ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ Ο ΤΣΑΛΙΚΗΣ ΤΗΝ ΑΝΤΩΝΕΛΛΑ ΤΩΝ KINGS;

Ο Γιώργος Τσαλίκης… ανέβηκε  τα σκαλιά της εκκλησίας με την Αντωνέλλα των Kings!!!
 
Το «Χαϊδεμένο» το νέο τραγούδι του Γιώργου Τσαλίκη, σε μουσική των Teo Tzima, Μάριου Χαπέρη , Τζένης Τσικοπούλου και σε στίχους του Μάριου Χαπέρη και της Τζένης Τσικοπούλου, οπτικοποιήθηκε με διπλό βίντεο κλιπ χθες σε σκηνοθεσία του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου.
Το δεύτερο τραγούδι είναι το «Μέχρι το Ξημέρωμα» ένα πολύ ιδιαίτερο τραγούδι που θα δώσει τον τίτλο του στην μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία του Γιώργου και είναι σε μουσική το Κώστα Μηλιωτάκη και του Δημήτρη Τσάφα.
 
Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στην Βούλα στο La Banane, μέσα σ ένα άκρως εορταστικό κλίμα όπως αρμόζει σ έναν λαμπερό γάμο που τα είχε όλα!!

Η Αντωνέλλα των Kings πρωταγωνίστησε λέγοντας το “Yes I do” στον Γιώργο ενώ κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο Γιάννης Ρουσσουνέλος και ο Teo Tzimas και βεβαίως guest στο βίντεο κλίπ οι δημιουργοί των τραγουδιών του νέου cd του Γιώργου Τσαλίκη που θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό, οι συνεργάτες του και πολλοί φίλοι του.
 
Στο ζευγάρι λοιπόν ευχήθηκαν μεταξύ άλλων ο Ιωσήφ Μαρινάκης και η Χρύσα Καλπάκη, που έκαναν πρόβα τζενεράλε αφού ο δικός τους γάμος θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι στην Κρήτη,οι δημιουργοί Νίκος Βαξαβανέλης, Κώστας Μηλιωτάκης, Σπύρος Μεταξάς, Γιώργος και Γρηγόρης Βαξαβανέλης, Γιάννης Κερμανίδης, Χρήστος Καραστάθης, Δημήτρης Τσάφας, Γιάννης Σοφίλας, οι στενοί συνεργάτες του Γιώργου , Μάριος Χαπέρης, Βάσω Σαρματζή και Κατερίνα Σοφρώνη και πολλοί αγαπημένοι φίλοι του Γιώργου Τσαλίκη που δεν γινόταν να έλειπαν από αυτήν την γιορτή!
 
Αξίζει να σημειώσουμε ότι καθ όλη την διάρκεια των γυρισμάτων ήταν εκεί και η σύζυγος του Γιώργου Δώρα ,η οποία με χαλαρή διάθεση έδειχνε να απολαμβάνει το γύρισμα.
 
Τα πυροτεχνήματα και τα βεγγαλικά σαφώς και είχαν την τιμητική τους και όλα αυτά μαζί δημιούργησαν ένα εξαιρετικό σκηνικό το αποτέλεσμα του οποίου θα απολαύσετε την Κυριακή 24/4 το απόγευμα που θα κυκλοφορήσει το vc…
 
Και στα δικά σας οι ελεύθεροι!!
 
{gallery}Tsalikis-Antonella{/gallery}
 

Προηγούμενο άρθροMADWALK 2016 | ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ
Επόμενο άρθροTHE ROOK ft ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΣΕΜΗΣ – ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ