Οι πιο ακριβοπληρωμένοι τηλεοπτικοί ηθοποιοί του 2018 σύμφωνα με το Forbes

Μπορεί το «Big Bang Theory» να διανύει την τελευταία του σεζόν, αλλά οι πρωταγωνιστές του εξακολουθούν να βγάζουν εκατομμύρια αφού τέσσερις από αυτούς συγκαταλέγονται στη λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους τηλεοπτικούς ηθοποιούς του περιοδικού Forbes για το 2018.

 
Καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση της λίστας για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, ο Τζιμ Πάρσονς -ο διάσημος Σέλντον- κέρδισε συνολικά 26.5 εκατομμύρια δολάρια, αφήνοντας δεύτερο τον συμπρωταγωνιστή του, Τζόνι Γκαλέκι -που υποδύεται τον Λέοναρντ- με 23.5 εκατομμύρια δολάρια, τα οποία έβγαλε τόσο μέσω του Big Bang Theory αλλά κι ως παραγωγός του «Young Sheldon».

Ακολουθούν οι Κούναλ Ναγιάρ και Σάιμον Χέλμπεργκ, που υποδύονται τους Ραζ Κουθραπάλι και Χάουαρντ Γουόλοβιτς αντίστοιχα, με 23.5 εκατομμύρια δολάρια.

Το αξιοσημείωτο είναι πως οι αμοιβές και των τεσσάρων πρωταγωνιστών του «Big Bang Theory» έχουν μειωθεί από πέρυσι, μετά την απόφασή τους τους να δεχθούν αντί για ένα εκατομμύριο ανά επεισόδιο να παίρνουν 900.000 δολάρια προκειμένου να αυξηθούν οι αμοιβές των Μαγίμ Μπιάλικ και Μελίσα Ράους (Έιμι Φάρα Φάουλερ και Μπερναντέτ στη σειρά).

Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνει ο Μαρκ Χάρμον, πρωταγωνιστής της σειράς NCIS, με αμοιβή 19 εκατομμυρίων δολαρίων.

Όλοι μαζί οι δέκα πιο ακριβοπληρωμένοι τηλεοπτικοί ηθοποιοί κέρδισαν μεταξύ Ιουνίου 2017 και 2018 συνολικά 181 εκατομμύρια δολάρια.

Νέος στη λίστα είναι ο Άντριου Λίνκολν από το «The Walking Dead», που βρίσκεται στην τελευταία θέση με 11 εκατομμύρια δολάρια, ενώ για πρώτη φορά εκτός της λίστας βρέθηκε ο Κέβιν Σπέισι, καθώς μετά τις κατηγορίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης, απολύθηκε από τη σειρά «House of Cards» και δεν έκανε μετά καμία νέα δουλειά.

Πηγή: www.lifo.gr