Νέες Κυκλοφορίες

Νίκος Βέρτης – “Αν Ήξερες” | Νέο τραγούδι & Music video

today15 Απριλίου 2024

Background
share close

Ο Νίκος Βέρτης κυκλοφορεί το νέο τραγούδι του με τίτλο «Αν Ήξερες». Το οποίο υπόσχεται να γοητεύσει το κοινό για άλλη μία φορά με τους δυνατούς στίχους και τη μαγική μουσική του.

Μετά την επιτυχία που σημείωσε τους προηγούμενους μήνες με τα singles «Αργήσαμε Καρδιά Μου» και «Είσαι Μια Γλυκιά Μπαλάντα», ο Νίκος Βέρτης επιστρέφει. Με άλλο ένα εξαιρετικό τραγούδι για να συνεχίσει να δεσπόζει στην ελληνική μουσική σκηνή.

Το νέο single «Αν Ήξερες» φέρει τόσο στη μουσική όσο και στους στίχους την υπογραφή του ίδιου του Νίκου Βέρτη. Ο οποίος αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα και την αυθεντικότητα του τραγουδιού.

Ωστόσο ο Νίκος Βέρτης καταφέρνει να συνδυάσει στον ήχο του «Αν Ήξερες» τα παραδοσιακά στοιχεία με μία φρέσκια πνοή. Προσδίδοντας ετσι στο τραγούδι τη δική του ξεχωριστή ταυτότητα.

Με τη θετική ενέργεια που εκπέμπει, το «Αν Ήξερες» θα μας κάνει να ερωτευτούμε και να το αφιερώσουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Θα γίνει η μουσική συνοδεία των καλοκαιρινών μας στιγμών, των ταξιδιών μας και των αναμνήσεών μας.

Εξίσου μαγευτικό είναι και το music video. Που ντύνει με εικόνα το «Αν Ήξερες» μέσα από τη σκηνοθετική ματιά του τακτικού συνεργάτη του Νίκου Βέρτη, Luydmil Illarionov – Liusi.

Στο video βλέπουμε τον αγαπημένο τραγουδιστή να τραγουδάει το τραγούδι κυριολεκτικά πάνω στο φτερό ενός αεροπλάνου.

Written by: admin


Phone: 2410 282278
Email: info@radiopolis.gr

Λάρισα – Τ.Κ. 41336
Οδός: Βόλου 102

0%