Ο Μίστερ Μπιν ως Σαρλίζ Θερόν είναι το viral βίντεο των εορτών

Ο χρήστης του διαδικτύου Crookedpixel δημιούργησε ένα DeepFake video, στο οποίο αντικατέστησε το λαμπερό πρόσωπο της Σαρλίζ Θερόν με αυτό του Μίστερ Μπιν

Η Σαρλίζ Θερόν, είναι το πρόσωπο αρώματος γαλλικού οίκου μόδας και οι αισθησιακές διαφημίσεις της θα αφήσουν ιστορία στη βιομηχανία της ομορφιάς. Η εικόνα της γεμάτης αυτοπεποίθησης και πανέμορφης Σαρλίζ, που αναδύεται σαν άλλη Αφροδίτη από πισίνα, αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για χρήστη του διαδικτύου ο οποίος αποφάσισε να μοντάρει τη διαφήμιση και να προσφέρει άφθονο γέλιο μέσω του καναλιού του στο YouTube.

Ο χρήστης Crookedpixel δημιούργησε ένα DeepFake video, στο οποίο αντικατέστησε το λαμπερό πρόσωπο της Σαρλίζ Θερόν με αυτό του Μίστερ Μπιν, δηλαδή του γνωστού ηθοποιού Ρόουαν Άτκισον. Το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικό και το βίντεο ήδη έχει γίνει viral με τις κοινοποιήσεις του να είναι απανωτές. Η νέα τάση στα social media είναι τα DeepFake video και αποτελεί το νέο trend στα social media, όπου τα πρόσωπα επώνυμων αντικαθίστανται από άλλα.

Απολαύστε το:

Πηγή: protothema.gr

Προηγούμενο άρθροΧριστουγεννιάτικες μελωδίες στο κέντρο της Λάρισας (φώτο)
Επόμενο άρθροΣτη φυλακή απατεώνισσα με τα φτωχά παιδιά από το… facebook