικά σημεία πώλησης δίσκων.

Στο μεταξύ, ο Νίκος Απέργης συνεχίζει τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις του στο «Cabaret», κάθε Σάββατο και Κυριακή, που γίνονται sold out κάθε εβδομάδα, χαρίζοντας μία ανεπανάληπτη εμπειρία διασκέδασης.

Written by: admin


Προηγούμενο Άρθρο

Life

Στέλιος Ρόκκος: Αυτή είναι η πανέμορφη, μελαχρινή κόρη του

Η καριέρα του Στέλιου Ρόκκου μετράει ήδη πολλά χρόνια. Ο καταξιωμένος τραγουδιστής, συνθέτης και στιχουργός έχει καταφέρει να αφήσει το δικό του στίγμα στη μουσική βιομηχανία, φροντίζοντας ωστόσο όλα αυτά τα χρόνια να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αφού, εκτός από μία μεγάλη καριέρα στη μουσική βιομηχανία, ο Στέλιος Ρόκκος έχει δημιουργήσει και μία υπέροχη, αγαπημένη οικογένεια έχοντας αποκτήσει τέσσερα παιδιά, τον Ανδρέα, τον […]

today6 Δεκεμβρίου 2022


Phone: 2410 282278
Email: info@radiopolis.gr

Λάρισα – Τ.Κ. 41336
Οδός: Βόλου 102

0%