
Καλλιόπη Τσινιαράκη
Όσο νυχτώνει…η διάθεση μεγαλώνει. Τραγούδι θέλεις, παρέα θέλεις, τι παίζει στη πόλη να μάθει θέλεις? Ότι θέλεις (σχεδόν) είναι εδώ!!
closeListeners:
Top listeners:
Radiopolis Player ΡΑΔΙΟ ΠΟΛΙΣ 99,4
Τον Νίκο Οικονομόπουλο συνάντησε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος η κάμερα της εκπομπής “Ποιος είναι πρωινιάτικα” και ο δημοσιογράφος Πάνος Παπαδόπουλος λίγες ημέρες μετά από την ακύρωση της προγραμματισμένης του συναυλίας στην Κέρκυρα.
Ο τραγουδιστής, ο οποίος μέσω μιας ανάρτησης που είχε κάνει στον λογαριασμό του στο instagram δεν είχε κρύψει την ενόχλησή του για την απόφαση της Αρχαιολογίας της Κέρκυρας να προχωρήσει σε ακύρωση της συναυλίας, αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις στην κάμερα λέγοντας πως θα μιλήσουν εκείνοι που πρέπει.
Δείτε επίσης: Νίκος Οικονομόπουλος: Η απάντηση των αρχαιολόγων για την ακύρωση της συναυλίας του στην Κέρκυρα
«Δε χρειάζεται να μιλήσω τώρα εδώ. Θα σας παρακαλούσα να καταλάβετε ότι δεν πρέπει να μιλήσω τώρα. Θα μιλήσουν άλλοι άνθρωποι που πρέπει να μιλήσουν» αρκέστηκε να πει στην κάμερα ο Νίκος Οικονομόπουλος.
Πηγή: tlife.gr
Συντάχθηκε από: admin
Όσο νυχτώνει…η διάθεση μεγαλώνει. Τραγούδι θέλεις, παρέα θέλεις, τι παίζει στη πόλη να μάθει θέλεις? Ότι θέλεις (σχεδόν) είναι εδώ!!
close21:00 - 00:00
00:00 - 07:00
07:00 - 09:00
09:00 - 12:00
12:00 - 15:00
15:00 - 18:00
1
play_arrowΕλένη Φουρέιρα & Χρήστος Μάστορας
2
play_arrowΓιώργος Σαμπάνης
3
play_arrowΑναστασία
4
play_arrowStavento, Daphne Lawrence
5
play_arrowApon