Οι «Master Chef Junior» βάζουν τις ποδιές τους

Επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο μέσα από τη συχνότητα του STAR. Μετά την προβολή του ριάλιτι… ή για να ακριβολογούμε… καρά-ριάλιτι όπως έκαναν στο κανάλι της Κηφισιάς το «Master Chef» σε λίγες ημέρες ξεκινούν την προβολή του «Master Chef Junior».

Όπως αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση του σταθμού: «η επιτυχημένη τηλεοπτική εκπομπή διαγωνισμού μαγειρικής, που δίνει την ευκαιρία σε ταλαντούχα παιδιά ηλικίας μεταξύ 8 και 13 ετών, να επιδείξουν τις μαγειρικές ικανότητες και την αγάπη τους για το φαγητό, μέσα από μια σειρά νόστιμων και διασκεδαστικών προκλήσεων.

 
Μαζί με τους ταλαντούχους υποψήφιους για τον τίτλο του MasterChef JUNIOR, για να τους καθοδηγούν και να τους κρίνουν στις συναρπαστικές δοκιμασίες, που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν, θα είναι η γαστρονόμος – και όχι μόνο- Ελένη Ψυχούλη, ο σεφ Μανώλης Παπουτσάκης και η Μάγκυ Ταμπακάκη, που αναδείχθηκε μέσα από το MasterChef 2, κερδίζοντας και το «Silver Award».

Οι ταλαντούχοι υποψήφιοι θα βρεθούν στην απαιτητική κουζίνα του MasterChef JUNIOR, όπου θα κληθούν να αντιμετωπίσουν συναρπαστικές δοκιμασίες!

Μετά από οντισιόν, οι 22 καλύτεροι μικροί ερασιτέχνες μάγειροι, θα διαγωνιστούν για τον τίτλο του MasterChef JUNIOR, το χρηματικό έπαθλο ύψους 15.000€ για τον πρώτο και από 5.000€ για τον δεύτερο και τρίτο!

Μια νέα σειρά διαγωνισμού μαγειρικής για παιδιά ηλικίας μεταξύ 8 και 13 ετών, που αγαπούν να δημιουργούν και να μαγειρεύουν υπέροχα πιάτα με φαντασία!»

Το ριάλιτι μαγειρικής με διαγωνιζόμενους παιδιά 8 και 13 ετών είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στο STAR την ερχόμενη Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου, στις 9 το βράδυ, ελπίζοντας να συγκεντρώσει τους τηλεθεατές στη συχνότητα του σταθμού.

Πηγή: newsit.gr