Οι ευχές της Κορινθίου στον Αϊβάζη: Χρόνια πολλά στον μάγκα μου!

Η ανάρτησή της στο Instagram και η όμορφη κοινή τους φωτογραφία

Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης είναι από τα πιο όμορφα και αγαπημένα ζευγάρια. Ο έρωτάς τους κρατάει χρόνια και μαζί έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια. Ο ηθοποιός είχε τα γενέθλιά του και η σύζυγός του τον αποθέωσε στο Instagram στέλνοντάς του τις πιο όμορφες ευχές.

 
Γράφει λοιπόν στο μήνυμά της: «Χρόνια πολλά πολλά στον ά́ντρα μου! Το παλικάρι μου, τον μάγκα μου, τον φίλο μου, στο συνέταιρο μου, τον partner in crime, το βάσανο μου! Σου εύχομαι να έχεις πάντα αλήθεια στη ζωή σου, αυθεντικότητα, μοναδικότητα και φως! Να είσαι ευτυχισμένος και να έχεις την ευλογία να μεγαλώνεις και να μεγαλώνεις και να μεγαλώνεις…. αγκαλιά με όλους εμάς που σε λατρεύουμε».

View this post on Instagram

Χρόνια πολλά πολλά στον άντρα μου! Το παλικάρι μου, τον μάγκα μου, τον φίλο μου, στο συνέταιρο μου, τον partner in crime, το βάσανο μου! Σου εύχομαι να έχεις πάντα αλήθεια στη ζωή σου, αυθεντικότητα, μοναδικότητα και φως! Να είσαι ευτυχισμένος και να έχεις την ευλογία να μεγαλώνεις και να μεγαλώνεις και να μεγαλώνεις….αγκαλιά με όλους εμάς που σε λατρεύουμε! #birthdayboy #myman #mylove #partnerincrime @yannisaivazis

A post shared by 𝗠𝗔𝗥𝗜𝗔 𝗞𝗢𝗥𝗜𝗡𝗧𝗛𝗜𝗢𝗨 (@mariakorinthiou) on

Πηγή: protothema.gr