Ντάνιελ Κρεγκ: Απίστευτο ποσό για να κάνει ξανά τον James Bond

Γυρίζουμε το χρόνο πίσω στο 2015. Τότε που κυκλοφόρησε το Spectre. Κατά την διάρκεια του promo ο Ντάνιελ Κρεγκ ξεκαθάρισε με πολύ ειλικρινή τρόπο ότι απεχθανόταν τον ήρωα και δεν θα τον έκανε ξανά. Τρία χρόνια μετά ετοιμάζεται να υποδυθεί για 5η φορά στην καριέρα του τον ήρωα του Ίαν Φλέμινγκ.

Να θυμηθούμε τι είχαμε ακούσει από το στόμα του; Ότι ο James Bond είναι σεξιστής, μισογύνης, φαλλοκράτης, ότι θα προτιμούσε να κόψει τις φλέβες του με γυαλί παρά να ξαναυποδυθεί τον ήρωα. Αυτά τα ταπεινά και καθόλου υπερφίαλα είχε πει ο ηθοποιός. Επειδή όμως η ζωή γελάει με όσα αρνούμαστε με στόμφο και νευριάζει όταν λέμε «πάντα» ή «ποτέ», του το γύρισε μπούμερανγκ.

  • Από το περασμένο έτος είχε ανακοινωθεί ότι οι παραγωγοί κατάφεραν να τον πείσουν να γίνει ξανά James Bond. Casino Royale, Quantum of Solace, Skyfall, Spectre και τώρα η 25η ταινία James Bond. Καθώς τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν σε λίγο καιρό, με στόχο η ταινία να κυκλοφορήσει στις 8 Νοεμβρίου του 2019, έγινε γνωστό το πόσα λεφτά θα πάρει ο Ντάνιελ Κρεγκ.

Δεν ξέρουμε αν ο 50χρονος Βρετανός θέλησε να ρίξει στάχτη στα μάτια για να διεκδικήσει παραπάνω λεφτά, αλλά τα 25 εκατομμύρια δολάρια που θα λάβει τον κάνουν έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς. Για να καταλάβετε τι σημαίνει αυτό, ο Κρις Πρατ, ο Λεονάρντο Ντικάπριο, ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, ηθοποιοί πρώτης γραμμής αυτή τη στιγμή, πληρώνονται με 10 εκατομμύρια δολάρια για κάθε ταινία τους.

Οπότε ίσως θα πρέπει να επαναδιατυπώσουμε την παραπάνω φράση. Ο Ντάνιελ Κρεγκ γίνεται έτσι ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός για μία ταινία. 

Πηγή: eleftherostypos.gr