Οι 3 ζωδιακοί συνδυασμοί που τους ένωσε περισσότερο η καραντίνα

unsplash

Όλο αυτό το διάστημα, διαβάζαμε έρευνες και δεδομένα για το τι προκάλεσε η καραντίνα στις χώρες που την πέρασαν πρώτες. Αυξήθηκαν σου λέει τα ποσοστά διαζυγίου και πολλά ζευγάρια οδηγήθηκαν μοιραία στον χωρισμό.

 
Από την άλλη, υπήρξαν και οι περιπτώσεις ζευγαριών που ήρθαν ακόμα πιο κοντά στην καραντίνα, η σχέση τους δοκιμάστηκε και πέρασε το τεστ με επιτυχία. Δεν ξέρουμε αν αυτό μεταφράζεται σε γάμο ή εγκυμοσύνη, αλλά σίγουρα θα μείνουν μαζί. Και θα μιλήσουμε με αστρολογικούς όρους.

Υδροχόος με Τοξότη

Το ξέρω ότι αυτός ο συνδυασμός προκαλεί μεγάλη έκπληξη, αλλά είναι αλήθεια. Υπάρχει κάτι σε αυτούς τους δύο που μπορεί να λειτουργήσει. Η καραντίνα τους έδωσε τη δυνατότητα να εκτιμήσουν ο ένας τον άλλο και το τι μπορεί να προσφέρει καθένας στη σχέση. Ο Τοξότης βλέπει τα πράγματα με χιούμορ και του αρέσει να μαθαίνει, κάτι που ο Υδροχόος εκτιμά. Αντίστοιχα, ο Υδροχόος εμπνέει τον Τοξότη να ακολουθεί τα όνειρά του με ακόμα μεγαλύτερη ένταση.

Καρκίνος με Αιγόκερω

Δύο ζώδια που αποζητούν τη σταθερότητα και ο ένας μπορεί να την προσφέρει στον άλλο. Αν και είναι αντίθετα μεταξύ τους, η καραντίνα φώτισε τις διαφορές τους και αυτό τους βοήθησε στο να εξελίξουν τη σχέση. Ο Καρκίνος βοήθησε τον Αιγόκερω να χαλαρώσει και να μην φρικάρει στο σπίτι, και εκείνος με τη σειρά του ενέπνευσε τον Καρκίνο να θέσει μακροπρόθεσμους στόχους.

Ιχθύς με Σκορπιό

Τα δύο ζώδια του νερού που ζουν σε έναν δικό τους κόσμο. Η καραντίνα τους επέτρεψε να κάνουν βαθιά ενδοσκόπηση. Επικοινωνούν μεταξύ τους μέσω μίας συναισθηματικής τηλεπάθειας και αυτό τους κάνει να θέλουν να περνούν συνέχεια χρόνο μαζί. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια εξάλλου σε αυτήν την περίπτωση. Και αυτό είναι που μπορεί να τους κρατήσει μαζί για πάντα.

Πηγή: ladylike.gr

Προηγούμενο άρθροΌταν μια γυναίκα «παίζει» και με άλλους. Γιατί το κάνει;
Επόμενο άρθροΚορωνοϊός-Τσιόδρας: Τρία νέα κρούσματα και 2 νέοι θάνατοι στην Ελλάδα