Μουσικά Νέα

Νότης Σφακιανάκης: Πρόταση – «μαμούθ» και «χρυσό» συμβόλαιο για να επιστρέψει στην πίστα

today7 Ιουλίου 2024

Background
share close

Στα σκαριά είναι σχέδιο για την επιστροφή του Νότη Σφακιανάκη στις πίστες. Έντονες διεργασίες γίνονται αυτή την περίοδο στη νυχτερινή Αθήνα. Συμβόλαια κορυφαίων καλλιτεχνών  με γνωστούς επιχειρηματίες λήγουν και σύντομα θα ανακοινωθούν μεταγραφές, νυχτερινά κέντρα αλλάζουν χέρια και γενικότερα ο χάρτης του αθηναϊκού nightlife αναδιαμορφώνεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας On Time γνωστό νυχτερινό κέντρο άλλαξε πρόσφατα ιδιοκτήτη και το νέο επιχειρηματικό σχήμα επιθυμεί να έχει τον Νότη Σφακιανάκη ως πρώτο όνομα.

Όπως σημειώνεται οι νέοι ιδιοκτήτες μέσω τρίτου προσώπου προσέγγισαν ήδη τον πάλαι ποτέ “άρχοντα της πίστας” προκειμένου να γίνει η πρώτη κρούση. Σε δεύτερο επίπεδο θα κατατεθεί πρόταση – “μαμούθ” κι ένα “χρυσό” συμβόλαιο για τα δεδομένα της πίστας. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι νέοι επιχειρηματίες του κέντρου έχουν σκοπό να προτείνουν στον Νότη Σφακιανάκη  μακροχρόνιο κλειστό συμβόλαιο συνεργασίας για τουλάχιστον τρία χρόνια, το οποίο θα έχει πολλά προνόμια.

Αρχικά, θα προσφερθεί πολύ υψηλό, το υψηλότερο ίσως νυχτοκάματο της αθηναϊκής νύχτας, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν “ισχυρό” πενταψήφιο ποσό  αλλά και συμπληρωματικά ποσοστό επί των εισπράξεων με προνομιακό πεδίο τη λεγόμενη από τους παλιούς “γκαρνταρόμπα”, τα έσοδα δηλαδή από τα λουλούδια.

Εφόσον, ο Νότης Σφακιανάκης πει το μεγάλο ναι για την επιστροφή του στις πίστες, θα έχει την ευχέρεια να επιλέξει το μουσικό σχήμα που θα τον πλαισιώσει, τους χρόνους προγράμματος των άλλων καλλιτεχνών αλλά και την βασική κατεύθυνση στο ρεπερτόριό τους αλλά και τα πρόσωπα πίσω από τη σκηνή. Δηλαδή θα επιλέξει ορχήστρα και μαέστρο αλλά και μετρ, σερβιτόρους, υπευθύνους δημοσίων σχέσεων κτλ.

«Θέλουμε όλοι να επιστρέψει»

Πρόσφατα ο Γιώργος Αρσενάκος απάντησε για μια ενδεχόμενη επιστροφή του τραγουδιστή: «Ο Νότης ανήκει στην Panik από το 2016. Θέλουμε όλοι να επιστρέψει και είναι πάλι αυτό που σου λέω, πότε θα νιώσει έτοιμος ο καλλιτέχνης. Εγώ από την πλευρά μου προσπαθώ, μιλάω με τον παραγωγό του, μιλάω και με το περιβάλλον του, στέλνουμε τραγούδια, είμαστε σε μια τέτοια επαφή. Αλλά δεν μπορούμε να εκβιάσουμε καταστάσεις, δεν μπορούμε να πιέσουμε, δεν θέλουμε να αγχώσουμε κανέναν».

Ακόμα, εξήγησε ότι: «Σε έναν καλλιτέχνη με 35 χρόνια πορεία και καριέρα, που έχει συντρίψει όλα τα ρεκόρ, δεν θα του πω εγώ τι θα κάνει. Δεν μπορώ να εκβιάσω έναν καλλιτέχνη να δημιουργήσει τραγούδια, αν δεν θέλει. Είναι δική του επιλογή».

«Εγώ πιστεύω ότι ένα τέτοιο καλλιτεχνικό θηρίο δεν μπορεί να ηρεμήσει, θα έρθει η στιγμή που όλο αυτό που έχει, θα επανέλθει, γιατί είναι ένας νέος άνθρωπος, ο κόσμος τον λατρεύει και έχει μία απίστευτη δισκογραφία. Ο Νότης Σφακιανάκης λείπει από το 2020», σημείωσε.

Πηγή: enikos.gr

Written by: admin


Phone: 2410 282278
Email: info@radiopolis.gr

Λάρισα – Τ.Κ. 41336
Οδός: Βόλου 102

0%