Ο γνωστός ράπερ Μηδενιστής μιλάει για τον εφιάλτη που ζει στην Σουηδία (video)

Ξεσπάει ο Έλληνας ράπερ – “Έχουν τοποθετήσει ειδικά ψυγεία δίπλα στα νοσοκομεία για τους νεκρούς”

Ο γνωστός ράπερ Μηδενιστής μιλάει για τον εφιάλτη που ζει στην Σουηδία, όπου έχει μετακομίσει εδώ και μερικά χρόνια μαζί με τη σύζυγό του.

Ο Μηδενιστής μίλησε μέσω Skype στην εκπομπή της κρητικής τηλεόρασης «Ώρα Αιχμής» και περιέγραψε τον εφιάλτη που ζει στη Σουηδία, καθώς δεν έχει παρθεί κανένα αυστηρό μέτρο για να προστατευτεί η χώρα από την εξάπλωση του κορωνοϊού, ενώ οι νεκροί ξεπέρασαν τους 1.000 σήμερα.

Ο Μηδενιστής υπογράμμισε την χαλαρότητα της κατάστασης στην Σουηδία λέγοντας ότι ο κόσμος συμπεριφέρεται σχεδόν κανονικά ενώ κάποιοι διασκεδάζουν και στα μπαρ.

Ο καλλιτέχνης μαζί με τους υπόλοιπους Έλληνες ακολουθούν την ελληνική πραγματικότητα βλέποντας των αριθμό των νεκρών στη Σουηδία να πολλαπλασιάζεται καθημερινά. Μέσα από την ρεαλιστική του περιγραφή ο ράπερ από τις Αρχάνες Ηρακλείου τόνισε ότι μόλις τελειώσει όλο αυτό θα επιστρέψει με την οικογένεια του στο Ηράκλειο μιας και αυτή την στιγμή με βάση τους περιορισμούς που ισχύουν είναι εγκλωβισμένος στην πόλη Κάλμαρ της Σουηδίας.

Μάλιστα η κυβέρνηση της Σουηδίας έχει τοποθετήσει ειδικά ψυγεία δίπλα στα νοσοκομεία για να τοποθετούνται εκεί οι νεκροί από την πανδημία του κορωνοϊού.

Πηγή: athensmagazine.gr

Προηγούμενο άρθροΔωρεάν ταινίες από την ΕΡΤ – Έτσι θα δείτε όλες τις μεγάλες επιτυχίες
Επόμενο άρθροΚορωνοϊός – Ξάνθη: Ξέφρενοι πανηγυρισμοί στους δρόμους για τα αρνητικά τεστ (video)