Μουσικά Νέα

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός σε μία συνεργασία – έκπληξη με το μεγαλύτερο δίκτυο μόδας παγκοσμίως

today16 Σεπτεμβρίου 2022

Φόντο
share close

Μία νέα μεγάλη συνεργασία έκλεισε ο Κωνσταντίνος Αργυρός που θα ενώσει τις δυνάμεις του με το μεγαλύτερο δίκτυο μόδας παγκοσμίως.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης που έχει κατακτήσει το ελληνικό κοινό με τις επιτυχίες του ανακοίνωσε μέσω των social media ότι θα συνεργαστεί με το Fashion TV, κάτι που πρώτη φορά κάνει Έλληνας καλλιτέχνης.

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, όπως και η διεθνούς φήμης Nomcebo Zikode, θα τραγουδήσουν στο λαμπερό event του Fashion TV World’s Excellence Gala, που θα γίνει στις 20 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα, όπου, μεταξύ άλλων, θα ανακοινωθεί και το λανσάρισμα του Fashion Tv Greece.

Πηγή: znews.gr

Written by: admin


Προηγούμενο Άρθρο

Μουσικά Νέα

Γιώργος Μαζωνάκης – Διονύσης Σχοινάς: Ακύρωσαν την πρεμιέρα λίγες ώρες πριν – Όλο το παρασκήνιο

Γιώργος Μαζωνάκης και Διονύσης Σχοινάς ανέβαλαν την πρεμιέρα τους για δεύτερη φορά, μάλιστα, ο κόσμος ενημερώθηκε λίγες ώρες πριν. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day, αρχικά, το σχήμα ήταν να βγει στις 10 Σεπτεμβρίου αλλά επισήμως πήρε αναβολή επειδή δεν ήταν όλα έτοιμα. Ανεπίσημα, όμως, φαίνεται ότι ο Διονύσης Σχοινάς ενοχλήθηκε όταν είδε στην αφίσα το όνομά του σε μικρού μεγέθους γραμματοσειρά. Δείτε εδώ: Διονύσης […]

today16 Σεπτεμβρίου 2022


Phone: 2410 282278
Email: info@radiopolis.gr

Λάρισα – Τ.Κ. 41336
Οδός: Βόλου 102

0%