 
	Καλλιόπη Τσινιαράκη
Όσο νυχτώνει…η διάθεση μεγαλώνει. Τραγούδι θέλεις, παρέα θέλεις, τι παίζει στη πόλη να μάθει θέλεις? Ότι θέλεις (σχεδόν) είναι εδώ!!
closeListeners:
Top listeners:
 play_arrow
		play_arrow
		Radiopolis Player ΡΑΔΙΟ ΠΟΛΙΣ 99,4
Συναυλία θα δώσει το δημοφιλές συγκρότημα REC στη Μεγάλη Σκηνή του Πάρκου των Ευχών, το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου στις 8μμ. στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού.
[the_ad id=”26081″]
 
Οι REC ιδρύθηκαν το καλοκαίρι του 2010 από τον frontman του συγκροτήματος Άρη Λουμάκη. Ο Άρης, η Ξένια και ο Mike αποτελούν το μουσικό σχήμα που αν και βρίσκεται λίγα χρόνια στη δισκογραφία, έχει πετύχει να ξεχωρίσει μέσα από τη δουλειά του.
Περισσότερες από οκτώ νούμερο 1 επιτυχίες | περισσότερα από 80.000.000 προβολών στο YouTube | 4 χρόνια συνεχόμενες διακρίσεις στα Social Media, αξιοζήλευτες συνεργασίες και περισσότερες από 8 υποψηφιότητες για συγκρότημα της χρονιάς, κάνουν τους REC το πιο ξεχωριστό συγκρότημα της γενιάς του.
Είσοδος ελεύθερη.
Συντάχθηκε από: Vasilis Vailas
 
	Όσο νυχτώνει…η διάθεση μεγαλώνει. Τραγούδι θέλεις, παρέα θέλεις, τι παίζει στη πόλη να μάθει θέλεις? Ότι θέλεις (σχεδόν) είναι εδώ!!
close 
	
		21:00 - 00:00
 
	
		00:00 - 07:00
 
	
		07:00 - 21:00
 
	
		21:00 - 00:00
 
	
		00:00 - 07:00
 
	
		07:00 - 00:00

 
																		1
play_arrowΚωνσταντίνος Αργυρός
 
																		2
play_arrowΘοδωρής Φέρρης
 
																		3
play_arrowΆννα Βίσση
 
																		4
play_arrowΚατερίνα Λιόλιου
 
																		5
play_arrowΓιώργος Σαμπάνης

 
		
			 
		
			 
		
			 
		
			 
		
			
Σχόλια σε άρθρα (0)