
Βασίλης Βάιλας
Μεσημεριάζει και ο Πόλις σου ταιριάζει. Πολύ μουσική, λιγότερο μπλα-μπλα με νόημα όμως να ο λόγος για να χαμογελάς τα μεσημέρια σου.
closeListeners:
Top listeners:
Radiopolis Player ΡΑΔΙΟ ΠΟΛΙΣ 99,4
Στο «Σπίτι με το MEGA» χθες βράδυ σαββάτου είδαμε ένα μοναδικό αφιέρωμα στον αξέχαστο Μάνο Ξυδούς.
Το σημαντικό αυτό μουσικό ταξίδι, για τον «Πρίγκιπα της Δυτικής Όχθης» που άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμα του στην ελληνική ροκ σκηνή παρουσίασαν ο Ρένος Χαραλαμπίδης και η Μαρία Σολωμού.
Συμμετέχουν με αλφαβητική σειρά οι: Αλντιόν, Stan Αντιπαριώτης, Βαρβάρα Αργυρού, Σταμάτης Γονίδης, Χρήστος Δάντης, Γιάννης Διονυσίου, ΕΓΩ, Κώστας Καραφώτης, Νίκος Μακρόπουλος, Χρήστος Μενιδιάτης, Γιώργος Παπαδόπουλος, Έλενα Παπαρίζου, Στέλιος Ρόκκος, Έλενα Στρατηγοπούλου, Τάμτα, Χρήστος Χολίδης, Onirama, Prestige the Band.
Συντάχθηκε από: Vasilis Vailas
Μεσημεριάζει και ο Πόλις σου ταιριάζει. Πολύ μουσική, λιγότερο μπλα-μπλα με νόημα όμως να ο λόγος για να χαμογελάς τα μεσημέρια σου.
close18:00 - 21:00
21:00 - 00:00
00:00 - 07:00
07:00 - 09:00
09:00 - 12:00
12:00 - 15:00
1
play_arrowΚωνσταντίνος Αργυρός
2
play_arrowΝίκος Οικονομόπουλος
3
play_arrowΜιχάλης Χατζηγιάννης & Χρήστος Μάστορας
4
play_arrowEλένη Φουρέιρα
5
play_arrowΓιώργος Σαμπάνης
Σχόλια σε άρθρα (0)