Μουσικά Νέα

Ο Γιώργος Μαζωνάκης στην Panik Records!

today21 Σεπτεμβρίου 2023

Background
share close

Η Panik Records υποδέχεται, με ενθουσιασμό και μεγάλη χαρά, τον εμβληματικό Γιώργο Μαζωνάκη στην οικογένειά της!

Η υπογραφή των συμβολαίων με τους ιδρυτές της Panik, Πάρι Κασιδόκωστα – Λάτση και Γιώργο Αρσενάκο, έγινε στα γραφεία της δισκογραφικής εταιρείας, παρουσία όλου του team της, που καλωσόρισε τον καταξιωμένο κι αγαπητό καλλιτέχνη. Μαζί του ήταν ο παραγωγός του, Κώστας Καλημέρης.

Μοναδικός, πρωτοποριακός, ανατρεπτικός, με ξεχωριστή ερμηνεία και ιδιαίτερο ταμπεραμέντο, ο Γιώργος Μαζωνάκης αποτελεί τον πιο καθοριστικό λαϊκό τραγουδιστή της γενιάς του. Εδώ και 30 χρόνια χαράσσει τη δική του πλούσια πορεία στην ελληνική μουσική, παραμένοντας σταθερά στην πρώτη γραμμή της δημιουργίας και των μεγάλων επιτυχιών, με το κοινό να τον ακολουθεί φανατικά δηλώνοντας «όσο ζω… ΜΑΖΩ!».

Από το 1993 έως και σήμερα, οι δισκογραφικές του επιτυχίες είναι αναρίθμητες, αλλεπάλληλες και ανεξίτηλες, με χρυσούς και πλατινένιους δίσκους και τραγούδια που κάθε φορά αφήνουν το μουσικό, στιχουργικό κι ερμηνευτικό τους στίγμα. Παράλληλα, καινοτομεί και καθηλώνει στις live εμφανίσεις του, με την πρωτοποριακή σκηνική του παρουσία και προγράμματα που αποτελούν μία ανεπανάληπτη μουσική εμπειρία.

Σύντομα, η Panik Records και ο Γιώργος Μαζωνάκης θα αποκαλύψουν το πρώτο κοινό δισκογραφικό τους βήμα, που, σίγουρα, θα συναρπάσει!

Written by: admin


Phone: 2410 282278
Email: info@radiopolis.gr

Λάρισα – Τ.Κ. 41336
Οδός: Βόλου 102

0%