Νέες Κυκλοφορίες

Πάνος Μουζουράκης | Κυκλοφόρησε το νέο του album με τίτλο “Μεγαλώνω”

today12 Απριλίου 2024

Background
share close

Ο πάντα απρόβλεπτος κι ιδιοσυγκρασιακός Πάνος Μουζουράκης συναντιέται επιτέλους με δυο αγαπημένους του φίλους και δημιουργούς που πέρα από την αγάπη και την εκτίμηση τους ενώνει και μια παράλληλη καλλιτεχνική πορεία.

Ο Θέμης Καραμουρατίδης κι ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος γράφουν ειδικά για εκείνον 9 τραγούδια ενηλικίωσης που αποτυπώνουν με τον καλύτερο τρόπο την εποχή μας μέσα από τα μάτια της γενιάς τους.

Το νέο album με τίτλο «Μεγαλώνω» με το φρέσκο, ανατρεπτικό του ήχο μόλις κυκλοφόρησε από τη Minos EMI, a Universal Music Company και αποτελεί και για τους τρεις μια δημιουργική κατάθεση πάνω στο πως πρέπει να είναι η σύγχρονη ενήλικη pop στην Ελλάδα καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα τάσεων και σύγχρονων αναφορών αλλά και MTV 90s ακουσμάτων από mid tempos και κλασικού τύπου power ballads μέχρι στοιχεία rock, dance pop και hip hop. Ανάμεσα στα γνωστά κι αγαπημένα «Μπερδεμένος» και «Έπαθα Αγάπη» αλλά και το ευαίσθητο «Τρυφερά»  που έχει ήδη κλέψει τις καρδιές των ακροατών, έρχονται να προστεθούν άλλα 5 ιδιαίτερα τραγούδια καθώς κι ένα ντουέτο με το Νίκο Πορτοκάλογλου με τίτλο «Στο Πάρκο».

 Για τις ανάγκες της προώθησης του δίσκου, ο Πάνος Μουζουράκης οπτικοποίησε όλα τα νέα τραγούδια του δίσκου σε σκηνοθεσία του Κώστα Καρύδα. Το πρώτο από αυτά αναμένεται να δημοσιευτεί την Πέμπτη 18 Απριλίου, και δεν είναι άλλο από το ομότιτλο «Μεγαλώνω»  – το οποίο αποτελεί και το νέο single του album.

Την σκηνοθεσία στα προηγούμενα βίντεο κλιπ του δίσκου «Μπερδεμένος» & «Έπαθα Αγάπη» επιμελήθηκε επίσης ο Κώστας Καρύδας, ενώ το «Τρυφερά» οπτικοποίησε στα τέλη του 2023 η Ζωή Σγούρου.

Δείτε το official video του «Τρυφερά»

Written by: admin


Phone: 2410 282278
Email: info@radiopolis.gr

Λάρισα – Τ.Κ. 41336
Οδός: Βόλου 102

0%