Οι Ελληνίδες που κόλασαν με τα μαγιό τους το Σαββατοκύριακο (φώτο)

Δεν είναι μία, δεν είναι δύο, δεν είναι τρεις. Είναι εννιά οι διάσημες Ελληνίδες που μας κέντρισαν το ενδιαφέρον το Σαββατοκύριακο με τις αναρτήσεις τους με μαγιό. Εννιά είναι αυτές που ψάξαμε και βάλαμε. Σίγουρα είναι περισσότερες αυτές που μας ξέφυγαν και περισσότερες όσες επέλεξαν να μη δείξουν κάτι στα social. Από την Αθηνά Οικονομάκου ως την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι όλες εντυπωσιακές.

Καθότι όλες τους κατέχουν και την ιδιότητα του influencer, θα δείτε ότι κάποιες δεν έκαναν ανάρτηση για να δείξουν μόνο το σώμα τους. Έκαναν και στο πλαίσιο προώθησης ενός brand με κάποιο giveaway.

Στη φωτογραφία της η Αθηνά Οικονομάκου φοράει ένα απλό μαύρο μπικίνι και ποζάρει ξαπλωμένη στα βράχια. Τα πόδια της γίνονται το επίκεντρο του θαυμασμού.

Η Βίκυ Κάβουρα δε μας έδειξε λήψη από την ηλιοθεραπεία της ή από κάποια παραλία. Δεν ξέρουμε αν έχει μια τέτοια στα πέριξ. Στη φωτογραφία πάντως φοράει τζιν σορτσάκι και πάνω ένα κίτρινο μπικίνι που είναι μάλιστα στράπλες. Τα μαλλιά της είναι ατιμέλητα κι αυτό δίνει μια πιο παθιασμένη, πιο άγρια όψη στην Βίκυ που είναι αναμφίβολα καταπληκτική γυναίκα.

Σε αντίθεση με το σταθερό της μοτίβο, δηλαδή φωτογραφίες με τα οπίσθια της, η Μάγκυ Χαραλαμπίδου εδώ ποζάρει καθιστή και κάνει την εμπορική της τοποθέτηση σε ένα κόνσεπτ τη συνάφεια του οποίου αδυνατούμε να βρούμε. Χωρίς συνάφεια, αλλά με σαφές ενδιαφέρον στο μπούστο της.

Ούτε η Χριστίνα Κολέτσα είναι σε κάποια παραλία. Τη βλέπουμε σε μια φουσκωτή πισίνα με το μαύρο της μπικίνι. Τη δεχόμαστε όπως και να ‘χει.

Η Ευαγγελία Αραβανή έκανε επίσης την δική της τοποθέτηση προϊόντος αλλά τα περισσότερα βλέμματα δεν κοιτάνε τη μπύρα. Κοιτάνε το πολύ γυμνασμένο και απαστράπτον κορμί της.

Η Κόνι Μεταξά σε μια πιο ρέμπελη διάθεση, που της ταιριάζει περισσότερο, μιας και με το κόκκινο μαγιό της και την πόζα της, είναι η οπτικοποίηση της ραστώνης.

Σε πισίνα βρίσκεται και η Λάουρα Νάργες. Εδώ η Λάουρα κάνει τη διαφορά με το animal print παρεό της.

Η Μαρία Ματσούκα σε μια λήψη με όλο της το κάλλος, καθώς έχει απλωθεί στην ξαπλώστρα.

Το καλύτερο θέαμα είναι για το τέλος. Δεν ξέρουμε τι λέτε, αλλά εδώ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποδεικνύει το πόσο ζουμερή γυναίκα είναι κι ότι δεν χρειάζεται κανένα ρετούς. Είναι πολύ πιο ποθητή στην φυσικότητα της.

Πηγή: eleftherostypos.gr