Ο Τομ Κρουζ χτίζει ένα ολόκληρο χωριό για τα γυρίσματα της «Επικίνδυνης Αποστολής 7»

Εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού – Κοστίζει αλλά ο Τομ όλα τα κάνει πάντα μεγαλύτερα και καλύτερα από τον καθένα

 
Ένα ολόκληρο χωριό προστατευμένο από την πανδημία χτίζει από την αρχή ο Τομ Κρουζ σε στρατιωτική βάση προκειμένου να συνεχίσουν τα γυρίσματα της «Επικίνδυνης Αποστολής 7». H πρεμιέρα της ταινίας που προγραμματιζόταν για τον Ιούλιο του 2021 μετατέθηκε για τον Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς αφού όπως και πολλές άλλες έπεσε θύμα της πανδημίας.

Με τη Βενετία όπου θα χρησίμευε αρχικά ως φόντο για τα γυρίσματα της «Επικίνδυνης Αποστολής 7» να είναι από τις πρώτες πόλεις που έπληξε δραματικά ο Covid-19, οι υπεύθυνοι παραγωγής της Paramount Pictures αναγκάστηκαν να αλλάξουν άρδην τα πλάνα και να βρουν νέες εναλλακτικές.

Η εγκαταλελειμμένη αεροπορική βάση της ΡΑΦ στη Βρετανική Κομητεία Οξφορτνσάιρ φαίνεται να συγκεντρώνει όλες τις απαραίτητες προοπτικές αφού ο πρωταγωνιστής Τομ Κρουζ φέρεται να ξεκινά το χτίσιμο ενός ολόκληρου χωριού προκειμένου να στηθεί το σκηνικό για τα γυρίσματα του blockbuster που καλώς εχόντων των πραγμάτων ξεκινούν τον Σεπτέμβρη.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Sun, ο 57χρονος σταρ αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του ώστε να βρεθεί άμεσα μία λύση για την επίσπευση των διαδικασιών των γυρισμάτων της πολυδάπανης παραγωγής που παρά το επιπλέον κόστος, προς στιγμήν φαίνεται να είναι και η πιο ασφαλής λύση για όλους τους συντελεστές.

Το καστ θα φιλοξενηθεί σε vip τροχόσπιτα εντός του χώρου των γυρισμάτων στη πρώην αεροπορική βάση καθώς όπως αναφέρει πηγή στη Sun: «Είναι δύσκολο αυτή τη στιγμή να βρεθούν δωμάτια ξενοδοχείων καθώς τα περισσότερα έχουν κλείσει επ’ αόριστον. Έτσι, κάποιοι από τους μεγαλύτερους σταρ του κόσμου θα μείνουν σε κάμπινγκ πολυτελείας μαζί με το συνεργείο της ταινίας».

Οι υπεύθυνοι σκηνικών ήδη κατασκευάζουν ρέπλικες από διάσημα αξιοθέατα της Ρώμης όπου εκτυλίσσεται το στόρι, όπως τα Ισπανικά Σκαλιά (Σκαλινάτα) στη Piazza de Spagna αποδεικνύοντας ότι τίποτα δεν είναι αδύνατον για τους συντελεστές του Mission Impossible, μία από τις μεγαλύτερες εμπορικές επιτυχίες ταινιών δράσης.

Παρά την εκτίναξη του κόστους λόγω των νέων συνθηκών που επέβαλλε η πανδημία καθώς όλα χτίζονται από την αρχή, η νέα εναλλακτική αφενός εξασφαλίζει τη διάσωση του πρότζεκτ κι αφετέρου την ασφάλεια όλων αφού ηθοποιοί και τεχνικοί θα ζουν και θα δουλεύουν αποκλεισμένοι στον ίδιο χώρο αποκλείοντας έτσι την πιθανότητα μεταφοράς κρουσμάτων. Το καστ εκτός του Τομ Κρουζ στο ρόλο του «Ιθαν Χαντ» περιλαμβάνει ονόματα όπως οι Σάιμον Πεγκ και Αλεκ Μπάλντουιν.

Σημειωτέον ότι τα νέα για την πρωτοβουλία του πρωταγωνιστή να χτιστεί εκ νέου σκηνικό για την ταινία, ακολούθησαν εκείνα που ήθελαν τον πρωταγωνιστή να συνεργάζεται με τη ΝΑΣΑ προκειμένου να γυρίσει μελλοντική ταινία του στο διάστημα. Φαίνεται ότι τα γήινα όρια είναι πολύ στενά για να χωρέσουν τα σχέδια του Χολιγουντιανού ηθοποιού που πάντα θέλει το καλύτερο και το μεγαλύτερο.

Πηγή: protothema.gr