Radio Polis Playlist
Οι μεγαλύτερες επιτυχίες διαμορφώνουν το soundtrack στη πόλη και στο ραδιόφωνό σου.
closeListeners:
Top listeners:
play_arrow
Radiopolis Player ΡΑΔΙΟ ΠΟΛΙΣ 99,4
Ένα από τα πιο ηχηρά ονόματα της γαστρονομίας με δεκάδες διακρίσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ο βραβευμένος με αστέρι Michelin επί 16 συναπτά έτη chef και ambassador του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, Λευτέρης Λαζάρου, θα βρεθεί την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου και ώρα 14:00, στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις ευρωπαϊκών προδιαγραφών του μεγαλύτερου ΙΕΚ της χώρας για ένα εξειδικευμένο σεμινάριο.
Το SEA FOOD ΜASTERCLASS περιλαμβάνει την εκμάθηση τεσσάρων ξεχωριστών παρασκευών και απευθύνεται σε σπουδαστές μαγειρικής, επαγγελματίες chef αλλά και στελέχη επιχειρήσεων εστίασης και ξενοδοχείων.
Το σεμινάριο αποτελεί συνέχεια των εξειδικευμένων Masterclasses που προσφέρει το ΙΕΚ ΑΚΜΗ, σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους και πλέον καταξιωμένους chefs και pastry chefs στη χώρα με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων γνώσεων γύρω από τις νέες τάσεις του κλάδου της εστίασης αλλά και τη δημιουργία ασυναγώνιστων hands-on εμπειριών για όλους!
ΠΟΤΕ: Τρίτη 11 Δεκεμβρίου
ΩΡΑ: 14:00
ΠΟΥ: ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΛΑΡΙΣΑ, 6ο χλμ. Λάρισας – Νίκαιας
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 2410-660400

Συντάχθηκε από: Vasilis Vailas
Οι μεγαλύτερες επιτυχίες διαμορφώνουν το soundtrack στη πόλη και στο ραδιόφωνό σου.
close
18:00 - 21:00
21:00 - 00:00
00:00 - 07:00
07:00 - 21:00
21:00 - 00:00
00:00 - 07:00

1
play_arrowΝίκος Οικονομόπουλος
2
play_arrowΆννα Βίσση
3
play_arrowΚατερίνα Λιόλιου
4
play_arrowΠέτρος Ιακωβίδης
5
play_arrowΑντώνης Ρέμος

Σχόλια σε άρθρα (0)