Μουσικά Νέα

O Victor Vernicos & η Panik Records με την Ελλάδα στη Eurovision 2023

today31 Ιανουαρίου 2023

Φόντο
share close

Ο μόλις 16 χρόνων Victor Vernicos, που ανήκει στο roster της Panik Records, θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη φετινή Eurovision, που θα διεξαχθεί τον Μάιο στο Λίβερπουλ, με το τραγούδι «What They Say», που έγραψε ο ίδιος!

Έμφυτο ταλέντο, ο Victor Vernicos, ο πιο μικρός ηλικιακά artist της Panik Records, είναι ο νεότερος εκπρόσωπος που έχει στείλει ποτέ η χώρα μας στην Eurovision και ο πρώτος solo άνδρας εδώ και 12 χρόνια.

Ο Victor Vernicos ξεκίνησε μαθήματα πιάνου σε ηλικία μόλις τεσσάρων ετών, μαθήματα φωνητικής στα οκτώ και μαθήματα κιθάρας στα δέκα του χρόνια. Στα έντεκα άρχισε να γράφει τα πρώτα δικά του τραγούδια, ενώ εδώ και δύο χρόνια επιμελείται και την παραγωγή της δικής του μουσικής, παρακολουθώντας μαθήματα Μουσικής Τεχνολογίας.

Written by: admin


Προηγούμενο Άρθρο

Entertainment

Survivor All Star: Οι μπλε έβγαλαν δύο ακόμα υποψήφιους προς αποχώρηση

Ταραχές προκλήθηκαν στο Survivor με την είσοδο του Σώζωνα Παλαίστρου Χάρου καθώς άμα τη εμφανίσει του ξύπνησαν μνήμες από την έντονη κόντρα που είχε με την Εύη Σαλταφερίδου. Αυτό μάλιστα αποτυπώθηκε για ακόμα μία φορά την ώρα της ψηφοφορίας. Στο προχθεσινό αγώνισμα ασυλίας οι μπλε ήταν οι πρώτοι που δέχθηκαν την ήττα κι έπρεπε να ψηφίσουν έναν παίκτη από την ομάδα τους προς αποχώρηση. Την στιγμή που οι κόκκινοι ήταν […]

today31 Ιανουαρίου 2023


Phone: 2410 282278
Email: info@radiopolis.gr

Λάρισα – Τ.Κ. 41336
Οδός: Βόλου 102

0%