Ο Κωστής Μαραβέγιας & τα αυστηρά σχόλια για την trap μουσική

“Πόλεμο” με την trap μουσική και τους εκπροσώπους της φαίνεται πως ανοίγει ο Κωστής Μαραβέγιας.

Με αφορμή την εμφάνιση του Ησαΐα Ματιάμπα στη σκηνή του YFSF All Star, ο οποίος μεταμορφώθηκε στον Mad Clip και δήλωσε πως θέλει “Κότερα, ελικόπτερα”, ο γνωστός καλλιτέχνης και κριτής του show μεταμφιέσεων δεν μάσησε τα λόγια του και δήλωσε μεταξύ άλλων πως το συγκεκριμένο είδος είναι δύσκολο να βρει αντιστοιχία στην Ελλάδα, συγχαίροντας ωστόσο τον τραγουδιστή για τη μίμησή του.

“Το έκανες πολύ σωστά αυτό που καλέστηκες να κάνεις. Εμένα η ένστασή μου είναι, γιατί ως ακροατής δεν μπορώ να μην παίρνω θέση, ότι είναι μια κακή μίμηση ενός πρωτότυπου προϊόντος που έρχεται από την Αμερική, που είναι μια ακραία ατομικιστική κοινωνία, που ευτυχώς η Ελλάδα δεν έχει γίνει, υπάρχει ακόμα μια συλλογικότητα που την κρατάει. Το μόνο που βρίσκω χαριτωμένο είναι ότι θα μπορούσε να είναι διαφήμιση σε Πρωτοχρονιάτικο λαχείο και έχει και μια ελληνικότητα ότι θέλει κότερα, ελικόπτερα και οικόπεδα για τις μετέπειτα γενιές, για τον γιο, την κόρη, τον εγγονό. Είναι ελληνικό στοιχείο το οικόπεδα” ανέφερε ο Κωστής Μαραβέγιας, για να λάβει την απάντηση του Ησαΐα Ματιάμπα: “Όταν στοχεύεις στη νεολαία του 2021 και όταν υπάρχουν επιρροές απ’ έξω που δεν έχουν καμία σχέση με τη δική μας κοινωνία, είναι πολύ λογικό να μπερδεύεις κάποια πράγματα και να πηγαίνεις με τη μόδα. Όλα είναι μουσική”.

Ο Κωστής Μαραβέγιας διαφώνησε τότε λέγοντας πως τέτοια ακραία παραδείγματα δεν μπορούν να μείνουν ασχολίαστα, τονίζοντας παράλληλα πως δεν υπάρχουν σε όλες τις μορφές της Τέχνης τόσο απροκάλυπτα αντίστοιχα παραδείγματα.

Πηγή: yupiii.gr

Προηγούμενο άρθροΧρήστος Μενιδιάτης – Τελευταία Αγκαλιά | Official Music Video
Επόμενο άρθροColdplay, Μάιλι Σάιρους, Χιου Τζάκμαν στην υπηρεσία του πλανήτη