Ο σέξι κριτής του MasterChef είναι μόνος και αποκαλύπτει το γιατί (video)

Το νέο MasterChef από πέρυσι θύμισε στο γυναικείο κοινό την ύπαρξη των εμφανίσιμων σεφ.

Ο Πάνος Ιωαννίδης, ο οποίος συμμετείχε και πέρυσι, όπως και φέτος, στην παραγωγή του Star, θεωρείται ένας από τους πιο εμφανίσιμους τηλεοπτικούς σεφ και σίγουρα είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο γυναικείο κοινό που παρακολουθεί το εν λόγω τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Και ο ίδιος, πάντως, δεν σταματά να υπογραμμίζει ότι είναι μόνος φουντώνοντας έτσι τον… καημό του γυναικείου τηλεοπτικού κοινού.

Καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του Star χθες, κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση της Κατερίνας Καραβάτου, αν υπάρχει κάποιο πρόσωπο στη ζωή του: «Τι πρόσωπο ρε παιδιά, εγώ δεν προλαβαίνω να κοιμηθώ. Μέσω του κινητού βλέπω πόσο χρόνο κοιμάμαι και είναι 6-6,5 ώρες βαριά βαριά, άρα τι να προλάβω να κάνω ακριβώς και ποιον να δω» σχολίασε ο ίδιος.

«Είναι πολύ σφιχτά τα προγράμματα. Μόνος μου είμαι αφού το έχω δηλώσει, δεν έχει αλλάξει κάτι. Νομίζω ότι η μαγειρική και το MasterChef είναι η σχέση μου αυτή την εποχή. Όλοι το ψάχνουμε. Θέλεις έναν άνθρωπο δίπλα σου που να σου καλύπτει κάποια πράγματα. Δεν κάνεις κάτι για να το κάνεις» συμπλήρωσε.

Δείτε εδώ: Χαμός με τη σέξι φωτογράφιση του κριτή του Master Chef!

Πηγή: iefimerida.gr