Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ ποζάρουν για το εξώφυλλο της Vogue

Το απόγευμα της Δευτέρας η βρετανική έκδοση της Vogue ανάρτησε φωτογραφία της οικογένειας Μπέκαμ από το επερχόμενο τεύχος της. Όμως έλειπε κάποιος. Αυτός ο κάποιος ήταν ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. Στη θέση του ήταν ο σκύλος της οικογένειας. Αυτή η απουσία ξεσήκωσε πολλά σχόλια που στην ουσία έκαναν ξανά λόγο για προβλήματα στο γάμο τους.

Κάτι που δεν γίνεται να ισχύει κάθε φορά. Ιδίως όταν πριν λίγες εβδομάδες το ζεύγος γιόρτασε με μια τελετή την επέτειο των 20 χρόνων γάμου. Με στόχο να σταματήσουν εν τη γενέσει τους τα όποια σχόλια, ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια εμφάνισαν και το δεύτερο εξώφυλλο του τεύχους, εκεί όπου βρίσκονται μόνο οι δυο τους, καθισμένοι στο γκαζόν.

Η απουσία του Μπέκαμ ήταν λογική, μιας και όταν έγινε η πρώτη φωτογράφιση εκείνος βρισκόταν σε επαγγελματικό ταξίδι, ενώ όταν γύρισε, έλειπε ο μεγάλος γιος του ο Μπρούκλιν. Εκτός αυτού, η φωτογράφιση έγινε με επίκεντρο τη Βικτόρια που ήθελε να γιορτάσει τα 10 χρόνια της επαγγελματικής της δράσης στον χώρο της μόδας.

Μάλιστα, στο τεύχος μιλάει και για το μικρότερο μέλος της οικογένειας, την Χάρπερ, τη μοναχοκόρη, για την οποία θεωρεί πως θα γίνει ο εγκέφαλος των Μπέκαμ όταν μεγαλώσει. «Θέλει να γίνει εφευρέτης» αποκάλυψε η Βικτόρια ενώ περιέγραψε την Χάρπερ σαν ένα αγοροκόριτσο, αφού από τη μία περπατάει μες στο σπίτι με πλατφόρμες κι από την άλλη τρέχει και παίζει ποδόσφαιρο με το μπαμπά και τ΄αδέρφια της.

Η Βικτόρια δεν παρέλειψε να απαντήσει για άλλη μια φορά στις κατά καιρούς φήμες. «Μετά από 20 χρόνια έχουμε ακούσει πολλά για τη σχέση μας. Έχουμε μάθει όμως να αφήνουμε τέτοιες χαζομάρες απ΄έξω και να συνεχίζουμε τη ζωή μας. Το άδικο σε αυτό είναι αυτά έχουν επίδραση και στους ανθρώπους γύρω μας.»

Πηγή: eleftherostypos.gr