Ο Λαρισαίος Παναγιώτης Αντωνόπουλος που μπαίνει στο GNTM 3

Ο Λαρισαίος Παναγιώτης Αντωνόπουλος που μπαίνει στο GNTM 3 – Δεν τον φοβίζει η σκληρή δουλειά, είναι κάτι που άλλωστε γνωρίζει καλά.

 
Ο Παναγιώτης είναι 23 ετών και μεγάλωσε στους Αγίους Αναργύρους Λάρισας. Δραστηριοποιείται στον πρωτογενή τομέα ως αγρότης, κτηνοτρόφος και τυροκόμος.

Δηλώνει φανατικός τηλεθεατής του GNTM και πάντα έλεγε ότι αν ποτέ του δοθεί η ευκαιρία να μπει στο διαγωνισμό, θα την εκμεταλλευτεί.

Με το modelling δεν έχει ασχοληθεί στο παρελθόν, οπότε περιμένει το GNTM να του δώσει την ώθηση να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα. “Στη ζωή πρέπει να δίνουμε καθημερινά το 100% και να μην έχουμε απωθημένα”.

Πιστεύει ότι το δυνατό του όπλο είναι η προσωπικότητα του. Είναι υπομονετικός, φιλόδοξος, προσαρμόζεται στις καταστάσεις και αντιμετωπίζει τη ζωή με χιούμορ. Θα του λείψει το χωράφι αλλά το έχει αφήσει στα έμπιστα χέρια του αδελφού του.

Στο GNTM δεν τον φοβίζει η σκληρή δουλειά, είναι κάτι που άλλωστε γνωρίζει καλά. Motto: “Μπορείς να τα καταφέρεις σε ό,τι κι αν βάλεις στόχο”

Καλή επιτυχία Παναγιώτη